Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Tips over online webshops, diensten & producten

Forza Refurbished review & ervaringen

Forza Refurbished
Ga naar Forza-refurbished.nl

Onze expert over Forza Refurbished:

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022

Apple producten blijven jarenlang hun hoge waarde behouden. Mede daardoor zie je in de loop der jaren steeds meer refurbished webshops ontstaan. De ene webshop biedt enkel Apple producten aan waar zogezegd ‘een doekje overheen is gehouden’, waar een ander daadwerkelijk tientallen tests doet per apparaat. Wij zochten voor je uit onder welke categorie Forza Refurbished valt en of dit een betrouwbare partij is om je Apple producten te kopen.

Waarom kies je voor Forza Refurbished?
 • Keurkmerk Refurbished
 • Marktconforme prijzen
 • Veel verschillende Apple producten
 • Mogelijkheid om je Apple producten aan de webshop te verkopen
 • Klantenservice is lang open
 • Mogelijkheid om 21% BTW af te trekken bij zakelijke aanschaf
Ga naar Forza-refurbished.nl

Werkwijze Forza Refurbished

blank

Forza Refurbished is een online webshop, gespecialiseerd in de verkoop van refurbished Apple producten. Denk daarbij aan iPhones, iPads en MacBooks. Refurhbished toestellen zijn reeds gebruikte toestellen, die volledig zijn opgepoetst tot vrijwel nieuwe apparaten. Vaak zijn deze voorzien van nieuwe accu’s en eventuele andere onderdelen die slijtage hebben ondervonden zijn vervangen. De prijs is lager dan een volledig nieuw toestel, terwijl de kwaliteit soms nagenoeg gelijk is aan een splinternieuwe. Niet ieder apparaat kan in dezelfde hoedanigheid worden gerestaureerd. Vandaar dat Forza Refurbished werkt met verschillende gradaties.

Kwaliteitseisen

Producten bij Forza Refurbished worden qua prijs en kwaliteit beoordeeld op de volgende condities:

No Touch ID (niet overal)

De goedkoopste apparaten zijn die zonder Touch ID. Dat wil zeggen dat het toestel alles doet, maar dat het vingerafdruk gedeelte van het scherm defect is. Je kunt het toestel dus niet snel met een druk op de knop openen. Hier dien je te allen tijde de toegangscode in te vullen, voordat je gebruik kunt maken van het toestel. Dit is dus een vrij legitieme reden waarom dit de goedkoopste variant is van een toestel. Aangezien het Touch ID gedeelte van een scherm niet snel defect gaat, zijn deze toestellen slechts schaars op voorraad. Ook is dit niet bij ieder toestel mogelijk.

C grade – zichtbaar gebruikt

Een zichtbaar gebruikte iPhone in de C grade, heeft volgens Forza Refurbished meerdere en vaak diepere gebruikerssporen die met het blote oog zichtbaar zijn. Dit kan op zowel het beeldscherm als de omringde behuizing zijn. De vorige gebruiker van dit toestel heeft deze vaak intensief gebruikt, zonder daarbij een beschermhoes te gebruiken. Deze toestellen zijn vaak minimaal €40,- goedkoper dan een zo goed als nieuw toestel. Volgens Forza Refurbished zijn veel van deze gebruikerssporen te bedekken door zelf wél een beschermhoes om het toestel te gebruiken.

blank

B grade – licht gebruikt

Een licht gebruikt toestel in de C grade bevat lichte gebruikerssporen. Net als bij een zichtbaar gebruikt toestel gaat dit om sporen op zowel het scherm en / of de behuizing van het toestel. De groeven zijn echter minder diepe en niet altijd met het blote oog zichtbaar. Het gaat om kleine krasjes en gebruikerssporen die helaas door Forza Refurbished niet meer weg waren te werken, maar dusdanig slecht opvallen dat ze als licht gebruikt worden bestempeld. Ook hier valt het overgrote deel te bedekken met een beschermhoes. Qua prijs is een licht gebruik minimaal €20,- goedkoper dan een zo goed als nieuw product op de webshop.

A grade – zo goed als nieuw

Een zo goed als nieuw toestel in de A grade heeft vrijwel geen gebruikerssporen. In de praktijk is dit toestel nagenoeg niet te onderscheiden van een nieuw toestel. Eventuele gebruikerssporen die worden waargenomen op deze toestellen zijn nagenoeg minimaal. Dit zijn vaak toestellen die door de vorige gebruiker wel veel zijn gebruikt, maar waar netjes is mee omgegaan. Denk daarbij aan screenprotectors en beschermhoezen. Verleng de levensduur van het toestel zelf ook door een beschermhoes en / of screenprotector te gebruiken. De ‘zo goed als nieuw’ toestellen zijn de duurste toestellen bij Forza Refurbished.

Ontvang meer inzicht

In woorden is het makkelijk uitleggen hoe een toestel wordt beoordeeld door Forza Refurbished. Uiteraard verschilt ieder ontvangen toestel natuurlijk op mogelijke schade. Vandaar dat de webshop zelf ook een filmpje heeft gemaakt, waarin ze enkele praktische voorbeelden aanhalen van de diverse genoemde gradaties:

Hoe worden de producten gecontroleerd?

Zoals gezegd vind je bij Forza Refurbished enkel gereviseerde Apple producten. Deze zijn, voordat ze verkocht worden, allen 100% technisch orde. Behalve in de gevallen van de ‘No Touch ID’ toestellen. Vooraf wordt ieder ontvangen toestel door Forza Refurbished op meer dan 50 punten. Daarbij maken ze gebruik van speciale software, robots, ervaren technici en professionele apparatuur. De beoordeling van de producten gaat dus volledig om de buitenkant van het toestel: de cosmetica. Als je een toestel koopt bij Forza Refurbished, ongeacht de gradatie, voldoet deze in ieder geval aan de volgende condities:

 • Volledig functioneel
 • Gecontroleerd op ruim 50 punten
 • Simlockvrij
 • Twee jaar garantie op het toestel, inclusief de accu
 • Anti-bacteriële behandeling
 • Vooraf is de meest recente iOS geïnstalleerd
 • Minimale accucapaciteit van 85%
 • Data wiping (het toestel ontvang je volledig leeg en gereset)

Hoe wordt er omgegaan met accu’s?

Het moment dat je voor het eerst een splinternieuw toestel gebruikt is magisch. Vooral omdat je ineens merkt hoe lang een nieuwe accu wel niet mee kan gaan! Bij gereviseerde toestellen werkt dit vaak iets anders en verschilt het per gekocht toestel of je wel of geen nieuwe accu ontvangt. Zo zie je in het punt hierboven, met betrekking tot de controle, dat je per gekocht toestel een accu ontvangt met een minimale accucapaciteit van 85%. Dat wil niet zeggen dat het toestel niet tot 100% kan opladen, maar dat de totale capaciteit van de batterij slechts 85% is van het originele kunnen als nieuwe accu. Op het moment dat Forza Refurbished een toestel ontvangt en uit een test blijkt dat de capaciteit minder is dan 85%, dan wordt deze vervangen voor een nieuwe.


Keurmerken

Anno nu zijn er veel verschillende webshops te vinden waarop je refurbished (Apple) producten kunt kopen. Qua prijs concurreren ze flink met elkaar en vaak zijn de verschillen minimaal. Toch wil je er zeker van zijn dat je een kwalitatief sterk product in huis haalt en dat een bedrijf waar maakt wat ze beloven. Het is fijn als een webshop daarvoor in het bezit is van een speciaal keurmerk. Forza Refurbished is in die zin in het bezit van twee verschillende keurmerken, namelijk het Thuiswinkel waarborg en het Keurmerk Refurbished.

blank

Allereerst is het Thuiswinkel waarborg van kracht. Dat wil zeggen dat het bedrijf écht bestaat en aan de algemene voorwaarden van de Consumentenbond voldoet. Zo heb je wettelijk 14 dagen bedenktijd, een helder aanbod en is het bedrijf transparant. Als tweede is Forza Refurbished in het bezit van het Keurmerk Refurbished, wat op het gebied van gereviseerde toestellen een interessant keurmerk is. Lang niet alle webshops beschikken namelijk over dit keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat de webshop aan de volgende 5 beloftes voldoet:

 • Kwalitatief sterk product
 • Altijd twee jaar garantie
 • Drie uniforme gradaties
 • Financieel gezond
 • Professionele aanbieders

Garantie en ruilen

Dankzij het Keurmerk Refurbished en Thuiswinkel waarborg heb jij als koper enkele wettelijke zekerheden. Ontvang je bijvoorbeeld een product in huis waar je helemaal niet tevreden mee bent of je wilt toch afzien van de koop? Dan kan dat in ieder geval probleemloos in de eerste 14 dagen. Vooral met telefoons, tablets en laptops wil je voldoende mogelijkheden hebben, omdat dit fragiele producten zijn. Hoe dit allemaal precies in elkaar steekt bij Forza Refurbished? Dat lees je hier:

Retourneren: niet goed, geld terug

Zonder opgaaf van reden is het mogelijk om ieder ontvangen product binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen naar Forza Refurbished. Daarvoor dient het toestel wel in dezelfde staat als dat deze is gekocht terug te sturen. Daarvoor kan je een retouraanvraag via de website aanvragen, waardoor het product op de snelste manier retour gaat naar de webshop. Ook is dit de makkelijkste manier voor hen om de retour te verwerken en ontvang je het snelste je geld terug. Terugbetaling volgt op dezelfde manier als waarop je hebt betaald.

Reparatie

Heb je een product gekocht bij Forza Refurbished en deze is defect? Wil je deze graag laten repareren. Zowel voor toestellen die je defect ontvangt of na een jaar te hebben gebruikt. Ook daarvoor kan je het apparaat opsturen naar de webshop. Zolang het toestel voldoet aan de garantievoorwaarden van Forza Refurbished, zal de reparatie volledig kosteloos zijn. Dan worden all defecte onderdelen vervangen. Mocht er toch iets worden geconstateerd wat buiten deze voorwaarden valt? Dan zullen er in ieder geval €29,95 onderzoekskosten in rekening worden gebracht. Dit bedrag dient eerst betaalt te worden, voordat het toestel naar je wordt teruggestuurd. De garantievoorwaarden behandelen we in het volgende stuk:

Garantie

Allereerst is garantie bij Forza Refurbished enkel mogelijk op toestellen die bij deze shop zijn gekocht. Daarnaast dient het toestel in goede staat te verkeren en mag deze geen water-, val- of stootschade hebben. Ook mag het toestel niet gejailbreakt zijn. Dat wil zeggen dat er originele software op het toestel geïnstalleerd moet zijn. Ook mag er geen connectie zijn met een iCloud account, aangezien men dan het toestel niet in kan.

In de volgende gevallen kunnen er onderzoekskosten in rekening worden gebracht bij een opgestuurd Apple product naar Forza Refurbished:

 • Er is geen defect gevonden;
 • Defect is ontstaan door foutief gebruik van het apparaat;
 • Waterschade;
 • Toestel is nog gekoppeld aan iCloud account;
 • Niet bij Forza Refurbished gekocht;
 • Toestel is opengemaakt door een derde partij;

Verzendkosten

Ook op het gebied van verzendingen is Forza Refurbished zeer transparant. Alle apparaten die voor 22.30 worden gekocht, behalve op zaterdag, worden dezelfde dag nog verstuurd. Daarbij heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verzendopties: ophalen bij een afhaalpunt, avondlevering op eigen adres of thuislevering overdag. Enkel wanneer je kiest voor een specifieke avondlevering, betaal je €2,50,- verzendkosten per bestelling. Alle overige opties zijn kosteloos. Met betrekking tot de levering heeft Forza Refurbished een handige tabel gepubliceerd op hun site, zodat je op voorhand weet waar je aan toe bent.

blank


Contact en klantenservice

Voor, tijdens of na de bestelling kan het zijn dat je hulp nodig hebt. Het liefst word je dan geholpen door iemand van Forza Refurbished zelf, zodat je weer bezig kunt gaan met andere dingen. Er zijn verschillende mogelijkheden om contact te verkrijgen met de shop en wij zochten voor je uit hoe:

Veelgestelde vragen

Kijk allereerst zelf goed op de website of je niet al een antwoord op je vraag kunt vinden. De meeste vragen rondom algemene onderwerpen zijn al vaker gesteld en daarom al voorzien van een antwoord op de site. Denk daarbij aan vragen rondom ruilen, garantie, levertijden en andere algemene onderwerpen. Ook vind je hier praktische informatie over vastgelopen toestellen en wat je moet doen bij waterschade. Is jouw vraag toch een stuk specifieker of vind je het gewenste antwoord niet terug? Neem dan contact op met de shop op een van de volgende manieren.

Telefonisch contact

Mocht je nog steeds kunnen bellen met je telefoon, dan is de snelste manier om je antwoord te krijgen door even te bellen met Forza Refurbished. Telefonisch zijn ze te bereiken op 088 1447700. Qua openingstijden van de klantenservice hoef je je geen zorgen te maken, want de shop is op veel momenten bereikbaar. Van maandag tot en met vrijdag is dat van 8.30 tot 22.30 uur. Enkel in het weekend zit er niemand voor je klaar om je te helpen. Op die momenten zal je het op een andere manier moeten proberen.

Chatten

Rechtsonder op het scherm verschijnt na verloop van tijd een knopje met ‘Online’. Zodra je daarop klikt opent er een chatscherm, waarmee je in contact komt met een medewerker van het bedrijf. Deze chat is op dezelfde tijdstippen bereikbaar als het telefoonnummer hierboven.

blank

Mailen

Zoals bijvoorbeeld per mail. Per mail is Forza Refurbished bereikbaar op servicedesk@forza-refurbished.nl. Er staat echter niet vermeld hoe lang het duurt voordat je een reactie terug ontvangt. Mocht je dus na het weekend nog steeds geen reactie hebben ontvangen, kan je alsnog een poging wagen door te bellen. Mailen is wel praktisch als je mobiele telefoon juist kapot is en je niet meer kunt bellen.

Facebook

Ook via Facebook is het mogelijk om je vraag te stellen aan een medewerker. Volgens de gegevens in het Facebook Messenger scherm ontvang je vrijwel direct een reactie, waardoor je ook daar snel wordt geholpen. Werkt over het algemeen sneller dan per mail.

Fysiek opzoeken

Forza Refurbished verkoopt het overgrote meerendeel van hun producten online. Ze hebben dan ook geen eigen fysieke winkels, maar toch kan je ze wel fysiek bereiken op meerdere locaties. Ze werken namelijk samen met honderden resellers, verspreid over het hele lang. Vaak zijn dit kleine, onafhankelijke partijen die daarmee een extra zakcentje verdienen. Op de site vind je een winkel zoeker, zodat je kunt kijken of er een reseller bij jou in de buurt zit.


Klanttevredenheid

Ondanks dat je al die keurmerken hebt als webshop, kan het nog steeds zijn dat men niet tevreden is met de diensten die je levert. Gelukkig hoef je je bij Forza Refurbished geen zorgen te maken dat je troep in huis haalt, want over het algemeen zijn de klanten zeer tevreden. Men is tevreden over de snelle levering van de shop, de algemene kwaliteit van de toestellen en de duidelijke service van de webshop. Uiteraard gebeurt er wel eens iets waardoor er een minder tevreden klant tussenzit, maar dat geldt voor werkelijk ieder denkbaar bedrijf dat zowel diensten als producten levert. Het bedrijf scoort een stevige 9/10 over ruim 6000 beoordelingen.


Prijs- / kwaliteitverhouding

Gekochte Apple producten bij Forza Refurbished zijn altijd goedkoper dan eenzelfde modellen als nieuw bij andere partijen. Alle toestellen zijn zoals aangegeven gecontroleerd op meer dan 50 punten en alle apparaten zijn voorzien van een eigen gradatie. Ook met het filmpje over de gradaties ontvang je op voorhand een beter idee naar de toestand van de toestellen. Zo kan je op voorhand jouw verwachtingen alvast aanpassen op de koop die je doet. Het is in onze ogen dan ook belangrijker om te kijken hoe de prijzen van Forza Refurbished zich verhouden ten opzichte van andere partijen die gereviseerde Apple apparaten aanbieden.

Hoe duur is Forza Refurbished in vergelijking met andere aanbieders?

De klanttevredenheid is erg hoog, wat al een goed teken is. Toch gaan we nu kijken naar hoe de prijzen zich verhouden in vergelijking met andere aanbieders. Daarvoor kijken we naar een gereviseerde iPhone XR, MacBook Pro 13″ en de iPad 2019 32GB Space Grey Wifi + 4G.

iPhone XR 64GB Blue

blank

Ook de iPhone XR 64GB Blue vind je in verschillende gradaties terug op de website. Deze prijzen gaan van €439,- naar €469,- en €499,-, afhankelijk van de kwaliteit. Op Refurbished.nl vinden we bijna dezelfde prijzen terug voor dit toestel in gelijke toestanden. Enkel in het middensegment, de B-gradatie, is Refurbished.nl met €449,- goedkoper dan Forza Refurbished. Kijken we naar een grotere partij als CoolBlue, betaal je direct minimala €549,-, wat een gigantisch verschil is. We adviseren dus voornamelijk te kijken naar partijen gespecialiseerd in gereviseerde modellen.

MacBook Pro 13″

Graag hadden we je informatie gegeven over de MacBook Pro 13″ of een andere MacBook. Op het moment dat wij deze prijzen wilde vergelijken met andere aanbieders, was er helaas geen aanbod van Macbooks. We konden dus enkel mobiele telefoons en iPads kopen op de site.

iPad 2019 32GB Space Grey Wifi

Op het moment van schrijven is de iPad 2019 32GB Space Grey Wifi verkrijgbaar in de A, B en C gradatie op de site. Deze prijs varieert van €419 – €439 en schelen dus weinig van elkaar. Op Refurbished.nl is dit product momenteel enkel verkrijgbaar als ‘Zo goed als nieuw’, voor exact dezelfde prijs van €439.-. Exact dezelfde prijs vind je ook op FixjeiPhone.nl. Qua prijs is deze dus vrijwel overal gelijk aan elkaar, dus marktconform.

BTW / marge-regeling

Margegoederen zijn goederen die ingekocht worden door een partij, waarbij geen BTW wordt afgedragen. Vervolgens mogen deze producten niet opnieuw worden aangeboden mét BTW. Forza Refurbished geeft aan dat hun producten geen margegoederen zijn. Zo is het voor zakelijke klanten mogelijk om de toestellen die je koopt op de shop alsnog af te trekken van de belasting. Dit geldt voor de volledige 21% BTW.

Betaalmethoden

Een nieuw Apple product kost zelfs gereviseerd nog wel een flinke duit. Deze dien natuurlijk te betalen, voordat je het product in ontvangst mag nemen. Ook in de mogelijke betaalmethoden is Forza Refurbished zeer transparant. Zo betaal je eenvoudig met iDeal, creditcard, een handmatige overboeking of via Mister Cash. Deze laatste optie is voor Belgische klanten die gebruik willen maken van de diensten van Forza Refurbished. Daarnaast is het mogelijk om via creditcard achteraf te betalen, maar worden op voorhand wel je gegevens gecontroleerd. Het is neit mogelijk om te betalen met VVV-bonnen, op afbetaling of met acceptgiro. Ook PayPal is (nog) geen geaccepteerde betaalmethode.


Aanbod

Forza Refurbished biedt dus enkel Apple producten aan op de site. Hieronder een overzicht van producten die je op de site tegen kan komen:

iPhones

Op de webshop vind je een ruim assortiment aan verschillende iPhones. Deze gaan terug in de tijd tot aan een iPhone SE, maar de allernieuwste modellen vind je nog niet gereviseerd terug. Het meest recente model dat we op het moment van schrijven tegenkwamen is een iPhone 11, het model van een jaar geleden.

blank

MacBooks

In het menu vind je meerdere MacBooks terug, maar helaas geleiden alle pagina’s die je aanklikt naar lege pagina’s. De shop adverteert wel flink met een aanbod in MacBooks, maar in de praktijk is er geen enkele vindbaar. Enkel en alleen maar dode webpagina’s. Erg zonde!

iPads

Gelukkig vinden we wel gewoon iPads in het menu terug. Ook hier is een ruim assortiment van beschikbaar. Vanaf de iPad mini 2 tot en met de iPad mini 5 vind je terug in het mini-segment. Voor reguliere iPads gaat dit vanaf het 2017 model tot aan de iPad Pro 12.9 uit 2019. Ook de prijzen variëren flink. Zo is de goedkoopste iPad al onder de €200,- verkrijgbaar, maar het meest recente model gaat gereviseerd zelfs nog voor meer dan €1150,-

Accessoires

Bij Apple producten horen ook talloze accessoires. Denk daarbij aan oordopjes, opladers en beschermingsmateriaal. Op de accessoires pagina van Forza Refurbished vind je een assortiment van meer dan 30 verschillende accessoires terug, gericht op één of meerdere Apple producten die de website rijk is. Zo vind je wel beschermingshoezen voor MacBooks, maar geen MacbBooks.


Verkopen aan Forza Refurbished

De shop verkoopt niet enkel Apple producten, maar koopt deze ook in. Heb je nog een (oude) iPhone, MacBook of iPad liggen waar je van af wilt? Maak dan een account aan op de site en klik op de inruilpagina. Daar bied je vervolgens je producten aan, waarna je een bod ontvang op je apparaat. Voorheen was dit een open pagina waar je altijd de huidige waarde van jouw apparaat kon controleren, maar dit systeem is nu echter dicht gebouwd. Je dient dus eerst een account aan te maken, voordat je een waardebepaling kunt ontvangen voor je product. Gelukkig heeft Forza Refurbished een uitgebreide pagina op hun website geweid waarin ze van A tot Z uitleggen hoe het verkoopproces werkt. Mocht je geïnteresseerd zijn in de verkoop van je Apple product, adviseren we je om deze goed te lezen.


Is Forza Refurbished betrouwbaar?

Mocht je van plan zijn om een gereviseerd Apple apparaat te kopen, dan doe je dat zonder zorgen bij Forza Refurbished. Zoals aangegeven in de review beschikt de webshop over het Thuiswinkel waarborg, het Keurmerk Refurbished, alsook zeer hoge recensies. Ook qua prijs is de webshop zeer marktconform en qua informatie zeer transparant. Vind je dus een product op de shop waar je wel oren naar hebt? Kan je deze met een gerust hart bestellen.

Waarom kies je voor Forza Refurbished?

Forza Refurbished is een betrouwbare partij die zeer transparant is. Qua informatieverstrekking zijn ze heel open en waar nodig lichten ze informatie toe met bijbehorende filmpjes. Enkel wanneer je op zoek bent naar een gereviseerde MacBook dien je ergens anders te kijken, aangezien deze menupagina’s helemaal leeg zijn. Het assortiment aan iPads, iPhones en bijbehorende accessoires is verder uitgebreid genoeg om iets leuks te vinden.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Keurkmerk Refurbished
 • Marktconforme prijzen
 • Veel verschillende Apple producten
 • Mogelijkheid om je Apple producten aan de webshop te verkopen
 • Klantenservice is lang open
 • Mogelijkheid om 21% BTW af te trekken bij zakelijke aanschaf
Minpunten:
 • Wel MacBooks in het menu, geen producten
 • Waardebepaling van je te verkopen toestel zit achter een inlogscherm
Ga naar Forza-refurbished.nl
foto auteur Lars Meijer
Deze review is geschreven door Lars Meijer

Lars houdt van schrijven. Kruipt graag in het hoofd van een ander en zet dat inlevingsvermogen om in woorden. Geef hem een leeg, wit document en hij vult 'm met content waar de lezer blij van wordt. Meer informatie? Bekijk Lurz.nl

Ervaringen Forza Refurbished

Ervaring geschreven door Alfred
26 mei 2021
Goed geholpen

Mensen denken dat refurbished iPhones kopen gemakkelijker is. Je koopt dan toch gewoon een toestel dat je al kent? Dat is voor mij in ieder geval niet het geval. Ik ga namelijk wel steeds vooruit met een nieuwer toestel, alleen dan niet in het tempo van Apple. Daarom houd ik dus alle vernieuwingen en veranderingen ook niet zo super goed bij op het moment dat de smartphones nieuw uitkomen. Gelukkig hebben ze bij Forza niet alleen veel smartphones, maar ook veel kennis in huis. Zo kan je dus ook gewoon goed hulp krijgen bij het zoeken van het juiste model voor jouw situatie.

Ervaring geschreven door Mario
17 mei 2021
Topdeals bij Forza!!

Forza Refurbished is volgens mij één van de weinige bedrijven die alles kan bieden wat je zoekt. Ik ben zelf veel meer op mijn gebruik en gedrag gaan letten en daarom wil ik ook niet altijd alles nieuw kopen. Bovendien zijn de telefoons van tegenwoordig gewoon veel en veel te duur. Door voor refurbished te kiezen kan ik veel gemakkelijker aan een goede iPhone komen waar ik dan nog twee jaar mee kan doen. Zeker wanneer je voor Grade A kiest kan je gewoon topdeals sluiten bij Forza Refurbished.

Ervaring geschreven door Alicia
11 december 2020
Goed zoals altijd.

Goede dingen te melden over forza refurbished. Ik heb hier al twee keer een iphone besteld. Een voor mezelf en een voor mijn moeder. Allebei precies zoals de omschrijving, als nieuw met hele lichte gebruikssporen. Ook verder helemaal geen problemen mee gehad. Je krijgt er ook 2 jaar garantie bij, maar die hebben we allebei niet nodig gehad. Als ik straks een andere iphone wil, dan bestel ik die zeker weer bij Forza!

Ervaring geschreven door Elena
23 november 2020
betrouwbaar

Het goede aan Forza Refurbished is dat het vanaf de eerste indruk betrouwbaar overkomt. De website is goed opgebouwd zodat je snel kan vinden wat je zoekt. Ik kon al snel het toestel dat ik perse wilde hebben bestellen. Bovendien was de kwaliteit ervan ook veel beter dan ik verwacht had. De betalingen gaan gemakkelijk en het is eigenlijk helemaal niet duur als je bekijkt wat je krijgt. Daarom wil ik er zeker in de toekomst meer spullen als nieuw gaan bestellen. Een echte topper!

Ervaring geschreven door Davey
13 november 2020
a grade was helemaal nieuwe

Had mijn twijfels bij refurbished, daarom voor een Grade A gegaan bij Forza. Dat viel niet tegen, de telefoon was helemaal nieuw. zou het zeker aanraden om te bestellen bij forza

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling Forza Refurbished

Website www.forza-refurbished.nl
Sterren
Ervaringen
92% aanbevolen, 5 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Forza-refurbished.nl
© ReviewGo.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies