Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Tips over online webshops, diensten & producten

Dennisdeal review & ervaringen

Dennisdeal
Ga naar Dennisdeal.com

Onze expert over Dennisdeal:

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022

Dennisdeal is een webshop met meer dan 150 duizend producten die worden geleverd uit China. Het is een webshop met een zeer divers aanbod aan producten zoals electronica, gereedschap, sportartikelen, telefoonaccessoires en nog veel meer. Ze beschikken over een nette webshop met een rustige uitstraling.

In vergelijking met veel andere Chinese webshops heeft Dennisdeal een streepje voor omdat ze werken met een eigen magazijn. Alles wordt dus direct uit de voorraad geleverd. Het is dus geen marktplaats met allemaal losse aanbieders, maar een betrouwbare webshop met een grote voorraad en daardoor enorm lage prijzen. Lees snel verder om alle informatie te lezen over deze uitgebreide webshop.

Waarom kies je voor Dennisdeal?
 • Zeer uitgebreid assortiment
 • Betaal met vrijwel alle bekende betaalmiddelen
 • Direct handelen met Dennisdeal zonder tussenpartijen
 • Goede garantieregelingen en service
Ga naar Dennisdeal.com

Wat is Dennisdeal? Dennisdeal in het kort

blank

Dennisdeal is een Nederlandse webshop die opereert vanuit Hong Kong. Vanuit deze webshop leveren ze talloze verschillende producten over de hele wereld. Bedenk een product waarnaar je op zoek bent en de kans is groot dat je deze terugvindt in het assortiment van Dennisdeal.

Er zijn heel wat verschillende Chinese groothandels met verschillende werkwijzen. Dennisdeal is in ieder geval een webshop die opereert vanuit een eigen warenhuis in Hong Kong. Alle producten die je op deze website koopt, zijn rechtstreeks afkomstig vanuit henzelf. Er zijn andere Chinese webshops die fungeren als marktplaats, waarop talloze onafhankelijke aanbieders hun producten aanbieden. Bij Dennisdeal komt de levering direct uit eigen voorraad.


Is Dennisdeal betrouwbaar?

Samengevat is Dennisdeal een betrouwbare shop waar je prima producten kunt bestellen. Veel mensen hebben goede ervaringen met bestellen bij Dennisdeal.com en ontvangen netjes hun bestelde producten. Zoals de site zelf ook aangeeft kan de verzending wat langer duren dan bij bijvoorbeeld Bol.com, maar dat is logisch aangezien de producten vanuit China worden verstuurd.

Daarentegen worden alle bestellingen gratis verzonden, en is er een optie om met een “express” levering de producten sneller te laten leveren. En het grootste voordeel is natuurlijk dat je een stuk minder betaald voor kwalitatief goede producten.


Aanbod: welke producten verkoopt Dennisdeal?

blank

Zoals in het intro aangegeven vind je van vrijwel ieder denkbaar product wel een variant in de webshop van Dennisdeal. Of je nu op zoek bent naar speelgoed voor je kinderen, sportkleren of een mooie lampenset: je vindt het allemaal bij Dennisdeal. In tegenstelling tot een westerse webshop, vind je over het algemeen geen bekende producten terug. Zo zullen de merken die je tegenkomt op Dennisdeal vaak niet bekend voorkomen. Sommige producten zijn zelfs volledig merkloos. Om toch een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is bij Dennisdeal, lichten we hieronder enkele categorieën van de website toe:

Muziekinstrumenten

Voor ieder kind is het haast wel een must om een muziekinstrument te leren spelen. Mocht je dat nooit hebben geleerd, kan je er altijd op een latere leeftijd nog aan beginnen. Muziekinstrumenten kunnen relatief duur zijn in aanschaf, maar toch vind je op Dennisdeal wel veel goedkopere varianten. Op de website koop je voor een paar tientjes een keyboard, saxofoon of gitaar uit China.

Mocht er eens iets stuk gaan aan je instrument, dan koop je ook eenvoudig losse onderdelen voor je instrument op Dennisdeal. Zowel aparte kabels, opzetstukken voor op je gitaar of een speciale hamer om je instrumenten mee te stemmen. Voldoende materialen om thuis mee te oefenen of instrumenten mee te repareren.

blank

Inktcartridges

De wereld digitaliseert in een razendsnel tempo door, maar toch printen we op dagelijkse basis nog ontzettend veel papiertjes. Zowel in zwart / wit, als in kleur. Inktcartridges blijven vooralsnog aan de prijzige kant en gaan snel op bij veel gebruik. Mocht je een inktcartridge voor lange tijd niet gebruiken, dan kan deze indrogen. Op Dennisdeal koop je eenvoudig je cartridges tegen een lager tarief dan een westerse webshop, waardoor je altijd een voorraad kunt opbouwen. Houd er wel rekening mee dat producten die je koopt op Dennisdeal uit China moeten komen, waardoor het lang kan duren voordat je je pakketje ontvangt. Bestel je inktcartridges dus op tijd!

Kampeerspullen

Als Nederlanders kamperen we graag. Of dat nu in een tentje is, een stacaravan of tourend met een camper. Hoe dan ook: er zijn talloze denkbare kampeerspullen die je meeneemt. Een tent of alleen de haringen, een parasol om jezelf tegen de zon te beschermen of stevige schoenen om lang mee te wandelen. Voor al je kampeerspullen kan je kijken op Dennisdeal, om een goedkope variant te vinden van hetgeen je nodig hebt. Zorg er wel voor dat je je producten ruim voor de zomer koopt. Zo weet je zeker dat je je producten tijdig ontvangt en dat je probleemloos kunt kamperen.

Voor ieder wat wils

Hierboven hebben we willekeurig drie categorieën gepakt om te laten zien hoe veelzijdig de webshop van Dennisdeal is. Zoals aangegeven vind je talloze verschillende uitvoeringen van veel denkbare producten. Speur vooral zelf rond op de website totdat je iets vindt waarvan je denkt: dat heb ik nodig!

Hoe is de kwaliteit in het algemeen?

Bij het enorme assortiment van Dennisdeal doet natuurlijk de vraag opborrelen of de kwaliteit van de producten goed is. Zoals de website zelf aangeeft komen er alleen producten in de webshop die aan een aantal voorwaarden voldoen:

 • Lage prijs
 • Goede kwaliteit
 • Soepele garantie regeling

Daarnaast kunnen we op de webshop de kreet “Niet goed, geld terug” vinden wat vanzelfsprekend inhoud dat je een geleverd product altijd kan retourneren als het niet goed is.

Als we de reviews lezen over Dennisdeal op internet lees je weinig tot geen klachten over de kwaliteit van de producten. We gaan er daarom vanuit dat de producten van goede kwaliteit zijn.

Vraag jij je af waarom sommige producten goedkoper lijken bij shops als AliExpress, dan is dat waarschijnlijk omdat dit een hele andere kwaliteit is. De shop Dennisdeal heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en levert daarom goede producten van lokale inkopers met jarenlange ervaring.


Waar komen de producten van Dennisdeal vandaan?

Dennisdeal opereert zoals gezegd uit China. Zij beschikken over magazijnen in Hong Kong en Shenzhen China. Zij geven aan producten rechtstreeks bij de fabrikanten in China te kopen en op te slaan in hun magazijnen. Mede daardoor kunnen ze lage prijzen garanderen en zitten er geen tussenschakels tussen.

Er is geen Europees wharehouse maar de producten komen dus direct uit het magazijn in China. Je moet dus even wachten op je pakketje maar dan heb je wel producten voor een vele lagere prijs dan bij westerse webshops. Wil je een snellere levering dan is dat ook mogelijk. Bij de stap verzending heb je de keuze om te betalen voor een spoedlevering.


Waarom is Dennisdeal zo goedkoop?

Over het algemeen zijn de producten die je op Dennisdeal vindt zeer goedkoop. Dat heeft te maken met verschillende factoren. Allereerst verkoopt de webshop niet tot nauwelijks producten van A-merken, waar je vaak de hoofdprijs voor betaalt. Het gaat bij Dennisdeal om producten van eigen huismerk, een ander B-merk of juist helemaal merkloos.

Daarnaast maakt Dennisdeal gebruik van lokale inkopers in China met jaren ervaring. Zo worden bijvoorbeeld bulk producten opgekocht direct van fabrieken in China. Deze slaan ze op in eigen magazijnen in China, waarna orders naar Nederland worden verscheept.

blank


Klantenservice

Voor of na iedere aankoop die je ergens doet, is het mogelijk dat je met vragen of klachten komt te zitten. Vragen rondom waar je pakketje blijft of over waarom je pakketje kapot is gearriveerd wil je graag opgelost zien. Mede daarom wil je gebruik maken van een klantenservice. We zochten voor je uit welke mogelijkheden je hebt om in contact te komen met de klantenservice van Dennisdeal.

Contactformulier

Zodra je naar de contactpagina van Dennisdeal gaat kom je terecht op een contactformulier. Vul dit formulier in met je NAW-gegevens, ordernummer en je vraag. Vervolgens verstuur je een mail naar Dennisdeal, waarop ze streven binnen 48 uur een reactie te geven.

Het voordeel is dat je gewoon een berichtje kunt maken in het Nederlands. De klantenservice is namelijk gewoon Nederlands en helpt je met het beantwoorden van je vragen.

Verder niets?

Er is geen telefoonnummer, geen chatsysteem en geen FAQ met veel gestelde vragen om je op voorhand te helpen. Dat er geen telefoonnummer te vinden is, zien we tegenwoordig vaker bij online webshops. In principe hoeft dit geen probleem te zijn als je gewoon binnen 2 dagen antwoord krijgt op je bericht.

blank

Betaalmogelijkheden

Dennisdeal biedt je de mogelijkheid om te betalen met enkele van de bekende betaalmogelijkheden. Dit zijn Visa, Mastercard, Maestro, Paypal en iDeal.  We adviseren je je aankopen bij Dennisdeal in ieder geval met creditcard of PayPal te doen, omdat je dan meer koopbescherming hebt dan een betaling met iDeal. Helemaal met pakketten uit China wil je jezelf in ieder geval zoveel mogelijk zekerheden geven over je aankoop.

Garantie

Op de website wordt aangegeven dat je bij alle producten garantie ontvangt. Dennisdeal garandeert dat je artikel in goede staat moet aankomen en bij normaal gebruik moet werken. Is dit niet het geval? Gaan ze samen met je op zoek naar een gepaste oplossing. Dit is een reparatie van het artikel of een terugbetaling van het aankoopbedrag. Houd er met een reparatie wel rekening mee dat het product weer teruggestuurd moet worden naar China en vervolgens weer terug naar jou in Nederland. Bewaar in ieder geval altijd je factuur, want deze geldt als betaalbewijs van de bestelling.

Verzending

Dennisdeal biedt verschillende verzendmethodes aan om het product vanuit China naar je brievenbus te krijgen. Zo is er een gratis optie en verschillende betaalde opties. Hieronder een uitleg van iedere optie en wat je er voor terug krijgt:

 • Gratis verzendoptie (geen track & trace code, 20 – 40 werkdagen onderweg)
 • Priority Shipment (€0,99, geen track & trace code, 10 – 20 werkdagen onderweg)
 • Priority Plus Shipment (€2,49, wel track & trace code, 10 – 20 werkdagen onderweg)
 • Express Shipment (€4,95, wel track & trace code, 8 – 14 werkdagen onderweg)

Retourneren Dennisdeal

Het is natuurlijk mogelijk dat je bestelde product toch niet helemaal aan je wensen doet. Op de site valt te lezen “Niet goed, geld terug”. Dit mag bij Dennisdeal wanneer er geen defecten aan het gekochte product zijn, tenzij het product defect is geleverd. Een retouraanvraag bij Dennisdeal dient aan de volgende randvoorwaarden te voldoen:

 • Binnen 30 dagen na ontvangst
 • Product moet in originele verpakking retour
 • Product mag niet gebruikt zijn
 • Aanvraag dien je te doen via het formulier op de contactpagina
 • Onder vermelding van het ordernummer. Je ontvangt een retourformulier van Dennisdeal
 • Artikel en verpakking moeten ongeschonden zijn
 • Retourproduct moet volledig zijn met alle toebehoren

Als tip geven ze nog mee om je verzendbewijs te bewaren. Zo kan je je verzending altijd traceren nadat je deze terugstuurt naar China. De verzendkosten voor het terugsturen van het product naar China zijn voor jezelf als koper.

Hoe snel krijg je je geld terug?

Dennisdeal geeft aan dat zij jou een bericht sturen zodra zij het product retour hebben ontvangen. Ga er maar vanuit dat dit ongeveer even lang duurt als de originele verzendtijd van aankoop. Vervolgens, na ontvangst, duurt het tot vijf werkdagen voordat het retourproduct is verwerkt door Dennisdeal. Daarna betalen ze het aankoopbedrag terug op de manier waarop je hebt betaald. Dat is als volgt:

 • iDeal (binnen 1 – 3 werkdagen na verwerking)
 • Creditcard (binnen 2 – 5 werkdagen na verwerking)
 • Paypal (binnen 1 – 3 werkdagen na verwerking)

Annuleren

Het komt regelmatig voor dat je snel na aankoop van een product denkt: nee, ik hoef dit product toch niet. Dan wil je je bestelling graag annuleren. Op de website geven ze aan dat een bestelling niet geannuleerd kan worden na betaling. Ofwel: als de betaling is gedaan, moet je wachten tot je het pakket hebt ontvangen. Daarna heb je de optie het product te retourneren.


Prijs – / kwaliteitverhouding

In deze review zijn de onderwerpen prijs en kwaliteit al langsgekomen. Op Dennisdeal vind je veel verschillende producten terug van allerlei merken of soms zonder merk. Zelf geeft de shop aan dat producten altijd van goede kwaliteit zijn, en dat er een soepele garantie procedure is, mocht het product tegenvallen.

We adviseren in ieder geval altijd om je gezonde verstand te gebruiken en te kijken of een dergelijk product daadwerkelijk goed kan zijn voor de weergegeven prijs. Normaal zouden we zeggen: lees goed de product reviews per product door. Helaas doet Dennisdeals niet aan productreviews. De enige informatie die je hebt is de productbeschrijving die per product staat weergegeven. Wat je wel kunt doen is elders het product opzoeken om te kijken wat reviews daar zeggen van dit product.


Korting en aanbiedingen

Chinese webshops bieden producten in de basis vaak al goedkoop aan. Toch vinden ze altijd wel manieren om producten nog goedkoper te maken. Dennisdeal maakt verder geen gebruik van een kortingsrad of flashdeals. Wel ontvang je een coupon voor 10% korting op je volgende aankoop, zodra je je aanmeld voor de nieuwsbrief van Dennisdeal. Verder biedt Dennisdeal nog enkele aparte pagina’s aan, waarop je fikse kortingen kunt krijgen. Deze zijn als volgt:

blank

Uitverkoop

Op de website vind je een pagina met producten die in de uitverkoop zijn. Dit zijn producten uit alle mogelijke categorieen, die met een korting van 70% op de originele prijs worden aangeboden. Dit gaat van dubbelwandige theemokken tot wondersponsjes en van winterhandschoenen tot laptopstickers. Misschien vind je hier nog een interessante aanbieding voor een product waar je net naar op zoek bent.

Op = op hoekje

Vind je 70% korting nog steeds te weinig? Dan heeft Dennisdeal ook nog een op = op hoekje. In dit hoekje vind je producten die tot wel 90% korting hebben. Vaak gaat dit om producten die nog zijn benodigd om een containter te vullen, voordat deze naar Europa wordt verscheept. Deze gaan pas naar Europa zodra deze tot de nok toe gevuld is. Juist omdat dit producten zijn die de container vullen, verzend deze vaak eerder naar Europa dan een willekeurige andere aankoop op de website. Zo scoor je je product met de grootste korting en ontvang je deze vaak nog het snelste in huis ook.


Wel of niet kopen bij Dennisdeal?

Ja, je kunt prima producten kopen bij de webshop Dennisdeal.com. Alhoewel je (bij gratis levering) even moet wachten op je bestelling, komen de producten in goede staat aan.

Van alle Chinese webshops is Dennisdeal niet per se de goedkoopste maar beloven ze wel een goede kwaliteit, wat je maar moet afwachten bij de andere shops. Daarnaast is het een een overzichtelijke webshop met veel goede reacties en een enorm aanbod.

Ook is het een groot voordeel dat de producten uit eigen voorraad worden geleverd. Zo hoef je geen uren te spenderen aan het zoeken van een goede “marktplaats” verkoper maar koop je direct bij Dennisdeal zelf.

Van bijna elke productgroep is er wel iets te vinden op de website. Lees goed de productomschrijvingen voor je besteld. Annuleren na betaling is niet mogelijk dus wees ervan bewust dat als je wat hebt besteld, dat je pas kunt retourneren als het pakketje is geleverd.


Tips voor kopen bij Dennisdeal

Ben je van plan om een aankoop te doen bij Dennisdeal? We geven je graag wat punten mee waarop je kunt letten, voordat je op betalen drukt.

 • Wees je ervan bewust dat de verzending tussen de 8 en 40 werkdagen duurt, voordat je deze ontvangst. Mocht je een snellere levering willen betaal dan iets extra.
 • Neem altijd even een kijkje op de uitverkoop en op = op pagina. Hier staan hele scherpe deals.
 • Betaal je producten met creditcard of Paypal voor extra kopersbescherming.
 • Eventuele retourkosten zijn voor jou, aankoopbedrag ontvang je wel terug.

Beste alternatieven voor Dennisdeal

Nou is Dennisdeal lang niet de enige Chinese webshop. Ben je dus op zoek naar alternatieven dan zetten we hier een aantal populaire webshops voor je op een rijtje: (Let op dit zijn wel andere sites dan Dennisdeal, aangezien deze niet werken met een eigen voorraad).

AliExpress

AliExpress is misschien wel de bekendste partij van allemaal. Dit is een gigantische Chinese marktplaats met veel externe aanbieders. AliExpress is daarin de tussenpartij. Je hebt bij vrijwel iedere aankoop via AliExpress te maken met een andere partij.

LightInTheBox

LightInTheBox is een andere Chinese aanbieder die opereert vanuit Peking. Dit is een groothandel die wereldwijd transporteert via de lucht en overzees. Net als bij AliExpress is dit een grote marktplaats, waarop veel onafhankelijke aanbieders hun waren aanbieden.

DHGate

DHGate is ook een marktplaats die fungeert als tussenpartij. Daar vind je de beste opties op het gebied van bulk- en partijaankopen.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Zeer uitgebreid assortiment
 • Betaal met vrijwel alle bekende betaalmiddelen
 • Direct handelen met Dennisdeal zonder tussenpartijen
 • Goede garantieregelingen en service
Minpunten:
 • Geen reviews van producten
 • Annuleren van je bestelling (na betaling) niet mogelijk
 • Klantenservice alleen via mail
Ga naar Dennisdeal.com
foto auteur Lars Meijer
Deze review is geschreven door Lars Meijer

Lars houdt van schrijven. Kruipt graag in het hoofd van een ander en zet dat inlevingsvermogen om in woorden. Geef hem een leeg, wit document en hij vult 'm met content waar de lezer blij van wordt. Meer informatie? Bekijk Lurz.nl

Ervaringen Dennisdeal

Ervaring geschreven door Hanna
4 oktober 2021
Lange levertijden

Pas hier dus heel goed bij op: Levertijden à la Aliexpress. En evt retourkosten zijn onbetaalbaar. Adres staat ergens helemaal onderaan de webpagina's, maar dat leest geen hond. Ik ook niet, ben er ook in gestonken. Een medisch artikel besteld die ik zsm in huis moest hebben … dus alsnog elders (in NL) besteld.

Ervaring geschreven door Mike
17 mei 2021
Levertijd

Goeie levertijd van ruim drie maand,geweldig zeg! Ook het product zag er kwalitatief veel beter uit dan op de foto,not!

Ervaring geschreven door Evy Evy
11 januari 2021
Goede deals

Vroeger zou ik nooit voor een webshop zoals DennisDeal gekozen hebben. Alleen de naam laat je al twijfelen of alles wel eerlijk gaat. Bovendien komen de spullen uit China dat kan nooit goed gaan. Maar toen ik met spoed glazen nodig had voor een feestje, toch maar voor deze aanbieder gekozen omdat ze express-service konden bieden. Dat was de eerste kennismaking met de goede service. Sindsdien ben ik om en bestel ik eigenlijk alles bij DennisDeal. Het leuke is ook dat je alles heel letterlijk kunt nemen, want wat je ook zoekt het is altijd te vinden bij deze winkel. Als je niet voor express kiest, kan het overigens soms wel wat lang duren voor je alles binnen hebt.

Ervaring geschreven door Edwin
9 december 2020
wederom prima

DennisDeal is handig wanneer je kleine hebbedingetjes zoekt voor een speciaal doel. Gewoon iets wat je op dat moment nodig hebt om te gebruiken. De kwaliteit van de aanbiedingen is niet de allerhoogste, maar het doet zijn werk voor dat moment. Op die manier kan je lekker goedkoop uit zijn, want de prijs is wel heel goed. Zo doe ik het tenminste altijd. Je kunt er eigenlijk alles vinden. Heb je snel iets nodig voor mort gebruik tegen een lage prijs? Dan is Dennis de man die je moet hebben.

Ervaring geschreven door Wout
23 november 2020
Per abuis dubbel besteld

Deze webshop is een voorbeeld voor vele anderen Zij doen wat ze beloven op een mail reageren ze direct gaan zelfs buiten hun eigen boekje om jou als klant te helpen Voorbeeld; heb zelf een foutje gemaakt bij een bestelling deze kon volgens de eigen voorwaarden niet worden gecorrigeerd maar binnen een dag toch wel gedaan Perfect Top.

Ervaring geschreven door Leroy
21 oktober 2020
Groot aanbod

Wat zie ik veel diverse producten voorbij komen op Dennisdeal, wat een enorm aanbod. Ideaal dat ik niet door reviews heen hoef te scrollen van verkopers, maar gewoon met garantie kan bestellen. En handig dat je express levering kan doen als dat nodig is.

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling Dennisdeal

Website www.dennisdeal.com
Sterren
Ervaringen
80% aanbevolen, 6 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Dennisdeal.com
© ReviewGo.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies