Eerlijke reviews over websites, webshops & bedrijven

Lening websites 2020

Reviews van Lening websites


1
Freo
Meest gekozen

Zoek je een betrouwbare financiering voor een auto, boot, caravan of om een verbouwing te bekostigen? Dan is een persoonlijke lening of een doorlopend krediet van Freo het overwegen meer dan waard. Deze dochter van de Rabobank is namelijk heel betrouwbaar en werd ook al meerdere keren heel positief beoordeeld door de Consumentenbond. Lees meer »

2
Geldshop

Als je een voordelige persoonlijke lening, doorlopend krediet of hypotheek zoekt kun je gebruik maken van Geldshop om voor jou de beste offerte te vinden. Geldshop adviseert en bemiddelt voor consumenten bij het afsluiten van deze financiële producten en doet dat al jaren met veel succes. Lees meer »

Bezoek Geldshop
3
Kredietspotter

Zoek je een voordelige lening of een krediet maar weet je niet precies welk financieel product het beste voor jou zijn en waar je die het voordeligst mogelijk af kunt sluiten? Dan kun je terecht bij Kredietspotter, een onafhankelijke bemiddelaar en adviseur op het gebied van allerhande leenproducten zoals persoonlijke leningen, doorlopende kredieten en financial lease. Lees meer »

Bezoek Kredietspotter
4
Ferratum

Soms komen alle rekeningen tegelijk en lijkt je volgende salaris ineens wel heel ver weg. Dan is het fijn als je die periode even kunt overbruggen, bijvoorbeeld met een minilening. Daar kun je dan voor terecht bij Ferratum, een geldverstrekker die je ook zonder BKR check aan een kortlopend krediet kan helpen zodat je toch zonder problemen de maand doorkomt. Lees meer »

Bezoek Ferratum
5
Saldodipje

Ben je op zoek naar een relatief klein geldbedrag om te lenen tegen acceptabele rentekosten? Dan kan een minilening of flitskrediet een handige oplossing zijn. Dat zijn kortlopende leningen die speciaal zijn bedoeld voor mensen die aan het eind van hun salaris wel eens een stukje maand overhouden. Lees meer »

Bezoek Saldodipje
© ReviewGo.nl 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement