Tips over online webshops, diensten & producten

DealDonkey review & ervaringen

DealDonkey
Ga naar Dealdonkey.com

Onze expert over DealDonkey:

Laatst bijgewerkt: 9 november 2020

DealDonkey is een webshop waar je elke dag een wisselend aanbod aantrekkelijke deals vindt in rubrieken zoals huis, tuin, hobby, elektronica, sport, verzorging, kleding en gadgets. De site is populair bij consumenten vanwege de goede kwaliteit van de producten, zo vind je hier bijvoorbeeld ook regelmatig gunstig geprijsde A-merken in het aanbod. Ook de klantenservice wordt als zeer goed beoordeeld. In deze review bespreken we alle facetten van kopen bij DealDonkey.

Waarom kies je voor DealDonkey?
 • Elke dag weer nieuwe artikelen.
 • Ook A-merken voor goede prijzen.
 • Vaak de volgende dag al geleverd.
 • Zeer lange zichttermijn van 100 dagen.
 • Gratis retourneren.
Ga naar Dealdonkey.com

DealDonkey in het kort

DealDonkey is een webshop met voordelige aanbiedingen die elke dag zijn aanbod ververst. Om klokslag 11.00 komen er nieuwe deals en aanbiedingen op de site te staan. Vanaf een bestelbedrag van 50 euro zijn de verzendkosten gratis en je hebt een zichttermijn van 100 dagen waarbinnen je de artikelen zonder opgaaf van redenen terug kunt sturen en altijd je geld terugkrijgt. Je vindt een afwisselend aanbod op het gebied van huis, tuin, kleding, verzorging, elektronica en hobby op deze aanbiedingen website.


Is DealDonkey betrouwbaar?

DealDonkey is een bekende en populaire aanbiedingen site die veel klandizie heeft en die over het algemeen ook als heel positief wordt beoordeeld door gebruikers. De producten die je er kunt kopen zijn van goede kwaliteit en vaak gaat het ook om voordelig ingekochte A-merken. Het gaat hier dus niet zomaar om zomaar een online Action lookalike, want je vindt er bijvoorbeeld ook gewoon voordelig geprijsde elektronica van bekende producenten als Sony, Huawei en Honeywell.


Aanbod: wat voor producten & deals heeft deze aanbiedingen website?

Bij DealDonkey profiteer je dagelijks van ongeveer 300 nieuwe deals in een select aantal rubrieken:

Huis en Tuin

In de categorie Huis en Tuin vind je allerlei woonartikelen die in het hele huis van pas kunnen komen. Dat gaat bijvoorbeeld om hele diverse producten die je wooncomfort vergroten of gewoon om hele voordelige aanbiedingen voor schoonmaakproducten. Met name in de lente en de zomer vind je er ook veel artikelen voor in de tuin of op het balkon.

Mooi en Gezond

Bij Mooi en Gezond kun je terecht voor alles wat met je lichaam te maken heeft. Dat gaat bijvoorbeeld om sportartikelen zoals kleding en allerlei hulpmiddelen bij het sporten maar ook voordelige verzorgingsproducten en cosmetica.

Kleding en Fashion

Kleding en Fashion biedt allerlei leuke deals op het gebied van kleding en accessoires. Vrijwel elke dag kun je bijvoorbeeld voordeelverpakkingen met sokken, ondergoed en shirts kopen. Maar ook accessoires zoals rugzakken, tassen, handschoenen en nog veel meer.

Elektronica en Gadgets

Alles wat met elektronica te maken heeft vind je in deze rubriek. Van huishoudelijke apparaten en goed geprijsde artikelen op het gebied van beeld en geluid tot de meest innoverende en handige gadgets.

Hobby en Vrije tijd

In de rubriek Hobby en Vrije tijd vind je altijd een leuk nieuw product om je vrij uurtjes mee te besteden. Af en toe tref je hier leuk speelgoed voor een aantrekkelijke prijs aan, maar ook allerlei producten die handig kunnen zijn voor op vakantie of op reis. Als je goedkope klusartikelen zoekt dan vind je die overigens ook in deze rubriek.


Hoe werkt DealDonkey?

DealDonkey biedt een divers aanbod dat bestaat uit zowel A-merken als voordelige merkloze artikelen, die echter ook op de beste prijs-kwaliteitverhouding worden geselecteerd. Waar een hoe alle producten worden ingekocht is niet bekend maar de kans is groot dat er goedkoop wordt ingekocht door grote partijen ineens aan te schaffen, restpartijen over te nemen en de beste deals van voordelige producenten in Azië te vinden. Maar welke van deze manieren ook zijn gekozen, het levert in elk geval een uitgebreide hoeveelheid diverse artikelen op die stuk voor stuk gunstig geprijsd zijn.


Klantenservice

De klantenservice van DealDonkey wordt als uitstekend bestempeld door vrijwel alle klanten die er een beroep op moeten doen. Hier lees je hoe je zelf met de klantenservice contact op kunt nemen en ook alvast wat alle voorwaarden zijn met betrekking tot betaling, verzending, retourneren en garantie

Contactmogelijkheden

Je kunt op een aantal verschillende manieren in contact komen met de DealDonkey klantenservice. Van maandag tot en met vrijdag kun je van 8.30 tot 17.30 telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0252 830 394. Je kunt tijdens diezelfde openingstijden ook de live chat gebruiken op de site door op de groene spraakballon rechtsonder in het scherm te klikken. Je krijgt dan binnen 5 minuten een antwoord. Wil je liever een e-mail sturen dan kan dat via het adres info@dealdonkey.com.

Betaalmogelijkheden

De betaalmogelijkheden bij DealDonkey zijn legio. Ten eerste kun je natuurlijk gewoon het gehele bedrag via iDeal (of als je een Belgische bankrekening hebt met Bancontact) voldoen. Ook is het mogelijk om het bedrag van je creditcard af te laten schrijven of Paypal te gebruiken. Andere opties zijn achteraf betalen met Afterpay of het inwisselen van een VVV cadeaukaart. Al die opties zijn gratis, behalve die van Afterpay want daar betaal je 0,95 euro per keer voor.

Garantie

Wanneer een product dat je bij DealDonkey hebt gekocht veel eerder stuk gaat dan je redelijkerwijs zou mogen verwachten, dan mag je verlangen dat het artikel wordt vervangen. Neem sowieso contact op met DealDonkey wanneer je vindt dat je recht hebt op vergoeding of een kosteloze reparatie. Controleer het product dat je ontvangt meteen op defecten of ontbrekende onderdelen, want dan kun je het nog eenvoudig en zonder gedoe retourneren.

Voor artikelen die je niet zelf verbruikt (zoals cosmetica of batterijen) geldt dat je ervan uit mag gaan dat ze minimaal zes maanden mee gaan. Daarom heeft de wet ook geregeld dat je automatisch tijdens die periode garantie hebt zonder dat je aan hoeft te tonen dat je het artikel op een ‘normale’ manier hebt gebruikt. Alleen als je zelf moedwillig iets kapot hebt gemaakt kom je niet in aanmerking voor vergoeding, reparatie of vervanging.

Let wel op dat laag geprijsde merkloze artikelen op DealDonkey kritischer beoordeeld mogen worden, want je mag dan als consument niet verwachten dat ze even lang meegaan als hetzelfde product van een duurder A-merk. Onthoud ook dat wanneer je op DealDonkey een A-merk koopt zoals een koptelefoon van Sony, dat je dan vaak ook gewoon recht hebt op fabrieksgarantie. Maar neem daarover wel gewoon eerst contact op met DealDonkey zelf.

Verzending

Verzending van je bestelling vindt in Nederland plaats met de bezorgdienst van DHL. Wanneer je van maandag tot en met vrijdag voor 16.00 uur een bestelling plaatst word het product diezelfde dag nog verzonden en wordt het normaal gesproken de volgende dag al afgeleverd. Als je niet thuis bent zal de bezorger het ook bij de buren proberen. Als dat ook niet lukt dan moet je het pakket ophalen op een DHL servicepunt.


Retourneren bij DealDonkey

Vrijwel alle deals op DealDonkey kunnen worden geretourneerd. Hier vind je informatie over de manier waarop je dat doet, hoe lang je er de tijd voor hebt en welke producten ervan uitgesloten zijn.

Binnen hoe lang retourneren?

Je hebt bij DealDonkey een uitzonderlijk lange periode waarin je de producten die je hebt gekocht zonder opgaaf van redenen terug kunt sturen om je geld terug te vragen. Dat is namelijk mogelijk voor een periode van 100 dagen na je aankoop.

Het gaat daarbij wel alleen om artikelen waarbij hygiëne geen rol speelt, dus producten zoals oordopjes, kleding en verzorgingsproducten kunnen niet geretourneerd, tenzij je al bij de levering ziet dat het artikel onderdelen mist, beschadigd is of als je gewoon het verkeerde artikel hebt ontvangen.

Zorg altijd dat je de originele verpakking voor die periode van 100 dagen bewaart, want daar moet het artikel weer in gedaan worden als je het terugstuurt. En je moet het product ook alleen nog maar bekeken en beoordeeld hebben, want als je het al uitgebreid hebt gebruikt verliest het natuurlijk snel een deel van zijn waarde.

Retourkosten voor jou of de shop?

De kosten voor het versturen van je retourzending worden door DealDonkey betaald. Wanneer je een product retour wilt sturen moet je eerst een e-mail sturen naar info@dealdonkey.com en daarin het ordernummer van je bestelling vermelden. Dat nummer vind je bijvoorbeeld in de bevestigingsmail die je na je bestelling van DealDonkey hebt ontvangen. Binnen 1 werkdag ontvang je dan een bericht terug met een gratis DHL retourlabel erbij. Druk het label af, plak het op de zending en lever het pakket af bij een DHL servicepunt in je buurt.

Hoe snel krijg je je geld terug?

Nadat je retourzending is verwerkt kan het enkele werkdagen duren voordat het geld op je rekening wordt bijgeschreven.


Prijs-kwaliteitverhouding

De prijs-kwaliteitverhouding van DealDonkey is uitstekend te noemen. De prijzen die je betaalt zijn altijd heel competitief terwijl de kwaliteit van de producten hoog is gehouden. Je kunt artikelen altijd zelf al goed beoordelen dankzij de duidelijke foto’s die er steevast bij staan. Daarnaast vind je hier ook gewoon A-merken in het aanbod, die dus altijd de kwaliteit zullen hebben die je ervan mag verwachten tegen een gunstige prijs. De meeste klanten van DealDonkey zijn dan ook heel tevreden over de artikelen die ze ontvangen.


Acties & Kortingen

DealDonkey geeft regelmatig kortingscodes uit waarmee je aanvullende kortingen kunt ontvangen op het assortiment. Hou dus de bekende kortingsites in de gaten om nooit een goede extra korting mis te lopen. Verder heeft de site geen geheimen want alle koopjes staan gewoon voor iedereen zichtbaar op de site. Extra interessante aanbiedingen worden steevast uitgelicht op de homepage, dus kijk daar altijd eerst even op.


Wel of niet kopen bij DealDonkey?

Wat ons betreft is DealDonkey een aanrader voor iedereen die goede kwaliteit aanbiedingen zoekt tegen een gunstige prijs. Je hoeft op deze site niet te bieden maar betaalt altijd een vaste prijs. Je kunt dankzij de uitgebreide productomschrijving en duidelijke foto’s altijd precies zien wat je bestelt. De website is heel overzichtelijk en het bestelproces is duidelijk. Het aanbod wisselt doorlopend en bevat elke dag weer nieuwe goede deals. Ook de levering daarvan is heel snel. Mocht er iets mis gaan met de bestelling dan is retourneren makkelijk en dat je daar maar liefst 100 dagen de tijd voor krijgt is natuurlijk heel fijn.


Tips voor kopen bij DealDonkey

Hier vind je nog enkele handige tips voor iedereen die ook wel eens bij DealDonkey van goede aanbiedingen wil profiteren:

 • Er staan iedere dag nieuwe deals op de site en het aanbod wisselt altijd om exact 11.00 uur. Je kunt dus twee vliegen in een klap slaan door rond dat tijdstip op de site te kijken en zo eenvoudig de deals van twee dagen te bekijken.
 • De kans is dan ook groter dat je aan het bedrag van 50 euro komt waarmee de verzendkosten gratis worden en je dus eenvoudig extra kunt besparen.
 • Je kunt ook via Facebook een bericht achterlaten voor de klantenservice, maar dan moet je soms wel tot maximaal 1 werkdag op een antwoord wachten.
 • Bekijk je artikelen zorgvuldig als ze aankomen zodat retourneren het makkelijkst is, bijvoorbeeld omdat je een verkeerde levering in de verpakking hebt laten zitten.

Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Elke dag weer nieuwe artikelen.
 • Ook A-merken voor goede prijzen.
 • Vaak de volgende dag al geleverd.
 • Zeer lange zichttermijn van 100 dagen.
 • Gratis retourneren.
Minpunten:
 • Deals verlopen al na 1 dag.
 • Soms beperkte voorraad.
Ga naar Dealdonkey.com
foto auteur Joey de Vries
Deze review is geschreven door Joey de Vries

Joey is een echte speurneus. Altijd op zoek naar de "addertjes" onder het gras, pikante details en de kleine lettertjes. Gek op schrijven, bloggen, sport en lezen.

Ervaringen DealDonkey

Ervaring geschreven door anoniem
25 november 2020
Geen addertjes

Het voordeel van Dealdonkey is dat het ook echt om deals gaat. Je kunt er van alles lekker goedkoop bestellen. Ik heb er al net zo gemakkelijk een pan, vaatwastabletten en een paar boxershorts gevonden. Die allemaal voor lage prijzen werden geboden. Ook lekker is de snelle levering, ik heb nog nooit meer dan twee dagen hoeven wachten. Dat maakt het dus ook alleen maar aantrekkelijker. Ik blijf hier zoveel als mogelijk mijn spullen bestellen.

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling DealDonkey

Website www.dealdonkey.com
Sterren
Ervaringen
80% aanbevolen, 1 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Dealdonkey.com
© ReviewGo.nl 2021 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement