Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Tips over online webshops, diensten & producten

A-krediet review & ervaringen

A-krediet
Ga naar A-krediet.nl

Onze expert over A-krediet:

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022

Zoek je een betrouwbare partij die jou als consument aan de meest voordelige hypotheek, lening of krediet kan helpen? Dan is A-Krediet daarvoor een heel geschikte website. Hier vind je allerlei informatie over de diverse leenvormen en hun kosten. Wanneer je daar de lening of het krediet tussen ziet staan waar je wel interesse in hebt kun je ook heel snel een offerte op maat aanvragen bij heel veel verschillende Nederlandse en internationale banken.

Waarom kies je voor A-krediet?
 • Leningen en kredieten tot 150.000 euro.
 • Lage rentetarieven mogelijk.
 • Ook voor senioren en ZZP'ers.
 • Duidelijke informatie beschikbaar.
Ga naar A-krediet.nl

Wat is A-Krediet voor website?

A-Krediet is een financieel adviseur en het bedrijf bemiddelt daarnaast bij het verstrekken van diverse leningen en kredieten. Wanneer je via de website een leningaanvraag indient wordt die na een eerste check bij diverse banken en andere geldverstrekkers in een offerte omgezet. Uiteindelijk leen je bij de financierder waar je de offerte van tekent en dus niet bij A-Krediet zelf. Maar het bedrijf kan je wel helpen om de juiste lening te vinden die de laagste rente en beste aanvullende voorwaarden heeft voor jouw situatie.

blank


Lening mogelijkheden bij A-Krediet

Hieronder kun je alvast in het kort bekijken welke lening mogelijkheden A-Krediet allemaal biedt:

Mogelijke leenbedragen € 10.000 tot € 150.000
Termijn voor terugbetaling 1 tot 15 jaar
Rentepercentages Vanaf 3,5%
Hoe lang duurt een beoordeling? 1 werkdag
Hoe snel heb je het geld? 2 werkdagen
Vervroegd aflossen mogelijk? Ja, zonder extra kosten
Kun je de lening ook oversluiten naar een andere partij? Ja
Kun je geld lenen met een BKR registratie? Nee

Wat voor leningen en kredieten biedt A-Krediet?

Je kunt bij A-Krediet terecht voor de volgende financieringsvormen:

Hypotheken

In de rest van dit artikel zullen we vooral andere financiering bespreken, maar het is ook gewoon mogelijk om een aantrekkelijke hypotheekofferte aan te vragen bij A-Krediet. Meerdere Nederlandse en internationale banken zijn bij A-Krediet aangesloten en kunnen je voorzien van een passende financiering. Een hypotheek krijgen kan een ingewikkeld proces zijn met allerlei factoren om rekening mee te houden. Wat is bijvoorbeeld de ideale rentevaste periode? Bij die vraag en allerlei andere persoonlijke hypotheekkwesties kan een van de hypotheekadviseurs je prima van dienst zijn. Je kunt via de website alvast enkele berekeningen doen, zoals het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen. Je kunt ook meteen een afspraak maken met een van de hypotheekadviseurs.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een financieringsvorm die ideaal is voor het doen van een grote aankoop. Je komt een leenbedrag overeen en krijgt dat na acceptatie en het tekenen van de offerte meteen in zijn geheel op je rekening gestort. Dat bedrag moet je vervolgens inclusief de verschuldigde rente in de afgesproken looptijd in zijn geheel afbetalen. Je kunt bij A-Krediet een persoonlijke lening afsluiten met een rente vanaf 3,5% per jaar en een looptijd tussen 1 en 15 jaar. De rente blijft gedurende de looptijd gelijk en je kunt altijd extra aflossen zonder boete. De persoonlijke lening kan ook prima gebruikt worden om (gratis) een of meerdere bestaande leningen over te sluiten om van een lagere rente te profiteren.

Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet kun je altijd extra geld opnemen tot aan het maximale kredietbedrag. De rente is variabel en vaak ook hoger dan bij een persoonlijke lening. Je betaalt het krediet af in maandelijkse bedragen, waar een deel aflossing en een deel rente in zit. Extra aflossen naast het standaard bedrag kan altijd en dat kost niets extra.

Huiseigenaren krediet

Dit krediet is speciaal bedoeld voor mensen die een eigen huis bezitten. Het krediet staat ook wel bekend als het WOZ-krediet. Je hoeft het huis niet als onderpand op te geven voor deze financiering, maar betaalt toch een lagere rente dan bij een gewoon doorlopend krediet.

ZZP lening

Als ZZP’er een lening of krediet afsluiten voor persoonlijke (consumptieve) leendoelen kan lastig zijn. Je hebt namelijk vaak wisselende inkomsten vanwege de aard van je werk en dat maakt veel kredietverstrekkers huiverig om je een financiering te geven. Als ze dat wel doen betaal ja vaak een hogere rente dan anderen. Via de speciale ZZP kun je als zelfstandige zonder personeel toch voordeliger lenen.

Senioren lening

Ook voor senioren kan het lastig zijn een persoonlijke lening of doorlopend krediet aan te vragen, want vaak zijn de inkomsten gedaald en laat dit weinig ruimte over tot het aflossen van een lening. Ook het risico op overlijden wordt naarmate de leeftijd vordert groter. Via A-Krediet kunnen senioren tot 74 jaar nog gewoon een persoonlijke lening aanvragen in de vorm van een seniorenlening.


Hoe werkt het aanvragen van een lening?

Het aanvragen van een lening doe je door het offerteformulier in te vullen. Hieronder lees je hoe je dat doet en welke stappen vervolgens genomen zullen worden.

Stap 1: Leenbedrag, looptijd en leendoel kiezen

In het offerteformulier kies je eerst of je een persoonlijke lening of een doorlopend krediet aan wilt vragen. Vervolgens typ je de gewenste leensom of het maximale kredietbedrag. Daarna selecteer je de looptijd van de lening of het krediet. Je ziet dan ook automatisch het per maand te betalen bedrag veranderen. Over het algemeen geldt: hoe korter de looptijd hoe lager de totale kosten zullen zijn. Klik nu op de knop met je leendoel, zoals verbouwing, inlossen van een restschuld of gewoon meer financiële ruimte. Rechts zie je het rentetarief en de totale kosten ook meteen aangepast worden.

Stap 2: Persoonlijke gegevens invullen

Als je de lening van je wensen hebt samengesteld kun je verder gaan met het invullen van je persoonlijke gegevens. Dat zijn onder meer je geslacht, naam, contactgegevens, adres en informatie over gezinssamenstelling, burgerlijke staat, woonsituatie en je inkomstenbron. Als je alles hebt ingevuld kun je op de knop drukken om het formulier op te sturen.

Stap 3: Eerste beoordeling

Nu wordt vaak nog dezelfde dag je aanvraag bekeken door een medewerker van A-Krediet. De eerste stap is om te checken dat je inderdaad voor de gewenste financiering in aanmerking komt. Als dat het geval is wordt er ook alvast gekeken welke leningen of kredieten van een bepaalde bank voor jou interessant zouden kunnen zijn. Je krijgt daarvoor binnen korte tijd een offerte opgestuurd.

Stap 4: Offerte tekenen en geld ontvangen

Zodra je de offerte hebt getekend en opgestuurd wordt dit door A-Krediet verwerkt. Al binnen zeer korte tijd wordt de offerte in behandeling genomen door de bank in kwestie. Vaak heb je daardoor al binnen 2 werkdagen het bedrag van de persoonlijke lening op je rekening staan, of krijg je de gegevens waarmee je het doorlopend krediet kunt gaan gebruiken.


Kan ik terecht met een BKR registratie?

Het is niet mogelijk om met een negatieve BKR-registratie geld te lenen via A-Krediet. Elke bank waar je via dit bedrijf offertes aan kunt vragen checken je gegevens namelijk bij het Bureau Krediet Registratie. Overigens staat vrijwel elke volwassen Nederlander daar al geregistreerd, want zelfs een telefoonabonnement wordt daar al gemeld. Het is alleen vervelend als je een negatieve codering hebt omdat je schulden hebt of had. Alleen wanneer dat het geval is kun je niet (extra) lenen.


Contactgegevens & klantenservice

Wanneer je graag persoonlijk contact op wilt nemen met A-Krediet vind je hier alle bedrijfs- en contactgegevens.

Contactinformatie

A-Krediet is een website van het bedrijf A-Krediet Financiële Diensten B.V. dat in Bennekom is gevestigd.

Adres:
Edeseweg 109
6721 JS Bennekom

KvK-nummer: 09169773

De beste manier om tijdens kantoortijden met de klantenservice contact op te nemen is via telefoonnummer 0318 – 452 452. Ook kun je een e-mail met je vraag sturen naar het adres info@a-krediet.nl.

Vergunning en AFM registratie

A-Krediet heeft voor alle diensten die het bedrijf aanbiedt een actuele vergunning en registratie bij de Autoriteit Financiële Markten. Dat betekent dat je er met een gerust hart een offerte voor een lening of een doorlopend krediet aan kunt vragen.


Wat als de terugbetaling niet lukt?

Wanneer het terugbetalen van je lening of krediet niet gaat lukken kun je het beste zo snel mogelijk contact opnemen met A-Krediet. Er kan dan op tijd een regeling worden getroffen en als je te lang wacht kan dat niet zo makkelijk meer. Uiteindelijk heb je niet alleen met de bemiddelaar te maken, maar vooral ook met de bank of andere financiële instelling waar je daadwerkelijk het geld hebt geleend. De incassoprocedure van die bedrijven verschilt nogal, maar ook daar kunnen de medewerkers je alvast wat meer over vertellen.


Conclusie: Is A-Krediet een betrouwbare website?

Wat ons betreft is A-Krediet een betrouwbare partner om mee in zee te gaan. De website staat boordevol overzichtelijke informatie. Zo zijn er bijvoorbeeld meerdere tabellen met rentestanden en rekenvoorbeelden beschikbaar, waarin je precies kunt zien wat je kunt verwachten. Ook is de website aangesloten bij de Kifid Klachtencommissie en is de verwerking van de privacygevoelige gegevens getoetst bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Alles lijkt op dat gebied dus in orde en het zal lastig zijn om een bemiddelaar te vinden die zo betrouwbaar is en toch zulke aantrekkelijke rentes en voorwaarden kan bieden.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Leningen en kredieten tot 150.000 euro.
 • Lage rentetarieven mogelijk.
 • Ook voor senioren en ZZP'ers.
 • Duidelijke informatie beschikbaar.
Minpunten:
 • Niet lenen met BKR-registratie.
 • Alleen vanaf 10.000 euro.
Ga naar A-krediet.nl
foto auteur Joey de Vries
Deze review is geschreven door Joey de Vries

Joey is een echte speurneus. Altijd op zoek naar de "addertjes" onder het gras, pikante details en de kleine lettertjes. Gek op schrijven, bloggen, sport en lezen.

Ervaringen A-krediet

Ervaring geschreven door Karel
26 mei 2021
Veilig lenen

Op latere leeftijd een lening aangaan is niet makkelijk, heb ik ontdekt. Ik ben al gepensioneerd en de kans dat de kredietaanbieder dus risico loopt met jou is dan wat groter. Ik waardeer het wel dat veel aanbieders hier eerlijk in zijn. Vooral ook omdat ik daardoor bij A-krediet ben uitgekomen. Waar ik voor mijn gevoel dus ook nog eens veel veiliger kan lenen. Dat is wel heel interessant. Een grotere lening tegen een lager tarief kunnen laten verzorgen is allang niet meer zo vanzelfsprekend als het ooit was. Dat dit hier wel kan is op mijn leeftijd wel zo fijn. Daar kunnen de concurrenten wel een voorbeeld aan nemen. Wat heb je dan allemaal verder nog te wensen? Ik kan A-krediet aan iedereen in mijn situatie gewoon aanraden.

Ervaring geschreven door David
26 april 2021
Grote lening afsluiten

Het voordeel van A-krediet tegenover andere online aanbieders is voor mij duidelijk. Ik vind het fijn dat ik hier ook voor grotere leningen terecht kan. Dat is belangrijk, want ik wil een grote verbouwing aanpakken. Daar kan ik nu aan beginnen omdat alles heel snel en simpel te regelen was. Ik wilde dat per se online doen, want dat is toch ook wat flexibeler. Het is goed om te zien dat A-krediet er veel aan doet om alles op een veilige manier in te richten zodat je zonder enige zorg direct de lening kan afsluiten en aan de slag kan met datgene wat je voor ogen hebt. Ga zo door A-krediet, zou ik zeggen.

Ervaring geschreven door Eric
11 maart 2021
Grote leningen

A-krediet is misschien wel de enige plek waar je als ZZP’er nog gewoon een grote lening kan krijgen voor je privéleven. Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan tegenwoordig namelijk. Voor mensen zoals ik is dit dus een uitkomst. Het is wel zo fijn wanneer je gewoon je verbouwing kunt doen. Ook een ZZP’er wil gewoon fijn naar zijn zin kunnen wonen. Daarom geef ik A-krediet een A+ voor de hulp en de mogelijkheden. Zo kon ik eigenlijk de dingen doen die ik altijd al wilde doen, maar waar ik het geld niet voor los kreeg bij andere kredietaanbieders in Nederland.

Ervaring geschreven door Otto
11 maart 2021
Grote leningen

Ik was op zoek naar een goede aanbieder om een grote lening voor een verbouwing af te sluiten. Dat bleek niet één van de bekende banken te zijn, maar A-krediet. Daar kan je dus heel simpel online een lening van enkele tienduizenden euro’s afsluiten. Natuurlijk moet je dan wel eerst door de hele controle heen want je kan ook niet zomaar duizenden euro’s laten bijschrijven. Bij ons was alles snel geregeld zodat er al vlug gezorgd kon worden dat met de verbouwing begonnen werd. Over het afbetalen maak ik me geen zorgen, dat moet wel goed komen.

Ervaring geschreven door Koos
22 februari 2021
Lening afgesloten

Ik vergelijk alles. Dat doe ik zeker als het om een ingrijpende verandering in mijn leven gaat. Een lening afsluiten is daar een voorbeeld van. Daarom ben ik blij dat ik A-Krediet heb ontdekt. Daar heb ik rustig uitgezocht welke mogelijkheden ik allemaal had en wat me dat ging kosten. Ook leerde ik zo kijken naar de verschillen in voorwaarden. Daardoor heb ik dus uiteindelijk, denk ik, de beste lening voor mijn situatie afgesloten. Dat maakt het ook wat geruststellender, je gaat immers toch een grote belofte aan op die manier. Ik kan nu de komende tijd rustig tegen lage rente terugbetalen.

Ervaring geschreven door Daphne
22 februari 2021
Hypotheek

Na mijn scheiding moest ik mijn leven opnieuw opbouwen. Dat begon met het kopen van een eigen appartement. Normaal regelde mijn man al dit soort zaken, maar dat moest ik nu zelf doen. Daarom ben ik ook blij dat ik A-Krediet heb gevonden. Daar kan je gemakkelijk alle hypotheken vergelijken. Je kan dan dus niet snel in een strop terechtkomen. Ik kon daardoor gewoon het appartement van mijn wensen kopen en zit voorlopig wel goed op deze plek.

Ervaring geschreven door Leo
22 februari 2021
Alles over leningen

Leningen afsluiten probeerde ik altijd zoveel mogelijk te voorkomen. Ik hou er niet zo van om aan allerlei verplichtingen vast te zitten. Dat is veranderd toen ik door een vriend op A-krediet ben gewezen. Dit is een hele handige vergelijkingswebsite die nog wel even flink verder gaat dan alleen een lijstje van goede opties voor jou opsommen. Je kunt hier alles leren over leningen en de verschillende zaken die daarbij komen kijken. Daardoor wordt het een stuk gemakkelijker om te zorgen dat je een goede deal sluit. Dit is voor mij belangrijk, want dat was dus juist ook de reden waarom ik daarvoor liever geen leningen afsloot. Nu ik weet hoe ik dat veilig en op een goede manier doe, ben ik helemaal om. Daardoor kan je ook nog eens veel meer uit het leven halen. A-krediet zegt bovendien voor allerlei soorten leners geschikt te zijn. Voor mij was het in ieder geval de goede oplossing.

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling A-krediet

Website www.a-krediet.nl
Sterren
Ervaringen
88% aanbevolen, 7 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar A-krediet.nl
© ReviewGo.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies