Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Tips over online webshops, diensten & producten

De 17 beste refurbished webshops 2023

Interesse in een refurbished telefoon, laptop of andere elektronica? We bespreken de beste refurbished webshops en geven aan waar je op moet letten bij het aanschaffen van refurbished producten.


1
reBuy
Meest gekozen

Wanneer je graag een bepaalde telefoon, tablet of een andere elektronisch apparaat wilt hebben maar je de nieuwprijs toch net iets te gortig vindt, dan is refurbished kopen via reBuy altijd een mogelijkheid. reBuy heeft namelijk een groot aanbod met allerlei verschillende apparaten in diverse condities en dus ook met heel uiteenlopende prijzen. Lees meer »

Bezoek reBuy
2
Refurbished.nl

Ben je groot fan van alle verschillende Apple producten zoals de iPhone, iPad, MacBook of iMac, maar zijn deze apparaten nieuw toch net iets te prijzig voor je portemonnee? Dan kun je bij Refurbished.nl deze populaire apparaten tegen veel lagere kosten aanschaffen. Lees meer »

Bezoek Refurbished.nl
3
Refurbo

Wanneer je op zoek bent naar een voordelige laptop of computer is een refurbished exemplaar van Refurbo een uitstekende optie. Deze computers zijn allemaal nog in goede tot zeer goede staat en 100% technisch in orde. Bovendien zijn de prijzen altijd laag en kun je vaak zelf het apparaat uitbreiden met meer geheugen, een snellere processor of een grotere harde schijf. Lees meer »

Bezoek Refurbo
4
Coolmix

Eens in de zoveel tijd wil je een nieuwe telefoon of laptop. Vooral varianten van Apple, zoals een iPhone of MacBook zijn als nieuwprijs behoorlijk aan de prijs. Deze apparaten gaan lang mee en houden hun waarde. In refurbished webshops koop je dergelijke apparaten als nieuw, tegen een gereduceerd tarief. Lees meer »

5
YourMacStore

Wil je graag een voordelige iPhone of ander Apple product kopen en vind je het niet erg dat die al door iemand anders gebruikt is? Dan kun je in de categorie refurbished van YourMacStore kiezen uit een uitgebreide hoeveelheid iPhones van verschillende generaties en in diverse uitvoeringen. Lees meer »

Bezoek YourMacStore
6
WeCell

WeCell is een webshop voor iedereen die dol is op alle producten van Apple, maar daar niet zo graag de nieuwprijs voor op wil hoesten. In deze webwinkel kun je namelijk ook de nieuwste modellen kopen voor een lagere prijs, omdat het hier gaat om refurbished producten. Lees meer »

Bezoek WeCell
7
ReMarkt

ReMarkt is een webshop met refurbished ICT-producten. De voorraad is zo groot dat het bedrijf zich zelfs een groothandel noemt. Geen gekke uitspraak, want je vindt er op enig moment meer dan 1.000 gebruikte desktopcomputers en meer dan 500 tweedehands laptops. Lees meer »

Bezoek ReMarkt
8
iUsed

Stel je wil een nieuwe telefoon. Je doet een Google search en valt van je stoel bij het zien van de prijzen. Geen zorgen want er zijn goedkopere refurbished aanbieders. Deze kopen oude apparaten in en refurbishen ze, oftewel knappen ze op tot bruikbare telefoons en laptops. Lees meer »

9
SWOOP

SWOOP is een van de bekendste en populairste refurbishers van Nederland. Het is een webshop met een eigen refurbish afdeling waar apparaten worden gecontroleerd en opgeknapt. Je vindt hier vrijwel uitsluitend Apple apparaten en daarvan is doorlopend een grote voorraad aanwezig. Lees meer »

10
Mobico

Mobico is een webshop waarop je refurbished Apple artikelen koopt. Dit omvat iPhones en iPads, met bijbehorende accessoires. Enkel de accessoires koop je splinternieuw op deze website. Anno nu zijn er veel verschillende aanbieders en als koper wil je graag weten waar je aan toe bent, vooral omdat het om elektronische apparaten gaat waarmee is geknutseld. Lees meer »

11
Forza Refurbished

Apple producten blijven jarenlang hun hoge waarde behouden. Mede daardoor zie je in de loop der jaren steeds meer refurbished webshops ontstaan. De ene webshop biedt enkel Apple producten aan waar zogezegd ‘een doekje overheen is gehouden’, waar een ander daadwerkelijk tientallen tests doet per apparaat. Lees meer »

12
Mobieltekoop

Ben je op zoek naar een refurbished telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om die bij Mobieltekoop te kopen. In de online refurbished markt zijn er tientallen aanbieders actief, waardoor er onderling flink wordt geconcureerd tegen elkaar. In deze review nemen we Mobieltekoop onder de loep en kijken we hoe zij zich verhoden tegenover de andere partijen. Lees meer »

13
Greenmobile

Op zoek naar een nieuwe iPhone, Samsung Galaxy of bijbehorende accessoires? Nou ja, een nieuwe? Bij Greenmobile koop je gereviseerde versies van de welbekende mobiele toestellen. Bespaar jezelf een flink duit in de portemonnee en koop een toestel met geen tot nauwelijks gebruikerssporen. Lees meer »

14
Partly

Wil je graag een recente iPhone of Samsung telefoon hebben maar er niet de hoofdprijs voor hoeven betalen? Dan kun je altijd een kijkje komen nemen bij Partly. Deze webshop heeft namelijk altijd een groot aantal refurbished iPhone en Samsung telefoons op voorraad die klaar zijn voor een een nieuwe eigenaar. Lees meer »

15
2dekansje.com

Apparaten zoals mobiele telefoon en tablets die nog prima functioneren horen niet zomaar bij het afval gegooid te worden maar verdienen een tweede kans. Dat is het uitgangspunt van 2dekansje.com, waar je refurbished iPhones, iPads en andere elektronica kunt kopen in een overzichtelijke webshop, en daarnaast ook terecht kunt voor allerlei andere artikelen die afkomstig zijn uit retouren en restvoorraden. Lees meer »

16
Refurbished-iphone.shop

Wanneer je een betrouwbare refurbished webshop zoekt om een voordelige iPhone te kopen dan kun je daar prima voor terecht bij Refurbished-iPhone.shop. Deze webshop is heel overzichtelijk opgezet en je vindt er dus altijd snel een iPhone die aan jouw wensen en eisen voldoet. Lees meer »

17
mResell

mResell is een van oorsprong Zweedse refurbisher die inmiddels ook al een tijdje actief is in Nederland. De uitgebreide webshop is een prima plek om een voordelige iPhone of iPad te scoren. mResell heeft namelijk een divers aanbod Apple apparaten in de aanbieding met altijd een ruime voorraad om uit te kiezen. Lees meer »

© ReviewGo.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies