Tips over online webshops, diensten & producten

Shytobuy review & ervaringen

Shytobuy
Ga naar Shytobuy.nl

Onze expert over Shytobuy:

Laatst bijgewerkt: 28 januari 2021

Sta je wel eens in de winkel voor een schap met producten die je wel wilt kopen, maar simpelweg niet uit het schap durft te pakken? Denk daarbij aan producten rondom haaruitval, schimmelnagels of erectieproblemen. Voor allerlei van dit soort situaties is Shytobuy in het leven geroepen. Deze webshop is speciaal gefocust op de verkoop van producten waarvoor je je kunt schamen als je die koopt, hoewel dat natuurlijk niet hoeft. Lees vooral verder of Shytobuy iets voor jou kan betekenen in deze review.

Waarom kies je voor Shytobuy?
 • Anoniem producten kopen zonder je hoeven te schamen in de winkel
 • Veel artikelen voor allerlei kwaaltjes
 • Bulkkorting mogelijk
 • Klantenservice toegankelijk
Ga naar Shytobuy.nl

Wat is Shytobuy?

Shytobuy is een webshop die zich speciaal focust op producten die soms wat gênant kunnen zijn. Artikelen die je met gêne in je winkelkarretje zou leggen, maar op deze manier anoniem online kunt bestellen. Zo bespaar je je eigen zelfvertrouwen, maar kan je toch probleemloos deze producten gebruiken. Denk daarbij om producten rondom huid- en haarverzorging, seksspeeltjes en aambeien.

Een uiteenlopend assortiment voor allerlei situaties. Shytobuy is een webshop van het overkoepelende ‘Comfort Click Ltd.’. Deze organisatie opereert wereldwijd, van het Verenigd Koninkrijk tot Australië. De Nederlandse aftakking van Shytobuy opereert gewoon vanuit Nederland. Zij zitten namelijk in Rijsenhout, Noord-Holland.


Is Shytobuy betrouwbaar?

Het overkoepelende bedrijf, Comfort Click Ltd, bestaat al sinds 2005. Om het in ieder geval lange tijd vol te houden op de markt, dien je je zaken wel netjes af te handelen. In Nederland gaan ze al meer dan vier jaar mee vanaf het moment van schrijven. Sinds 2017 is de webshop ook in het bezit van het Webshop Keurmerk, waardoor ze aan de gewenste voorwaarden voldoen om te mogen opereren als webshop. Qua klantbeoordelingen scoort de webshop een nette 4 uit 5 sterren op Trustpilot, waaruit blijkt dat het overgrote deel van de klanten ook zeer tevreden is met de diensten van Shytobuy.

Op de site zelf geven ze ook aan dat ze betrouwbaarheid en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Dit juist omdat Shytobuy voornamelijk artikelen verkoopt waarmee je in het dagelijkse leven niet direct geconfronteerd wilt worden. Zo zorgen ze ervoor dat je probleemloos alles kunt bestellen, zonder dat aan de buitenkant van het pakket duidelijk is wat er precies in zit. Handig voor als het pakket bij je buren wordt bezorgd. Ook werken ze volgens een ‘Verisign veiligheidsencryptie technologie’, waardoor klantgegevens veilig opgeslagen zijn achter slot en grendel. Als laatste beloven ze gegevens nooit aan derde partijen door te verkopen. Al met al is Shytobuy dus een betrouwbare webshop om producten op te kopen.


Aanbod Shytobuy

Het aanbod van Shytobuy bestaat dus voornamelijk uit gênante producten. Lang niet iedereen heeft moeite met het kopen van producten voor schimmelnagels, haaruitval of seksspeeltjes, maar toch is het voor veel mensen nog steeds een taboe. Het algehele assortiment is dan ook zeer uitgebreid en gaat allerlei uithoeken van het menselijk lichaam in. Over het algemeen is het grote deel echt gefocust op de menselijke verzorging. Dit heeft de webshop onderverdeeld in huidverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging en persoonlijke verzorging. Naast voor de hand liggende middelen die ongetwijfeld werken tegen allerlei kwaaltjes, vind je ook artikelen terug waar je wenkbrauwen ongetwijfeld wat van gaan fronsen. Denk daarbij aan borstvergrotende crèmes en pillen voor mannen om manboobs te laten verdwijnen. We hebben de producten zelf niet daadwerkelijk getest, waardoor we daar ook niet echt een oordeel over geven.

Lustopwekkende middelen

Naast veel pillen, crèmes en zalfjes die de site rijk is om jou een beter gevoel te geven over jezelf, vind je ook een uitgebreid assortiment aan lustopwekkende middelen. Deze zijn onderverdeeld in producten speciaal voor mannen en vrouwen. Denk daarbij aan parfums met feromonen, pillen om je bedprestaties mee te verbeteren en vertragende sprays tegen vroegtijdige ejaculaties. Goed, je snapt na het lezen van al die artikelen vast wel waarom de webshop bestaat. Veel mensen hebben behoefte aan dergelijke producten die ze bij Shytobuy dus volledig anoniem kunnen kopen om thuis uit te proberen.


Prijs- / kwaliteitverhouding

De producten op Shytobuy variëren flink in prijzen. Je vindt er producten voor een paar euro en sommigen zijn enkele tientallen euro’s. Het hangt er ook volledig vanaf wat voor producten je koopt en in welke substantie je dit krijgt thuis gestuurd. Enerzijds koop je zalfjes en crèmes, waar de andere producten bestaan uit pillen en sprays. Ook zijn er verschillende volumes waarin producten worden verkocht. Zoals je al raad is het lastig om een algemeen oordeel te vellen over de prijs- / kwaliteitverhouding van de producten die Shytobuy verkoopt.

Wel kunnen we je adviseren om per product op de webshop te kijken naar de productreviews, want die zijn er zeer zeker. Shytobuy hanteert het 5-sterren review systeem voor haar producten, waarbij klanten ook reacties kunnen achterlaten. Zo kom je erachter of een product daadwerkelijk functioneert of dat je deze toch beter links kunt laten liggen. De vraag is echter wel of alle reviews even betrouwbaar zijn, aangezien we geen enkel product in het assortiment zien met een lagere beoordeling dan 3,5 sterren. Je kunt natuurlijk altijd eens een product kopen en proberen, want zelf ben je natuurlijk de beste beoordelaar.


Waar komen de producten van Shytobuy vandaan?

Shytobuy geeft aan dat zij hun producten zeer zorgvuldig selecteren en dat deze van over de hele wereld komen. Ook geven ze aan regelmatig de vraag te krijgen of hun producten daadwerkelijk werken. Daarop geven ze aan dat ze producten vermijden die wonderen claimen te verrichten. Ze stoppen enkel producten in hun assortiment die daadwerkelijk, bewezen werken. Ondanks dat Shytobuy een filiaal in Nederland heeft, lijkt het er niet op dat je aanstaande bestelling hier al ligt opgeslagen. De webshop hanteert geen vandaag besteld is morgen in huis principe. Het snelste dat je een product in huis kunt krijgen is binnen 48 uur, maar daar betaal je flink extra bezorgkosten over. Een reguliere bestelling ontvang je binnen 5 tot 7 werkdagen, wat erop duidt dat je bestelling uit het buitenland moet komen. Grote kans dat dit vanuit het Verenigd Koninkrijk is, daar waar het overkoepelende Comfort Click Ltd. officieel vandaan komt.


Klantenservice

Grote kans dat je wel met wat vragen zit aan Shytobuy, gezien al die niet zo voor de hand liggende producten. Ook komt je product hoogstwaarschijnlijk uit een ander land, wat net iets meer problemen met zich mee kan brengen dan een levering binnen de Nederlandse grenzen. Al met al voldoende redenen om eens een medewerker van Shytobuy aan de mouw te trekken. We zochten voor je uit op welke manieren dit mogelijk is bij de webshop:

FAQ

Allereerst is er een pagina met FAQ’s ingericht. Hier vind je op voorhand gestelde vragen die het bedrijf vaker ontvangt, met daarop een algemeen antwoord. De FAQ bij Shytobuy is helaas niet zo uitgebreid en slechts onderverdeeld in vier categorieën: service, betaling, bestelproces en levering/bestelstatus. Vervolgens als je deze categorieën uitklikt, zijn er slechts enkele vragen en antwoorden uitgelicht. Grote kans dat de vraag die jij hebt hier nog niet wordt behandeld. Tijd om fysiek contact te zoeken met iemand van het bedrijf.

Telefonisch contact

Er zijn twee opties om telefonisch in contact te komen met iemand van Shytobuy. Gelukkig hebben ze een Nederlands nummer, waardoor je ze probleemloos kunt benaderen op 085-8884418. Zij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussne 8.00 – 18.00 uur. Als alternatief voor zelf bellen, vind je hier ook een optie om een terugbelverzoek in te dienen. Zo hoef je ook niet in de wachtrij te wachten aan de telefoon en word je vanzelf teruggebeld door een medewerker. Hier kan je ook een tijdvak aangeven wat jou het beste uitkomt en een vraag achterlaten. Zo kan de medewerker op voorhand alvast wat onderzoek doen, zodat ze direct met een gedegen antwoord kunnen komen op het moment van terugbellen.

Live Chat

Als alternatief op telefonisch contact is het mogelijk om een Live Chat te starten met een medewerker van het bedrijf. Deze is geopend op dezelfde openingstijden als de telefonische helpdesk. Rechtsonder op de site vind je een knop met een ballontekentje. Zodra je daarop klikt dien je je naam, mailadres en een bericht in te vullen. Zo start je direct een chat met een medewerker, als er in ieder geval geen wachtrij is.

Mailen

Heb je niet zo’n haast met een antwoord? Stuur dan gewoon een mail naar Shytobuy. Zij zijn bereikbaar op info@shytobuy.nl. Daarop geven ze aan je nog op dezelfde dag van een antwoord te voorzien. Houd er wel rekening mee dat dit voor werkdagen geldt, op momenten waarop de klantenservice is geopend. In het weekend is er helaas niemand bereikbaar om je te helpen.

Brief schrijven

Vaak zien we de optie niet meer langskomen, maar Shytobuy biedt ook de mogelijkheid om vanouds een brief te sturen. Per post mag je altijd contact opnemen, waarna je ook per post een reactie terugkrijgt. Dit doe je naar het volgende adres:

Comfort Click Ltd.
Konnetlaantje 4,
1435 HW Rijsenhout,
Nederland

Betaalmethoden

Op Shytobuy heb je een ruime mogelijkheid aan verschillende betaalmethoden. Vrijwel alle methoden die in je opkomen zijn namelijk mogelijk. Zo betaal je eenvoudig met iDeal en PayPal, maar ook net zo goed met een creditcard van Visa of MasterCard. Liever achteraf betalen? Geen enkel probleem, want dit is ook mogelijk met Klarna. Inwoners van België kunnen ook via dit Nederlandse portaal van ShytoBuy bestellen en afrekenen met Bancontact of Mister Cash.

Garantie

Op het gebied van garantie vinden we niet zoveel informatie terug op de website. Op de algemene voorwaarden pagina vinden we enkel informatie terug met betrekking tot de branchegarantie. Daarmee verwijzen ze naar hun aanmelding bij het ‘Stichting Webshop Keurmerk’. Zo is het mogelijk om in het geval van problemen een schriftelijk beroep te doen tegen Shytobuy via dit keurmerk. Verder vinden we niets terug over daadwerkelijke garanties, maar je hebt natuurlijk recht op de wettelijke garantie(s) bij aankoop van een product. Deze variëren per product dat je koopt.

Verzending

Zoals eerder aangegeven is het zeer aannemelijk dat de producten van Shytobuy uit het buitenland komen, zodra je deze besteld. Ze maken daarbij gebruik van PostNL of UPS, afhankelijk van de verzendoptie die je selecteert bij je bestellingen. Op bestellingen vanaf €50,- betaal je geen verzendkosten, tenzij je kiest voor een levering via UPS. Per bestelling heb je drie opties om uit te kiezen, welke als volgt zijn:

 • PostNL zonder track & trace code (€2,95 – levering binnen 5 tot 7 werkdagen)
 • PostNL met track & trace code (€7,95 – levering binnen 3 tot 5 werkdagen)
 • UPS (€16,99 – levering binnen 24 tot 48 uur met track & trace code)

Retourneren

Heb je een kapot product ontvangen of is de verpakking beschadigd? Dan is het wel mogelijk om deze terug te sturen anar Shytobuy. Je hebt natuurlijk de 14 dagen bedenktermijn, waarbinnen je zonder opgave van reden je bedenkingen kunt doorgeven aan de webshop. Om gebruik te maken van het retourrecht dien je een mail te sturen naar info@shytobuy.nl met dit verzoek. Daarnaast dien je een retourformulier van de website te downloaden en in te voeren. OP het moment dat jij het pakket hebt teruggetuurd, ontvang je het aankoopbedrag terug. Ook hier gaan maximaal 14 dagen overheen. Daarvoor gebruikt Shytobuy dezelfde betaalmethode als dat jij op voorhand hebt gebruikt voor de initiele betaling.


Korting en aanbiedingen

Een groot voordeel van alle producten die je op Shytobuy koopt is dat je dit volledig anoniem doet. Zo ontvang je het product vanzelf in huis en hoef je ook niet met een gevoel van gene in de winkel te staan. Als je vervolgens ook nog eens een leuke korting kunt scoren op zo’n artikel, is de situatie natuurlijk nog veel beter. Daarom zijn we op onderzoek gegaan op de webshop om te kijken hoe je de beste kortingen en aanbiedingen scoort.

Speciale aanbiedingen

Bovenin het hoofdmenu vind je aan de meest rechterzijde een knop met ‘speciale aanbiedingen’. Hier vind je alle aanbiedingen di eop dat moment van kracht zijn op de site. Op het moment van schrijven staan hier zo’n 40 producten aangeboden, verspreid over het gehele assortiment van de webshop. Kortingen lopen hier op tot maximaal 30% van de adviesprijs. Naast de optie om te kiezen voor ‘alle aanbiedingen’, kan je deze zelf nog filteren op aanbiedingen met kortingen van 15% of 30%. Bij iedere aanbieding staat weergegeven ‘aanbieding eindigt snel’, maar nergens vinden we een exacte tijdsaanduiding van de aanbieding.

Bulkkorting

Er zijn flink wat producten in de webshop die zijn voorzien van een bulkkorting. Dat wil zeggen dat hoe meer je van datzelfde product koopt, hoe voordeliger je uit bent. Over het algemeen geldt dit alleen voor producten die niet in de aanbieding zijn en worden aangeboden voor de adviesprijs. Zo betaal je de volle pond voor één product, ontvang je 10% korting op aankoop van twee dezelfde producten en is je korting 20% bij drie producten. Een hogere bulkkorting dan 20% zijn we niet tegengekomen op de webshop. Zo heb je in ieder geval de mogelijkheid om, als een product je bevalt, direct een voorraad voor lange termijn in te slaan.

Nieuwsbrief

Uiteraard is het ook bij Shytobuy mogelijk om je in te schrijven voor hun nieuwsbrief. Dit doe je door je mailadres achter te laten in de balk, net boven de footer van de homepagina. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ontvang je exclusieve aanbiedingen, het laatste nieuws en bovendien ook winacties. Bevalt de nieuwsbrief je uiteindelijk niet? Schrijf je dan gewoon weer uit. Je kunt dit altijd eens voor een bepaalde tijd proberen.


Wel of niet kopen bij Shytobuy?

Shytobuy is de ideale webshop om te experimenteren met allerlei producten die je niet zo gauw in een volle winkel koopt. Ervaar jij problemen in de slaapkamer met je partner, schaam je je voor haaruitval of loop je al lange tijd rond met schimmelnagels? Probeer eens een zalfje, crème of potje met pillen van Shytobuy. Als je niet zeker weet of een product voor je is weggelegd, kan je altijd de productreviews even doorlezen. Je vindt er artikelen in verschillende prijssegmenten en sommige producten probeer je al vanaf enkele euro’s uit. Mocht een product in de webshop je prikkelen, probeer deze dan gerust eens uit. Houd er rekening mee dat de levering in ieder geval een week duurt, aangezien deze hoogstwaarschijnlijk uit het buitenland komt. Zo heb je in ieder geval weer iets om naar uit te kijken. Daarnaast koop je producten anoniem en blijft voor de buitenwereld onbekend wat jij precies bestelt.


Tips voor kopen bij Shytobuy

Op zoek naar artikelen om jou, je huishouden, baby en huisdier(en) van alle gemakken te voorzien? Kijk dan eens op Plein.nl. Neem de volgende tips mee in je beslissingen en keer tevreden terug:

Altijd al eens willen experimenteren met niet alledaagse producten? Dan bied Shytobuy je de uitgelezen mogelijkheid om dat te doen. Voordat je producten aan je winkelkarretje toevoegt, adviseren we je om het volgende advies mee te nemen:

 • Kijk op de ‘speciale aanbiedingen’ pagina voor producten in de aanbieding;
 • Koop meerdere van dezelfde producten en ontvang een stapelkorting;
 • Bestel vanaf €50,- om verzendkosten te ontlopen;
 • Schrijf jezelf in op de nieuwsbrief voor exclusieve kortingen, nieuws en winacties;
 • Houd rekening met een langere levertijd;
 • Experimenteer gerust met een pilletje, zalfje of iets volledig anders wat jou prikkelt.
 • Vragen over een product? Start eenvoudig een chat via de website met een medewerker.

Beste alternatieven voor Shytobuy

Op Shytobuy vind je zoals gezegd allerlei zalfjes, potjes met pillen en crèmes voor persoonlijke redenen. Ga je liever voor oude vertrouwde opties? Dan hebben we reeds eerder enkele online drogisterijen behandeld waar je misschien een aankoop kunt doen:

Plein.nl

Plein.nl is een online webshop waar je alles vindt omtrent dagelijkse verzorging. In tegenstelling tot Shytobuy leveren zij meestal binnen 24 uur. De vraag is echter wel of je voor iedere situatie een soortgelijk product vindt in deze online drogisterij.

Stuntpakker

Stuntpakker is een online webshop dat zich focust op cosmetica, babyspullen, huishoudelijke artikelen en andere drogisterij producten. Klinkt bekend? Hier vind je dagelijks nieuwe aantrekkelijke aanbiedingen en vaak ook producten die in bulk en voor dumpprijzen worden aangeboden.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Anoniem producten kopen zonder je hoeven te schamen in de winkel
 • Veel artikelen voor allerlei kwaaltjes
 • Bulkkorting mogelijk
 • Klantenservice toegankelijk
Minpunten:
 • Geen klantenservice in het weekend
 • Lastig te zeggen of ieder product even effectief is
Ga naar Shytobuy.nl
foto auteur Lars Meijer
Deze review is geschreven door Lars Meijer

Lars houdt van schrijven. Kruipt graag in het hoofd van een ander en zet dat inlevingsvermogen om in woorden. Geef hem een leeg, wit document en hij vult 'm met content waar de lezer blij van wordt. Meer informatie? Bekijk Lurz.nl

Ervaringen Shytobuy

Ervaring geschreven door ano niem
17 mei 2021
Levensredders!

Je kan gerust zeggen dat Shytobuy mijn leven gered heeft. Ik heb lang last gehad van erectieproblemen en dit wist ik ook gewoon. Maar er iets aan doen is toch wat anders. Je loopt niet zomaar even naar binnen in een volle apotheek voor een paar erectiepilletjes. Tenminste, ik niet. Daar ben ik letterlijk te verlegen voor. Dat ik ze nu anoniem kan bestellen heeft voor mij wel een heel groot verschil gemaakt. Nu kan ik gewoon weer seks hebben en ervan genieten. Dat is heel lang wel anders geweest, tot depressie aan toe. Dat is nu allemaal verleden tijd. Dit is wel heel belangrijk voor mij gebleken in het leven en daar wil ik Shytobuy voor bedanken.

Ervaring geschreven door Bart
8 februari 2021
Probleem opgelost

Het is niet bepaalde fijn om met erectieproblemen te maken te hebben. En het is al helemaal niet fijn om hier in een drogisterij of apotheek openlijk over te praten om de middeltjes die hiertegen kunnen helpen aan te schaffen. Het is daarom fijn dat ik Shytobuy heb ontdekt. Daar kan je het gewoon zorgeloos en anoniem bestellen. Ook voor mensen met andere hinderlijke medische problemen waar je niet graag over praat hebben ze allerlei producten. Zo kan je een normaal leven leiden zonder grote zorgen. Mijn problemen zijn erdoor opgelost.

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling Shytobuy

Website www.shytobuy.nl
Sterren
Ervaringen
100% aanbevolen, 2 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Shytobuy.nl
© ReviewGo.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement