Eerlijke reviews over websites, webshops & bedrijven

Refurbished webshops 2020

Reviews van Refurbished webshops


1
mResell
Meest gekozen

mResell is een van oorsprong Zweedse refurbisher die inmiddels ook al een tijdje actief is in Nederland. De uitgebreide webshop is een prima plek om een voordelige iPhone of iPad te scoren. mResell heeft namelijk een divers aanbod Apple apparaten in de aanbieding met altijd een ruime voorraad om uit te kiezen. Lees meer »

Bezoek mResell
2
Refurbo

Wanneer je op zoek bent naar een voordelige laptop of computer is een refurbished exemplaar van Refurbo een uitstekende optie. Deze computers zijn allemaal nog in goede tot zeer goede staat en 100% technisch in orde. Bovendien zijn de prijzen altijd laag en kun je vaak zelf het apparaat uitbreiden met meer geheugen, een snellere processor of een grotere harde schijf. Lees meer »

Bezoek Refurbo
3
Greenmobile

Op zoek naar een nieuwe iPhone, Samsung Galaxy of bijbehorende accessoires? Nou ja, een nieuwe? Bij Greenmobile koop je gereviseerde versies van de welbekende mobiele toestellen. Bespaar jezelf een flink duit in de portemonnee en koop een toestel met geen tot nauwelijks gebruikerssporen. Lees meer »

Bezoek Greenmobile
4
Coolmix

Eens in de zoveel tijd wil je een nieuwe telefoon of laptop. Vooral varianten van Apple, zoals een iPhone of MacBook zijn als nieuwprijs behoorlijk aan de prijs. Deze apparaten gaan lang mee en houden hun waarde. In refurbished webshops koop je dergelijke apparaten als nieuw, tegen een gereduceerd tarief. Lees meer »

Bezoek Coolmix
5
iUsed

Stel je wil een nieuwe telefoon. Je doet een Google search en valt van je stoel bij het zien van de prijzen. Geen zorgen want er zijn goedkopere refurbished aanbieders. Deze kopen oude apparaten in en refurbishen ze, oftewel knappen ze op tot bruikbare telefoons en laptops. Lees meer »

6
Mobico

Mobico is een webshop waarop je refurbished Apple artikelen koopt. Dit omvat iPhones en iPads, met bijbehorende accessoires. Enkel de accessoires koop je splinternieuw op deze website. Anno nu zijn er veel verschillende aanbieders en als koper wil je graag weten waar je aan toe bent, vooral omdat het om elektronische apparaten gaat waarmee is geknutseld. Lees meer »

7
YourMacStore

Wil je graag een voordelige iPhone of ander Apple product kopen en vind je het niet erg dat die al door iemand anders gebruikt is? Dan kun je in de categorie refurbished van YourMacStore kiezen uit een uitgebreide hoeveelheid iPhones van verschillende generaties en in diverse uitvoeringen. Lees meer »

Bezoek YourMacStore
8
2dekansje.com

Apparaten zoals mobiele telefoon en tablets die nog prima functioneren horen niet zomaar bij het afval gegooid te worden maar verdienen een tweede kans. Dat is het uitgangspunt van 2dekansje.com, waar je refurbished iPhones, iPads en andere elektronica kunt kopen in een overzichtelijke webshop, en daarnaast ook terecht kunt voor allerlei andere artikelen die afkomstig zijn uit retouren en restvoorraden. Lees meer »

Bezoek 2dekansje.com
9
SWOOP

SWOOP is een van de bekendste en populairste refurbishers van Nederland. Het is een webshop met een eigen refurbish afdeling waar apparaten worden gecontroleerd en opgeknapt. Je vindt hier vrijwel uitsluitend Apple apparaten en daarvan is doorlopend een grote voorraad aanwezig. Lees meer »

10
Partly

Wil je graag een recente iPhone of Samsung telefoon hebben maar er niet de hoofdprijs voor hoeven betalen? Dan kun je altijd een kijkje komen nemen bij Partly. Deze webshop heeft namelijk altijd een groot aantal refurbished iPhone en Samsung telefoons op voorraad die klaar zijn voor een een nieuwe eigenaar. Lees meer »

Bezoek Partly
11
ReMarkt

ReMarkt is een webshop met refurbished ICT-producten. De voorraad is zo groot dat het bedrijf zich zelfs een groothandel noemt. Geen gekke uitspraak, want je vindt er op enig moment meer dan 1.000 gebruikte desktopcomputers en meer dan 500 tweedehands laptops. Lees meer »

Bezoek ReMarkt
12
Refurbished.nl

Ben je groot fan van alle verschillende Apple producten zoals de iPhone, iPad, MacBook of iMac, maar zijn deze apparaten nieuw toch net iets te prijzig voor je portemonnee? Dan kun je bij Refurbished.nl deze populaire apparaten tegen veel lagere kosten aanschaffen. Lees meer »

Bezoek Refurbished.nl
13
reBuy

Wanneer je graag een bepaalde telefoon, tablet of een andere elektronisch apparaat wilt hebben maar je de nieuwprijs toch net iets te gortig vindt, dan is refurbished kopen via reBuy altijd een mogelijkheid. reBuy heeft namelijk een groot aanbod met allerlei verschillende apparaten in diverse condities en dus ook met heel uiteenlopende prijzen. Lees meer »

© ReviewGo.nl 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement