Tips over online webshops, diensten & producten

De 15 beste lening websites 2021

Krap bij kas? Via diverse websites kun je een aanvraag doen voor een online lening. Maar waar kun je het beste terecht? We zetten de meest betrouwbare lening websites voor je op een rij.


1
Saldodipje
Meest gekozen

Ben je op zoek naar een relatief klein geldbedrag om te lenen tegen acceptabele rentekosten? Dan kan een minilening of flitskrediet een handige oplossing zijn. Dat zijn kortlopende leningen die speciaal zijn bedoeld voor mensen die aan het eind van hun salaris wel eens een stukje maand overhouden. Lees meer »

Bezoek Saldodipje
2
Lenderspender

Zoek je een lening tussen 2.500 en 25.000 euro en lijkt het je wel een prettig idee als je daarvoor niet met een bank of andere grote geldverstrekker in zee hoeft te gaan? Dan kun je eens een kijkje nemen bij Lender & Spender, een online platform waarbij leningen worden bekostigd door investering voor andere consumenten en bedrijven. Lees meer »

Bezoek Lenderspender
3
Kredietspotter

Zoek je een voordelige lening of een krediet maar weet je niet precies welk financieel product het beste voor jou zijn en waar je die het voordeligst mogelijk af kunt sluiten? Dan kun je terecht bij Kredietspotter, een onafhankelijke bemiddelaar en adviseur op het gebied van allerhande leenproducten zoals persoonlijke leningen, doorlopende kredieten en financial lease. Lees meer »

Bezoek Kredietspotter
4
A-krediet

Zoek je een betrouwbare partij die jou als consument aan de meest voordelige hypotheek, lening of krediet kan helpen? Dan is A-Krediet daarvoor een heel geschikte website. Hier vind je allerlei informatie over de diverse leenvormen en hun kosten. Wanneer je daar de lening of het krediet tussen ziet staan waar je wel interesse in hebt kun je ook heel snel een offerte op maat aanvragen bij heel veel verschillende Nederlandse en internationale banken. Lees meer »

5
Lening.com

Zoek je een financiering maar wil je wel zelf alle verschillende rentes en voorwaarden met elkaar vergelijken om tot de beste keus te komen? Dan kan de website Lening.com voor jou een uitkomst zijn, want hier vind je een handige vergelijkmodule waarmee je direct de beste lening voor jouw bestedingsdoel kunt vinden met het door jou gewenste leenbedrag en looptijd. Lees meer »

Bezoek Lening.com
6
Leningen.nl

Wil je makkelijk en snel een overzicht krijgen van de beschikbare financieringen en rentes voor een bepaald leenbedrag? Dan is Leningen.nl een uitstekende optie, want hier kun je met de leencalculator meteen zien welke leningen of kredieten voor je beschikbaar zijn en wat de kosten en voorwaarden daarvan zijn. Lees meer »

Bezoek Leningen.nl
7
Kredietconcurrent

Wanneer je op zoek bent naar een voordelige lening of een aantrekkelijk doorlopend krediet dan kun je daarvoor terecht bij Kredietconcurrent. Via deze website kun je leningoffertes ontvangen van een groot aantal gerenommeerde banken en andere financiële instellingen. Je kunt niet op deze website terecht wanneer je een BKR-codering hebt, want er wordt altijd gezorgd dat jouw nieuwe lening goed past bij je persoonlijke situatie en ook nooit je draagkracht te boven gaat. Lees meer »

Bezoek Kredietconcurrent
8
Krediet Groep Nederland

Weet je al precies wat voor financiering je zou willen afsluiten? Zoals of dat een persoonlijke lening of een doorlopend krediet moet worden, het bedrag dat je wilt kunnen lenen of opnemen en wat de lasten zijn die je kunt dragen? Lees meer »

Bezoek Krediet Groep Nederland
9
Freo

Zoek je een betrouwbare financiering voor een auto, boot, caravan of om een verbouwing te bekostigen? Dan is een persoonlijke lening of een doorlopend krediet van Freo het overwegen meer dan waard. Deze dochter van de Rabobank is namelijk heel betrouwbaar en werd ook al meerdere keren heel positief beoordeeld door de Consumentenbond. Lees meer »

10
Geldshop

Als je een voordelige persoonlijke lening, doorlopend krediet of hypotheek zoekt kun je gebruik maken van Geldshop om voor jou de beste offerte te vinden. Geldshop adviseert en bemiddelt voor consumenten bij het afsluiten van deze financiële producten en doet dat al jaren met veel succes. Lees meer »

Bezoek Geldshop
11
Ferratum

Soms komen alle rekeningen tegelijk en lijkt je volgende salaris ineens wel heel ver weg. Dan is het fijn als je die periode even kunt overbruggen, bijvoorbeeld met een minilening. Daar kun je dan voor terecht bij Ferratum, een geldverstrekker die je ook zonder BKR check aan een kortlopend krediet kan helpen zodat je toch zonder problemen de maand doorkomt. Lees meer »

Bezoek Ferratum
12
De Nederlandse Kredietmaatschappij

Ben je op zoek naar een financiering, maar weet je nog niet precies welke leenvorm het best bij je situatie past en heb je ook niet zoveel zicht op de verschillende aanbieders daarvan? Dan kan het aanvragen van meerdere offertes bij De Nederlandse Kredietmaatschappij (DNKM) een hele goede optie zijn. Lees meer »

13
DEFAM

Wil je verantwoord lenen maar ook van de laagste rentetarieven profiteren? Overweeg dan eens om een gesprek aan te vragen met een van de persoonlijke leenadviseurs van DEFAM. Deze geldverstrekker heeft diverse leenproducten voor consumenten waarbij er een aantrekkelijke rente vanaf 3,5% mogelijk is. Lees meer »

14

Heb je interesse in het afsluiten van een persoonlijke lening, bijvoorbeeld voor het kopen van een auto, boot of caravan? Of misschien wil je wel gaan verbouwen maar moet dat niet teveel van je spaargeld opslokken? Dan kan een financiering bij Findio interessant zijn, want hier profiteer je als consument altijd van lage rentetarieven. Lees meer »

15
BNP Paribas

Ben je op zoek naar een persoonlijke lening of een hypotheek, dan kan BNP Paribas een betrouwbare geldverstrekker zijn om die nieuwe lening bij af te sluiten. Via een van de vele aangesloten onafhankelijke adviseurs vind je altijd de financiering die het beste bij je situatie past, zoals bijvoorbeeld een van de vier verschillende persoonlijke leningen die BNP Paribas voor consumenten beschikbaar heeft gesteld. Lees meer »

© ReviewGo.nl 2021 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement