Tips over online webshops, diensten & producten

KPN Internet en TV review & ervaringen

KPN Internet en TV
Ga naar Kpn.nl

Onze expert over KPN Internet en TV:

Laatst bijgewerkt: 4 maart 2021

KPN is qua naam een van de meest bekende Nederlandse bedrijven. Zij waren de grondleggers van de telefonie in Nederland, waardoor ze uiteindelijk ook niet achter konden blijven met internet. Met een predikaat ‘Koninklijk’ op zak is KPN zeer zeker een trotste provider. Maar hoe is tegenwoordig hun marktaandeel in Nederland en welke diensten zijn er allemaal mogelijk bij deze provider? We zochten alle mogelijkheden voor je uit en hebben dit voor je op een rij gezet in deze review.

Waarom kies je voor KPN Internet en TV?
 • Klantenservice 7 dagen per week
 • Pas met KPN Hussel je abonnement helemaal naar wens aan
 • KPN Buitengebied voor sneller internet in afgelegen gebieden
 • Zakelijk zijn er extra opties mogelijk
 • Dekking door heel het land
 • Werkt via koperkabel en glasvezel
Ga naar Kpn.nl

KPN Internet en TV in het kort

KPN, wie kent het bedrijf niet. Dit is qua naam een van de bekendste providers van Nederland. Zowel op het gebied van Internet, Televisie als (Mobiele) Telefonie is KPN een grote naam die al sinds jaar en dag meegaat. Vroeger gingen zij onder de naam PTT, totdat dit bedrijf het predicaat ‘Koninklijk’ toegezegd kreeg. Daar moest natuurlijk iets mee gedaan worden, waardoor KPN in de jaren 80 werd geboren. In deze review gaan wij enkel in op de vaste diensten van KPN, namelijk hun Internet en TV-mogelijkheden.


Snelheid en kwaliteit van KPN internet

Qua abonnees is KPN het tweede netwerk van Nederland, waar ze alleen Ziggo voor zich houden. KPN is daarom echt een premium provider in Nederland. Klanten die hun abonnement rechtstreeks bij KPN afsluiten, ontvangen daar over het algemeen snelle service en hoge kwaliteit internet voor terug. Er zijn ook veel (budget) providers die meedingen op het netwerk van KPN, maar hun eigen klanten en serviceopties bieden. Vervolgens ben je bij KPN afhankelijk van de aansluiting op je adres. Heb je een koperkabel? Dan kan je snelheden van 50, 100 of maximaal 200 mb/s per abonnement halen. Is op jouw adres een glasvezelkabel aanwezig? Dan komt er ook nog een optie van 500 mb/s bij.

Kwaliteit van het internet

De kwaliteit van het internet dat je ontvangt is zeer verschillend. Ligt er glasvezel op je adres? Dan hoef je je hier geen zorgen over te maken. Dit is overwegend stabiel internet. Met de koperkabel zijn er heel wat verschillende factoren die het internet kunnen beinvloeden. Hoe dichter je bij een centrale woont, hoe korter de koperkabel naar jouw adres is. Hoe korter die kabel is, des te kleiner het verlies aan internetsnelheid. Zo kan je buurman twee straten verderop met een zelfde soort aansluiting en hetzelfde abonnement sneller of trager internet ervaren dan jou. Dit hangt maar net van je afstand tot de centrale af.

Ook zit er verschil tussen kwaliteit via bekabeld internet en draadloos. Sluit je een pc, laptop of console rechtstreeks met een ethernetkabel aan op het modem? Dan ontvangt het apparaat een stabiele verbinding. Ga je met een apparaat op de wifi? Dan zijn er veel verschillende factoren die dit signaal kunnen verstoren. Houd er dus altijd rekening mee dat je op wifi altijd verlies maakt ten opzichte van bekabeld internet.


Welke producten biedt KPN aan?

KPN biedt allerlei verschillende abonnementen aan. Hierin heb je volledig vrij de mogelijkheid om te combineren met mogelijkheden. We zetten hier de opties voor je op een rij:

KPN Hussel

KPN is in 2019 van traditionele abonnementen voor internet en televisie afgestapt. Sindsdien zijn zij overgestapt op KPN Hussel, abonnementen waarbij je geheel vrij bent om allerlei diensten toe te voegen en te verwijderen. Allereerst voer je je adres in op de site van KPN, waarna je de mogelijkheden voor internetsnelheden krijgt voorgelegd. Dit is een basisabonnement dat je af kunt nemen.

Extra opties

Vervolgens ga je zelf aan de slag met KPN Hussel om je ideale abonnement af te sluiten. Kies ervoor om een abonnement voor 12 maanden of maandelijks opzegbaar af te nemen. Ook kies je welk welkomstcadeau je wilt ontvangen. Dit cadeau verandert eens in de zoveel tijd en verschilt van kortingen tot accessoires.

Daarna begint pas het echte werk. Je kies namelijk of je wel of geen vaste telefonie en/of televisie aan het abonnement wilt toevoegen. Ook kies je hier welke extra diensten je nog meer aan je abonnement wilt toevoegen, van extra service tot een uitgebreid modem met meer opties. Hier gaan we later in de review dieper op in. Afhankelijk van wat je allemaal aan je abonnement toevoegt en wat er mogelijk is op je adres, wordt uiteindelijk het maandbedrag bepaald. Dit verschilt per huishouden.


Extra diensten & producten

Hierboven zijn wel al een stukje ingegaan op de basisopties van KPN Hussel. Internet, televisie (en vaste telefonie) voeg je eenvoudig samen tot een ideaal abonnement. Daarbovenop komen allerlei opties, afhankelijk van wat jouw portemonnee te besteden heeft en wat je graag wilt hebben.

Extra zenderpakketten

Standaard televisie van KPN bevat al meer dan 65 televisiezenders. Toch kan het zijn dat je dit niet voldoende vindt. Gelukkig zijn er ook bij KPN allerlei opties om extra zenderpakketten te verkrijgen. Wel tegen een meerprijs. De zenderpakketten die je hier vindt zijn:

 • Pluspakket
 • Film 1
 • ESPN Compleet
 • Ziggo Sport
 • Kids pakket
 • Duits pakket
 • Hindi pakket
 • Turks pakket
 • Erotiek pakket
 • Gay TV pakket
 • Amazon Prime Video

KPN Veilig

Afhankelijk van het abonnement dat je afsluit, ontvang je ook KPN Veilig. Dit is een beveiliging die je op apparaten kunt installeren. Zo bescherm je je apparaat beter tegen virussen en andere ongewenste activiteiten. KPN Veilig ontvang je voor twee of vijf apparaten. Meer kan ook, maar dan betaal je ook meer.

Tech Desk

Heb je regelmatig vragen van een dusver diepe aard, waar de algemene klantenservice je waarschijnlijk niet mee kan helpen? Dan heb je de optie om ‘Tech Desk’ service aan je abonnement toe te voegen. Dit is een aparte klantenserviceafdeling die je werkelijk alle mogelijke technische vragen kunt stellen. Wachttijden zijn hier korter en ze helpen je met het instellen van al je slimme apparaten in huis.

Spotify

Luister je graag Spotify? Het is mogelijk om een Spotify in je KPN abonnement op te nemen. Bijkomend voordeel is dat deze facturering met je KPN factuur meegaat iedere maand. Ook ligt het maandtarief van Spotify via KPN welgeteld een euro lager dan wanneer je dit abonnement rechtstreeks bij KPN afsluit.

Fritz!Box

Als je een abonnement afsluit, ontvang je standaard een Experiabox in huis als modem. Dit is een reguliere consumentenmodem. Voor de echte techneuten is er de mogelijkheid om een speciaal modem aan te vragen, waarop je veel meer eigen aanpassingen aan je netwerk kunt doen: Fritz!Box. Ook hier betaal je wederom een meerprijs om dit type modem in huis te ontvangen.

KPN SuperWifi

Wil jij beter internet door je hele huis? Gebruik dan KPN SuperWifi punten en vergroot het bereik van het draadloze internet. Op het moment van schrijven kan je als cadeau kiezen voor twee KPN SuperWifi punten of een korting op je abonnement. Deze twee wifi-versterkers hebben samen een waarde van €199,-.

iTV Online

Ook bij KPN kijk je overal waar je maar wilt op vrijwel ieder apparaat naar televisie. Je ontvangt namelijk inloggegevens voor iTV Online. Deze omgeving bezoek je in je browser of via de bijbehorende app. Daar kijk je net zo makkelijk televisie terug als dat je dat via de televisie doet. Ook heb je de mogelijkheid om een programma vanaf het begin af te spelen of terug te kijken.


Contractmogelijkheden

We hebben de KPN Hussel abonnementen eerder in de review al toegelicht. Je bent geheel vrij om zelf te kiezen hoe jij je abonnement samenstelt. Verder heb je de mogelijkheid om ieder abonnement voor Internet (en TV) op twee manieren af te sluiten: een jaarcontract of maandelijks opzegbaar. Voor deze laatste optie betaal je een paar euro extra per maand.

Zakelijk

Ook op zakelijk gebied is KPN zeer actief met haar abonnementen. Of je nu ZZP’er aan huis bent of een bedrijfspand in het hartje van de stad runt: internet is noodzakelijk om de motor draaiende te houden. Kijk welke zakelijke voordelen je kunt behalen met een zakelijk abonnement van KPN op hun aparte, zakelijke site.


Dekking en beschikbaarheid: waar is KPN beschikbaar?

In principe levert KPN door het gehele land. Zolang er maar een KPN of glasvezelaansluiting van dit bedrijf op je adres ligt. Slechts in een klein deel van het land is dit netwerk niet beschikbaar. Zeker weten? Voer je postcode en huisnummer in op de site van KPN en kom er direct achter.

KPN Buitengebied

Woon je in een buitengebied? Dat wil zeggen dat je op een plek woont (ver) afgelegen van de rest van de bevolking. Toch wil je hier ook graag een stabiele internetverbinding. Speciaal daarvoor, voor mensen die maximaal tot 20 mb/s behalen op dit adres, bestaat daarom KPN Buitengebied. Hiermee ontvang je bovenop de standaard modem die je ontvangt een extra 4G-modem. Daarin zit een sim-kaart die verbinding maakt met het mobiele netwerk van KPN. Zo combineer je thuis internet via de kabel met het mobiele netwerk, om de internetsnelheid ook op meer afgelegen gebieden te verhogen. Aan KPN Buitengebied zit geen meerprijs verbonden.

Hoe vaak heeft KPN storingen?

Net als iedere provider in Nederland heeft ook KPN vrijwel dagelijks wel een storing. Vaak gaat dit om zeer lokale storingen, omdat er altijd wel iets kan gebeuren. Laat je hierdoor niet afschrikken, want lang niet iedereen ervaart deze problemen. Landelijke storingen is namelijk een heel ander verhaal. De ene persoon ervaart jarenlang geen problemen, waar een anders huishouden elke maand de pineut is. Dit probleem is – helaas – van toepassing op iedere mogelijke provider in Nederland.

Wat doe je met een slechte verbinding of lage snelheden?

Het hangt er vanaf of je problemen ervaart met je draadloze verbinding of (ook) met je bekabelde. Als je bekabelde verbinding namelijk wel snel is, dan betekent dit dat er niets aan de hand is met de te leveren diensten op je adres. Met trage wifi kunnen er namelijk allerlei storingsbronnen binnenshuis zijn die het netwerk vertragen. Denk daarbij aan apparaten die ook golflengtes uitstralen. Ook helpt het niet als je cementmuren in huis hebt in plaats van dunne gipswandjes. Allerlei losse elementen die invloed hebben op de internetsnelheid.

Mocht je dus problemen ervaren? Dan heb je twee mogelijkheden om hier iets aan te doen. Nummer een is door op zoek te gaan naar die storingsbronnen thuis en deze te verplaatsen of helemaal weg te halen. Als tweede kan je altijd je modem een keer resetten, waarmee je de verbinding in zijn geheel opnieuw ophaalt. In de meeste situaties verhelpt een reset de internetproblemen wel.


Prijs- / kwaliteitverhouding tot andere aanbieders

KPN is een premium provider in Nederland. Dat betekent dat er ook een relatief fors prijskaartje aan vastplakt, net als bij een Ziggo of T-Mobile. KPN profileert zich ook zeker niet als budgetprovider en daarvoor moet je ook niet bij deze provider zijn. Grote kans dat je over het algemeen wel iets meer betaalt bij KPN dan ergens anders. Waar zij hun winst boeken is voornamelijk in de service. In het geval van storingen heb je vaak binnen 24 uur een monteur, waar je bij andere providers soms dagen in de kou staat. Ook in de avonden is er vaak iemand voor je bereikbaar via de klantenservice en een storingsnummer is 24/7 bereikbaar. Dit laatste is wel echt in geval van nood.


Installatiegemak: hoe makkelijk is het installeren?

Over het algemeen gaat het installeren van je apparatuur zeer eenvoudig. Van de te ontvangen Experiabox (of Fritz!Box) zijn talloze instructievideo’s online te vinden. Zowel op de site van KPN, YouTube als bij andere providers die gebruik maken van het KPN netwerk. Ook in de installatiedoos vind je een bijbehorende instructie, zodat je er stapgswijs zelf uitkomt. Lukt het uiteindelijk toch niet? Geen probleem. Je kunt ook een installatiemonteur aanvragen:

Optie voor installateur

Het liefste heeft KPN dat zoveel mensen zichzelf gereed maken op hun netwerk. Enkel als het echt niet lukt of er dient een aanpassing te worden gedaan aan het installatiepunt binnenshuis, vraag je een installatiemonteur aan. Hier zijn in eerste instantie geen extra kosten aan verbonden. De installatiemonteur sluit gratis de modem, 1 televisie, 1 pc en 1 telefoon aan op het netwerk. Eventueel meerdere apparaten is ook mogelijk, maar daarvoor betaal je dan wel een meerprijs aan KPN.

Kosten voor service

Ervaar je tussendoor problemen of kom je er niet helemaal uit? Je bent geheel vrij om een servicemonteur bij KPN te vragen op ieder gewenst moment. Het enige nadeel hiervan is wel dat je naar de portemonnee moet grijpen.  De eenmalige kosten voor een servicemonteur zijn bij KPN namelijk €75,-. De kosten hiervan worden op je eerstvolgende te ontvangen factuur verrekend.


Wat voor apparaten gebruikt KPN voor televisie?

Wil je televisie kijken bij KPN? Dan heb je vrijwel altijd een tv-ontvanger en een werkende internetverbinding nodig (behalve met Digitenne). Hieronder lichten we de tv-ontvangers van KPN toe:

Interactieve tv-ontvanger

KPN heeft diverse tv-ontvangers in omloop. De meest standaard is een interactieve tv-ontvanger. Hiervan zijn ook een paar verschillende modellen. Hiermee kan je alles doen wat nodig is. Denk aan televisiekijken, gids ophalen, terugkijken en opnemen.

Interactieve TV 4K tv-ontvanger

De interactieve tv 4K tv-ontvanger van KPN is qua werking vergelijkbaar met de reguliere interactieve tv-ontvanger. Het enige verschil is dat de algemene variant enkel HD kan ontvangen, maar met deze 4K tv-ontvanger kan je dus ook 4K ontvangen. Let wel op: voor regulier televisiekijken gaat dit niet zoveel uitmaken. Dit wordt namelijk nog niet uitgezonden in 4K.

Interactieve TV 4K UHD tv-ontvanger

Helemaal toe aan de aller-aller-allerbeste uitgave van een tv-ontvanger? Dan neem je de Interactieve tV 4K UHD tv-ontvanger. Zo haal je niet alleen de hoogste resolutiemogelijkheden in huis, maar ook de meest stabiele beelden en diepgaande pixels. Let ook hier op: reguliere televisie wordt nog niet in 4K uitgezonden.

Digitenne

Ga je regelmatig naar de camping of op de boot? Dan biedt KPN je de mogelijkheid om een Digitenne abonnement met bijbehorende ontvanger af te nemen. Dit is een apparaat waarmee je via een schotel verbinding maakt met de dichstbijzijnde mast. Vaak zijn er een of meerdere masten per provincie, afhankelijk van hoe dichtbevolkd de regio is. Kanalen zijn beperkt, aangezien je zo’n 25 zenders heb. Hier heb je geen internet voor nodig. Ook een apart Digitenne abonnement buiten regulier internet (en tv) is via KPN mogelijk.

Extra tv aansluiten: hoe werkt dat?

Net als bij budget providers die werken op het netwerk van KPN, heb je bij KPN twee verschillende opties om een extra tv aan te sluiten. De eerste is door simpelweg een rechtstreekse ethernetkabel te trekken van de tv-ontvanger naar het modem. De tweede optie is om een aparte draadloze verbindingsset aan te schaffen. Dit zijn twee adapters, waarbij je de ene bij het modem plaatst en de ander bij de tv-ontvanger. Deze gaan in het stopcontact. Vervolgens gaan aan beide uiteindes van de adapters twee kortere ethernetkabels. De rest van de verbidinding verloopt vervolgens vai het stroomnetwerk.


Klantenservice

Problemen met je internet en televisie? Of heb je juist advies nodig met betrekking tot de aankoop van een nieuw abonnement? Neem vooral contact op met de klantenservice van deze provider. Dit kan op de volgende manieren:

LiveChat

Contact met de klantenservice kan bij KPN op veel manieren. Een populaire optie bij deze provider is via de LiveChat, welke je opent via een pop-up scherm zodra je lang genoeg aan het zoeken bent op de site. Doordeweeks is dit kanaal bereikbaar van 8.00 – 22.00 uur. Ook op zaterdag en zondag is de klantenservice via deze weg bereikbaar.

Telefonisch

Een provider die telefonische diensten levert, levert ook service via die weg. Telefonisch bereik je KPN op 0800-0402. Ze zijn op dezelfde openingstijden geopend als via de LiveChat.

Social Media

Heb je wat meer geduld en niet echt een prangende vraag? Ook via Twitter en Facebook Messenger neem je contact op met KPN. Let er wel op dat je je berichten op voorhand zo duidelijk mogelijk formuleert. Hoe duidelijker jij bent, hoe makkelijker de medewerker je van een antwoord kan voorzien.

KPN Winkel

KPN heeft in iedere provincie in Nederland meerdere winkels. Zo is de kans groot dat er bij jou in de buurt wel een KPN winkel zit. Kom je er zelf niet uit en heb je fysieke hulp nodig? Bezoek dan een KPN winkel ergens in het land. Zeker weten dat je geholpen wordt? Maak vooraf een afspraak in een winkel via de site van KPN.

Videobellen

Zakelijke klanten van KPN hebben nog een extra optie: videobellen. Via de site van KPN vraag je een videogesprek aan, zodat je op afstand persoonlijk contact kunt voeren met een medwerker van het bedrijf. Is toch net wat persoonlijker met video dan via de telefoon of chatdienst. Deze dienst is geopend van 9.30 – 17.00 van maandag tot en met zaterdag.

Bestelling annuleren

Wil je je KPN bestelling annuleren? Dat kan gelukkig. Je aanvraag kan je binnen 14 dagen na ontvangst annuleren. Bijvoorbeeld als de verbinding toch niet helemaal gaat zoals je wilt of dat je toch een andere, geschikte optie voor jezelf hebt gevonden. Let er wel op dat je met zelf annuleren vaak een poosje zonder diensten zit op je adres. Annuleren is mogelijk via de LiveChat of telefonisch via de hoofdkanalen. Zij verbinden je door met achterliggende afdelingen.

KPN Verhuizen

Ga je verhuizen en wil je je abonnement meenemen? Dan kan dat ook gewoon bij KPN.Het makkelijkste is om dit zelf te doen via de site van KPN. Ga hier naar de aparte verhuispagina en log in met je eigen KPN ID. Zo regel je eenvoudig zelf online de verhuizing. Voer de gewenste gegevens in en houd de komende dagen zelf bij wat de status is. Hoe lang van te voren je een verhuizing door moet geven staat helaas niet weergegeven. Zorg er in ieder geval dat je dit op tijd doet.


Hoe zet ik mijn abonnement bij KPN stop?

Bij KPN dien je je contract op te zeggen via de klantenservice. Dat kan zowel via de chat als telefonisch, maar niet via social media. Neem ook hier contact op via de hoofdkanalen van de klantenservice. Geef aan dat je je abonnement wilt opzeggen, waarna je wordt doorverbonden met de achterliggende afdeling ‘Opzeggingen’. Met de medewerker realiseer je vervolgens de opzegging. Houd er wel rekening mee dat je altijd een opzegtermijn hebt van een maand.

Een andere optie is door een nieuw contract bij een andere provider aan te vragen. Zij geven vervolgens via de ‘Overstapservice’ jouw opzegging door aan KPN. Houd er hier wel rekening mee dat je contract (bijna) is afgelopen, omdat anders je opzegging niet gerealiseerd kan worden.


Is KPN een betrouwbare aanbieder?

Als een bedrijf het predicaat ‘Koninklijk’ ontvangt, dan mag je verwachten dat je te maken hebt met een betrouwbare aanbieder. Gelukkig is dat bij KPN zeker het geval. Deze premium provider gaat al heel wat jaren mee en heeft veel verschillende budgetproviders die gebruik maken van hun netwerk. Vrijwel ieder huishouden heeft een KPN-aansluiting in huis. Zowel voor consumenten als zakelijke abonnementen zijn er veel opties bij KPN. Daarnaast is de klantenservice zeven dagen per week geopend en word je in het geval van storingen vrij snel geholpen, in de meeste situaties.


Beste alternatieven voor KPN

Qua naam is KPN in Nederland de grootste provider, maar niet qua abonnees. KPN is een echte provider voor familiemensen en premiumdiensten. Daar zijn meedere opties van in Nederland, maar ook goedkopere varianten. Hieronder enkele alternatieven voor KPN:

Oxxio

Oxxio ken je misschien als energieleverancier, maar zij leveren ook Internet en Televisie. Hier schommelen zij tussen een premium en budgetprovider in.

Ziggo

Ziggo is qua aantal abonnees de grootste provider in Nederland. Deze provider focust zich op de hoogste snelheden, grote families en ontzettend veel verschillende opties. Je vindt hier ook enkel zeer dure abonnementen, afhankelijk van wat je allemaal wilt hebben.

Budget Thuis

Budget Thuis: de naam zegt het al. Ook dit is een provider voor Internet en Televisie, maar tegen een veel lagere prijs dan bijvoorbeeld Ziggo en KPN. Budget Thuis maakt gebruik van het netwerk van KPN, maar teert daarmee op andere frequenties met lagere snelheden.


Conclusie

Controleer allereerst je adres bij KPN en wat voor aansluiting er ligt. Is dit glasvezel of een sterke koperkabel? Dan ben je bij KPN vrijwel altijd aan het goede adres. Deze premium provider is zeker niet de goedkoopste, maar dat wil het bedrijf absoluut niet zijn. Qua service vind je waarschijnlijk niet gauw beter in Nederland, omdat je in het geval van storingen vaak binnen 24 uur geholpen bent. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op de regel. Ook in het weekend staat de klantenservice van KPN voor je klaar. Pas je abonnement geheel aan naar wens bij deze provider en gaan met die banaan.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Klantenservice 7 dagen per week
 • Pas met KPN Hussel je abonnement helemaal naar wens aan
 • KPN Buitengebied voor sneller internet in afgelegen gebieden
 • Zakelijk zijn er extra opties mogelijk
 • Dekking door heel het land
 • Werkt via koperkabel en glasvezel
Minpunten:
 • Internet noodzakelijk voor interactieve televisie
 • Zeker niet de goedkoopste
 • Servicemonteur kost altijd geld
Ga naar Kpn.nl
foto auteur Lars Meijer
Deze review is geschreven door Lars Meijer

Lars houdt van schrijven. Kruipt graag in het hoofd van een ander en zet dat inlevingsvermogen om in woorden. Geef hem een leeg, wit document en hij vult 'm met content waar de lezer blij van wordt. Meer informatie? Bekijk Lurz.nl

Ervaringen KPN Internet en TV

Ervaring geschreven door Patrick
11 maart 2021
Alles in één

Ik hou ervan als alles lekker gemakkelijk geregeld is. Daarom kies ik ook al jaren voor alles-in-één als het om internet, tv en telefoon gaat. Ik stap regelmatig over. Dat doe ik door simpel te vergelijken. Wat mij opvalt is dat ik toch vaak weer bij KPN uitkomt. De dienst is ook gewoon goed. Er is zelden storing en je kunt de pakketten in grote mate samenstellen op basis van wat voor jou belangrijk is. Natuurlijk moet ik soms even verdwijnen omdat ik nu eenmaal op andere plekken betere deals kan sluiten. Maar toch kom ik altijd weer terug!

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling KPN Internet en TV

Website www.kpn.nl
Sterren
Ervaringen
80% aanbevolen, 1 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Kpn.nl
© ReviewGo.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement