Eerlijke reviews over websites, webshops & bedrijven

Datingsites 2020

Reviews van Datingsites


1
e-Matching
Meest gekozen

Wanneer je als hoogopgeleide Nederlandse single graag in contact wilt komen met andere vrijgezellen van hbo of universitair niveau kun je daarbij kiezen voor e-Matching. Op deze datingsite vind je namelijk alleen leden van je eigen niveau die bovendien ook nog eens op zoek zijn naar een serieuze relatie. Lees meer »

Bezoek e-Matching
2
Ourtime

Leeftijd is maar een getal, en al helemaal als het gaat om liefde. Naarmate je ouder wordt zouden je voorkeuren, kenmerken en jouw doel van het hebben van een relatie kunnen veranderen en zou je je niet meer thuis kunnen voelen op een ‘algemene’ datingsite. Lees meer »

3
50PlusMatch

Er wordt weleens gezegd dat het lastiger wordt om nieuwe mensen te ontmoeten naarmate je ouder wordt. Dat kan kloppen, want veel 50-plussers zijn single en op zoek naar gezelschap of een relatie. Voor hen is er goed nieuws, datingsite 50plusmatch biedt namelijk een uitgebreide website waar deze singles in deze doelgroep elkaar kunnen ontmoeten. Lees meer »

Bezoek 50PlusMatch
4
MetJou.nl

Daten is spannend. En om die reden beginnen vele singles vaak met het aanmaken van een profiel op een datingsite, zodat ze veilig vanachter hun computer kunnen chatten. MetJou is een datingsite die bekend staat om haar openheid, degelijkheid en transparantie, waar de leden op zoek zijn naar een goede vriendschap of serieuze relatie. Lees meer »

Bezoek MetJou.nl
5
Parship

Parship is een populaire datingsite waarmee je mensen kunt ontmoeten die dezelfde ambities en passies hebben als jij. Parship blinkt uit door het hoge slagingspercentage en de grootte van de ledendatabase. De website wordt ondersteund door een gebruiksvriendelijke mobiele dating app, waarmee je ook laagdrempelig en ‘on-the-go’ online kunt daten. Lees meer »

Bezoek Parship
6
Badoo

Badoo, misschien wel de vreemdste naam die een datingservice ooit heeft gehad. Toch is het welhaast een internationaal fenomeen te noemen: per dag worden er miljarden swipes uitgewisseld tussen miljoenen gebruikers verspreid over honderden landen. Reden om er eens in te duiken dus. Lees meer »

7
Lexa

De zoektocht naar liefde kan veel vormen aannemen. Je kunt lokale feestjes langsgaan, singleborrels bezoeken of het internet afgaan voor een leuk iemand. Maar waarom niet alle drie? Lexa is al tijden in de top drie van de grootste datingsites van Nederland en biedt een scala aan opties om je te helpen bij het vinden van een relatie. Lees meer »

8
Relatieplanet

Het is altijd een beetje spannend om een profiel aan te maken op een datingsite. Je geeft tenslotte een stukje van jezelf bloot aan de wereld. Daarbij wil je natuurlijk een goede aanbieder die aansluit bij jouw dating doelgroep. Makkelijker gezegd dan gedaan. Lees meer »

9
Elitedating

Wat doe je als je jong, hoog opgeleid en aan een serieuze relatie toe bent? Je zoekt een partner die dat ook is. Op Tinder wordt dat een hele klus natuurlijk, maar er is hoop. Want Elitedating biedt juist deze mensen een plek om elkaar te ontmoeten. Lees meer »

© ReviewGo.nl 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement