Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Tips over online webshops, diensten & producten

Caiway Internet en TV review & ervaringen

Caiway Internet en TV
Ga naar Caiway.nl

Onze expert over Caiway Internet en TV:

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022

Nederland telt heel veel verschillende providers. De meeste provider zijn landelijk verkrijgbaar, maar dat is niet het geval bij allemaal. Zo ook niet bij Caiway, een internet en televisie provider in het Westland. Centraal in het land zijn ze ook actief op verschillende plekken. Deze provider gaat al heel wat jaren mee, maar is nog wel relatief klein qua abonneees. Maar hoe verhouden zij zich tot al die grote jongens om zich heen? We zochten het voor je uit.

Waarom kies je voor Caiway Internet en TV?
 • Snelheden tot wel 1000 mbit/s
 • Klantenservice 7 dagen per week geopend
 • Veel verschillende soorten apparatuur
 • Altijd verbinding via glasvezel
Ga naar Caiway.nl

Caiway Internet en TV in het kort

blank

In de providerwereld van Nederland is Caiway al lange tijd een aanwezige speler. Al meer dan 30 jaar zijn zij actief. Zowel voor internet, televisie als mobiele telefonie kan je terecht bij deze provider. In 1981 is deze provider opgericht onder de naam CAIW, wat staat voor Centrale Antenne Inrichting Westland. Voornamelijk gericht op het leveren van televisie. Sinds 1995 is daar internet bijgekomen en vanaf 2012 leveren ze glasvezel in Nederland. Caiway is regionaal verkrijgbaar in Westland en omgeving, maar ze proberen steeds verder te reiken. Op het moment van schrijven hebben ze meer dan 200.000 klanten.


Snelheid en kwaliteit van Caiway internet

Caiway levert enkel en alleen internet via een eigen aangelegde glasvezelverbinding. Dat is momenteel nog steeds de snelst mogelijke internetverbinding in Nederland. Snelheden zijn dan ook erg hoog. De maximaal haalbare snelheid via deze provider is namelijk 1GB/s, wat overeenkomt met 1000 mbit/s. Nog geen vijf jaar geleden konden we alleen maar dromen over deze snelheden. Woon je in Westland en omgeving en ben je op zoek naar een gepaste provider voor snel internet, dan is Caiway ongetwijfeld een interessante optie. Legt geheel zelf glasvezelverbindingen aan, waardoor ze niet afhankelijk zijn van andere providers.


Welke producten biedt Caiway Internet en TV aan?

De abonnementen bij providers in Nederland zijn over het algemeen vergelijkbaar aan elkaar. Toch leggen we de individuele opties nog eens haarfijn voor je uit:

blank

Alles-in-1

Bij Caiway vind je in totaal drie verschillende alles-in-1 abonnementen. Hierin vind je internet, televisie, maar ook een vaste telefoonlijn. Het verschil in de drie abonnementen zit hem voornamelijk in de internetsnelheid die je krijgt geleverd. Het goedkoopste pakket is voorzien van 100 mbit/s downloadsnelheid, waar je bij het middelste pakket tot 400 mbit/s ontvangt. Als laatste vind je een pakket met de eerder genoemde snelheid van 1000 mbit/s.

Het verschil tussen het goedkoopste en het duurste alles-in-1 abonnement is op het moment van schrijven zo’n 27 euro. Hoe duurder het pakket is dat je per maand neemt, hoe goedkoper je additionele opties in het abonnement zijn. Daar komen we later in deze review op terug.

Internet en TV

Het Internet en TV abonnement is redelijk gelijk aan het alles-in-1 abonnement van Caiway. Het grootste verschil zit hem voornamelijk in de vaste telefoonlijn. Lang niet iedereen zit daar namelijk meer op te wachten. Een vaste telefoonlijn kost €2,50 per maand extra in een alles-in-1 abonnement. Je bespaart enkel deze kosten iedere maand, plus eventuele belkosten per minuut die je doet.

Internet

Helemaal geen interesse in televisie en een vaste telefoonlijn? Neem dan enkel een abonnement voor internet bij Caiway. Hieruit heb je de optie om uit twee verschillende abonnementen te kiezen. Hier heb je de keuze uit een abonnement van 250 mbit/s of de hoogste snelheid van 1000 mbit/s. De prijzen liggen aanzienlijk lager dan de eerder genoemde abonnementen, maar je ontvangt dan ook enkel internet.

Vaste telefoonlijn?

Ben je enkel en alleen op zoek naar een abonnement voor een vaste telefoonlijn? Dan gaat je dat helaas niet lukken bij Caiway. Hiervoor dien je naar een andere (grotere) provider te gaan die deze optie wel aanbiedt. Niet meer het meest gewilde abonnement en over het algemeen vrij duur. Daarom ook dat Caiway deze optie niet aanbiedt.


Extra diensten en producten

Hierboven hebben we alle mogelijke abonnementen van Caiway al toegelicht. Daarmee ontvang je een basispakket in huis, die je nog met allerlei andere opties kunt uitbreiden. We zetten hier alle mogelijkheden van deze provider op een rijtje. Bepaal zo zelf eenvoudig of een ander product je extra uitgave waard is:

Extra zenderpakketten

Het standaard zenderpakket van Caiway bestaat uit meer dan 70 zenders, waarvan er 43 in HD worden uitgezonden. Daarbovenop zijn nog negen losse zenderpakketten verkrijgbaar, die je tegen een meerprijs aan je abonnement kunt toevoegen. Dit zijn de volgende pakketten:

 • ESPN Compleet
 • Plus TV
 • Ziggo Sport Totaal
 • Film 1
 • Kinderpakket
 • Internationaal pakket
 • Turks zenderpakket
 • Erotiek
 • Gay Lifestyle

Extra zenderpakketten voeg je eenvoudig aan je abonnement toe vanuit je persoonlijke Mijn Caiway omgeving. Ook kan je dit direct aan je bestelling toevoegen bij een nieuw abonnement.

Veilig internet

Veilig internet is een programma waarmee je je computer (Windows en Mac), tablet en smartphone kunt beschermen tegen virussen, spyware, spam en cyberaanvallen. Je kunt dit programma aan je abonnement toevoegen voor 1, 3 of 6 apparaten. Prijzen hierin zijn vanaf €2,50 per maand. Ook handig is dat je hiermee ouderlijk toezicht kunt toepassen op bijvoorbeeld de laptop of telefoon van je zoon of dochter. Handig om ze te beschermen tegen kwaadaardige indringers.

Interactieve TV Online

Bij Caiway is het niet mogelijk om televisie te kijken zonder internet. Hun tv-ontvangers zijn namelijk aangesloten op het te ontvangen modem. Dit gaat dus volledig via glasvezel. Mocht je televisie aan je abonnement hebben toegevoegd, dan krijg je standaard toegang tot interactieve TV Online. Hiermee download je eenvoudig een app, waarmee je tot 7 dagen programa’s van TV terug kunt kijken. Ook is het mogelijk om opnames in te plannen en terug te kijken. Net als op een reguliere tv-ontvanger.

blank

Pathé Thuis

De nieuwste films lekker thuis op de bank kijken? Bij Caiway is het ook mogelijk om Pathé Thuis aan je abonnement toe te voegen. Een account hiervoor maak je eenvoudig en gratis aan. Daarmee kan je inloggen op de tv-ontvanger. Vanuit deze omgeving heb je de mogelijkheid om films naar wens te huren. Huur je niks, dan betaal je natuurlijk ook niets.

Wifi-boosters

Overal in huis goede wifi hebben? Bestel dan tot maximaal drie extra wifi-boosters. Als klant van Caiway ontvang je extra korting op deze wifi-boosters, maar ook als niet-klant kan je deze kopen. Voeg eenvoudig aan je abonnement toe via Mijn Caiway.


Contractmogelijkheden

De contractmogelijkheden bij Caiway zijn zeer beperkt, maar dat maakt het juist heel eenvoudig. Je sluit bij Caiway namelijk altijd een abonnement af voor een contractduur van 12 maanden. Na deze termijn heb je de mogelijkheid om je abonnement maandelijks op te zeggen. Vooraf opzeggen is ook wel mogelijk, maar dan betaal je het resterende aantal maanden van je contact op voorhand af.

Zakelijke opties?

Caiway is enkel en alleen een provider voor particulieren. Enkel huis-, tuin- en keukenabonnementen zijn mogelijk. Als je op zoek bent naar een provider voor een zakelijk abonnement, dan dien je bij een andere provider te kijken naar de mogelijkheden.


Dekking en beschikbaarheid

De meeste providers zijn door het hele land beschikbaar. Vooral bij providers als Ziggo, KPN en T-Mobile hoef je je daar echt geen zorgen over te maken. Bij Caiway werkt dat wel iets anders. Hieronder de mogelijkheden die je hebt bij deze provider:

blank

Waar is Caiway beschikbaar?

Caiway is zoals gezegd niet door heel Nederland beschikbaar als provider. Zo ver reiken hun kabels helaas nog niet. Woon je in het meest Noordelijke noorden of in het Zuidelijkste zuiden van Nederland? Dan ga je helaas geen opties vinden bij Caiway. De omgeving waarin Caiway opereert is Westland en omgeving, Gouda en omstreken (Rekam-gebied), Krimpen a/d IJssel, Loenen aan de Vecht en omgeving, Berghem, Malden, Heumen, Horssen, Over- en Nederasselt, Hendrik-Ido-Ambacht, Doorn, Hilvarenbeek en omgeving, Harderwijk, Schiedam, Aalsmeer, IJsselstein en het grootste deel van Twente.

Hoe vaak heeft Caiway storingen?

Qua storingen maakt het in principe niet heel veel uit welke provider je hebt. Elke provider heeft namelijk elke dag storingen. Soms groot en landelijk, maar vaak kleiner en lokaal. Het is mogelijk dat je maandelijks problemen hebt of misschien wel jaren niet. Vandaar ook dat iedere provider, zo ook Caiway, dagelijks monteurs op de been heeft om problemen te verhelpen. Het is daarom lastig om een algemeen oordeel hierover te vellen, omdat dit per persoon, locatie en situatie verschilt.

Wat doe je als je slechte verbinding hebt of lage snelheden?

Bij Caiway ben je te allen tijde aangesloten op een glasvezelnetwerk. De meest stabiele vorm van internet die mogelijk is. Bekabeld is het daardoor haast niet mogelijk dat je traag internet ontvangt, tenzij er een storing is. Op het gebied van wifi ligt dat wel anders, omdat er talloze storingsbronnen binnenshuis aanwezig kunnen zijn die het signaal verstoren. Kijk eerst zelf of je eventuele storingsbronnen kunt signaleren binnenshuis. Denk daarbij aan apparaten als mobiele telefoons, slimme lampen of magnetrons.

Vind je geen storingsbronnen? Neem dan contact op met de klantenservice van Caiway. Misschien is er wel meer aan de hand, waardoor ze op afstand je modem een keer kunnen doormeten. Je kunt altijd eerst ook nog een keer proberen om je modem een reset te geven of het wifi-signaal omzetten van 2,4 GhZ naar 5 GhZ. Zat opties om thuis eerst eens te proberen.


Prijs- / kwaliteitverhouding tot andere aanbieders

Caiway is absoluut geen prijsvechter. Ze zijn meer regionaal verkrijgbaar dan de grote aanbieders, maar je ontvangt wel altijd glasvezel bij deze provider. Snelheden lopen op tot wel 1000 mbit/s bij Caiway. De prijzen bij deze provider zijn over het algemeen dan ook wat duurder dan bij andere providers. Caiway heeft een heel eigen glasvezelnetwerk, waarvoor ze budget nodig hebben om uit te breiden. Ook betaal je om service te kunnen ontvangen. Deze provider heeft aanzienlijk minder klanten dan een grote provider, waardoor ze ergens hun winst moeten pakken. Wel is het zo dat de meeste klanten van Caiway erg tevreden zijn over de kwaliteit van de diensten die ze ontvangen.


Installatiegemak: hoe makkelijk is het installeren?

blank

Vrijwel alle providers hebben hun eigen apparatuur. Tenzij de provider in kwestie gebruik maakt van het netwerk van een andere provider, waarop dezelfde apparatuur is aangesloten. Ongeacht de provider die je kiest en de apparatuur die je ontvangt, het aansluiten is over het algemeen erg eenvoudig. In je installatiepakket ontvang je naast de apparatuur die je besteld ook de nodige instructies. Daarnaast vind je op de site van Caiway uitgebreide instructies die je stap voor stap uitleggen hoe je jezelf online krijgt. Kinderspel voor vrijwel iedereen. Toch kan het zijn dat je jezelf hier niet mee vertrouwd.

Optie voor installateur

Toch zeker zijn van je zaak? Voeg dan een installatiemonteur aan je te bestellen abonnement toe. Bij veel providers is een installatiemonteur gratis, maar dat is bij Caiway niet het geval. Sterker nog, op het gebied van een installatiemonteur zijn ze vooralsnog de duurste optie die we zijn tegengekomen. Je betaalt namelijk €85,- voor een installatiemonteur. Kan je dat niet perse missen? Probeer dan eerst zelf je installatie in orde te maken. Lukt je ongetwijfeld.

Kosten voor service

Heb je thuis een storing? Dan is het (soms) noodzakelijk om een monteur langs te laten komen. Een storingsmonteur is wel heel anders dan een installatiemonteur. Deze monteurs komen namelijk vanuit Guidion, een externe partij die storingen oplost. Meerdere providers maken daarin gebruik van Guidion. Hoe duur een storingsmonteur precies is, kunnen we niet helemaal opmaken uit de site van Caiway. Wel betaal je €49,95 voorrijkosten op he tmoment dat er niemand thuis is tijdens de afspraak.


De tv-ontvanger van Caiway Internet en TV

Bij Caiway heb je verschillende soorten tv-ontvangers. Deze zijn afkomstig van meerdere merken. In totaal zijn er vier merken tv-ontvangers beschikbaar op het moment van schrijven. Deze zijn als volgt:

Entone

blank

Van Entone zijn in totaal drie verschillende tv-ontvangers beschikbaar. Het gaat hier om een Entone kamai, Entone 510-515 en Entone 465. Wat de exacte specificaties per tv-ontvanger zijn, vinden we niet terug op de site van Caiway. Wel vind je uitgebreide instructies zodra je iedere aparte tv-ontvanger aanklikt.

Humax

Waar Entone drie tv-ontvanger heeft bij Caiway, zijn er onder Humax wel zeven verschillende. Hier vinden we ook geen exacte specificaties terug van de tv-ontvangers. Wel zien we forse verschillen in de groottes van de tv-ontvanger. Wanneer je welke tv-ontvanger krijgt opgestuurd, is ook niet bekend.

Amino

Van het merk Amino vind je twee types tv-ontvangers terug in het assortiment. De Amino Aria en de Amino Aria 7x. Zelfde verhaal als bij de twee eerder genoemde merken.

Samsung

Van Samsung zijn in totaal ook twee tv-ontvangers beschikbaar. Van alle merken wellicht het bekendste merk. Idem dito wat betreft de informatievoorziening. Zoals je ziet zijn er in totaal 14 tv-ontvangers beschikbaar bij Caiway. Het is daarom echt een lot in de loterij welke tv-ontvanger je ontvangt.

Extra tv aansluiten: hoe werkt dat?

Zoals aangegeven zijn er in totaal 14 verschillende tv-ontvangers verkrijgbaar bij Caiway. Dat zijn er flink wat voor een relatief kleine provider. De gemene deler van alle tv-ontvangers is dat ze werken via internet. Er gaat dus altijd een ethernetkabel van de tv-ontvanger naar het te ontvangen glasvezelmodem. Ongeacht of dit nu gaat om de eerste, tweede of derde tv-ontvanger.


Klantenservice

Vragen of advies nodig over Caiway? Bijvoorbeeld of de provider diensten levert op je adres of iets op de factuur is je niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met de klantenservice van de provider. Hiervoor zijn verschillende contactopties mogelijk en we zetten ze hieronder voor je op een rij:

FAQ

Bovenin het menu van de site vind je een duidelijke knop met ‘klantenservice’. Zodra je die aanklikt, kom je direct al op een pagina terecht waar de meest gestelde vragen staan. Onderwerpen variaren van internet tot televisie en van facturen tot storingen. Alles wat je maar kunt bedenken bij een provider. Staat een antwoord op jouw vraag er niet tussen? Dan kan je altijd nog:

Bellen

Zeven dagen per week is de klantenservice van Caiway geopend. Van maandag tot en met zondag vind je iemand tussen 9.00 – 21.00 aan de andere kant van de telefoonlijn. Het telefoonnummer dat je hiervoor nodig hebt is 088-2249111.

Chatten

Niet zo’n fan van bellen? Binnen dezelfde openingstijden is het mogelijk om een chat te starten met Caiway. Aan de rechterzijde van de site vind je een lichtblauwe balk met daarin ‘Chatten’. Klik die aan en er opent een chatvenster. Laat hier je naam, vraag en adresgegevens achter. Vrijwel direct begin je een gesprek met een medewerker.

blank

Social media

Ook via social media is het mogelijk om contact op te nemen met Caiway. Zowel via Facebook (Messenger) als Twitter kan je je vraag stellen aan de provider. Het handigste is dit om via een privebericht te doen, zodat je gegevens niet allemaal openbaar staan. Daarnaast is het handig om op voorhand je vraag zo duidelijk mogelijk te stellen. Zo werk je snel naar een gepast antwoord toe.

Bestelling annuleren

Heb je een abonnement bij Caiway besteld, maar wil je hier toch van afzien? Geen enkel probleem. Je hebt namelijk altijd de 14 dagen bedenktermijn, aangezien dat wettelijk is vastgelegd in Nederland. Neem binnen deze termijn contact op met de algemene kanalen van de klantenservice om de annulering te volbrengen. Doe je dit na 14 dagen? Dan ben je te laat en zit je minimaal een jaar aan het afgesloten contract vast.

Caiway verhuizen

Ga je verhuizen en wil je je Caiway abonnement meenemen? Dan is het mogelijk om je huidige abonnement van je oude naar je nieuwe adres mee te nemen. Tenminste, zolang er een Caiway aansluiting op je nieuwe adres ligt. Daarom adviseert de provider om eerst een postcodecheck op de site uit te voeren. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Ligt er een Caiway aansluting op je nieuwe adres? Dan helpt een medewerker je mee, via de klantenservice, om de verhuizing om te zetten. Doe dit maximaal twee weken voor de daadwerkelijke verhuisdatum, zodat alles op tijd gereedgemaakt kan worden. Ligt er geen Caiway aansluiting op je nieuwe adres? Neem alsnog contact op. Een medewerker kijkt dan mee naar de mogelijkheden.


Hoe zet ik mijn abonnement bij Caiway stop?

Zoals aangegeven sluit je bij Caiway altijd een abonnement af met een minimale termijn van twaalf maanden. Na deze contracttermijn is het mogelijk om dit abonnement op te zeggen. Dit houdt in dat je nog wel een maand opzegtermijn hebt. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van het bedrijf. Ook is het mogelijk om alvast een abonnement af te sluiten bij een andere provider. Zij geven dan namens jou de opzegging door aan Caiway. Houdt er wel rekening mee dat dit pas vanaf twee tot drie maanden voor de einddatum van je huidige contract aangevraagd kan worden.


Is Caiway een betrouwbare aanbieder?

blank

Als je hoe dan ook internet via glasvezel wilt hebben en je ligt in de aangesloten regio van Caiway, dan is het zeker een betrouwbare aanbieder om je abonnement bij af te sluiten. Qua grootte probeert de provider nog wel door te groeien, aangezien ze iets meer dan 200.000 abonnees hebben. Dat merk je ook wel terug in de prijzen van de abonnementen, aangezien die overwegend hoger zijn dan bij andere providers. Toch zijn de meeste mensen die een abonnement hebben bij Caiway wel erg tevreden. Zowel qua internet, televisie als telefonie is er weinig aan te merken op de diensten. Ook de klantenservice is zeven dag per week geopend om je te helpen met eventuele problemen.


Beste alternatieven voor Caiway Internet en TV

Nederland kent veel verschillende providers. Lijkt Caiway je wel wat, maar ligt er geen aansluiting op je adres? Kijk dane eens bij een andere provider die we hier al eens hebben behandeld op ReviewGo.

KPN

KPN is qua abonnees misschien niet de grootste provider, maar qua naam wellicht de meest bekende. Deze provider gaat al sinds mensenheugenis mee in Nederland. Voorheen onder de naam PTT. KPN is een echte premium aanbieder met sterke diensten. De prijzen zijn er vaak ook naar.

Ziggo

Ziggo is qua aantal abonnees de grootste provider in Nederland. Deze provider focust zich op de hoogste snelheden, grote families en ontzettend veel verschillende opties. Je vindt hier ook enkel zeer dure abonnementen, afhankelijk van wat je allemaal wilt hebben.

Budget Thuis

Budget Thuis: de naam zegt het al. Ook dit is een provider voor Internet en Televisie, maar tegen een veel lagere prijs dan bijvoorbeeld Ziggo en KPN. Budget Thuis maakt gebruik van het netwerk van KPN, maar teert daarmee op andere frequenties met lagere snelheden. Een stuk betaalbaarder dan bijvoorbeeld Caiway.


Conclusie

Woon je in de regio en zoek je een passend abonnement voor internet, televisie en vaste telefonie? Dan kan je bij Caiway een abonnement krijgen tot wel 1000 mbit/s. Deze provider is helaas niet door heel Nederland verkrijgbaar, waardoor je eerst moet controleren of er een aansluiting op je adres ligt. Qua prijs is Caiway daarnaast wat aan de hoge kant, maar op het gebied van kwaliteit en service ontvang je dat weer terug. Caiway is enkel beschikbaar voor particulieren. Wil je een zakelijk abonnement? Ga dan naar een andere provider.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Snelheden tot wel 1000 mbit/s
 • Klantenservice 7 dagen per week geopend
 • Veel verschillende soorten apparatuur
 • Altijd verbinding via glasvezel
Minpunten:
 • Een van de duurdere providers
 • Geen opties voor zakelijke klanten
 • Een monteur kost altijd geld
Ga naar Caiway.nl
foto auteur Lars Meijer
Deze review is geschreven door Lars Meijer

Lars houdt van schrijven. Kruipt graag in het hoofd van een ander en zet dat inlevingsvermogen om in woorden. Geef hem een leeg, wit document en hij vult 'm met content waar de lezer blij van wordt. Meer informatie? Bekijk Lurz.nl

Ervaringen Caiway Internet en TV

Ervaring geschreven door Tommy
4 oktober 2021
Lekker snel!

Je moet natuurlijk wel in de leukste streek van Nederland wonen, maar als je in het Westland woont, dan is Caiway zeker een aanrader. Wil je een snelle provider die jou internet en digitale televisie in de beste vorm biedt? Dan is het eigenlijk wel zeker dat je met Caiway aan de slag moet gaan. Het is de aanbieder die je de zekerheid geeft dat je altijd een goede verbinding hebt. Zoals gezegd is die alleen maar in het Westland te krijgen, dus niet iedereen is ermee geholpen. Voor mij is het in ieder geval de beste provider op de markt en ik heb al mijn buren ook al zo gek gekregen. Echt helemaal top!

Ervaring geschreven door Eddy
26 mei 2021
De snelste

Het is eigenlijk niet meer voor te stellen dat je geen snelle internetverbinding thuis of op kantoor hebt. Alleen blijkt dan toch iedere keer weer dat het toch nog net iets beter kan. Dat is mij overkomen toen ik na vergelijken tot de ontdekking kwam dat Caiway mij de beste deal kon bieden. Dat had ik nog niet eerder geprobeerd, dus ik ben de gok aangegaan. Niet zozeer vanwege de prijs, maar vanwege de belofte dat het nog sneller kon. En nu blijkt dit dus ook gewoon waar te zijn. Dat is wel heel interessant. Het is de manier waarop je het voor jezelf ook nog net wat interessanter kan maken. Ik heb eigenlijk nog geen enkele keer problemen ermee gehad. Daarom denk ik dat ik nu voorlopig stop met vergelijken en gewoon bij Caiway een tijdje blijf als klant. Totdat er wat beters komt natuurlijk.

Ervaring geschreven door Daniël
17 mei 2021
Lekker lokaal werken

Ik heb voor Caiway Internet en TV gekozen omdat het een fijne kleine provider is. In de wereld van internet en digitale televisie is dat eigenlijk wel uniek. Meestal zijn het de grote spelers die bepalen. En mijn ervaring is dat ze dat helemaal niet goed doen. Daarom heb ik bewust voor Caiway gekozen. Ik heb hier ook niet voor vergeleken. Ik betaal iets meer dan voorheen. Maar daar heb ik dan wel ook heel veel voor teruggekregen. Het is namelijk zo dat je er nu dus zeker van kan zijn dat alles het gewoon doet zoals het hoort. Ik heb eigenlijk nooit last van storingen. Ik kan het daarom iedereen die in het Westland woont zeker aanraden. Mensen die er nog niet wonen, kan ik aanraden om hierheen te verhuizen, alleen al om gebruik te maken van de mogelijkheden die Caiway je biedt.

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling Caiway Internet en TV

Website www.caiway.nl
Sterren
Ervaringen
86% aanbevolen, 3 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Caiway.nl
© ReviewGo.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies