Tips over online webshops, diensten & producten

De 10 beste Chinese webshops 2021

Weten waar jij op moet letten als je besteld in China? In dit artikel vergelijken we alle populaire Chinese webshops om te kijken waar jij het beste goedkope deals kan scoren.


1
Rosegal
Meest gekozen

Bij Rosegal is shoppen letterlijk en figuurlijk een feestje. Alleen de website zelf ziet er al zo vrolijk uit! Rosegal is een kleding webshop waar ze hedendaagse kleding verkopen voor mannen en vrouwen, maar ze hebben ook een op vintage geïnspireerd assortiment. Lees meer »

Bezoek Rosegal
2
Geekbuying

Op zoek naar technologische snufjes tegen een lage(re) prijs dan je gewend bent? Misschien loont het dan eens om een kijkje te nemen op Geekbuying. Deze Chinese webshop is voornamelijk gefocust op de verkoop van elektronica. Het assortiment is dusdanig groot dat er voor vrijwel iedereen iets is te vinden. Lees meer »

3
DealeXtreme (DX.COM)

Anno nu kan je vrijwel ieder denkbaar product van elke denkbare plek op de wereld krijgen. Een bekend land waar veel mensen hun (goedkope) producten vandaan halen is China. Er zijn veel Chinese webshops te vinden, waarvan DealeXtreme er ook één is. Lees meer »

Bezoek DealeXtreme (DX.COM)
4
LightInTheBox

LightInTheBox is een Chinese webshop met een focus op kleren, maar ook huis, tuin en keukenproducten. Je vindt ontzettend veel verschillende, unieke producten terug in deze webshop. Veel Chinese webshops bieden ook electronica aan, maar LightInTheBox verwijst je daarvoor naar haar zusterbedrijf MiniInTheBox. Lees meer »

Bezoek LightInTheBox
5
Grandado

Grandado is een van de vele Chinese webshops. In tegenstelling tot andere webshops is Grandado een rustig ogende webshop zonder veel poespas. Vandaag gaan we dieper in op deze webshop en kijken we of deze site kan concurreren met andere Chinese of westerse webshops. Lees meer »

Bezoek Grandado
6
AliExpress

Veel producten tegen een lage prijs kopen, veel Nederlandser kan het niet. We hebben al enkele Chinese webshops behandeld op ReviewGo, maar vandaag behandelen we wellicht de grootste van allemaal: AliExpress. We gaan dieper in op alle facetten die komen kijken bij een aankoop op deze webshop, zodat je goed beslagen ten ijs komt, mocht je straks zelf een product willen kopen op deze website. Lees meer »

Bezoek AliExpress
7
Banggood

Je wilt een product kopen tegen een zo laag mogelijke prijs. Mooi is als dit product vervolgens ook nog volledig naar wens functioneert. Een plek waar je deze goedkope producten koopt is Banggood, een Chinese marktplaats. Is het de moeite waard om producten hier te kopen of kan je beter afwijken naar andere webshops? Lees meer »

Bezoek Banggood
8
DHGate

Ben je op zoek naar goedkope, alternatieve namaakkledij? Of wil je graag een onderdeel van je computer vervangen tegen een lage prijs? Dan kan DHGate je een uitkomst bieden. Op deze Chinese marktplaats vind je talloze verschillende producten in verschillende prijssegmenten terug. Lees meer »

Bezoek DHGate
9
Gearbest

Zoek je een nieuwe jas, smartphone, tablet of gewoon alleen een leuk hebbedingetje, allemaal voor een heel gunstige prijs? Dan kun je ook als Nederlandse consument al enkele jaren terecht in de Chinese webshop Gearbest. De site heeft een moderne uitstraling, je kunt zien wat andere klanten van een artikel vinden en de webshop is grotendeels in het Nederlands beschikbaar. Lees meer »

Bezoek Gearbest
10
Wish

Wish is een webshop waarop leveranciers hun producten kunnen aanbieden, die jij vervolgens als klant kunt kopen. Je kunt er terecht voor allerlei uiteenlopende producten; van huis-tuin-en-keuken producten tot aan kleding. De artikelen op Wish zijn zeer laag laag geprijsd, dus als echte koopjesjager kun jij hier je hart ophalen. Lees meer »

© ReviewGo.nl 2021 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement