Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Tips over online webshops, diensten & producten

DealeXtreme (DX.COM) review & ervaringen

DealeXtreme (DX.COM)
Ga naar Dx.com

Onze expert over DealeXtreme (DX.COM):

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022

Anno nu kan je vrijwel ieder denkbaar product van elke denkbare plek op de wereld krijgen. Een bekend land waar veel mensen hun (goedkope) producten vandaan halen is China. Er zijn veel Chinese webshops te vinden, waarvan DealeXtreme er ook één is. We zochten voor je uit of de producten op de webshop kunnen concurreren met andere Chinese webshops en of een aankoop hierop betrouwbaar is. Ook vind je welke producten je het beste wel en niet kunt kopen en waarop je moet letten voordat je betaalt.

Waarom kies je voor DealeXtreme (DX.COM)?
 • Relatief goedkope webshop
 • Zeer uitgebreid assortiment
 • Betaling met Bitcoin mogelijk
Ga naar Dx.com

Wat is DealeXtreme?

blank

DealeXtreme is een Chinese webshop, zoals er zoveel zijn. Misschien niet direct de meest bekende, maar toch één van de webshops die al lange tijd meegaat. Deze webshop is in 2005 opgezet en groeit sindsdien gestaag door. Oorspronkelijk begon de webwinkel als specialist in zaklampen, lasers en flashkaarten.

Ondertussen is de website flink doorgegroeid naar heel wat meer verschillende gadgets. Het assortiment bestaat inmiddels uit duizenden en duizenden verschillende artikelen. Deze zijn onderverdeeld in talloze categorieën, waardoor je voor veel verschillende aankopen terecht kunt op DealeXtreme.


Is DealeXtreme betrouwbaar?

DealExtreme is net zo betrouwbaar als andere Chinese webshops. Dat is een breed antwoord op een brede vraag. Op het moment dat jij je aankoop plaatst op de website, start je een lange keten aan processen, voordat het pakketje bij jou in de brievenbus belandt. Dit is een proces van weken tot soms wel twee maanden, omdat je pakketje over het algemeen uit Azië komt. DealExtreme maakt wel gebruik van enkele Europese magazijnen, waardoor de kans aanwezig dat je pakketje al ergens in Europa ligt opgeslagen. Dat verkort de wachttijd wel aanzienlijk, maar verwacht alsnog geen levering binnen een paar dagen.

Zorg ervoor dat je op voorhand zeker weet dat je een product wilt kopen, omdat enkel retourprocessen bij dergelijke buitenlandse webshops zeer complex in elkaar zitten. Lees je goed in voor je een product koopt en reken pas af als je 100% zeker bent van je aankoop. Reken daarnaast af met PayPal of creditcard, zodat je jezelf beter beschermd tegen mogelijke problemen met de levering. Bij een betaling met iDeal kan je veelal fluiten naar je geld in dergelijke situaties.


Aanbod

Bij de uitleg over DealeXtreme gaven we al aan dat ze van origine enkel zaklampen, lasers en flashkaarten verkochten. Dat is anno nu wel anders. De webshop is te groot om ieder individuele categorie uit te lichten. Vandaar dat we de keuze hebben gemaakt uit enkele verschillende onderwerpen, zodat je een idee krijgt van de breedte van de webshop. Om erachter te komen wat je verder nog meer kunt krijgen op de webshop, adviseren we je om zelf een kijkje te nemen. Het overgrote deel kunnen we simpelweg niet behandelen, omdat je dan volgende week nog steeds aan het lezen bent.

Computeronderdelen

blank

De oorsprong van DealExtreme lag dus op het gebied van zaklampen, flashkaarten en lasers. Dat is ondertussen flink uitgebreid naar heel wat meer categorieën. Zo is de categorie computeronderdelen ook flink uitgebreid en koop je daar heel wat meer dan flashkaarten. Hier vind je namelijk hele laptops, losse toetsenborden of allerlei adapters om kabels mee te splitten. Je vindt hier zeer betaalbare producten om thuis je eigen doe het zelf projecten mee af te ronden op het gebied van elektronica.

Zo vind je hier een HDMI naar 4K-splitter voor slechts €11,-, maar ook geheugenkaarten van het bekende merk SanDisk. Deze geheugenkaarten lopen op van 15GB tot wel 400GB, zoals je die ook op de westerse markt tegenkomt. Daarnaast vind je hier ook allerlei accessoires terug om jouw elektronische apparatuur mee te upgraden, zoals bijvoorbeeld game controllers of  SSD’s. Het is in ieder geval de moeite waard om een kijkje te nemen.

Verlichting

De juiste belichting creëert de perfecte sfeer. Of je nu kies voor spotlampjes in je plafond, een grote hanglamp of een staande lamp in de hoek, ze verzorgen allemaal licht. Op DealeXtreme vind je een ruime verscheidenheid van lampen die je uit China kunt importeren. Denk daarbij aan led-strips in allerlei lengtes en kleuren, maar ook lampen die reageren op beweging. Die zijn bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin. Altijd aan het werk? Fleur je bureau op met een nieuwe bureaulamp. Zolang er maar een lichtpeertje ingaat en je voldoende stroomgelegenheden hebt, vind je vast een mooie lamp om je interieur mee op te fleuren.

Verlichting op DealeXtreme is dan ook helemaal niet duur. Je vind lampen al vanaf enkele euro’s tot enkele tientallen euro’s. Voor elke portemonnee valt er wel een passende verlichting te vinden voor binnen en buiten. Ook hier is het assortiment te groot om alles te behandelen, waardoor we je adviseren om zelf even een kijkje te nemen. Wederom ook hier: het pakketje komt uit China, waardoor je soms zo twee maanden zit te wachten op de levering. Maar dan heb je in ieder geval weer iets om naar uit te kijken.

Sport & Outdoor

De meeste Nederlanders vinden het heerlijk om één of meerdere malen per week lekker te sporten. Of je nu gaat voetballen, hardlopen of wielrennen, je hebt wel de juiste spullen nodig om helemaal te kunnen floreren. Een goede voorbereiding is het halve werk. Veel sportspullen kunnen met de grote A-merken in Nederland toch wel flink oplopen in de kosten. Mooi als je een flinke duit kunt besparen op deze investering, maar alsnog lekker kunt sporten.

Zo vind bij onder de categorie Sport & Outdoor allerlei hulpmiddelen om jou in het sporten te voorzien. Denk daarbij aan sportkleding voor talloze verschillende sporten, maar ook allerlei andere hulpmiddelen. Dat gaat van kilometertellers voor op de fiets, bokshandschoenen, maar ook losse remmen om op je fiets te monteren. Naast sportspullen vind je hier ook van alles om mee te nemen tijdens het kamperen of hiken. Je kijkt je ogen uit in dit assortiment.


Prijs- / kwaliteitverhouding

blank

Op DealeXtreme vind je dus duizenden artikelen terug in duizenden categorieen. De prijzen zijn over het algemeen vrij laag, vandaar ook de naam DealeXtreme. Er zullen ongetwijfeld producten op de website verkrijgbaar zijn die kunnen worden aangeduid als troep, maar er zijn ook zeker verborgen parels te vinden op de website tegen een lage prijs. Een algemeen oordeel vellen over de prijs- / kwaliteitverhouding van de producten op de website is dan ook simpelweg niet te doen. We adviseren iedereen dan ook altijd om de productreviews goed door te lezen, voordat je je winkelmandje afrekent. Zo wacht je niet ellenlang op een pakketje dat uiteindelijk bij lange na niet aan je verwachtingen voldoet.

Mocht je een product tegenkomen tegen een prijs waarvan je wenkbrauwen al gaan fronsen omdat het zo goedkoop is, dan is de kans ontzettend groot dat de kwaliteit waardeloos is. Je gezonde verstand gebruiken voor aankopen op websites als DealeXtreme is de meest gangbare manier van werken. Lijkt iets te mooi om waar te zijn, dan is het dat waarschijnlijk ook.


Waar komen de producten van DealeXtreme vandaan?

Zoals al vaker aangegeven in deze review is DealeXtreme een Chinese webshop. Het hoofdkantoor van dit bedrijf zit in Hong Kong. Daarnaast beschikt de webshop over talloze magazijnen verspreid over China, maar ook in andere continenten van de wereld. Zo worden allerlei spullen op ontzettend veel verschillende plekken opgeslagen. Het is ook hier weer lastig te zeggen waar alle producten exact vandaan komen. Ook de omstandigheden waaronder alle producten op de webshop worden gemaakt is zodoende niet te traceren. Dat blijft met Chinese webshops altijd een grijs gebied, waarover we hier dan ook geen uitspraken doen.


Klantenservice

Niemand heeft er ooit zin in om contact op te nemen met de klantenservice, maar soms moet het even. Als je denkt dat dat vaak al niet zo goed is ingericht met Nederlandse klantenservice afdelingen, dan heb je nog nooit contact proberen te zoeken met een Chinese klantenservice. Bedrijven zitten lang niet altijd te wachten op jouw verzoekjes. Vandaar dat de meeste contactmogelijkheden vaak zitten verstopt achter flink wat muisklikken. Graag helpen we je op weg, want we hebben alle contactmogelijkheden van DealeXtreme alvast voor je uitgezocht.

FAQ

Allereerst beschikt DealeXtreme over een uitgebreide helppagina. Daarop vind je ontzettend veel verschillende onderwerpen, die zijn voorzien van allerlei antwoorden. Dit gaat om al je vragen rondom bestellingen, betalingen, order-statussen, puntensystemen en belastingen. Toch is de kans aanwezig dat je met een dusdanig specifieke vraag zit, dat jouw antwoord hier niet tussenstaat. In dat geval wil je graag iemand van DealeXtreme rechtstreeks spreken. We zochten voor je uit op welke manieren dat mogelijk is:

Mail

Naast de bovengenoemde FAQ is een mail sturen de eerst genoemde contactoptie van DealeXtreme. Om daar gebruik van te maken, dien je eerst in te loggen met je account. Vanuit dit account kan je dus contact opnemen. Een mail sturen naar DealeXtreme werkt via een contactformulier, waar je je gegevens en bestelnummer achterlaat. Vervolgens ontvang je per mail binnen 24 uur een reactie terug vanuit de webshop. Zelf een mail sturen naar DealeXtreme vanuit je eigen mailbox is in eerste instantie niet mogelijk. Er is geen openbaar mailadres van de webshop bekend.

blank

Facebook

Naast contact opnemen per mail, stuurt DealeXtreme je graag om naar Facebook. Zodoende neem je dus contact op met de webshop via Facebook Messenger. Hier geven ze geen tijdsindicatie wanneer je een antwoord op je vraag mag verwachten. Zorg er dus voor dat je uitgebreide antwoorden geeft, zodat je zo min mogelijk vragen tussendoor hoeft te beantwoorden. Via deze weg kan je contact opnemen met DealeXtreme zonder dat je een account hebt op hun website. Dit gaat namelijk volledig via jouw eigen Facebook account. Via deze weg heeft de achterliggende medewerker ook geen direct inzicht in jouw gegevens, dus zorg nogmaals dat je op voorhand voldoende informatie meestuurt. Zo ben je zo snel mogelijk voorzien.

Direct contact?

Vooralsnog zijn deze contactmogelijkheden per mail en via Facebook de enige opties die de webshop biedt. Zodoende is er geen telefoonnummer en ook geen chatsysteem op de website aanwezig. Een telefoonnummer moet je ook niet willen, aangezien een belletje naar China flink in de papieren kunnen lopen. Veel Chinese webshops hebben wel lokale ondersteuning, maar dat is bij DealeXtreme niet het geval. Een chatsysteem op de website zelf was wel een handige toevoeging geweest, omdat dat over het algemeen de snelste oplossing biedt. Zodoende hoef je niet urenlang te wachten op je antwoord. Verbeterpuntje voor in de toekomst.

Betaalmogelijkheden

blank

Ondanks dat de prijzen op DealeXtreme relatief laag zijn, moet er natuurlijk nog wel afgerekend worden. Op de webshop doe je dit over het algemeen met de alom bekende methoden. Zo betaal je je producten op DealeXtreme met PayPal, de bekende creditcard namen en ook met iDeal. We adviseren je in ieder geval om gebruik te maken van PayPal of een creditcard, omdat je daarmee meer kopersbescherming hebt voor buitenlandse aankopen. Mocht er dus iets misgaan, dan is het via iDeal een stuk moeilijker om je geld terug te krijgen. Wat wel uniek is op DealeXtreme ten opzichte van andere webshops, is dat je op DealeXtreme kunt betalen met Bitcoin. Je kunt een deel van je wallet toevoegen aan je account op de webshop, om daar betalingen mee te doen. Gezien de schommelende valuta van de bitcoin is het misschien niet altijd aan te raden om hier gebruik van te maken.

Garantie

Op voorhand wil je graag weten van de garanties die je hebt per aankoop. In veel Westerse webshops vind je op voorhand wel wat jouw rechten zijn en daarnaast heb je enkele wettelijke verplichtingen waar deze webshops zich aan moeten houden. Op het moment dat je producten uit andere continenten gaat importeren, zit dat allemaal iets anders in elkaar. Ook DealeXtreme is daarin op voorhand erg vaag. Er is een korte ‘warranty’ pagina waarop een schamele uitleg is te vinden met betrekking tot garanties. Het komt er eigenlijk op neer dat je de oorspronkelijke verpakking van je aankoop dient te houden, omdat je daarin het product dient terug te sturen. Daarnaast dien je contact op te nemen met de klantenservice van DealeXtreme, waarna zij jou enkele ‘instructies’ geven om op te volgen, tot het probleem is verholpen. Dit is vooralsnog het enige wat erover bekend is, over alle producten op de website met betrekking tot garanties.

Verzending

Zoals meermaals aangegeven komt je pakketje dus uiteindelijk uit China. Over het algemeen kan het dus wel even duren voordat je je pakket thuis in ontvangst mag nemen. Het ene pakket is er al na twee weken, waar het andere pakket twee maanden op zich laat wachten. DealeXtreme geeft aan dat ze streven om pakketten tussen de 1 en 10 werkdagen na bestelling te versturen. Ook hier is de webshop weer erg vaag met betrekking tot het verstrekken van informatie. Er wordt verder niet vermeld met welke pakketdienst ze werken en hoe lang het echt duurt voordat je een pakket in huis hebt, enkel de tijd tot wanneer zij pakketten zelf versturen. Toch is er wel een manier om hierachter te komen.

Zodoende dien je naar een product te gaan op de website dat je graag zou willen kopen. Op de productpagina vind je vervolgens een ‘verwachte leverdatum’. Over het algemeen vind je daar vier verzendopties waarvan je gebruik kunt maken. De prijzen variëren per product, maar als voorbeeld hebben we hier gekozen voor het importeren van een smartwatch:

 • SuperSaver (Gratis verzending, verwachte levertijd 7 – 18 werkdagen, geen tracking informatie)
 • Exclusive (€3,64, verwachte levertijd 7 – 14 werkdagen, wel tracking informatie)
 • Standard (€3,64, verwachte levertijd 7 – 18 werkdagen, wel tracking informatie)
 • Expedited (€28,10, verwachte levertijd 5 – 8 werkdagen, wel tracking informatie)

Zoals je ziet betaal je dus een flinke extra duit voor een snelle levering en bijgaande informatie over de levering. Het is natuurlijk maar de vraag of je dat er voor overhebt.

blank


Retourneren DealeXtreme

Daar zit je dan met je pakketje dat uiteindelijk niet aan je wensen voldoet. Graag wil je je geld terug en het pakket retour sturen. Zoals we aan het begin van deze review al aangaven is dat de reden waarom veel mensen klagen en slechte reviews achterlaten, omdat dit proces niet altijd even zuiver is. Toch vind je wel flink wat informatie op voorhand over het retourneren van je producten aan DealeXtreme.

Dead on Arrival

Ontvang je een defect item van de webshop? Dat is het minst praktisch van allemaal. Om deze terug te sturen dien je enkele foto’s van de proucten te maken en aan DealeXtreme door te geven. Vervolgens ontvang je instructie vanuit DealeXtreme om het pakket terug te sturen. Indien de verzendkosten minder zijn dan $40,- voor de retourzending of tot maximaal 60% van het aankoopbedrag, ontvang je deze kosten volgens de webshop weer terug. Als dit erboven zit, dien je zelf een overeenkomst met een werknemer van de webshop te maken voor een refund.

Foutief product

Ontvang je een product van de webshop dat je niet hebt besteld? Dan dien je wederom contact op te nemen met de klantenservice. Ook hier dien je weer enkele screenshots te maken, waarop een werknemer een oordeel baseert. Vervolgens heb je dan de keuze uit een korting op het product, de mogelijkheid tot terugsturen of omruilen voor een nieuw, correct product. Kies je een van deze laatste opties, dan dien je natuurlijk wederom lang te wachten op de levering van je nieuwe product(en).


Korting en aanbiedingen

Korting op korting op korting, dat is wat we graag zien. De beste deals, daarmee pronken Nederlanders graag op verjaardagen. Ook op DealeXtreme is het mogelijk om producten voor een nog lagere prijs te ontvangen dan dat ze zijn aangeboden op de website. Wij zochten voor je uit hoe je dat doet.

Nieuwsbrief

Regelmatig als je door de webshop klikt, verschijnt er een pop-up om je aan te melden voor de nieuwsbrief van de website. Zodra je dit doet, ontvang je een coupon per mail. Deze coupon vertegenwoordigt een waarde van ongeveer drie dollar, die je kunt gebruiken op je eerstvolgende aankoop. Daarnaast zal je in de toekomst regelmatig kortingen ontvangen per mail, om je telkens weer te stimuleren om nieuwe aankopen bij DealeXtreme te doen.

blank

Flash deals

In het menu van de webshop vind je de categorie’ Flash deals’. Op deze pagina vind je tijdelijke deals tot maximaal 48 uur, waar je allerlei producten vindt die op dat moment tegen een zeer lage prijs worden aangeboden. Op het moment van schrijven vinden we hier bijvoorbeeld webcams voor €6,- of een B-merk telefoon van het merk UMIDIGI voor slechts €65,31. Ook zien we een drone met 4K camera staan voor slechts €19,76. Goed, sommige deals die hier staan zijn wel met een korreltje zout te nemen en lijken te mooi om waar te zijn. Gebruik ook op deze pagina wederom je gezonde verstand.


Wel of niet kopen bij DealeXtreme?

In principe is DealeXtreme net zo betrouwbaar als vrijwel iedere, andere Chinese webshop. Ze zijn op voorhand wat vaag met alle informatieverstrekking en het retourproces verloopt niet altijd even vlekkeloos. Mocht je een leuke deal tegenkomen op de webshop, kan je altijd eens een aankoop proberen en kijken of de webshop bij je past. Probeer eerst eens een product aan te schaffen van enkele euro’s en zie of dit product je bevalt. Kijk je vervolgens verder of er misschien een ander, wat duurder product bij je past. Lees productreviews goed door en gebruik je gezonde verstand. Je wilt namelijk niet terechtkomen in het retourproces van de website, aangezien daar de meeste klachten over zijn.


Tips voor kopen bij DealeXtreme

Mocht je dan toch overstag gaan en een product kopen op de webshop, neem dan de volgende punten in acht:

 • Begin met de aankoop van een goedkoop product en spendeer niet je hele portemonnee
 • Betaal altijd met PayPal of creditcard voor extra kopersbescherming
 • Houdt de flash deals pagina in de gaten voor leuke deals
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor extra kortingen
 • Houdt rekening met lange levertijden. Je pakket komt uit China

Beste alternatieven voor DealeXtreme

DealeXtreme is lang niet de enige Chinese webshop waar je allerlei producten koopt. Mocht je de webshop toch niet helemaal vertrouwen of eens een ander assortiment willen proberen? Neem dan eens een kijkje op een van de volgende webshops:

AliExpress

AliExpress is misschien wel de bekendste partij van allemaal. Dit is een gigantische Chinese marktplaats met veel externe aanbieders. AliExpress is daarin de tussenpartij. Je hebt bij vrijwel iedere aankoop via AliExpress te maken met een andere partij.

LightInTheBox

LightInTheBox is een andere Chinese aanbieder die opereert vanuit Peking. Dit is een groothandel die wereldwijd transporteert via de lucht en overzees. Net als bij AliExpress is dit een grote marktplaats, waarop veel onafhankelijke aanbieders hun waren aanbieden.

DennisDeal

DennisDeal is een webshop die voornamelijk elektronica, speelgoed en huishoudelijke producten verkoopt. Deze webshop opereert ook vanuit China. DennisDeal geeft aan rechtstreeks met je te handelen, zonder dat er verdere tussenpartijen meedingen.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Relatief goedkope webshop
 • Zeer uitgebreid assortiment
 • Betaling met Bitcoin mogelijk
Minpunten:
 • Beperkte klantenservice
 • Zeer vaag met betrekking tot garanties op aankopen
 • Lang wachten op levering van pakketten uit China
Ga naar Dx.com
foto auteur Lars Meijer
Deze review is geschreven door Lars Meijer

Lars houdt van schrijven. Kruipt graag in het hoofd van een ander en zet dat inlevingsvermogen om in woorden. Geef hem een leeg, wit document en hij vult 'm met content waar de lezer blij van wordt. Meer informatie? Bekijk Lurz.nl

Ervaringen DealeXtreme (DX.COM)

Ervaring geschreven door Kjeld999
11 maart 2021
Bitcoindeals

DealXtreme is de toekomst van het webwinkelen. Je kunt er alles vinden wat je zoekt en het is ook nog eens lekker goedkoop. Het komt wel uit verre oorden, want je hebt niet met een Nederlandse aanbieder te maken. Wat voor mij vooral de doorslag heeft gegeven als het gaat om het klant worden, is dat je er met cryptomunten kan betalen. Dit maakt het voor mij allemaal net wat veiliger.

Ervaring geschreven door Jeroen
22 februari 2021
Bestelling

Geachte dealextreme
In november heb een bestelling geplaatst en op heden nog niks ontvangen al paar keer een contactformulier ingevult maar krijg maar geen gehoor graag verneem ik spoedig contact voor een eindelijke afronding tussen jullie en mij

BESTEL #5283

Ervaring geschreven door Wout
28 januari 2021
Snel en simpel

Ik vind het voor kleine aankopen altijd de moeite waard om eerst bij DealExtreme te kijken. Deze webshop heeft misschien wel het grootste aanbod van allemaal. Wat je ook kunt bedenken, je kunt het hier wel vinden. En dan is het ook nog eens lekker goedkoop. De webshop komt weliswaar uit een land aan de andere kant van de wereld, maar de levering is wel supersnel. Wel zit er een kleine keerzijde aan het verhaal. De kwaliteit is soms wat minder goed. Dan komt wel echt het made in China cliché erbij. Het is dus wel even belangrijk dat je bedenkt dat sommige dingen maar één of twee keer bruikbaar zijn. Als je dat niet erg vindt, net als ik, dan heb je hier altijd goede deals.

Ervaring geschreven door Van Bogget Henriette
11 januari 2021
Bestelde tafel

Geachte, ik bestelde op 25 november een tafel (te verlengen) met bestelnummer3514 en heb dadelijk 159€ betaald. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen en vraag of dat normaal is, ik vind de leveringstijd toch erg lang, graag antwoord van u aub.groeten Henriette of loremientje@hotmail.com

Ervaring geschreven door Frank
4 januari 2021
Webshop

Ik hou wel van een goede deal. Ook als die uit China moet komen. Of misschien wel juist als die uit China moet komen. De webshops uit dat land zijn nu eenmaal goedkoper, zelfs al moeten ze alles de halve wereld rond sturen. Daar ga ik dan natuurlijk niet moeilijk over doen. Ik heb het liefst gewoon alles snel in handen en het liefst zonder dat ik er veel voor hoef te betalen. Het fijne aan DealeXtreme is dat je er voor werkelijk alles kan komen. Of je nu een nieuwe tandenborstel nodig hebt, of je wil je gehele thuiskantoor inrichten. Alles is er te vinden en je kunt er zeker van zijn dat je altijd slaagt. Ook is het altijd goed in elk budget te passen. Wat mij betreft het soort webshop van de toekomst.

Ervaring geschreven door Jelle
30 november 2020
Vaste klant

Ik heb al vaker besteld bij Deal Extreme. Die bestellingen zijn eigenlijk altijd goed gegaan en alles kwam netjes op tijd binnen, zonder problemen. Niet zo lang geleden wel een keer wat problemen met een bestelling gehad. Contact opgenomen met de klantenservice, maar dat liep niet zo lekker. De medewerker had geen duidelijk antwoord. Kwam een beetje over als een scholier. Uiteindelijk is het wel goed gekomen. De klantenservice is dus een aandachtspuntje, maar verder niets dan goeds over deze winkel.

Ervaring geschreven door Elroy
10 november 2020
De beste chinese webshop

Ik bestel al jaren bij DX, het was de eerste Chinese webshop waar ik mee in aanraking kwam en ik ben nog steeds onwijs tevreden. Tientallen, zo niet honderden keren al bestelt bij deze shop en het komt altijd aan. Producten zijn zoals je verwacht vanuit China: goedkoop maar soms niet de beste quality.

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling DealeXtreme (DX.COM)

Website www.dx.com
Sterren
Ervaringen
66% aanbevolen, 7 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Dx.com
© ReviewGo.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies