Tips over online webshops, diensten & producten

Internet & TV aanbieders 2022

In Nederland zijn er een aantal grote aanbieders van TV en internet, maar er zijn ook kleinere en goedkopere aanbieders. In deze categorie onderzoeken we welke internetaanbieder betrouwbaar is.


1
Caiway Internet en TV
Meest gekozen

Nederland telt heel veel verschillende providers. De meeste provider zijn landelijk verkrijgbaar, maar dat is niet het geval bij allemaal. Zo ook niet bij Caiway, een internet en televisie provider in het Westland. Centraal in het land zijn ze ook actief op verschillende plekken. Lees meer »

Bezoek Caiway Internet en TV
2
Youfone Internet en TV

Ben je op zoek naar een nieuwe provider voor internet en televisie? Misschien is Youfone Internet en TV dan wel iets voor jou. Op televisie zie je veelvuldig reclames langskomen van deze provider en ze gaan al heel wat jaren mee. Lees meer »

3
XS4ALL

XS4ALL is een provider die al sinds jaar en dag meegaat in Nederland. Al in de jaren 90 is deze provider opgericht. XS4ALL is bovendien een trotse provider die graag uitdraagt dat ze de besten zijn. Vaak vinden ze dat niet alleen zelf, ook hun klanten zijn overwegend positief over deze provider. Lees meer »

4
Online.nl

Online.nl zorgt er als provider voor dat jij thuis ook online kunt gaan. Zij het met het leveren van standaard internetdiensten via een DSL aansluiting in je huis. Daarbovenop biedt deze provider ook (interactieve) televisie en vaste telefonie aan. Alles om thuis helemaal ‘connected’ te zijn met iedereen die je maar wilt. Lees meer »

5
T-Mobile Internet & TV

T-Mobiel is het derde grootste netwerk van Nederland. Hierin dulden zijn alleen Ziggo en KPN voor zich qua abonnees. Toch is T-Mobile een zeer grote speler in Nederland. Om daar te komen, moet je als bedrijf simpelweg presteren. Op het gebied van internetsnelheid scoort deze provider al jaren achtereen ontzettend goed. Lees meer »

Bezoek T-Mobile Internet & TV
6
KPN Internet en TV

KPN is qua naam een van de meest bekende Nederlandse bedrijven. Zij waren de grondleggers van de telefonie in Nederland, waardoor ze uiteindelijk ook niet achter konden blijven met internet. Met een predikaat ‘Koninklijk’ op zak is KPN zeer zeker een trotste provider. Lees meer »

Bezoek KPN Internet en TV
7
Oxxio Internet & TV

Oxxio is een naam die misschien al een belletje laat rinkelen. Niet direct om Internet en TV, maar juist om het leveren van energie bij de mensen thuis. Toch doen zij ook aan Internet en TV sinds 2019, waardoor ze nog een zeer jonge speler op de markt zijn. Lees meer »

8
Budget Alles-in-1

In Nederland heb je ontzettend veel verschillende providers in allerlei prijssegmenten. Je hebt premium providers als KPN en Ziggo, maar ook budgetproviders zoals… Budget Alles-in-1. De naam zegt het eigenlijk al. Naast mobiele abonnementen sluit je hier ook energiecontracten af. Allerlei essentiële thuisdiensten onder een dak. Lees meer »

Bezoek Budget Alles-in-1
9
Ziggo

Een huis of kantoor zonder internet (en televisie) is niet meer weg te denken. Elk jaar weer worden de apparaten slimmer en verbruiken we meer data. Daarvoor heb je thuis wel een geschikte aansluiting, abonnement en provider nodig die bij jouw wensen aansluiten. Lees meer »

10
DELTA Internet en TV

Op zoek naar een nieuwe provider voor internet en televisie, maar weet je nog niet echt waarnaar je op zoek bent? Misschien is DELTA dan wel iets voor jou. Als jij niet in Zeeland woont, heb je misschien nog nooit eerder van deze provider gehoord. Lees meer »

© ReviewGo.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement