Eerlijke reviews over websites, webshops & bedrijven

Webshops 2020

Reviews van Webshops


1
Etsy
Meest gekozen

Etsy is een online marktplaats waarop miljoenen verkopers hun miljoenen producten verkopen, in talloze verschillende categorieën. Van unieke kleding tot speelgoed en muurdecoratie. Is deze gigantische webshop nog overzichtelijk om iets op te kunnen vinden? Of zijn er elders betere opties te vinden om je aankoop te doen? Lees meer »

2
Zalando Lounge

Ben je op zoek naar A-merk kleding tegen een aantrekkelijke prijs? Wie weet is Zalando Lounge dan wel de webshop waarop je altijd hebt zitten wachten. Je hebt enkel toegang tot de webshop door een account aan te maken of je aan te melden via sociale media. Lees meer »

Bezoek Zalando Lounge
3
SHEIN

Het was er ineens: Shein. Een webshop die zich voornamelijk focust op damesmode, maar ook mannenmode, kindermode, accessoires, schoenen, handtassen en andere mode items voor een lage prijs verkoopt. Het doel van Shein is om stijlvolle kwaliteitsproducten aan te bieden tegen aanlokkelijke prijzen aan klanten over de hele wereld. Lees meer »

4
ABOUT YOU

Ineens was ABOUT YOU daar. Als een duveltje uit een doosje kwamen ze enkele jaren geleden met mysterieuze reclames, maar wat is ABOUT YOU nu eigenlijk? In de praktijk is het een platform met ruim duizend verschillende kledingmerken, die je met een druk op de knop in huis haalt. Lees meer »

5
LightInTheBox

LightInTheBox is een Chinese webshop met een focus op kleren, maar ook huis, tuin en keukenproducten. Je vindt ontzettend veel verschillende, unieke producten terug in deze webshop. Veel Chinese webshops bieden ook electronica aan, maar LightInTheBox verwijst je daarvoor naar haar zusterbedrijf MiniInTheBox. Lees meer »

Bezoek LightInTheBox
6
Dennisdeal

Dennisdeal is een webshop met meer dan 150 duizend producten die worden geleverd uit China. Het is een webshop met een zeer divers aanbod aan producten zoals electronica, gereedschap, sportartikelen, telefoonaccessoires en nog veel meer. Ze beschikken over een nette webshop met een rustige uitstraling. Lees meer »

Bezoek Dennisdeal
7
Grandado

Grandado is een van de vele Chinese webshops. In tegenstelling tot andere webshops is Grandado een rustig ogende webshop zonder veel poespas. Vandaag gaan we dieper in op deze webshop en kijken we of deze site kan concurreren met andere Chinese of westerse webshops. Lees meer »

Bezoek Grandado
8
AliExpress

Veel producten tegen een lage prijs kopen, veel Nederlandser kan het niet. We hebben al enkele Chinese webshops behandeld op ReviewGo, maar vandaag behandelen we wellicht de grootste van allemaal: AliExpress. We gaan dieper in op alle facetten die komen kijken bij een aankoop op deze webshop, zodat je goed beslagen ten ijs komt, mocht je straks zelf een product willen kopen op deze website. Lees meer »

Bezoek AliExpress
9
Banggood

Je wilt een product kopen tegen een zo laag mogelijke prijs. Mooi is als dit product vervolgens ook nog volledig naar wens functioneert. Een plek waar je deze goedkope producten koopt is Banggood, een Chinese marktplaats. Is het de moeite waard om producten hier te kopen of kan je beter afwijken naar andere webshops? Lees meer »

Bezoek Banggood
10
DHGate

Ben je op zoek naar goedkope, alternatieve namaakkledij? Of wil je graag een onderdeel van je computer vervangen tegen een lage prijs? Dan kan DHGate je een uitkomst bieden. Op deze Chinese marktplaats vind je talloze verschillende producten in verschillende prijssegmenten terug. Lees meer »

Bezoek DHGate
11
Gearbest

Zoek je een nieuwe jas, smartphone, tablet of gewoon alleen een leuk hebbedingetje, allemaal voor een heel gunstige prijs? Dan kun je ook als Nederlandse consument al enkele jaren terecht in de Chinese webshop Gearbest. De site heeft een moderne uitstraling, je kunt zien wat andere klanten van een artikel vinden en de webshop is grotendeels in het Nederlands beschikbaar. Lees meer »

Bezoek Gearbest
© ReviewGo.nl 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement