Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Tips over online webshops, diensten & producten

Geldshop review & ervaringen

Geldshop
Ga naar Geldshop.nl

Onze expert over Geldshop:

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022

Als je een voordelige persoonlijke lening, doorlopend krediet of hypotheek zoekt kun je gebruik maken van Geldshop om voor jou de beste offerte te vinden. Geldshop adviseert en bemiddelt voor consumenten bij het afsluiten van deze financiële producten en doet dat al jaren met veel succes. Inmiddels zijn al duizenden particulieren via het bedrijf aan een passende financiering geholpen, bijvoorbeeld voor het kopen van een auto of een caravan, het financieren van een verbouwing of het oversluiten van hun hypotheek.

Waarom kies je voor Geldshop?
 • Voordelige rentetarieven.
 • Veel verschillende financieringsvormen.
 • Meerdere offertes per aanvraag.
 • Duidelijke en volledige informatie.
 • Combinatie lening plus krediet mogelijk.
Ga naar Geldshop.nl

Wat is Geldshop voor website?

Geldshop is een website waar je volledig online geld kunt lenen. Dat betekent dat je via de website een aanvraag kunt doen voor een lening die ook volledig digitaal wordt beoordeeld en afgehandeld. Je krijgt vaak meerdere offertes van verschillende geldverstrekkers die volledig vrijblijvend zijn. Je kunt er diverse geldproducten afsluiten, zoals een hypotheek, een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Ook het oversluiten van meerdere bestaande leningen en kredieten is mogelijk, zodat je minder financiële rompslomp hebt en dankzij het huidige lage rentetarief vaak ook goedkoper uit bent.


Lening mogelijkheden bij Geldshop

blank

Hier geven we alvast een overzicht van de lening mogelijkheden bij Geldshop:

Mogelijke leenbedragen € 2.500 tot € 150.000
Termijn voor terugbetaling 6 maanden tot 10 jaar
Rentepercentages Vanaf 3,5%
Hoe lang duurt een beoordeling? 1 werkdag
Hoe snel heb je het geld? 1 werkdag
Vervroegd aflossen mogelijk? Ja
Kun je de lening ook oversluiten naar een andere partij? Ja
Kun je geld lenen met een BKR registratie? Nee

Wat voor leningen en kredieten biedt Geldshop?

blank

Bij Geldshop kun je terecht voor een aantal verschillende financiële producten. Welke dat zijn bespreken we hieronder.

Hypotheek afsluiten of oversluiten

Ten eerste is het mogelijk om via Geldshop een voordelige hypotheek voor een nieuwe woning af te sluiten. Ook het oversluiten van je bestaande hypotheek is geen enkel probleem. Dat gaat altijd vergezeld van een adviesgesprek waarin alle verschillende mogelijkheden worden besproken. Daarvoor is het ook nodig om alvast behoorlijk wat gegevens over je financiële situatie en de eventuele woonwensen paraat te hebben.

Wanneer je jouw nieuwe hypotheek graag via Geldshop wilt regelen hoef je eerst alleen nog maar je contactgegevens en enkele algemene wensen in te vullen op het aanvraagformulier en dat in te sturen via de site. Pas wanneer er uit het adviesgesprek interessante dingen naar voren komen zul je vervolgstappen gaan zetten en moet je aanvullende documentatie aan gaan leveren.

Persoonlijke lening

blank

Wil je niet een huis kopen maar heb je geld nodig voor het kopen van een auto, een boot, een caravan of voor het bekostigen van een verbouwing? Dan kun je daar vaak het beste een persoonlijke lening voor afsluiten. Ook daarvoor kun je terecht bij Geldshop. Er staat een heel handig offerteformulier op de site dat je in kunt vullen zodat je kunt zien hoeveel geld je kwijt zou zijn, zonder dat je zelf nog persoonlijke informatie hoeft aan te leveren. Het mogelijke leenbedrag begint al bij 2.500 euro en loopt op tot maximaal 150.000 euro. Over het algemeen geldt: hoe hoger het leenbedrag is, hoe lager de rente zal zijn. Je kunt de kosten van de lening alvast berekenen door op de website je bestedingsdoel, het gewenste leenbedrag en de looptijd van je voorkeur in te vullen. Je ziet dan meteen hoeveel je in totaal moet terugbetalen (oftewel aflossing plus rente).

Doorlopend krediet

blank

Heb je meer interesse in de flexibiliteit die een persoonlijk krediet je kan bieden? Dan kun je net zo eenvoudig berekenen hoeveel je zou moeten betalen wanneer je de financiering in kredietvorm afsluit. In het hierboven besproken offerteformulier kun je heel makkelijk schakelen tussen persoonlijke lening en doorlopend krediet. Dan hoef je alleen nog maar aan te geven wat je per maand zou willen betalen. Hoe hoger dat bedrag, hoe korter de termijn voor terugbetaling. Je zult dan zien dat ook de totale kosten lager zullen worden, omdat de geldverstrekker minder risico loopt.

Combinatiekrediet

Tot slot is het ook mogelijk om een combinatiekrediet af te sluiten. Daarbij kies je voor de combinatie van een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Je kunt op die manier zowel profiteren van de lage maandlasten die horen bij een persoonlijke lening als van de flexibiliteit van het kredietdeel. Dit betekent vaak dat beide onderdelen van twee verschillende geldverstrekkers afkomstig zijn, maar net welke daarvan de beste voorwaarden en voordeligste tarieven kan bieden.


Hoe werkt het aanvragen van een lening?

blank

Het aanvragen van een lening of een krediet werkt voor een groot deel op dezelfde manier. Hoe je dat doet hebben we hieronder samengevat, maar let wel op dat bepaalde stappen anders kunnen zijn naar gelang je eigen persoonlijke wensen of financiële situatie.

Stap 1: Lening of krediet kiezen en berekenen

blank

De eerste stap is het invullen van de rekenmodule op de website. Die open je via veel verschillende manieren, bijvoorbeeld via het menu of door op de knoppen Bereken je lening of Bereken je mogelijkheden te klikken. Je vult dan eerst je leendoel in en het bedrag dat je graag wilt lenen. Ook kies je hier alvast voor een persoonlijke lening of een krediet. Afhankelijk van je keuze moet je dan ook alvast de looptijd of het maandbedrag kiezen. Als je tevreden bent met wat er uit de rekenmodule rolt kun je doorgaan naar de volgende stap.

Stap 2: Persoonlijke gegevens invullen

In deze tweede stap begin je met het aanvragen van de offertes voor de gekozen financiering. Je vult dus je persoonlijke gegevens in zoals je naam, geboortedatum, relatiestatus en of je kinderen hebt. Vul dit alles naar waarheid in en ga door naar stap 3.

Stap 3: Adresgegevens invullen

Hier vul je alleen je postcode en huisnummer in waarna dat als het goed is automatisch aangevuld wordt met de juiste straat en plaatsnaam. Vervolgens moet je aangeven sinds wanneer je daar al woont en of het gaat om koop of huur.

Stap 4: Inkomen omschrijven

De laatste stap bij het invoeren van de gegevens is het toevoegen van informatie over je inkomen. Je voert de inkomsten bruto in en selecteert of dit per maand of per jaar is. Je moet ook het dienstverband aangeven, want het maakt veel verschil of je een vast dienstverband of bijvoorbeeld een flexcontract hebt. Tot slot moet je ook melden of je een negatieve notering bij het BKR hebt en dat je akkoord gaat met de verwerking van je gegevens. Nu hoef je alleen nog maar de offerte te versturen.

Stap 5: Controle en aanleveren digitale documenten

Nadat je het offerteformulier hebt doorlopen zullen je gegevens worden gecontroleerd en zul je gevraagd worden om documenten digitaal aan te leveren. Je moet bijvoorbeeld aan kunnen tonen dat je inderdaad voldoende inkomen hebt. Ook zullen je gegevens worden gecheckt bij het BKR om te controleren of je wel in aanmerking komt voor een nieuwe lening. Als alles in orde is zul je een of meerdere offertes ontvangen voor de gewenste financiering. Die komen online te staan en verplichten je nog tot helemaal niets. Pas wanneer je een van de offertes accepteert en digitaal ondertekent is de financiering rond.


Kan ik terecht met een BKR registratie?

blank

Je kunt normaal gesproken niet terecht bij Geldshop wanneer je een negatieve aantekening hebt bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) omdat je een betalingsachterstand hebt (of recent hebt gehad). Alleen in heel uitzonderlijke gevallen kan dat wel, bijvoorbeeld omdat de negatieve registratie hersteld kan worden, maar dat komt slechts zelden voor.


Contactgegevens & klantenservice

blank

Hier vind je alle gegevens over het bedrijf achter Geldshop.nl en hoe je met de klantenservice in contact kunt komen.

Contactinformatie

Geldshop.nl is een website van Geldshop B.V.

Adres:

Laan van Oversteen 20
2289 CX Rijswijk

KvK-nummer: 10041384

Je kunt Geldshop op een aantal verschillende manieren bereiken. Ten eerste kan dat telefonisch op het nummer 088 – 828 22 22. Daarop is het bedrijf op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 21.00 (op vrijdag van 9.00 tot 17.30). Je kunt ook via Whatsapp contact opnemen of het contactformulier op de website invullen.

Vergunning en AFM registratie

Geldshop is bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerd en heeft de benodigde vergunning voor het adviseren over – en bemiddelen bij – de financiële producten die het aanbiedt op zijn website. Dat betekent dus ook dat Geldshop zich houdt aan alle regels en wetten rondom het aanbieden van leningen, hypotheken en kredieten aan consumenten.


Wat als de terugbetaling niet lukt?

blank

Wanneer je een lening niet terug kunt betalen of moeite hebt met de betalingen van je krediet of hypotheek, dan is het natuurlijk logisch dat de geldverstrekker stappen zal ondernemen om je toch aan je betalingsverplichting te houden. Het is dan alvast goed om te weten dat Geldshop alleen de adviseur en bemiddelaar is, en dus niet als geldverstrekker optreedt. Je gaat de betalingsverplichting aan met de externe bank of andere financiële instelling waarvan je de offerte hebt getekend. In die offerte en de bijbehorende voorwaarden staat als het goed is ook netjes vermeld wat de stappen zijn als je in gebreke blijft met je terugbetalingen. Check dat dus altijd zelf voor je tekent.


Conclusie: Is Geldshop een betrouwbare website?

Geldshop is een betrouwbare website en Geldshop B.V. is ook zeker een betrouwbare financiële dienstverlener voor consumenten. Het bedrijf beschikt over alle benodigde vergunningen en toont heel veel informatie over zijn producten op de website. Ook heel fijn is dat je bij elke lening- of kredietberekening precies kunt zien hoeveel je in totaal terug moet betalen. Zelfs alle dienstverleningsdocumenten, waarin Geldshop aangeeft wat hun taken en verantwoordelijkheden zijn, zijn gewoon direct als PDF in te zien op de website. Daar zie je bijvoorbeeld ook de kosten van de dienstverlening van Geldshop zelf.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Voordelige rentetarieven.
 • Veel verschillende financieringsvormen.
 • Meerdere offertes per aanvraag.
 • Duidelijke en volledige informatie.
 • Combinatie lening plus krediet mogelijk.
Minpunten:
 • Niets mogelijk met negatieve BKR notitie
Ga naar Geldshop.nl
foto auteur Joey de Vries
Deze review is geschreven door Joey de Vries

Joey is een echte speurneus. Altijd op zoek naar de "addertjes" onder het gras, pikante details en de kleine lettertjes. Gek op schrijven, bloggen, sport en lezen.

Ervaringen Geldshop

Ervaring geschreven door Steven
4 oktober 2021
Advies gekregen

Geld lenen is voor niemand een hobby. Ook voor mij niet. Het heeft me veel tijd gekost om de juiste optie te vinden. Er zijn zoveel aanbieders en je wilt natuurlijk niet in één of andere val met een wurgcontract trappen. Ik kreeg van een vriend te horen dat het beste wat je kan doen Geldshop benaderen is. Daar kan je namelijk ook hele goede adviezen krijgen. Die adviezen helpen je om de beste keuze te maken. Je hoeft dan niet meer te lenen dan nodig en het zal ook nooit duurder worden dan nodig. Dat is voor mij wel gebleken. Door de adviezen kwam ik heel anders uit dan wat er uit mijn eigen onderzoek was gekomen. Ik ben er dus eigenlijk wel heel tevreden over dat ik het op deze manier heb aangepakt. Ik ben inmiddels al aan het afbetalen begonnen en alles verloopt op rolletjes.

Ervaring geschreven door Christel
26 april 2021
Direct afgehandeld

Leningen vergelijken kan je overal, heb ik wel geleerd. Ik heb echter voor Geldshop gekozen omdat daar nog wel net wat meer mogelijk was dan alleen maar een offerte van de ene aanbieder met die van de andere kredietmaatschappij vergelijken. Je kunt het gehele proces direct doorlopen. Je begint met het vinden van een goedkope lening tegen een goed tarief en je laat daarna direct alles verzorgen zodat je het geld snel hebt. Wanneer je het direct nodig hebt, dan is dat natuurlijk wel zo gemakkelijk. Bovendien ben ik er zeker van dat ik hier ook de beste deal heb kunnen sluiten. In alle opzichten is Geldshop dus de beste plek om je zaken rondom je leningen te regelen. Alles is er gewoon goed overzichtelijk en je bent zo klaar om te lenen.

Ervaring geschreven door Jason
26 april 2021
Goede hulp gekregen

Wil je er zeker van zijn dat je een goede en eerlijke lening afsluit? Dan moet je bij geldshop zijn. Daar is het systeem lekker duidelijk en overzichtelijk. Zo kan je wel heel snel de aanbieders filteren en een keuze maken. Het is een kwestie van de juiste gegevens invullen. Daarmee heb je direct een eerste overzicht. Dat is dan ook precies de reden waarom je moet vergelijken. Je kan daarmee een hoop leed voorkomen. Ik vergelijk altijd alles en ik kan stellen dat het voor leningen toch wel het meest oplevert. Dat is dus zeker een goede reden om dat dan ook te doen.

Ervaring geschreven door Sonny28
11 maart 2021
Bijna leuk…

Geld lenen is natuurlijk nooit leuk. Maar als je het via Geldshop doet wordt het wel bijna leuk. Het is interessant om te zien hoe je zo goed geholpen kan worden via een online dienst. De juiste lening vinden is namelijk gewoon heel moeilijk. Wanneer je dan dus gewoon vanuit je luie stoel de juiste hulp kunt krijgen, dan is dat alleen maar mooi meegenomen. Wat mij helemaal over de streep trok, waren de kosten. Die zijn namelijk wel heel lekker laag. Daardoor is het ook wel heel gemakkelijk om gewoon die lening af te sluiten die je nodig hebt om je leven net wat leuker of aangenamer te maken.

Ervaring geschreven door Job
11 januari 2021
Eerlijk advies

Het vinden van de juiste lening is geen gemakkelijke zaak heb ik ontdekt. Er zijn wel heel veel aanbieders en soms is niet helemaal duidelijk wie je nou moet vertrouwen en wie niet. Je kan dan wel voor de bekende namen gaan, maar die zijn vaak juist ook weer heel duur. Daarom heb ik dus gebruik gemaakt van de diensten van Geldshop. Dit is de perfecte manier om te ontdekken wat voor jou de juiste keuze is. Je krijgt er altijd een duidelijk en eerlijk advies. Daardoor maak je de perfecte keuze.

Ervaring geschreven door David
3 december 2020
Outstanding

Om een nieuwe auto te kunnen kopen heb ik geld geleend bij Geldshop. Ik had een lening van 6.000 euro nodig. Daar had ik een looptijd van een jaar op gezet. Ik heb alles ook gemakkelijk kunnen terugbetalen. Vooral ook omdat de rente niet te hoog was. Het is ook fijn dat alles lekker duidelijk is en er geen gedoe omheen hang. Het is voor mij dan ook zeker de partij waar ik nog een keer een lening afsluit als ik een grote uitgave moet doen.

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling Geldshop

Website www.geldshop.nl
Sterren
Ervaringen
86% aanbevolen, 6 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Geldshop.nl
© ReviewGo.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies