Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Tips over online webshops, diensten & producten

Fotofabriek review & ervaringen

Fotofabriek
Ga naar Fotofabriek.nl

Onze expert over Fotofabriek:

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022

Al je mooie herinneren bijeen in een mooi, zelf te ontwerpen fotoboek. De Fotofabriek maakt het mogelijk voor je. Je kunt al je dierbare herinneringen bundelen en een fotoboek naar wens kiezen en inrichten. Dat klinkt gemakkelijk en handig! Wij maakten én bestelden een fotoboek bij de Fotofabriek, en delen in deze review onze bevindingen met je.

Waarom kies je voor Fotofabriek?
 • Software gemakkelijk in gebruik; iedereen kan het!
 • Na bestelling nog de mogelijkheid om eventuele foutjes te corrigeren
 • Veel verschillende fotoboek formaten en soorten
 • Leuke aanbiedingen en kortingen
Ga naar Fotofabriek.nl

Wat is de Fotofabriek?

De Fotofabriek is een digitale drukkerij, die al meer dan 25 jaar de specialist is op het gebied van fotobewerking en digitaal drukken. Fotofabriek bestaat sinds 2008 en is een onderdeel van reclamebureau Chris Russell. Bij Fotofabriek kun je met gratis software een fotoboek, canvas, verjaardagskalender, wenskaarten of andere fotoproducten vormgeven en bewerken, waarna Fotofabriek deze in perfecte kwaliteit afdrukt en professioneel inbindt. Fotoboek is tevens al 8 jaar op rij winnaar van de beste fotoboeken van Nederland. Dat belooft veel goeds!

blank


Aanbod: welke producten verkoopt Fotofabriek?

Bij Fotofabriek vind je unieke fotoproducten en alles waar je een foto op kunt afdrukken. Zo hebben ze verschillende producten in hun aanbod, inhoudende: fotoboeken, kalenders, agenda’s, kaarten, wanddecoratie, overige producten, foto’s en cadeaus. We lichten een aantal categorieën wat specifieker toe.

blank

Fotoboeken

Met een fotoboek heb je al jouw dierbare herinneringen op één plek. Ieder fotoboek kun je zelf ontwerpen en inrichten en je kunt er zelfs sjablonen, cliparts, tekst en verschillende kleurtjes aan toevoegen. De fotoboeken zijn er verschillende soorten en maten en in verschillende vormen. Zo heb je de keuze uit hardcover en softcover fotoboeken, tijdschriften, kartonnen boekjes en vlakliggende fotoboeken. Vanaf de prijs van €7,99 heb je al een spiraal fotoboek en voor €44,99 kun je een exclusief fotoboek samenstellen. Je kunt alle kanten op met je creativiteit!

blank

Wanddecoratie

In de categorie wanddecoratie heb je verschillende producten waar je uit kunt kiezen. Zo zou je kunnen kiezen voor jouw foto op een poster, tegeltje, foto op canvas, foto op plexiglas, foto op hout, foto op aluminium of op een tuinposter. Daarnaast kun je er tekst, cijfers en diverse vormen aan toevoegen. Ook bij deze categorie geldt dat de keuze reuze is. Voor het bedrag van €3,99 heb je jouw favoriete foto al op karton en voor €31,99 heb je een HD fotopaneel.

blank

Kalenders

Nooit meer de verjaardag van je lievelingstante of buurvrouw vergeten? Of een jarige verrassen met een persoonlijke kalender met allemaal leuke foto’s van jullie samen? Bij Fotofabriek kun je je eigen kalender ontwerpen en samenstellen! Je kunt kiezen uit verschillende jaarkalenders, verjaardagskalenders, planners en fotokalenders. En als je toch bezig bent, maak dan direct een leuke foto verjaardagskaart bij de Fotofabriek.


Wat hebben wij besteld?

Om een zo goed mogelijke review te kunnen schrijven en een beeld voor je te schetsen, bestelden wij één van de producten van Fotofabriek. We kozen voor een Hardcover Fotoboek in formaat A6 liggend.

blank

blank

Bij dit fotoboek kun je 24 tot 100 lege pagina’s vullen met mooie foto’s naar wens. Je zou er natuurlijk een persoonlijk thema aan kunnen verbinden, bijvoorbeeld: Zomervakantie 2019, Reis door Zuid-Afrika, Trouwerij A&B et cetera. Zo wordt het echt persoonlijk! De prijs van dit fotoboek is €14,99. Let op: deze prijs is voor 24 pagina’s. Wil je meer pagina’s, dan kost dit €0,25 per pagina extra.


Hoe werkt het maken van een fotoboek bij Fotofabriek.nl?

Na het kiezen van de juiste maat en vorm fotoboek, is het tijd om te beginnen met ontwerpen en inrichten. Klik op ‘Begin nu’ bij het door jou gekozen fotoboek en we nemen je stap voor stap mee in het ontwerpproces.

Online Editor of online Software

Om een fotoboek bij Fotofabriek te kunnen maken, kun je kiezen uit hun handige gratis Online Editor of de Offline Software uitproberen. Indien je kiest voor de laatste optie, kun je dus offline je fotoboek maken en heb je geen internet nodig. Wij kozen voor de Online Editor van Fotofabriek.

blank

Foto’s uploaden en invoegen

Dan kan het echte werk gaan beginnen! In de werkbalk links vind je verschillende kopjes: foto’s, tekst, decoraties, indeling, achtergronden. Door op ‘Foto’s’ te klikken, kun je alle foto’s die je in je fotoboek wilt plaatsen alvast uploaden. Je hoeft ze dan niet één voor één op te zoeken, maar ze zijn al voor je verzameld onder het kopje foto’s. Handig! Vervolgens kun je de foto’s aanklikken en deze plaatsen waar je ze wilt hebben.

blank

Meerdere pagina’s

Zoals we al eerder vermeldden is 24 pagina’s ‘standaard’, maar kun je extra pagina’s toevoegen tegen een bedrag van van €0,25 per pagina. Zoals je op de foto hierboven kunt zien hebben wij ervoor gekozen om één foto op één bladzijde te plaatsen, maar je kunt er natuurlijk voor kiezen om meerdere kleine foto’s op een bladzijde te plaatsen.

Tekst toevoegen

In de werkbalk links vind je de optie ‘Tekst’. De naam zegt het al, want met deze optie kun je een tekst toevoegen. Dit kan een zin zijn of enkele woorden of helemaal geen tekst. Aan jou de keuze! Je kunt het lettertype, de grootte en de kleur van de tekst helemaal zelf bepalen.

Decoraties

De volgende optie in de werkbalk is het kopje ‘Decoraties’. Hier kun je allemaal leuke sjablonen (cliparts) toevoegen die zijn onderverdeeld in allerlei thema’s. Als je zoekt op ‘Zomer’ krijg je bijvoorbeeld een zeester, een flamingo, een zonnebril of een cocktail als sjabloon die je kunt toevoegen aan een foto. Hieronder een voorbeeld:

blank

 

Indeling & achtergrond

Vervolgens kun je nog zelf de indeling wijzigen of aanpassen en een achtergrond toevoegen aan bepaalde pagina’s. Op de foto hieronder hebben wij de indeling veranderd en een achtergrond toegevoegd. Wat een heerlijk zomers plaatje, hè?

blank

Is jouw fotoboek helemaal naar wens en ben je klaar om deze te bestellen? Dan kun je rechtsboven op de knop ‘Bestellen’ drukken. Fotofabriek checkt nog even of alle pagina’s benut zijn alvorens je wordt doorgestuurd naar de bestelpagina.

Op de bestelpagina kun je nog verschillende opties aanklikken zoals premium mat papier of UV hoogglans papier. Hier betaal je dan €2,40 extra voor. Ook kun je kiezen voor een matte omslag, wat je €5,99 kost en zou je een extra controle kunnen laten uitvoeren voor de prijs van €8,70. Is het een cadeau? Dan zou je dit door Fotofabriek kunnen laten inpakken voor €1,99. Je zou zelfs nog zwarte schutbladen tussen de pagina’s kunnen plaatsen voor €3,99.

Vul je adresgegevens in, klik op betalen en afwachten geblazen!


De software

Online Editor

Zoals we hierboven al kort hebben besproken, kozen wij voor het ontwerpen van ons fotoboek voor de optie Online Editor. De apparaten die de Online Editor ondersteunt zijn:

 • Desktops en laptops (Windows 7 en hoger, MAC OS x 10.7 Lion en hoger)
 • Tablets (Android 4.0 en hoger, iOS 6 en hoger)
 • Smartphones (idem als tablets)

Met deze standaard gratis online software van Fotofabriek kun je foto’s uploaden, foto’s toevoegen, tekst toevoegen, sjablonen toevoegen, indeling aanpassen, achtergronden invoegen, foto’s verkleinen of vergroten, foto’s verschuiven, foto’s spiegelen en zelfs draaien en kun je meerdere foto’s op één pagina plaatsen.

De werkbalk aan de linkerbalk geeft alle opties weer, welke duidelijk aangeven wat je moet doen en ontzettend gemakkelijk in gebruik zijn. Iedereen zou op deze manier een fotoboek kunnen maken! Als je internet goed werkt, dan loopt het hele proces soepel. Wij hebben namelijk geen problemen gehad met een vertraagde laptop tijdens het uploaden van de foto’s en het ontwerpen van het fotoboek. Het hele ontwerpproces duurde om en nabij de 1,5 uur.

Offline Software

De offline software van Fotofabriek waarmee je offline je fotoboek kunt maken is te downloaden als Mac Software en Windows software. Het gebruik maken van de offline software zou handig kunnen zijn, omdat je hiervoor geen internet nodig hebt en je dus op ieder moment met je fotoboek bezig zou kunnen gaan. Wil je bijvoorbeeld nog even nadenken over welke foto’s je gaat gebruiken of wil je er op een later moment weer aan werken, dan zou je voor de offline software kunnen kiezen. De software bevat overigens dezelfde opties als de online editor variant en is hetzelfde in gebruik.

PDF-Uploader

Voor de InDesign en Photoshop gebruikers is er de optie PDF-Uploader. Heb je zelfs een fotoproduct gemaakt in Adobe Photoshop of InDesign, dan kun je deze bij Fotofabriek als PDF aanleveren! Belangrijk is dat je voor alle fotoboeken een apart PDF-bestand maakt voor zowel de binnenkant als de buitenkant van het fotoboek. Een algeheel stappenplan en tips voor het uploaden in PDF-Uploader kan je bij de veelgestelde vragen van Fotofabriek vinden.

Handleidingen

Kom je er niet helemaal uit, dan vind je bij de veelgestelde vragen een handleiding voor de Online Editor en een handleiding voor de Offline Editor. Fotofabriek heeft zelfs een filmpje gemaakt over hoe je de Online Editor kunt gebruiken.


Wat zijn de kosten van de fotoboeken?

Bij Fotofabriek kun je verschillende fotoproducten af laten drukken. Om je wat uitzoekwerk en tijd te besparen, zetten we de kosten van een aantal fotoboeken voor je op een rijtje. We hebben gekozen om een vanafprijs en een maximale prijs weer te geven, zodat je een beetje een idee hebt van de verschillende prijzen voor de verschillende soorten fotoboeken.

Soort fotoboek Prijs
Hardcover fotoboeken vanaf €13,49 tot €42,99 voor 24 pagina’s
Softcover fotoboeken vanaf €9,99 tot €24,99 voor 24 pagina’s
Vlakliggende fotoboeken vanaf €23,49 tot €54,99 voor 24 pagina’s
Spiraal fotoboeken vanaf €7,99 tot €24,99 voor 24 pagina’s
Exclusieve fotoboeken vanaf €44,99 tot €184,99
Tijdschriften vanaf €11,99 tot €12,99 voor 24 pagina’s
Kartonnen boekjes vanaf €14,99 tot €20,99 voor 14 pagina’s
Geniete fotoboeken vanaf €8,99 tot €9,99 voor 12 pagina’s

De prijzen die je in de tabel ziet, zijn minimum tot maximumprijzen voor 24 pagina’s. Wil je meer dan 24 pagina’s gebruiken, dan betaal je daar extra voor per pagina. Bij ieder product vind je een handige prijscalculator die precies voor je uitrekent wat de uiteindelijke prijs van jouw fotoboek zal worden. Dus: hoe meer pagina’s, hoe meer je betaalt.


Is Fotofabriek de goedkoopste?

Fotofabriek hoort al jaren tot één van de beste aanbieders van fotoboeken. Dit jaar is Fotofabriek zelfs winnaar van de fotoalbum test 2020 geworden. Is Fotofabriek ook het goedkoopste? Om daar antwoord op te kunnen geven, legden wij Fotofabrieks’ directe concurrenten ook even onder de loep. Qua formaten, vormen, diktes en opties is Fotogoed een goede concurrent. Twee andere aanbieders, te weten Het FotoAlbum en Fotoalbum-Maken zijn stukken goedkoper, maar hebben niet zo’n groot assortiment als Fotofabriek. Tevens zou je je fotoboek van Fotofabriek binnen 2 werkdagen bij je op de mat kunnen hebben liggen, terwijl de concurrenten er al gauw 5 werkdagen over doen.


Aanbiedingen en kortingen

Op het moment van schrijven heeft Fotofabriek een aantal aanbiedingen en leuke acties lopen. Zo krijg je 25% korting op vierkante hardcover fotoboeken, inclusief extra pagina’s en opties. Deze actie geldt tot en met 2 januari 2021.

blank

Daarnaast geldt er een korting van 20% op alle wanddecoratie, welke ook geldig is tot en met 2 januari 2021.

blank

And last but not least vind je bij Fotofabriek een leuke korting van 30% op alle kerstkaarten en worden deze ook nog gratis verzonden. Tevens geldig tot en met 2 januari 2021.

blank

Het Bestelproces

Is je fotoboek eenmaal besteld, dan kun je natuurlijk niet wachten totdat je deze binnen hebt. Voordat je fotoboek daadwerkelijk bij je op de mat ligt, komen er nog een aantal stappen aan te pas.

Betaalproces

Het is bij Fotofabriek mogelijk om te betalen met:

 • iDeal
 • Creditcard
 • Mistercash
 • Webshop Giftcard
 • VVV Giftcard

Fotofabriek geeft daarbij aan dat zij alle transacties inboeken via de ING Bank, op naam van Fotofabriek. Is de betaling binnen, dan wordt het productieproces in werking gezet. De producten worden in de drukkerij van Fotofabriek gemaakt, welke gevestigd is in Groningen.

Levering en ophalen

De levertijd van bestellingen is tussen de 1-5 werkdagen en worden met PostNL verzonden. Bestellingen boven de €35,- worden gratis verzonden. Bij bestellingen beneden de €35,- betaal je wel verzendkosten, welke zijn ingedeeld in een aantal verzendtarieven. Deze vind je op de website van Fotofabriek. Het is ook mogelijk om je pakketje door een koerier te laten bezorgen. Daarvoor kies je bij het afrekenen voor de optie ‘spoedkoerier’.

Je zou er ook voor kunnen kiezen om het pakketje op te halen indien je in de buurt woont. Daarnaast zou je je pakketje ook kunnen ophalen bij een PostNL afhaalpunt bij jou in de buurt.


Klantenservice

Veelgestelde vragen

Ondanks dat de website van Fotofabriek niks te wensen over laat, zou het natuurlijk kunnen zijn dat niet alles duidelijk is. Bij de veelgestelde vragen vind je een overzicht van verschillende rubrieken en bijbehorende vragen.

blank

Chatten, mailen en bellen

Staat je vraag daar niet tussen, dan zou je kunnen chatten of bellen met een medewerker van Fotofabriek of een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@fotofabriek.nl. Bellen is mogelijk naar het nummer 050 314 44 01. Tevens zou je je vraag via een contactformulier kunnen stellen.

blank

Klachten

Indien je niet helemaal tevreden bent over je ontvangen eindproduct, zegt Fotofabriek graag met je naar een passende oplossing te zoeken. Ben je bijvoorbeeld ontevreden over de kwaliteit of stuit je op een beschadiging in het fotoboek, dan vraagt Fotofabriek je een foto te maken van het product en deze op te sturen via e-mail of chat. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00-21:00 uur, op zaterdag van 09:00-17:00 uur en op zondag van 12:00-18:00 uur. Fotofabriek geeft daarbij aan dat ze binnen 24 uur na ontvangst van je klacht met een oplossing zullen komen.

Je zou je klacht ook kunnen neerleggen bij de Stichting Webshop Keurmerk waar Fotofabriek bij is aangesloten. Mocht het de spuigaten uitlopen en kom je er echt niet met elkaar uit, dan zou je als laatste optie je geschil kunnen voorleggen aan de Geschillencommissie (SGC).


Kwaliteit van het fotoboek

Wij bestelden ons fotoboek op zondag en op de vrijdag erna kwam hij eindelijk binnen. Het pakketje paste door de brievenbus en was netjes verpakt in een kartonnen doos. We zijn benieuwd!

Ons oog viel direct op een foutje van onszelf. De foto die we op de voorkant wilden hebben bleek te zijn verdeeld over de voor- en achterkant. Dit hebben wij zelf niet goed bekeken, daar kan de Fotofabriek niets aan doen. Let daar dus goed op, dit was voor ons ook weer een wijze les!

blank

Dan nu de kwaliteit en de foto’s. De foto’s zich er op zich goed uit. Op sommige foto’s lijken de kleuren wel wat minder scherp als op onze telefoon. Ook zijn onze gezichten op bepaalde foto’s niet heel scherp en lijken de pixels wat vervaagd. Dit kan natuurlijk ook komen door de bewerking van de foto’s die wij zelf hebben gedaan. Op je telefoon kun je er immers mooie filters overheen gooien.

blank

blank

blank

De kwaliteit verschilt dus een beetje per foto. De ene foto is weer ontzettend scherp en helder van kleur en een andere foto lijkt wat minder scherp en vervaagd, soms zelfs ietwat overbelicht. Het lettertype komt wel goed naar voren en het papier voelt stevig aan. Wat ons betreft is het fotoboek van prima kwaliteit.

blank

blank

blank

Prijs/kwaliteit-verhouding

Het Hardcover Liggend A6 fotoboek wat wij hebben besteld kostte €14,99. Wij hebben wat extra pagina’s gevuld, waarvoor we €4,50 extra betaalden. Daar bovenop werden €3,95 verzendkosten gerekend en kwam er nog een BTW-bedrag van €1,94 overheen. Hetgeen wij hebben afgerekend was €23,44. Voor een fotoboekje van dit formaat, waarbij niet alle foto’s even scherp zijn, vinden wij dit wel wat aan de dure kant. Wij hebben er nu voor gekozen om telkens één foto op één pagina te plaatsen. Achteraf gezien hadden we best wat meer foto’s op één pagina kunnen plaatsen, zodat we er niet zoveel extra pagina’s bij hadden hoeven kopen. Dat had ook al zeker gescheeld in de kosten.


Onze conclusie

Een fotoboek bestellen bij de Fotofabriek is gemakkelijk en snel. Let er goed op dat je extra betaalt voor extra pagina’s en dat dit best snel kan oplopen. De levering liet wel even op zich wachten (vijf dagen). Het ontwerpproces van Fotofabriek is daarentegen wel gemakkelijk in gebruik. Je kunt er veel creativiteit in kwijt en leuke opties toevoegen. Wat ons betreft is Fotofabriek zeker betrouwbaar! Ze zijn ook niet voor niets al 7 jaar op rij uitgeroepen tot de beste in hun vak.


Minpunten

 • Geen ondersteuning/hulp tijdens ontwerpproces
 • Extra betalen voor extra pagina’s
 • Levering liet even op zich wachten, maar werd op voorhand aangegeven

Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Software gemakkelijk in gebruik; iedereen kan het!
 • Na bestelling nog de mogelijkheid om eventuele foutjes te corrigeren
 • Veel verschillende fotoboek formaten en soorten
 • Leuke aanbiedingen en kortingen
Minpunten:
 • Levering liet even op zich wachten
 • Geen ondersteuning/hulp tijdens ontwerpproces
Ga naar Fotofabriek.nl
foto auteur Iris Tuinder
Deze review is geschreven door Iris Tuinder

Geboren seriewoordenaar en idolaat van Nederlandse taal. Een creatieveling alom, verzot op muziek, Zuid-Oost Azië en motorrijden en heeft altijd pen en papier binnen handbereik.

Ervaringen Fotofabriek

Ervaring geschreven door Jacob
4 oktober 2021
Handige site

Ik maak altijd en overal foto’s. Ik vergeet er daarna alleen van te genieten. Ik sla ze op een harde schijf op. Omdat ik voortdurend nieuwe maak, komen oude daarna eigenlijk nooit meer terug. Daarom ben ik pas eens op zoek gegaan naar een alternatief. Bijvoorbeeld door ze weer ouderwets in boeken te plakken. Met de handige site van Fotofabriek is dat gemakkelijk te verzorgen. Je kunt boeken maken op veel verschillende manieren. Daardoor zien ze er uit als de oude fotoboeken die je nog kent van vroeger toen je klein was. Dat heeft voor mij de mogelijkheid geboden om weer meer van de vele duizenden foto’s die ik heb gemaakt te genieten. Terwijl je ze toch gewoon ook digitaal kan blijven bewaren. Dat is dus die ideale middenweg.

Ervaring geschreven door Ella
4 oktober 2021
Makkelijke software

Voor mij is Fotofabriek toch vooral de website die het gemakkelijkst te gebruiken is om fotoboeken te maken. Ik heb ook andere sites geprobeerd. Maar de software is hier toch wel het simpelst te gebruiken. Als je niet zo goed bent met computers, dan is dat natuurlijk wel zo gemakkelijk. Het is vooral fijn dat er een offline versie van is. Daardoor kan je ook gewoon lekker aan de slag zonder dat je daar perse een internetverbinding voor nodig hebt. Gewoon even lekker tussendoor kijken hoe de foto’s eruit zouden zien als je ze in een boek bewaart is daardoor één van mijn grote hobby’s geworden. Het is zelfs zo dat ik nu mij foto’s aanpas aan wat het best staat in een boek. Allemaal dankzij de gemakkelijke software. Ik ben daarom wel echt fan geworden van Fotofabriek en alle mogelijkheden die deze website biedt. Voor mij hoeft er geen andere aanbieder meer gebruikt te worden.

Ervaring geschreven door Kathy
26 mei 2021
Lekker voordelig

Werken met Fotofabriek vind ik vooral lekker omdat het goedkoop is. Je hebt je foto’s al, die plaats je op de juiste plekken in de boeken en je laat ze afdrukken. Dat hoeft natuurlijk ook gewoon niet duur te zijn. Het is dus ook fijn dat er bedrijven zijn die begrijpen hoe dit moet. Fotofabriek is voor mij daarom de plek waar ik voortaan met mijn fotoarchieven kom om alles lekker uit te werken en er een blijvende herinnering van te maken.

Ervaring geschreven door Pascalle2
17 mei 2021
Fotofabriek = Makkelijk!

Fotoboeken maken is een hobby van mij. Ik heb al verschillende sites en software gebruikt, maar ik vind die van Fotofabriek toch het gemakkelijkst. Je kunt de boeken op allerlei manieren indelen en je kan aan de slag met allerlei leuke extra effecten en andere dingen. Teksten toevoegen bij de foto’s is bijvoorbeeld een fijne optie. Wat helemaal fijn is, is dat je nog heel lang nadat je al je bestelling hebt geplaatst toch nog veranderingen kan aanbrengen. De kwaliteit van het eindresultaat is ook altijd lekker hoog. Je hebt ook heel veel keuze tussen allerlei verschillende soorten boeken, bijvoorbeeld met een harde of een softe kaft. Zo kan je elk boek helemaal naar jouw zin maken. Dat maakt Fotofabriek voor mij een topbedrijf!

Ervaring geschreven door Lucie
22 februari 2021
Gemakkelijk gebruiken

Voor ik Fotofabriek ontdekte heb ik ook met andere fotodiensten online gewerkt. Geen een is er zo gemakkelijk als de fabriek. Alle software die hier gebruikt wordt is heel simpel te bevatten en je kan er direct mee aan de slag. Het is wel heel fijn om lekker de leukste fotoboeken samen te stellen op deze manier. Daar heb je dan net zoveel plezier aan als aan het bekijken van de foto’s zelf. Dat is natuurlijk ook heel belangrijk. Ik kan het daarom iedereen zeker aanraden.

Ervaring geschreven door Amira
25 januari 2021
Zelf maken

Ik ben echt gek op foto’s. Ik bewaar ze dan ook op alle mogelijke manieren. Op mijn telefoon en op harde schijven heb ik er duizenden. Het is alleen nooit hetzelfde als in een boek waar je lekker doorheen kan bladeren. Daarom ben ik zo blij met fotofabriek. Daar kan je heel simpel de mooiste boeken maken. Het lijkt precies op de albums die mijn moeder vroeger maakte, alleen dan met digitale software. Dat het gebruiksgemak op de website zo groot is, is voor mij het grootste voordeel. Ik ben niet zo’n wonder met computers, maar dat is hier helemaal geen probleem. Ik ben er zeker van dat ik dit nog veel vaker ga doen in de komende jaren.

Ervaring geschreven door Rayan
25 januari 2021
Goedkoop

Ik ben vooral fan van Fotofabriek omdat het zo goedkoop is om hier je foto’s te laten bewerken tot een boek. Dat geeft mij ruimte op mijn telefoon omdat ik ze daar kan wissen. Zonder dat ik ze dan direct ook kwijt ben. Het is wel heel lekker om er zo dus ook iets mee te kunnen doen dankzij de hulp van deze webshop.

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling Fotofabriek

Website www.fotofabriek.nl
Sterren
Ervaringen
80% aanbevolen, 7 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Fotofabriek.nl
© ReviewGo.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies