Tips over online webshops, diensten & producten

De 14 beste energie aanbieders 2021

Bij welke energie aanbieder ben jij het goedkoopste uit? En hoe krijg jij de beste beloning voor het terugleveren van energie? Soms kan het lonen om over te stappen op een andere energieleverancier. Wij geven je tips!


1
DELTA Energie
Meest gekozen

Op vrijwel geen enkele andere plek in ons land ben je zo omringd door de elementen als in Zeeland. Zowel de wind als de zon krijgen er de kans om zich volop te doen gelden. Niet zo gek dus dat een groot deel van de Nederlandse groene stroom in Zeeland wordt opgewekt. Lees meer »

Bezoek DELTA Energie
2
Vandebron

Wil je niet alleen volledig groene energie in huis halen maar het liefste ook zelf kiezen waar jouw stroom precies vandaan komt? Dan is Vandebron voor jou waarschijnlijk de ideale energiemaatschappij. Hier bepaal je namelijk helemaal zelf waar je energie vandaan komt, omdat je de exacte locatie in Nederland daarvan aan kunt wijzen wanneer je klant wordt. Lees meer »

3
Vattenfall

Vattenfall (voorheen Nuon) is met meer dan 2 miljoen klanten een van de grootste energiemaatschappijen van Nederland. Maar dat zoveel consumenten kiezen voor Vattenfall betekent natuurlijk niet dat dit ook automatisch voor jou zou moeten gelden. Daarom bespreken we in deze uitgebreide review alle aspecten van Vattenfall die voor jou als potentiële klant interessant zijn, zoals hoe goed deze energieleverancier scoort op zaken zoals duurzaamheid en prijs, maar ook de klanttevredenheid, klantenservice en nog veel meer belangrijke onderwerpen komen aan bod. Lees meer »

Bezoek Vattenfall
4
NLE Energie

NLE is een leverancier van zowel groene stroom als gas in Nederland. Dit is niet per se de grootste aanbieder, maar grote kans dat je toch wel eens van NLE hebt gehoord. Vandaag lichten we de mogelijke diensten van deze aanbieder uit en waar je als gebruiker wel, maar ook niet van profiteert. Lees meer »

Bezoek NLE Energie
5
Pure Energie

Vind je het belangrijk dat de energie die je verbruikt volledig groen is opgewekt? Dan is Pure Energie een van de meest voor de hand liggende Nederlandse energiemaatschappijen om klant bij te worden. Steevast worden zowel de gas- als de stroomcontracten van het bedrijf namelijk met een 10 beoordeeld op basis van hun uitmuntende duurzaamheid. Lees meer »

Bezoek Pure Energie
6
Oxxio energie

Wil je volledig groene energie ontvangen maar wel tegen een voordelig tarief en met zo weinig mogelijk poespas? Dan kun je al sinds het begin van deze eeuw terecht bij Oxxio. Dit bedrijf stond aan de bakermat van de huidige vrije energiemarkt en tot op de dag van vandaag profiteer je er van goedkope energie, die tegenwoordig ook nog eens 100% groen is. Lees meer »

Bezoek Oxxio energie
7
ENGIE

Zoek je een energieleverancier en vind je het heel belangrijk dat de stroom en het gas dat je ontvangt het milieu zo min mogelijk belast? Overweeg dan eens een nieuw energiecontract van ENGIE. Deze energiemaatschappij wekt het grootste deel van de geleverde energie namelijk zelf op en doet dat zo groen mogelijk. Lees meer »

Bezoek ENGIE
8
Budget Energie

Ben je van plan om over te stappen naar een nieuwe energiemaatschappij en vind je daarbij het milieu sparen net zo belangrijk als je portemonnee? Dan is Budget Energie een uitstekende optie. Je kunt er namelijk tegen voordelige tarieven stroom en gas afnemen, waarbij je zeker weet dat de elektriciteit duurzaam is opgewekt, met onder meer Nederlandse wind- en zonne-energie. Lees meer »

Bezoek Budget Energie
9
Essent

Essent is natuurlijk een heel bekende Nederlandse energiemaatschappij. Bij deze energieleverancier ontvang je altijd groene stroom en kun je tegenwoordig ook CO2 gecompenseerd gas en biogas afnemen. Je profiteert er als nieuwe klant van hoge cashback kortingen, maar ook voor bestaande klanten heeft Essent een aantrekkelijke vaste klantenkorting in het leven geroepen. Lees meer »

Bezoek Essent
10
Welkom Energie

Ben je op zoek naar een energieleverancier met hart voor het milieu die wel gewoon heel aantrekkelijke tarieven hanteert? Dan kan Welkom Energie een heel goede keus zijn. Dan is het wel belangrijk dat je niet veel meer nodig hebt dan een voordelige en betrouwbare levering van groene energie, want dat is waar deze energieleverancier zich hoofdzakelijk op richt. Lees meer »

11
EnergieDirect

EnergieDirect is een voordelige energieleverancier zonder poespas maar wel met lage tarieven en veel gebruiksgemak. Je kunt er gas en stroom afnemen, zonnepanelen aanschaffen en ook meteen je huis laten isoleren voor een extra hoge besparing op je energierekening. In deze review lees je alles wat je moet weten over EnergieDirect.nl. Lees meer »

Bezoek EnergieDirect
12
Greenchoice

Wanneer je op zoek bent naar een echt groene energieleverancier dan is Greenchoice een uitstekende keus. Deze energiemaatschappij staat namelijk te boek als een van de duurzaamste van ons land. In deze review belichten we natuurlijk niet alleen hoe groen Greenchoice is, want ook aspecten zoals de contractmogelijkheden, tarieven, welkomstkortingen en alle andere belangrijke zaken komen uitgebreid aan bod. Lees meer »

13
Eneco

Eneco is een bekende Nederlandse energieleverancier die de laatste jaren veel aandacht schenkt aan duurzaamheid. Bij Eneco krijg je bijvoorbeeld altijd volledig groene stroom van eigen bodem en kun je ervoor kiezen om de CO₂ uitstoot van je gasverbruik te compenseren door geld te investeren in groene alternatieven. Lees meer »

Bezoek Eneco
14
Innova Energie

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel leveranciers op het gebied van gas en elektriciteit, maar welke is voor jou het beste? Er zijn veel punten die je in acht kunt nemen, voordat je een keuze maakt. Vind je het belangrijker dat je simpelweg goedkoop uit bent of neem je enkel genoegen met 100% groene stroom? Lees meer »

© ReviewGo.nl 2021 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement