Tips over online webshops, diensten & producten

Webshops 2021


1
Welhof
Meest gekozen

Ben je op zoek naar vervangend witgoed maar wil je daar liever niet de hoofdprijs voor betalen? Dan kun je eens een kijkje nemen in de uitgebreide webshop van Welhof (voorheen De Witgoed Topper). Deze webwinkel verkoopt B-keus en refurbished apparaten dat nog prima werkt tegen een lage prijs. Lees meer »

2
Kleuro

Sta je op het punt om te gaan schilderen? Dan kun je bij de webshop van Kleuro alle bekende merken verf bestellen en ook allerlei materialen en hulpmiddelen om je verfklus tot een goed einde te brengen. Het assortiment is uitgebreid en dankzij de grote voorraad heb je jouw bestelling normaal gesproken al de volgende dag in huis. Lees meer »

3
Woononline

In de webshop van Woononline kun je terecht voor een heel uitgebreid assortiment meubels en andere woonartikelen. Van een comfortabele en voordelige hoekbank tot prachtige designer stoelen die het middelpunt van je interieur zullen zijn: voor elk budget is hier een geschikte optie aanwezig. Lees meer »

4
La Redoute

Eens in de zoveel tijd is het heerlijk om jezelf te belonen met nieuwe kleren. Misschien ben je tegelijkertijd ook wel op zoek naar een nieuw meubelstuk om je interieur mee op te fleuren. Die bonus moet toch op een leuke manier gespendeert worden. Lees meer »

5
Eneba

Vroeger stond de releasedatum van die nieuwste game rood omcirkelt in je agenda. Dagen aftellend tot je eindelijk naar de winkel mocht. Tegenwoordig is dit helemaal niet meer nodig. Zodra een game uit is, koop je deze vrijwel direct online via een betreffende store. Lees meer »

Bezoek Eneba
6
SuperBath

Al je badkamerartikelen van wasbakken tot wc-papierhouders aan toe, online op één plek. Dat is nog eens handig! Bij SuperBath vind je het allemaal. Benieuwd naar wat deze webshop in badkamerartikelen allemaal verkoopt en hoe hun service is geregeld? In deze review vertellen we je er meer over! Lees meer »

7
Lampenlicht.nl

Ben je op zoek naar nieuwe verlichting voor binnen of buiten, maar heb je je lot in de loterij nog niet gevonden? Misschien slaag je dan wel op Lampenlicht.nl. Misschien ken je ze van tv-commercials, want de keten is inmiddels dusdanig gegroeid dat ze ook op televisie te zien zijn. Lees meer »

Bezoek Lampenlicht.nl
8
Informatique

Is je PC toe aan een nieuwe upgrade of heb je een volledig nieuwe laptop nodig? Of ben je simelweg op zoek naar accessoires en randapparatuur om je elektronische gemak thuis te verhogen? Alle opties vind je terug in het assortiment van Informatique. Lees meer »

9
Voetbalshop.nl

Voetbalshop.nl is een webshop die al 25 jaar meegaat in Nederland. Tenminste, zij hebben al 25 jaar filialen in Nederland. Later is daar de uitgebreide webshop bijgekomen. Hierop vind je allerlei benodigdheden, speciaal gericht op de sport voetbal. Zowel voor heren, dames als kinderen is er van alles te vinden. Lees meer »

10
Superfunk

Ben je op zoek naar iets, maar weet je nog niet wat? Dan is Superfunk misschien wel een webshop voor jou. Op deze webshop vind je namelijk zeer veel uiteenlopende spullen. Sterker nog, het gehele assortiment van de webshop bestaat uit zo’n 600.000 producten. Lees meer »

11
Printsy

Bij Printsy ontwerp en bestel je gemakkelijk en snel fotokaarten voor een speciale gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar unieke trouwkaarten, geboortekaarten, rouwkaarten of uitnodigingen voor een jubileum: bij Printsy is het zo gepiept. Benieuwd naar deze fotodrukservice? We nemen je mee!  Lees meer »

Bezoek Printsy
12
Lensonline

Ben je op zoek naar nieuwe lenzen? Dan is Lensonline misschien wel wat voor jou. Deze webshop focust zich op de brillendrager, maar bovenal de brillenhater. Brillen vind je namelijk niet terug in het assortiment van deze webshop. Nou ja, webshop. Lees meer »

Bezoek Lensonline
13
Alensa

Ben je een brillendrager of gebruik je contactlenzen? Of is dit nog niet het geval, maar sta je wel op het punt om je eerste bril te kopen? Dan kan je altijd eens een kijkje nemen in het assortiment van Alensa. Lees meer »

Bezoek Alensa
14
Catawiki

Catawiki is een veilingssite voor allerlei unieke objecten. Ben of ken jij een echte verzamelaar van excentrieke spullen? Dan kijk je je ogen uit op Catawiki. Wekelijks gaan er 65.000 veilingen doorheen en dit aantal groeit nog steeds. Voorheen begon deze veilingssite in Nederland, maar inmiddels zijn ze actief in talloze verschillende landen. Lees meer »

Bezoek Catawiki
15
VidaXL

Op zoek naar een nieuwe bank, tuinverlichting of sportkleding? Dan kan je voor al die producten terecht op de webshop van VidaXL. Deze grote webshop heeft een erg uitgebreid assortiment. Al sinds 2006 bestaat deze webshop en sindsdien zijn ze gestaag doorgegroeid. Lees meer »

Bezoek VidaXL
16
Sport-Korting

Sport-Korting is een online webshop voor sportkleding. Voor elke denkbare sport vind je wel een product terug in het assortiment. Zoals de naam al aangeeft, korting, hanteren ze stuntprijzen op de site. Tenminste, dat zeggen ze. We zochten voor je uit of dit daadwerkelijk het geval is en hoe deze webshop zich verhoudt ten opzichte van andere webshops met sportkleding. Lees meer »

Bezoek Sport-Korting
17
Autodoc

Ben je een echte autoliefhebber? Dan kijk je ongetwijfeld je ogen uit op de webshop van Autodoc. Deze online webshop is van origine Duits, maar inmiddels actief in 27 Europese landen. Voor ieder denkbaar merk is er wel een product aanwezig in de webshop. Lees meer »

Bezoek Autodoc
18
KiJoo

Eens in de zoveel tijd is iedereen toe aan een televisie. Nog niet zo lang geleden hadden we allemaal een bakbeest in huis staan en konden we de pixels nog tellen op ons scherm. Via HD-ready en HD zijn we inmiddels aanbelandt op grote 4K televisies. Lees meer »

Bezoek KiJoo
19
Vitstore

Vitstore houdt je gezond. Dit ligt natuurlijk grotendeels in eigen handen, maar de voedingssupplementen van Vitstore zouden je daar bij kunnen helpen. De producten zouden bijdragen een zo hoog mogelijke kwaliteit van je leven. Hun persoonlijke klantcontact zou het afmaken. Heb jij al eens van Vitstore gehoord? Lees meer »

Bezoek Vitstore
20
TopShoe

Topshoe is een online samenwerkingsverband van zo’n tachtig schoenenwinkels in Nederland. Met een schoenenverkoper in hart en nieren aan de top, zou het Topshoe platform wel een succes moeten zijn! Of dat zo is én meer over Topshoe vertellen we in deze review. Lees meer »

Bezoek TopShoe
© ReviewGo.nl 2021 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement