Eerlijke reviews over websites, webshops & bedrijven

Aanbiedingen websites 2020

Reviews van Aanbiedingen websites


1
OneDayOnly
Meest gekozen

Ben je op zoek naar leuke deals maar wil je wel zeker weten dat je kwalitatief hoogstaande producten in huis krijgt? Dan kan de webshop van OneDayOnly een aanrader zijn. Hier vind je aantrekkelijke dagdeals en wekelijkse aanbiedingen in allerlei verschillende categorieën. Lees meer »

Bezoek OneDayOnly
2
DealDonkey

DealDonkey is een webshop waar je elke dag een wisselend aanbod aantrekkelijke deals vindt in rubrieken zoals huis, tuin, hobby, elektronica, sport, verzorging, kleding en gadgets. De site is populair bij consumenten vanwege de goede kwaliteit van de producten, zo vind je hier bijvoorbeeld ook regelmatig gunstig geprijsde A-merken in het aanbod. Lees meer »

Bezoek DealDonkey
3
VoordeelVanger

Voordeelvanger.nl is een website waarop je iedere dag nieuwe aanbiedingen vindt. De meeste aanbiedingen zijn slechts één of twee dagen verkrijgbaar. Het gaat om producten van de grootste A-merken, maar soms ook van onbekendere merken. Niet elke deal is altijd een deal en we zochten voor je uit hoe dit precies in zijn werking gaat op deze webshop. Lees meer »

Bezoek VoordeelVanger
4
Koopjedeal

Koopjedeal is ooit begonnen als studieproject, maar uiteindelijk uitgegroeid tot een grote webshop waarin je elke dag nieuwe deals scoort. Iedere webshop kan zijn of haar producten aanprijzen als deals, maar dat is lang niet altijd het geval. Vandaar dat we Koopjedeal.nl Lees meer »

Bezoek Koopjedeal
5
iBood

Nederlanders houden niet van geld uitgeven. We vinden het daarom des te leuker als we een goede deal vinden waarover we tegen anderen kunnen opscheppen. Dat zit in ons bloed. iBood biedt iedereen de mogelijkheid om een interessante deal te scoren. Lees meer »

Bezoek iBood
© ReviewGo.nl 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement