Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Tips over online webshops, diensten & producten

Grandado review & ervaringen

Grandado
Ga naar Grandado.com

Onze expert over Grandado:

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022

Grandado is een van de vele Chinese webshops. In tegenstelling tot andere webshops is Grandado een rustig ogende webshop zonder veel poespas. Vandaag gaan we dieper in op deze webshop en kijken we of deze site kan concurreren met andere Chinese of westerse webshops. Grandado is qua naam minder bekend en na het lezen van deze review kom je erachter of dat terecht is, of dat Grandado een verborgen parel is. Je leest het hier allemaal:

Waarom kies je voor Grandado?
 • Lokale hulp vanuit klantenservice mogelijk
 • Rustig ogend webdesign
 • Paar A-merken verkrijgbaar
Ga naar Grandado.com

Wat is Grandado in het kort?

Grandado is een Chinese webshop, maar misschien iets minder bekend dan de grote namen. Net als op vrijwel alle andere Chinese webshops vind je hier een uiteenlopend assortiment terug in vrijwel alle categorieën. In tegenstelling tot bijvoorbeeld AliExpress of DHGate, is Grandado geen marktplaats waar externe partijen hun waren op aanbieden. Grandado is een opzichzelfstaande webshop met eigen producten, uiteraard afkomstig uit China.


Is Grandado betrouwbaar?

blank

Om direct maar met de deur in huis te vallen: Grandado scoort vrij gemiddeld. Ze bieden op voorhand geen transparantie over de kwaliteit van hun producten, omdat je geen mogelijkheid hebt om hier reviews over achter te laten en te lezen. Het is dus bij iedere aankoop die je doet een gok of het product aan je wensen gaat voldoen.

Daarnaast is er nog iets vreemds aan de hand met Grandado: ze rapporteren namelijk negatieve reviews op bijvoorbeeld Trustpilot. Daarbij geven ze aan dat de klant niet naar ze wil luisteren, waardoor een negatieve review wegvalt. Een smerig trucje om hogere cijfers te vergaren dan daadwerkelijk het geval is.

Toch zijn er ook voldoende tevreden klanten bij Grandado. De producten worden vrijwel altijd geleverd en met de lage prijzen van deze website kun je ook niet bij elk product de allerbeste kwaliteit verwachten. Kies je bijvoorbeeld voor het kopen via PayPal of creditcard dan ben je in ieder geval goed verzekerd.


Aanbod

Net als vrijwel iedere Chinese webshop, vind je op Grandado een ruime hoeveelheid aan verschillende categorieën. Dit gaat van huis en tuin producten tot verzorgingsproducten en van erotiek tot aan heuse Apple accessoires. Veel Chinese webshops bieden enkel merkloze producten of B-merken aan. Bij het overgrote deel van het assortiment van Grandado is dat ook het geval, maar toch bied deze webshop ook enkele A-merken aan. Zo vind je daadwerkelijke producten van Samsung en LG terug op Grandado. Hieronder een selectie van enkele categorieën en wat je daarvan mag verwachten.

Schaak en kaartspellen

Er gaat niets boven een gezelschapspel tussendoor. In het assortiment van Grandado vind je talloze spellen terug om thuis te spelen. Je vind er de bekendere kaartspellen als Uno terug of een pokerset van het welbekende Poker Stars. Wil je je kind blij maken? Het is mogelijk om hele boxen te kopen met ongeopende Pokemon en Yu-Gi-Oh kaarten. Deze laatstgenoemde kaarten zijn relatief laag geprijsd ten opzichte van een enkel pakje kaarten in een westerse winkel. Bordspellen van bekendere namen hebben op Grandado vaak een wat duurder prijskaartje. Deze zijn soms zelfs goedkoper op te pikken in een westerse winkel.

blank

Voor wie geïnteresseerd is in een goed potje schaken is dit assortiment wel interessant. Je vind namelijk heel veel verschillende soorten schaaksets. Ga voor een magnetische, een set van glas of simpelweg een klassieke set. Een potje schaken winnen geeft pas echt voldoening als de schaakstukken ook visueel aantrekkelijk zijn.

Sport & outdoor

Naast mentale gezondheid middels een potje schaak, is het ook belangrijk om fysiek fit te blijven. In het assortiment van Grandado vind je dan ook talloze sport & outdoor producten voor vrijwel iedere denkbare sport of om te kamperen. Koop hier je nieuwe skateboard of onderdelen daarvoor, om weer als een razende over het asfalt te scheuren. Ga je binnenkort op ski-vakantie? Bereid jezelf alvast voor met een nieuwe ski-bril van Grandado.

Niet iedereen is van het sporten waarin je de kans loopt om botten te breken. Kom je liever tot rust tijdens het sporten? Grandado biedt ook talloze visproducten aan, zodat je lekker een dag aan de waterkant kunt zitten. Vervolgens vind je hier ook tenten en slaapzakken, die je naast de waterkant kunt opzetten. Zo ben je in één aankoop verzekerd van een leuke dag. Het nadeel is wel dat je wat langer moet wachten op je bestelling, want je producten moeten wel uit China verscheept worden.

Elektronica

Op Grandado vind je ook talloze soorten elektronische apparatuur. Zoals al eerder aangegeven vind je hier ook producten van Samsung terug. Dit gaat veelal om opladers en oordopjes. In de praktijk zijn deze producten vaak een paar euro goedkoper dan in een westerse webshop. Het is aan jezelf echter de vraag of je bereid bent om aanzienlijk langer te wachten op je product, dan dat je deze bij wijze van spreken om de hoek koopt.  Verder vind je hier nog talloze accessoires voor zowel Android als Apple telefoons.

Naast van alles voor mobiele telefoons, vind je ook veel andere soorten elektronica. Zo biedt Grandado ook een ruime verscheidenheid aan losse onderdelen aan om thuis robots in elkaar te zetten of heuse Raspberry Pi’s voor de echte techneuten. Ook vind je diverse soorten camera’s terug in het assortiment, zelfs tot heuse 360 graden camera’s. Bedenk het product en je vind ongetwijfeld een variant terug op de webshop van Grandado.

Hoe is de kwaliteit in het algemeen?

De kwaliteit van de producten op Grandado is vrij uiteenlopend. Koop je een product van gerenommeerde merken als Samsung en LG, weet je vrijwel zeker dat je een goed product in huis haalt. Daarnaast vind je ook talloze producten van B-merken terug of helemaal merkloos. Daarvan is het op voorhand lastig iets te zeggen over de kwaliteit. Normaal zouden we zeggen: lees vooral de reviews door van ieder product op de webshop.

Het vervelende is dat Grandado geen gebruik maakt van reviews op haar producten. Ofwel: ieder product dat je aanschaft via deze webshop is helemaal op de gok. Daarnaast is bij veel producten de beschrijving aardig beperkt, waardoor je op basis van weinig informatie mag bepalen of het product je aankoop waard is. Daarnaast dien je lang te wachten op je levering, omdat het product afkomstig is uit China.


Waar komen de producten van Grandado vandaan?

Grandado is een webshop dat zich bevindt in Hong Kong, China. Alle producten die je op de website aanschaft komen dus uit Hong Kong. Bij veel andere Chinese webshops is het nog wel eens mogelijk dat je product al ergens op voorraad ligt opgeslagen in een Europees magazijn. Dat is helaas niet het geval bij Grandado, aangezien ze enkel opereren uit Azië. Iedere, aparte bestelling moet dus de hele oversteek nog maken naar jouw brievenbus. Houd dus rekening met een lange wachttijd bij iedere bestelling. Grandado zelf geeft aan dat pakketjes gemiddeld tussen vier en zes weken thuis worden geleverd, na bestelling.

Alle producten die Grandado maakt, komen daadwerkelijk van Grandado zelf. Je vind hier geen externe partijen die hun waren aanbieden via dit platform. Toch is het lastig te zeggen waar ieder, afzonderlijk product precies vandaan komt. Producten van de welbekende merken komen ongetwijfeld uit een fabriek in die regio, wat waarschijnlijk ook het geval is van de B-merk producten. Van merkloze producten is en blijft het lastig om te zeggen onder wat voor omstandigheden deze producten worden gemaakt.


Is Grandado goedkoop?

Chinese webshops staan erom bekend je dood te gooien met coupons en tijdelijke deals voor lage prijzen. Alle mogelijke trucjes om jou zoveel mogelijk aankopen te laten doen. Bij Grandado is dat niet direct het geval en in het eerste oogopslag oogt deze webshop een stuk rustiger.

Uiteraard vind je hier alsnog veel afgeprijsde producten terug, maar vaak niet voor spotprijzen zoals op andere Chinese webshops. Sterker nog, over het algemeen is Grandado een wat duurdere webshop dan dat je misschien gewend bent uit China. Vandaar hieronder een vergelijking van enkele producten ten opzichte van aanbieders.

AKG oordopjes voor Samsung

We beginnen met oordopjes voor Samsung toestellen. Het gaat hier om de AKG oordopjes, welke op het moment van schrijven op Grandado worden aangeboden tegen een korting van 50%. Daarmee rekenen ze een bedrag van €9,99. Op hetzelfde moment zijn exact dezelfde oordopjes verkrijgbaar via Bol.com voor €8,89. Het loont dus lang niet altijd om je producten uit China te verschepen.

blank

Arduino starterskit

Een Arduino is ideaal om als beginner te leren omgaan met elektronica en programmeren . Je kunt er ontzettend veel dingen mee doen, terwijl het formaat van een Arduino niet groter is dan een pinpas. Deze apparaatjes worden voornamelijk gebruikt in het onderwijs om mee te experimenteren. Op het moment van schrijven vind je hier een heuse starterskit terug tegen een prijs van €48,99. Een soortgelijke starterskit vind je op de Nederlandse Amazon terug voor €30,99 euro met gratis bezorging. Minder lang wachten en goedkoper.

Uno

Uno is een alom bekend kaartspel. Elkaar pesten met de felgekleurde kaarten, daar heb je ongetwijfeld wel een paar euro voor over. Dit kaartspel kost op het moment van schrijven maar liefst €14,99 op Grandado, terwijl je exact dezelfde set voor €5,99 bij de Kruidvat vindt. Kijk dus per aankoop die je doet altijd een stapje verder. Een Chinese webshop betekent niet altijd dat een product daadwerkelijk goedkoper is.

Producten tot €10,-

Dit is een greep van drie voorbeelden uit het totale assortiment van Grandado. Vrijwel ieder product dat we vergelijken met een westerse variant, valt duurder uit bij Grandado. Dat is natuurlijk erg jammer! De enige categorie waarin je echt deals kunt scoren op Grandado zijn de producten die tot €10,- gaan. Dit zijn vaak goedkope juwelen, horloges of zwemkleding. Op deze producten is het risico op een miskoop relatief laag en is de kans op een leuke deal groter. Voor producten boven €10,- adviseren we om naar een andere Chinese webshop te gaan of op een westerse webwinkel te kijken.


Klantenservice

Je kan altijd vragen hebben met betrekking tot een product of klachten achteraf. Dan wil je graag netjes geholpen worden met een passend antwoord op je vraag. Daarvoor beschikt Grandado ook over een klantenservice. Zodra je deze pagina opent, verschijnt er een balk waarin je je vraag kunt selecteren. Daarop wordt een antwoord geboden. Past het antwoord niet helemaal bij jouw wensen? Dan heb je de mogelijkheid om zelf contact op te nemen met Grandado. Dat kan op de volgende manieren:

Mailen

Je hebt de mogelijkheid om een mail te sturen naar Grandado. Mails beantwoorden ze op werkdagen tussen 9.00 – 17.30 uur. Grandado streeft ernaar om iedere verstuurde mail binnen 48 uur te beantwoorden, maar wel binnen deze uren op werkdagen.

Terugbelverzoek

Liever rechtstreeks telefonisch contact? Dan heb je de mogelijkheid om je telefoonnummer achter te laten met eventueel je ordernummer, zodat iemand van Grandado je binnen 48 uur opbelt. Nou zit je er natuurlijk niet op te wachten dat er een belletje uit China komt, waarvoor je financieel flink in de papieren loopt. Grandado geeft aan dat ze beschikken over servicepunten over de hele wereld, waardoor je lokaal geholpen wordt. Zo zal iemand je Nederlands te woord staan bij een terugbelverzoek. Wel dien je tot 48 uur na aanvraag je telefoon in de gaten te houden.

Geen chat

Alle eerder behandelde Chinese webshops zijn allen voorzien van een chatsysteem op de website. Zo heb je direct contact met een medewerker van dit bedrijf. Ook bieden de andere Chinese webshops je een optie om 24/7 contact met ze op te nemen, waar dit bij Grandado enkel tussen 9.00 – 17.30 uur is op werkdagen. Op elke vraag die je hebt voor Grandado dien je dus tot 48 uur te wachten op antwoord.

Betaalmogelijkheden

Het is bij Grandado mogelijk om met de welbekende betaalmethodes te betalen. Denk daarbij aan iDeal, creditcard, PayPal en Apple Pay als de welbekende opties. Daarin adviseren we voornamelijk gebruik te maken van een creditcard of PayPal, omdat je daarmee extra beschermd bent op aankopen buiten Europa. Dat is met iDeal niet direct het geval.

blank

Garantie

Op ieder gekocht product op Grandado biedt de webshop je een jaar garantie. Om een claim in te dienen dien je een rapport per mail te sturen naar: legal@mediapress.com.hk. Daarbij dien je de reden van de claim, het bestelnummer, de factuur en foto’s van het beschadigde product toe te voegen. Maak duidelijke foto’s, omdat daarop een oordeel wordt gebaseerd. Dit gaat een stuk sneller dan het product terugsturen naar China, waardoor je weken moet wachten.

Verzending

Ook op het gebied van verzenden is Grandado vrij to-the-point. Alle producten die je koopt zijn afkomstig uit China en je betaalt geen verzendkosten.


Retourneren Grandado

Qua retourvoorwaarden is Grandado in ieder geval vrij royaal. Op ieder gekocht product biedt deze webshop namelijk de optie om deze tot 100 kalenderdagen na ontvangst terug te sturen. Indien het om een aankoop gaat van meerdere pakketten, dan gaat deze termijn zelfs pas in op het moment dat het laatste pakket uit deze bestelling is ontvangen. Je kunt dus ieder product bij wijze van spreken ‘100 dagen proberen’. Het product dient wel in perfecte staat en in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Als dit het geval is, dan ontvang je het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. Retour verzendkosten worden terugbetaald, afhankelijk van het land en de aankoop.


Prijs- / kwaliteitverhouding

Onder het kopje ‘Aanbod’ hebben we het al even gehad over de prijs- / kwaliteitverhouding van Grandado. Zoals aangegeven vind je wel wat A-merken terug op deze Chinese webshop, waarvan je in ieder geval zeker bent van kwaliteit. Bij B-merk of merkloze producten is dat altijd maar de vraag. Veel producten die je op Grandado vindt, zijn elders toch goedkoper te verkrijgen.

Van de Chinese webshops is dit voornamelijk een duurdere website en het is altijd maar de vraag of het product aan je wensen voldoet. Wat niet meehelpt is dat er geen productreviews verkrijgbaar zijn op de website. Het is dus lastig te bepalen per product wat de kwaliteit ervan is. Je dient je aankoop te baseren op een vrij schamele productbeschrijving.


Korting en aanbiedingen

Goedkoop hoeft niet altijd duurkoop te zijn. Ondanks dat je niet wordt overrompeld door tientallen verschillende kortingsmogelijkheden op Grandado, zijn er toch verscheidene mogelijkheden om aan korting te komen. Veel producten zijn automatisch al voorzien van een korting, zodra je de daadwerkelijke productpagina opent. Toch zijn er nog andere manieren om aan extra korting te komen:

Het Grandado Kortingsrad

Eenmaal per dag kan je gebruik maken van het Grandado kortingsrad. Geef een draai aan het rad en er is een kans dat je korting ontvangt. Dit gaat om 2 tot 10% korting op een bestelling, maar soms ontvang je niks. Klik dit kortingsrad niet zomaar weg, omdat je anders een dag moet wachten voordat deze weer tevoorschijn komt.

Dag- en weekdeals

Iedere dag is er een nieuwe dagdeal op Grandado. Daar vind je één uitgelicht product, welke dan 24 uur lang een fikse korting ontvangt. Deze korting loopt soms wel op tot 50%. Vaak gaat dit om elektronische apparatuur, zoals wifi-versterkers of koptelefoons. Onder de dagdeal vind je verscheidene weekdeals. Dit zijn producten uit alle categorieen. die voorzien zijn van een tijdelijke, fikse korting. Dit gaat van tennisbal setjes tot yogamatten en van webcams tot buikspier trainers.

blank

Interesses doorgeven

Grandado bied je de mogelijkheid om je eigen interesse door te geven, waarbij je je mailadres dient achter te laten. Ook dien je enkele vragen te beantwoorden, omdat je je hiermee eigenlijk inschrijft voor een nieuwsbrief. Kies daarbij zelf op welke frequentie je een nieuwsbrief wilt ontvangen. Dit varieert van dagelijks tot 1x per twee weken. Per nieuwsbrief ontvang je dan een leuke korting op categorieën waarin jij geïnteresseerd bent. Daarnaast geeft Grandado aan dat er uit alle nieuwsbrief aanmeldingen iemand wordt geselecteerd die een ballonvaart wint. Het is echter maar de vraag hoe dat in de praktijk ingevuld wordt.


Wel of niet kopen bij Grandado?

Van alle Chinese webshops is een product kopen op Grandado de grootste gok. Geen enkel product op de website is voorzien van reviews, waardoor je zelf mag oordelen of een product je geldbedrag waard is. Daarnaast vind je veel producten buiten Grandado om op andere websites goedkoper terug. Enkel voor kleinere aankopen van bedragen tot €10,- zou je eens een gokje kunnen wagen op Grandado.

Wel biedt Grandado veel garanties en de mogelijkheid om een product tot 100 dagen te testen. Mocht een product niet naar wens zijn, dan moet deze weer terug naar China. Het is maar de vraag of je dat zelf een gokje waard vindt. Qua klantenservice biedt Grandado je wel lokale hulp aan, maar dat is enkel op werkdagen tussen 9.00 – 17.30 uur. Qua prijs en transparantie scoort Grandado dus niet erg hoog, maar qua lokale service en garanties scoren ze beter dan de rest.


Tips voor kopen bij Grandado

Mocht je overstag gaan om een product te kopen bij Grandado, dan willen we je graag wat tips meegeven waarop je moet letten. Zo loop je minder snel de kans om lang te wachten op een product dat je uiteindelijk niet aanstaat.

 • Koop alleen als je bereid bent minimaal vier tot zes weken te wachten op levering
 • Kijk of je het geselecteerde product elders goedkoper vindt. Grandado is van alle webshops lang niet de goedkoopste
 • Houd de dag- en weekdeals in de gaten
 • Spin het Grandado Kortingsrad voor extra korting op het aankoopbedrag
 • Ideaal voor kleine aankopen tot €10,-. Alles daarboven is relatief duur en vaak het wachten niet waard

Beste alternatieven voor Grandado

Grandado is lang niet de enige Chinese webshop. Kijk bijvoorbeeld eens naar de andere opties, waarop je alternatieve producten vindt, ten opzichte van Grandado. Ook is het mogelijk dat je hetzelfde product elders goedkoper vindt, zodat je jezelf nog meer geld bespaart:

AliExpress

AliExpress is misschien wel de bekendste partij van allemaal. Dit is een gigantische Chinese marktplaats met veel externe aanbieders. AliExpress is daarin de tussenpartij. Je hebt bij vrijwel iedere aankoop via AliExpress te maken met een andere partij.

LightInTheBox

LightInTheBox is een andere Chinese aanbieder die opereert vanuit Peking. Dit is een groothandel die wereldwijd transporteert via de lucht en overzees. Net als bij AliExpress is dit een grote marktplaats, waarop veel onafhankelijke aanbieders hun waren aanbieden.

DennisDeal

DennisDeal is een webshop die voornamelijk elektronica, speelgoed en huishoudelijke producten verkoopt. Deze webshop opereert ook vanuit China. DennisDeal geeft aan rechtstreeks met je te handelen, zonder dat er verdere tussenpartijen meedingen.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Lokale hulp vanuit klantenservice mogelijk
 • Rustig ogend webdesign
 • Paar A-merken verkrijgbaar
Minpunten:
 • Geen product- en klantreviews
 • Korte productbeschrijvingen
 • Geen EU-magazijnen
 • Beperkte klantenservicemogelijkheden
Ga naar Grandado.com
foto auteur Lars Meijer
Deze review is geschreven door Lars Meijer

Lars houdt van schrijven. Kruipt graag in het hoofd van een ander en zet dat inlevingsvermogen om in woorden. Geef hem een leeg, wit document en hij vult 'm met content waar de lezer blij van wordt. Meer informatie? Bekijk Lurz.nl

Ervaringen Grandado

Ervaring geschreven door Jansen
26 mei 2021
Slechte klantenservice

Geen mailadres, doen niet aan de NL wetgeving of de heroepingsrecht, tenslotte koop je in werkelijkheid het product in nl en wordt het op een NL bankrekening bijgeschreven. Retourneren als je het tegen valt voor je eigen rekening! Slechte ervaring..

Ervaring geschreven door Joep
26 mei 2021
Scammers

Ze verkopen electronica waarvan alleen het plastic “jasje” en de doos echt is. De componenten waar het om gaat zijn vaak verouderd of defect en het is niet mogelijk je geld terug te krijgen of te retourneren.

Ervaring geschreven door Joep
26 mei 2021
Scammers

Ze verkopen electronica waarvan alleen het plastic “jasje” en de doos echt is. De componenten waar het om gaat zijn vaak verouderd of defect en het is niet mogelijk je geld terug te krijgen of te retourneren.

Ervaring geschreven door NilaNila
11 maart 2021
Grandado = Goede hulp

Webwinkelen is voor mij altijd weer een hele strijd. Ik blijf het lastig vinden dat ik spullen op een foto moet beoordelen en dat ik het niet eerst kan beetpakken en aantrekken en dergelijke. Daarom ben ik wel blij dat je bij Grandado gewoon contact op kan nemen met een goede klantenservice die je helpt in je eigen taal. Ze hebben er kennis van zaken en ze proberen ook echt te zorgen dat je antwoorden op je vragen krijgt. Dat is nog eens iets anders dan heel veel andere aanbieders. Zelfs Nederlandse bedrijven helpen hun Nederlandse klanten lang niet altijd zo goed. Daardoor lopen ze mij in ieder geval mis als klant.

Ervaring geschreven door Marjolein
29 januari 2021
Prima service.

Grandado was voor mij een onbekende webshop. Tot ik naar een bepaalde tas zocht en gewoon ging Googelen. Toen kwam ik uit bij deze webwinkel Ik ben er nog altijd heel gelukkig mee, want ze hadden precies de tas die ik zocht en hij was nog lekker voordelig ook. De tas is van de best mogelijke kwaliteit en klopte precies met de foto die op de site te zien was. Dat is wat voor mij een goed gevoel geeft. Sindsdien bestel ik er vaker.

Ervaring geschreven door Sieb
28 januari 2021
Simpele aankopen

Ik gebruik Grandado al een tijdje voor mijn simpele aankopen. Heb ik bijvoorbeeld speciaal keukengerei nodig voor een gerecht dat ik een keer ga maken, of heb ik een leuk hebbedingetje nodig voor een verrassing? Dan kies ik voor deze webshop. Dat doe ik vooral omdat het lekker goedkoop is. Dat komt ook omdat de kwaliteit wat minder hoog is, maar als je daar rekening mee houdt, dan hoeft dat natuurlijk geen probleem te zijn. Het is dus belangrijk dat je niet te veel verwacht. Als je dat doet, dan kan je hier hele goede aankopen doen.

Ervaring geschreven door Dennis
11 november 2020
Betrouwbaar

Lang wachten tot het geleverd werd. Wel gewoon gekregen wat ik gekocht had. Grandado is vooral geschikt voor de wat kleinere aankopen die je niet direct nodig hebt.

Ervaring geschreven door Sjors
1 oktober 2020
Leuke keukenspullen

Leuke kookwekker en messenslijper gekocht via Grandado. De kookwekker was top en gebruik ik bijna dagelijks. De messenslijper viel na 3x gebruiken uit elkaar maar ook geen moeite gedaan om terug te sturen. Verzending was redelijk vlot, viel me niets tegen.

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling Grandado

Website www.grandado.com
Sterren
Ervaringen
56% aanbevolen, 8 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Grandado.com
© ReviewGo.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies