Tips over online webshops, diensten & producten

Banggood review & ervaringen

Banggood
Ga naar Banggood.com

Onze expert over Banggood:

Laatst bijgewerkt: 5 oktober 2021

Je wilt een product kopen tegen een zo laag mogelijke prijs. Mooi is als dit product vervolgens ook nog volledig naar wens functioneert. Een plek waar je deze goedkope producten koopt is Banggood, een Chinese marktplaats. Is het de moeite waard om producten hier te kopen of kan je beter afwijken naar andere webshops? In deze review duiken we dieper op Banggood in en voorzien we je van de nodige antwoorden.

Waarom kies je voor Banggood?
 • Goedkope producten
 • 24/7 Chatdienst
 • Flash Deals
 • Biedt ook A-merken aan
 • Levert soms vanuit Europa
 • Refunds lopen via Banggood zelf
 • Betaling met zowel creditcard als PayPal mogelijk
Ga naar Banggood.com

Wat is Banggood? Banggood in het kort

Banggood is een Chinese e-commerce marktplaats, waarop je talloze retail producten vindt. Deze marktplaats is in 2006 opgericht en is gigantisch gegroeid met de jaren. Op deze marktplaats hebben externe aanbieders de mogelijkheid om hun producten aan te bieden. Vaak gebeurt dit tegen ontzettend lage prijzen. Producten die je koopt op Banggood gaan vervolgens bij voldoende orders in een zeecontainer en worden over de hele wereld verscheept. Mede daardoor kan het soms erg lang duren voordat je je pakketje ontvangt.

Naast producten voor een zeer lage prijs, vind je ook producten terug van een iets hogere prijsklasse. Let daarbij wel op dat je niet zomaar tientallen tot honderden euro spendeert. Dit omdat kwaliteit van producten uit China vaak net niet helemaal zijn zoals je van westerse webshops gewend bent. Ook komt het vaker voor dat pakketjes zoekraken, omdat deze massaal wereldwijd verscheept worden.

Het assortiment van Banggood varieert gigantisch. Dit gaat van kleding tot kinderspeelgoed en van gezondheidsproducten tot sportaccessoires.

Hoe groot is Banggood?

Banggood is net als andere Chinese webshops ook een gigantisch bedrijf. Volgens de laatste cijfers werken er tussen de 4000 – 5000 mensen rechtstreeks voor dit bedrijf. In deze cijfers zijn alle aanbieders van deze marktplaats nog niet meegenomen. Het hoofdkwartier van Banggood vind je in Ghuangzhou, China.

Daarnaast beschikt dit bedrijf over talloze pakhuizen verspreid over Australië, Europa, Hong Kong en de Verenigde Staten. Ieder jaar weer groeit het bedrijf gestaag door, ondanks de talloze lage prijzen die je op de website terugvindt.

Groothandel

Banggood fungeert als groothandel en marktplaats. Dat wil zeggen dat vrijwel iedere onafhankelijke aanbieder in China zijn of haar product via dit kanaal kan verkopen. Vervolgens hanteert Banggood daarop een bepaalde marge op het product, waardoor deze groothandel blijft groeien.

Juist omdat Banggood een gigantische marktplaats is met duizenden verschillende externe aanbieders, kunnen ze niet alles rechtstreeks in de gaten houden. Zorg er bij je aankoop dus goed voor dat je reviews doorleest van mensen die een bepaald product hebben gekocht. Zo koop je zelf geen kat in de zak.


Is Banggood betrouwbaar en veilig?

Als je zoekt naar algemene beoordelingen van Banggood, dan gaan die alle kanten op. Van zeer positief naar uiterst negatief. Dat komt door verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de wachttijd van je pakketje; daadwerkelijke ontvangst van je pakketje en de kwaliteit van het product. Daarbij komt kijken dat mensen vaak een hoge, westerse verwachting hebben van het te ontvangen product. In de realiteit blijkt dit vaak toch anders te zijn met producten uit China.

Wat ook meespeelt is dat er talloze verschillende aanbieders opereren op Banggood. Mede daardoor is het mogelijk dat je net te maken hebt met een louche partij. In principe is Banggood een betrouwbare webshop, maar zoals eerder aangegeven adviseren we je om altijd goed de reviews te lezen.

Levergarantie

Zoals eerder aangegeven fungeert Banggood als een marktplaats voor externe aanbieders. De verzendingen komen dan ook van deze externe partijen, waarbij Banggood als tussenpartij fungeert. Over exacte levergaranties vertelt Banggood dan ook niet veel, maar wel over wat je kan doen bij (nog niet) ontvangen producten. Ontvang je een product die bij aankomst kapot is (Dead on Arrival)? Mag je deze binnen zeven dagen na aankoop kosteloos terugsturen. Vervolgens kies je of je hetzelfde product nogmaals kosteloos wilt ontvangen of dat je het aankoopbedrag terugkrijgt.

Niet tevreden met het ontvangen product? Binnen 30 dagen mag je deze terugsturen naar Banggood. Vervolgens krijg je het aankoopbedrag van het product terug, maar de verzendkosten zijn wel voor eigen rekening. Qua levering maakt Banggood wel gebruik van de grotere pakketdiensten als UPS en DHL. Zodra je product in Nederland is gearriveerd worden deze overgedragen aan deze pakketdiensten.

Betrouwbare betaalmogelijkheden

Alles wat je koopt, daarvoor moet je betalen uiteraard. Banggood bied je hierin verschillende mogelijkheden om je betaling te voldoen. Zo is het mogelijk om je producten te kopen met de welbekende mogelijkheden als iDeal, creditcard en PayPal. Houdt er wel rekening mee dat je met een iDeal betaling geen kopersbescherming hebt. Koop je je producten met Visa, Mastercard of PayPal, dan heb je dat wel. Met kleinere aankopen kan je dus sneller een gokje wagen met een iDeal betaling, maar voor grotere aankopen adviseren we je zeker om een betaalmogelijkheid te selecteren waarmee je jezelf beschermt.

Goede reviews van verkopers en producten

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat je goed de reviews in de gaten moet houden. Vrijwel ieder product is al meerdere malen gekocht en is voorzien van meerdere reviews. Soms zelfs met afbeeldingen. Lees deze reviews goed door en gebruik daarbij je gezonde verstand om een oordeel te vellen. Als een aanbieding te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo. Veel producten via Banggood zijn vaak merkloos of een B-merk. Misschien zelf wel een C-merk.

Naast reviews van producten vind je ook reviews van de daadwerkelijke aanbieder. Kijk vooral ook hoe de aanbieder van het product voor de dag komt. Zo kan het best zijn dat het product dat je koopt netjes op tijd zijn, maar dat de aanbieder vervolgens bij vragen of problemen niets van zich laat horen. Vooral omdat je product van de andere kant van de wereld komt, is het wel fijn dat je zo duidelijk mogelijk met elkaar kunt communiceren.


Aanbod

Omdat Banggood leeft van duizenden verschillende aanbieders, vind je ook ontzettend veel verschillende producten terug. Hieronder lichten we een deel van deze producten uit:

Welke producten verkoopt Banggood?

Het assortiment van Banggood is te groot om allemaal uit te lichten. Bedenk het product en de kans is zeer groot dat je er wel een variant van terugvindt op deze marktplaats. Zo koop je met speels gemakt ene radiografisch bestuurbare auto, tegelijkertijd met een nieuwe set schroevendraaiers en een ketting voor je vriendin. Deze producten zijn vrijwel allemaal merkloos of van een zeer onbekend merk. Mede daardoor is op voorhand vaak lastig vast te stellen wat de daadwerkelijke kwaliteit is van het product.

Toch vind je op Banggood nog wel producten terug van grotere merken. Dit zijn Chinese merken als Xiaomi of Lenovo, merken die je ook terugvindt in Nederlandse webshops. Naast bekende en onbekende merken, vind je op Banggood ook veel namaakproducten terug. Een goedkopere variant van een vaak veel duurder merk in een westerse winkel. Het aankopen van namaakmerken is ten strengste verboden in Nederland, maar via Banggood niet onmogelijk. Mocht je pakketje met namaakmerken worden onderschept door de douane, dan riskeer je een hoge kans op een boete en / of importkosten.

Hoe is de kwaliteit in het algemeen?

Per product valt lastig te zeggen hoe de kwaliteit exact is. Er zijn zoveel verschillende factoren van belang bij Banggood die daarin meespelen. Van A-merken mag je gerust uitgaan dat de kwaliteit goed is, maar daarvan is het maar de vraag of je zolang wilt wachten tot je deze ontvangt uit China. Van alle overige producten zijn het voornamelijk B-merken of merkloze producten. Juist omdat Banggood leeft van duizenden verschillende aanbieders met miljoenen verschillende producten, is het altijd een lot in de loterij. We benadrukken nogmaals: lees de reviews van de producten door, maar ook over de aanbieders. Hoe beter jij jezelf op voorhand informeert over je aankoop, hoe beter beslagen ten ijs je komt.


Waar komen de producten van Banggood vandaan?

De producten die je koopt op Banggood komen van verschillende aanbieders, verspreid over China en Hong Kong. Waar je product exact vandaan komt, verschilt helemaal per product. Het is dus lastig te zeggen waar je product exact vandaan komt. Je kan tegelijkertijd verschillende producten kopen via de webshop, maar toch komt ieder product vervolgens uit een ander deel van China naar je toe. Naast warenhuizen in China heeft Banggood ook talloze warenhuizen in Europa, Verenigde Staten en Australië. Mocht je product al ergens opgeslagen liggen in Nederland, dan hoef je ook minder lang te wachten op ontvangst. Bij de aankoop van je product staat vaak al aangegeven waar het warenhuis van het betreffende product zicht bevindt.

Biedt Banggood verantwoordelijke producten?

Net als andere Chinese marktplaatsen is het lastig om te zeggen of het product dat je koopt ook verantwoordelijk is. Ieder product is afkomstig van een geheel andere locatie, waarvan het lastig is om te bepalen hoe de omstandigheden daar zijn. Zowel in de magazijnen, maar ook in de fabrieken waar de producten daarvoor worden gemaakt. Ga voor jezelf vooral per product na of iets uitkan voor een bepaalde prijs. Als je bijvoorbeeld een laptop koopt van een paar tientjes, denk dan na of alles mogelijk is voor die prijs. Een dergelijke lage prijs geeft vaak al aan dat het productieproces ervoor ook niet al teveel geld heeft mogen kosten.


Waarom is Banggood zo goedkoop?

Ongeacht wat je koopt op Banggood, de prijs is vaak (een stuk) goedkoper dan een product in een westerse webshop. Dat zit hem voornamelijk in het feit dat je merkloze producten koopt of totaal onbekende merken. Mede daardoor is de kwaliteit niet te waarborgen en is deze vaak aanzienlijk lager.

Ook ontvang je een besteld pakket via Banggood niet de volgende dag in huis, zoals je dat relatief normaal gewend bent van een bestelling. Omdat je pakketje uit China moet komen duurt het enerzijds twee weken, maar het kan ook zomaar twee maanden duren. Pakketten worden namelijk pas verscheept naar Europa zodra er een container is gevuld aan bestellingen. Je kan net de laatste bestelling zijn die de container gereed maakt voor vertrek, maar voor hetzelfde geld ben je de eerste en moet je nog lang wachten.


Klantenservice

Omdat je een product koopt vanuit de andere kant van de wereld, wil je wel graag op de hoogte blijven van je bestelling. Bij reeds ontvangen bestellingen wil je daarnaast altijd de mogelijkheid hebben om eventuele vragen of problemen aan te kaarten. In die situaties is het fijn dat er een klantenservice bestaat. Hieronder vertellen we je welke contactmogelijkheden Banggood allemaal biedt, zodat je weet waar en wanneer je moet zijn bij vragen of problemen.

Contactmogelijkheden

Allereerst is het even goed zoeken voordat je de klantenservice vindt van Banggood. Je vindt wel een knopje met ‘neem contact met ons op’ op de homepagina, maar zodra je deze aanklikt kom je direct in een afgeschermd inlogscherm. Volgens de website biedt Banggood achter dit inlogscherm in ieder geval een 24/7 klantenservice. Telefonisch is dit van maandag t/m zaterdag mogelijk tussen 0.00 – 9.00 Nederlandse tijd. Net niet heel praktisch, maar sowieso wil je niet bellen vanuit Nederland. Dat gaat, ongeacht je mobiele abonnement, flink in de papieren lopen. Een mail sturen mag altijd, waarop Banggood streeft je binnen 24 uur van een antwoord te voorzien.

Zodra je bent ingelogd heb je de mogelijkheid om een chat te starten met iemand van de klantenservice. Deze optie is wel 24/7 bereikbaar en vanuit Nederland een stuk aantrekkelijker. Lang hoef je vaak niet te wachten en je bent redelijk vlot voorzien van een antwoord. Vanuit sociale media biedt Banggood vooralsnog geen ondersteuning op je vragen.

Verzending

Tussen het moment dat jij op bestellen klikt en het moment waarop je je pakketje ontvangt, zit bij aankoop via een Chinese marktplaats vaak wel wat tijd. Er volgt namelijk nog een flink proces. We kijken graag verder voor je om te kijken hoe dit verzendproces er bij Banggood precies uitziet.

Verzendopties

Pakketten via Banggood verschepen per boot of vliegtuig naar Europa. Veelal gebeurt dat met Chinese maatschappijen. Zodra het pakket in Europa is aanbeland gaat deze naar een warenhuis om opgeslagen te worden. Vanuit daar worden de pakketten overgedragen naar de welbekende pakketleveranciers, zoals DHL in Europa. Op de pagina met verzendmethodes van Banggood vind je een tabel terug met leveringen van China naar Nederland. Afhankelijk van de geselecteerde leverancier van het pakket, zijn daar verschillende levertijden aan verbonden

Levertijden

Verwacht vrijwel nooit dat je bestelde pakket vanaf Banggood binnen twee weken in huis is. Pakketten worden gemiddeld tussen de 10 en 35 werkdagen na bestelling pas verstuurd uit China. Daar gaat vervolgens dan nog een geruime tijd overheen voordat je het pakket daadwerkelijk hebt. Per product dat je aanschaft op Banggood, ontvang je in ieder geval een trackingcode. Zo houd je zelf in de gaten waar en wanneer je pakket ongeveer aankomt.


Retourneren Banggood

Ontvang je na twee maanden eindelijk je pakketje, blijkt deze defect te zijn. Ook is de kans groot dat de kwaliteit dusdanig slecht is, dat je deze graag weer wilt terugsturen. Daarvoor biedt Banggood verschillende opties die we graag verder toelichten:

Defect

Bij een product die je defect ontvangt, heb je de mogelijkheid om deze binnen 7 dagen na ontvangst kosteloos terug te sturen. Vervolgens heb je de keuze om hetzelfde product nogmaals kosteloos te ontvangen. Heb je daar geen vertrouwen in? Mag je ook het aankoopbedrag in zijn volledigheid terugvragen.

Bedenktijd

Ontvang je een werkend product, maar ben je toch niet helemaal tevreden hierover? Geen probleem. Na ontvangst heb je 30 dagen de tijd om deze terug te sturen. Daarvoor ontvang je het aankoopbedrag vervolgens weer terug, maar de verzendkosten niet. Deze bedenktijd geldt niet voor ondergoed en zwemkleding, in verband met hygiene. Eenmaal gekocht en gedragen is terugsturen niet mogelijk.

Langere termijn

Voor bepaalde, electronische producten geldt een langere bedenktijd. Afhankelijk van het soort product heb je nog tot 180 dagen de tijd om een een product terug te sturen en je geld terug te krijgen. Per gekocht product ontvang je bijgevoegde informatie die hier dieper op ingaat.

Missend of verkeerd product

Je opent je ontvangen pakket, blijkt het ineens een heel ander product te zijn. Anders dan dat je had besteld. Neem contact op met Banggood en zij zorgen ervoor dat het missende product alsnog je kant op komt, zonder extra kosten. Ook hier heb je wederom de mogelijkheid om te kiezen om het aankoopbedrag terug te krijgen.

Retourkosten voor jou of de shop?

In het geval van een ontvangen product dat defect is of een verkeerd ontvangen product, zijn de retourkosten voor Banggood. Mocht je een product ontvangen dat wel werkt, maar waarover je niet tevreden bent? Zijn de retourkosten voor eigen rekening. Het aankoopbedrag kan je wel in alle situaties tot in zijn volledigheid terugkrijgen.

Hoe snel krijg je je geld terug?

Banggood geeft op hun website aan dat het verwerken van een terugbetaling een verwerkingsproces heeft van 3 tot 6 werkdagen, nadat het product weer is ontvangen in China. Al met al kan het dus wel even duren voordat je het aankoopbedrag teruggestort krijgt op je bankrekening. Het aanvragen van een terugbetaling verloopt wel rechtstreeks via Banggood en niet apart via de externe aanbieder van het product.


Prijs- / kwaliteitverhouding

Het is lastig zeggen hoe de prijs- / kwaliteitverhoduing exact is bij Banggood. Stel je koopt een willekeurig horloge voor €20,-, dan is het maar de vraag waar deze exact vandaan komt. Heb je net een aanbieder te pakken die je een degelijk horloge levert van metaal of ontvang je toch een plastic prulletje? Het is lastig te zeggen, vooral omdat de merken vaak onbekend zijn. Koop je producten met een lage verwachting en wacht rustig af. Je kunt je altijd nog beroepen op de retouropties die hierboven zijn geboden. Aan jou de vraag of jij twee maanden wilt wachten op een gokje. Gebruik je gezonde verstand voordat je een product verkoopt en lees goed de reviews door, zowel van het product als de leverancier.


Korting en aanbiedingen

De prijzen van producten op Banggood zijn al relatief laag, maar kunnen vaak nog lager. Voor iedere nieuwe gebruiker op de website, liggen er zat coupons te wachten. Deze wissel je in de volgende situaties in:

 • Aankoop van meer dan €20,-  = €3,- korting
 • Aankoop van meer dan €50,- = €5,- korting
 • Aankoop van meer dan €50,- in mode categorieën = €12,- korting

Daarnaast heb je nog een optie ‘Gratis geschenk’ bij je eerste aankoop. Daar vind je een waslijst aan producten die je kosteloos aan je bestelling toevoegt. Deze producten variëren van pennen tot laptopstandaarden. Vaak betaal je dan enkel de verzendkosten.

Naast kortingen en gratis geschenken, biedt Banggood ook zogenaamde ‘Flash Deals’ aan. Daar vind je producten die tijdelijk flink zijn afgeprijsd. Per product loopt een timer. Voordat de timer afloopt dienen er minimaal een X aantal bestellingen zijn geplaatst, waarna dit product wordt verscheept. Dit zijn vaak producten die nog verkopen nodig hebben om een laatste container te vullen voor vertrek.


Wel of niet kopen bij Banggood

Een product kopen bij Banggood is net zo betrouwbaar als vrijwel iedere andere Chinese webshop. De meeste pakketten komen uiteindelijk wel aan, het duurt vaak alleen ontzettend lang. In principe is Banggood ideaal voor de aanschaf van kleine producten, zoals kabels en gereedschapssetjes. Van plan om een telefoon of een laptop te kopen via Banggood? Dan adviseren we je om nog even een keer achter je oren te krabben.

We snappen het dat je op voorhand nog wat huiverig bent. Beoordeel zelf of Banggood iets voor je is door een product van een paar euro te kopen. Komt deze aan en ben je tevreden over de kwaliteit? Kijk dan of je een duurder product wilt kopen. Misschien vind je een product wel voor een gelijkwaardige prijs in een westerse webshop. Doe in ieder geval zelf voldoende onderzoek.


Tips voor kopen bij Banggood

Zoals meerdere malen benoemd heeft Banggood veel werknemers en veel aangesloten partijen. Wat zijn enkele tips waar je rekening mee kan houden tijdens je aankoop?

 • Betaal je producten met creditcard of PayPal voor kopersbescherming
 • Kijk of je product beschikbaar is vanuit een warenhuis in Europa
 • Niet beschikbaar vanuit Europa? Verwacht dan een levertijd tot wel twee maanden
 • Ideaal voor alternatieve, goedkope producten ten opzichte van westerse webshops
 • Altijd wel extra korting mogelijk middels coupons
 • Houd Flash Deals in de gaten, deze leveren vaak sneller omdat ze een container vullen
 • Lees altijd goed de reviews per product en aanbieder door

Beste alternatieven voor Banggood

Banggood is niet de enige Chinese webshop die goedkope producten levert. Hieronder een opsomming:

Aliexpress

Aliexpress is misschien wle de bekendste partij van allemaal. Net als Banggood is dit ook een Chinese marktplaats met veel externe aanbieders. Aliexpress is daarin de tussenpartij.

Gearbest

Wil je goedkope electronica kopen? Dan biedt Gearbest je de meest voordelige opties. Een verschil is dat Gearbest zelf een webshop is en geen marktplaats voor externe aanbieders.

DHGate

DHGate is ook een marktplaats die fungeert als tussenpartij. Daar vind je de beste opties op het gebied van bulk- en partijaankopen.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Goedkope producten
 • 24/7 Chatdienst
 • Flash Deals
 • Biedt ook A-merken aan
 • Levert soms vanuit Europa
 • Refunds lopen via Banggood zelf
 • Betaling met zowel creditcard als PayPal mogelijk
Minpunten:
 • Erg lang wachten op je pakket
 • Contactmogelijkheden zijn goed verstopt
 • Lang wachten op geld terug bij retour
Ga naar Banggood.com
foto auteur Lars Meijer
Deze review is geschreven door Lars Meijer

Lars houdt van schrijven. Kruipt graag in het hoofd van een ander en zet dat inlevingsvermogen om in woorden. Geef hem een leeg, wit document en hij vult 'm met content waar de lezer blij van wordt. Meer informatie? Bekijk Lurz.nl

Ervaringen Banggood

Ervaring geschreven door Sophie young
4 oktober 2021
NEVER BUY ANYTHING FROM BANGGOOD!!

DO NOT BUY ANYTHING FROM BANGGOOD EVER!!! Watch out for this company!! Please save yourself headaches, 30+ emails, stress and more. It is not worth it. You think it’s cheap but it will be expensive!! Because you will not get any service if anything arrives broken or not in working good condition. I bought an electrical folding bike for 500€ that arrived with a not working lithium battery, the battery doesn’t charge fully and hence quits working after a few minutes already. I’ve told them about the problem on the day it arrived, thinking and hoping they’d do what any normal reasonable company would do, send a working new battery or pick the bike up / offer free return for a refund or send a new bike and picking the broken one up, none of the above, they still, after 17 days of emails going out everyday, have not offer a true solution, they told me I can return it to somewhere in China at my own costs, that’s the same as PayPal tells me, which is not helpful at all! Since a heavy and big package like this bike (22kg) costs 1200€!!! To ship to China. Way more then even the worth of the bike. I’ve send them all the proof they asked: pictures, even made 3 videos which I uploaded on YouTube and still no solution is offered, after 20+ emails and me getting very mad they offered a 80€ refund, which is ridiculous, since the battery is the most expensive part of an electrical bike and costs way more to replace, like more around 300€. Please DO NOT BUY HERE, you will regret it! And they will not offer service. Even though it’s not your fault and you receive an item that does not work. I’m so frustrated and upset, I really don’t understand why they would not send me a working battery!!! They also keep going in circles, almost like playing a game, rather then offering a solution they go back and ask me for picture again or some other strange thing like, can I measure the voltage ?!?! Of course not I’m just a customer and do not have such tools and had already told them this after a few emails, then what they do is 10 emails after they ask me again. They do everything they can not to help the customer and not to fix the problem and offer a solution for a non working product. I bought it from an European warehouse, so it is even illegal as European laws states if you buy something it should arrive in perfect working condition and be as stated on the description! NEVER EVER BUY AT BANGGOOD!

Ervaring geschreven door Daniëlla
26 mei 2021
Direct geholpen

BangGood is voor mij niet alleen maar Good omdat je er zoveel kan vinden. Ik heb namelijk ook een hele positieve ervaring met de klantenservice gehad. Ik kwam ’s avonds laat thuis en ontdekte dat mijn pakketje was binnengekomen en aangepakt door een huisgenoot. Dus ik het vol verwachting openmaken. Zat niet alles erin. Ik direct de website opgezocht, zag ik daar de 24/7 chatservice van de klantendienst. Dus die heb ik geprobeerd. Omdat het laat op de avond was, kwam ik in contact met een Engelse medewerker. Die heb ik alles uitgelegd en die heeft het nagekeken. Het bleek inderdaad niet goed te zijn gegaan en alles zou zonder kosten worden nagezonden. Twee dagen later had ik toch alles binnen. Supergoed geregeld dus!

Ervaring geschreven door Gabriel
8 februari 2021
Supergoedkoop

Er is eigenlijk maar één reden waarom ik altijd koop bij Banggood. Je kunt daar ingaan op de flashdeals. Daardoor kan je dus producten tegen een idioot lage prijs kopen. Je moet daardoor niet zomaar willekeurig dingen gaan kopen. Je moet juist in de gaten houden wanneer de spullen die jij nodig hebt in zo’n deal zitten. En dan toeslaan. Dat is hoe ik het doe en dat heeft me al superveel voordeel opgeleverd de laatste tijd.

Ervaring geschreven door Casper
11 januari 2021
Prijzen zijn goed

Verschillende producten besteld bij Banggood. Het is me niet helemaal duidelijk of dit nu een Nederlandse site is of niet, maar wil het best een keer een kans geven. Zeker ook omdat de prijzen bang goed zijn. Alleen is het nu wel even afwachten of ik ook krijg wat ik gevraagd heb en of het van goede kwaliteit is.

Ervaring geschreven door Henk
9 december 2020
Zoals altijd

Het fijne aan bestellen bij Banggood is dat je eigenlijk nooit problemen ondervindt. Zowel het bestellen als het leveren gaat tot nu toe gewoon zonder klachten. Ik koop vooral RC-spullen bij Banggood en die zijn altijd van goede kwaliteit. Bovendien ben ik te spreken over de prijzen die gerekend worden. Daardoor kan ik er wel mee leven dat de levertijd soms wel een beetje kan oplopen. Dat is wel jammer, maar je krijgt er wel het nodige voor terug.

Ervaring geschreven door Sander
17 september 2020
Leuke Flash Deals

Leuke horloge en oordopjes besteld via de flash deals met hele dikke korting. Benieuwd of het een beetje snel geleverd gaat worden.

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling Banggood

Website www.banggood.com
Sterren
Ervaringen
70% aanbevolen, 6 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Banggood.com
© ReviewGo.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement