Tips over online webshops, diensten & producten

De 6 beste online fotoboek websites 2021

Klaar om een fotoalbum samen te stellen van je meest waardevolle herinneringen? Met een online fotoboek website heb je dat in een handomdraai geregeld. Maar wat zijn de beste sites voor het bedrukken van je foto's?


1
Pixum
Meest gekozen

Een fotoboek maken was nog nooit zo gemakkelijk met Pixum Fotoboek. Al je dierbare herinneringen op één plek, en altijd binnen handbereik. Volgens het AD biedt Pixum Fotoboek ook nog eens de beste service. Dat klinkt veelbelovend. Maakt Pixum Fotoboek het waar? Lees meer »

Bezoek Pixum
2
Albelli

Vind al je favoriete foto’s bij elkaar en bind ze samen in een zelf ontworpen fotoboek van Albelli. ‘Doe wat met je foto’s!’ is dan ook hun lijfspreuk. Voor deze review zochten wij onze mooiste foto’s bij elkaar en bundelden deze in een fotoboek, en zullen hier onze bevindingen met je delen. Lees meer »

Bezoek Albelli
3
Fotofabriek

Al je mooie herinneren bijeen in een mooi, zelf te ontwerpen fotoboek. De Fotofabriek maakt het mogelijk voor je. Je kunt al je dierbare herinneringen bundelen en een fotoboek naar wens kiezen en inrichten. Dat klinkt gemakkelijk en handig! Wij maakten én bestelden een fotoboek bij de Fotofabriek, en delen in deze review onze bevindingen met je. Lees meer »

Bezoek Fotofabriek
4
CEWE Fotoboek

Herinneringen blijven voor altijd, maar hoe mooi zou het zijn als je deze kunt bundelen in een zelf ontworpen fotoboek? Bij CEWE Fotoboek kun je een persoonlijk fotoboek of fotoafdruk ontwerpen, voor jezelf houden en weggeven. Haalt CEWE Fotoboek echt het beste uit je foto’s naar boven? Lees meer »

Bezoek CEWE Fotoboek
5
Smartphoto

Smartphoto heeft het allergrootste assortiment aan fotoproducten, aldus Smartphoto zelf. Dat klinkt veelbelovend! Want wie wil nou niet al zijn of haar lievelings foto’s gebundeld in een zelf ontworpen fotoboek, op een gepersonaliseerde mok of aan een sleutelhanger? Wij ontworpen en bestelden een fotoboek bij Smartphoto, om te kijken of Smartphoto het echt waar maakt. Lees meer »

Bezoek Smartphoto
6
Wanapix

Wanapix is één van de vele webshops waar je foto’s, fotoproducten en originele cadeaus kunt laten afdrukken. Voor een origineel fotopresentje zou je bij Wanapix absoluut aan het goede adres zijn. Wat voor producten worden er aangeboden? Hoe ziet het retourbeleid eruit? Lees meer »

Bezoek Wanapix
© ReviewGo.nl 2021 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement