Tips over online webshops, diensten & producten

VoordeelVanger review & ervaringen

VoordeelVanger
Ga naar Voordeelvanger.nl

Onze expert over VoordeelVanger:

Laatst bijgewerkt: 5 november 2020

Voordeelvanger.nl is een website waarop je iedere dag nieuwe aanbiedingen vindt. De meeste aanbiedingen zijn slechts één of twee dagen verkrijgbaar. Het gaat om producten van de grootste A-merken, maar soms ook van onbekendere merken. Niet elke deal is altijd een deal en we zochten voor je uit hoe dit precies in zijn werking gaat op deze webshop. Daarnaast zochten we enkele mogelijkheden voor je uit om nog meer korting(en) te ontvangen. Lees vooral verder!

Waarom kies je voor VoordeelVanger?
 • Bulk-aankopen met hoge kortingen
 • Elke dag nieuwe aanbiedingen
 • Kortingen via de nieuwsbrief
 • Schrijf je in voor producten bij 'verlopen deals'
 • Zeer hoge klantbeoordelingen
Ga naar Voordeelvanger.nl

VoordeelVanger in het kort

Voordeelvanger is een zogenaamde ‘dagdeal’ site. Elke dag vind je hier exclusieve aanbiedingen die oplopen tot wel 90% van de adviesprijs. Volgens de webshop verkopen ze enkel producten die ze zelf ook zouden kopen, tegen een aantrekkelijke prijs. Hun motto luidt om luxe producten voor iedereen betaalbaar te maken. Daarin werken ze met verschillende partners samen om deze scherpe prijzen te kunnen realiseren.


Is Voordeelvanger.nl betrouwbaar?

Over het algemeen is Voordeelvanger.nl een zeer betrouwbare website voor al je aankopen. Mensen zijn uiterst positief over de ervaringen die ze hebben met deze webshop. op Trustpilot scoort Voordeelvanger.nl een 4,6 op 5 sterren op iets meer dan duizend reviews. Op een andere reviewsite, kyoh.com, scoort de shop een forse 8,9 op 10, op basis van ruim 17.000 stemmen. Het overgrote merendeel heeft dus een positieve ervaring. De meeste negatieve reacties zijn gebaseerd op vertraagde leveringen of onduidelijkheden uit de klantenservice, problemen die je op vrijwel iedere online webshop wel tegenkomt.


Aanbod Voordeelvanger.nl

Vrijwel alle aanbieding websites werken met categorieën, zodat je op voorhand mooi een selectie kunt maken van producten die je wel of niet wilt kopen. Dat werkt bij Voordeelvanger.nl iets anders, omdat zij echt met dagaanbiedingen werkingen. Bovenaan de website loopt een timer met hoe lang je nog hebt. In principe heb je drie pagina’s om je aanbiedingen op te vinden. Dit zijn de homepagina, de voordeel-drogisterij en de ‘outlet’ pagina. Je scrolled dus door alle producten tegelijkertijd heen, in de hoop dat er voor jou iets interessants tussenzit.

Ook Voordeelvanger.nl werkt met het op = op principe, waardoor sommige aanbiedingen al weg zijn voor de timer is verlopen. Om toch een idee te krijgen van de producten die je vindt op Voordeelvanger.nl, brengen we hieronder een verslag uit van enkele aanbiedingen op de website.

Aanbod homepagina

Op de homepagina vind je producten terug die op dat moment de hoogste korting hebben. Daarnaast vind je hier de meest populaire aanbiedingen van de dag. Op het moment van schrijven gaat het bijvoorbeeld om een oplaadbare militaire zaklamp met COB LED. Deze is ‘vandaag’ verkrijgbaar voor €9,95, met als adviesprijs €139,95. Daarnaast ontvang je er twee voor de prijs van één. Als we dit product even door Google halen, vinden we het product voor om an nabij de €10,- terug op andere webshops. Het enige voordeel dat je bij Voordeelvanger.nl ontvangt, is dat je er twee ontvangt in plaats van één. De adviesprijs van €139,95 is daarin wel erg gortig, omdat dit product nergens voor deze prijs te vinden is.

Een ander product dat hier staat zijn Larson verduisterende gordijnen met ringen of haak. Als adviesprijs staat er €99,95 voor, maar nu zijn deze gordijnen verkrijgbaar voor €14,95. Net als de eerdergenoemde zaklamp vind je deze gordijnen ook voor nagenoeg dezelfde prijs bij andere aanbieders. Goedkoper vind je deze gordijnen echter niet, dus een nadeel is het ook niet.

Aanbod outlet

Op de outlet pagina van Voordeelvanger.nl vind je producten terug waarvan het de allerlaatste artikelen zijn. Alle producten op deze pagina zijn dus bijna op. Heb je interesse in een van deze producten? Zal je snel moeten handelen om nog een (of meerdere) exemplaren in huis te halen. Net als op de homepagina lichten we hier ook enkele artikelen uit dit aanbod toe. Ook hier is het assortiment in ieder geval weer zeer divers.

Fris en fruitig

Wat dacht je van een nieuwe douchekop? Je vindt nu een wellness douchekop met 3 natuurlijke filters van €39,95 voor €5,95. Dit is zowaar een echte deal ten opzichte van andere partijen. Dezelfde douchekop is op het moment van schrijven voor €9,99 verkrijgbaar op Amazon. Dat is toch weer het dubbele van de prijs!

Iets wat in iedere kledingkast niet mag ontbreken zijn witte en zwarte t-shirts. Altijd handig om onder je kleren te dragen of gewoon de hele dag in rond te lopen. Zo koop je op het moment van schrijven een 12-pack witte en zwarte shirts, van 100% katoen, voor €29,95 in plaats van €119,95 van het merk Fruit Of The Loom. Exact dezelfde deal vind je ook op Koopjedeal.nl, maar verder zijn deze t-shirts enkel duurder te vinden.

Voordeel drogisterij

In deze categorie vind je een ruime verscheidenheid aan producten die ieder huishouden nodig heeft. Denk daarbij aan wasmiddel, scheermesjes en shampoo. Extra voordeel is dat producten hier veelal in bulk worden aangeboden, zodat je deze producten lange tijd niet meer hoeft aan te schaffen. Denk aan een giga pack van Dash 3-in-1 wasmiddel pods. Hierin vind je 132 pods voor een prijs van €27,95 in plaats van €79,95. Dezelfde hoeveelheid vind je ook in het assortiment van Bol.com, echter gaat er dan zo nog een tientje bovenop.

Eerder opzoek naar nieuwe scheermesjes? Wat dacht je van een 8-pack scheermesjes van Gillette. Normaal kosten deze €42,95, maar nu is dit €17,95. Dit is niet perse de goedkoopste variant, omdat je deze elders voor €14,- vindt. Haal dus ieder artikel dat je vind nog eens door Google om te kijken of het product elders niet goedkoper te vinden is. Zelfs dagdeals websites hebben niet altijd ‘echte’ deals. Blijf altijd zelf scherp.


Hoe werkt Voordeelvanger.nl?

Voordeelvanger.nl heeft als missie om elke dag exclusieve aanbiedingen tot wel 90% korting aan te bieden. Daarbij werken ze samen met diverse business partners, omdat rechtstreeks met hen te kunnen realiseren. De deals op de website zijn hoogstens 48 uur verkrijgbaar of totdat de voorraad op is. Alle producten die bijna op zijn, komen op de ‘outlet’ pagina van de website. Alle nieuwe aanbiedingen komen elke avond om 00.00 uur op de website te staan.

Op het moment dat jij een order op de website plaatst, plaatst Voordeelvanger.nl direct een order bij de daadwerkelijke leverancier van het product. Zo ontvang je je aankoop vaak binnen enkele dagen in huis. Voordeelvanger.nl garandeert geen 24 uurs levering, omdat zij zelf de producten niet aan jou leveren.


Klantenservice

Pakketje defect ontvangen? Vragen over een artikel? Of iets heel anders waarvoor je de hulp van een werknemer van Voordeelvanger.nl nodig hebt? Dan ben je op zoek naar de klantenservice! Niet iedereen is er fan van, maar zonder een klantenservice ben je nog verder van huis. We zochten voor je uit op welke manieren je Voordeelvanger.nl kunt benaderen voor al je vragen en advies.

FAQ

Net als op vrijwel iedere denkbare webshop met een klantenservice, vind je op Voordeelvanger.nl ook een FAQ. Daarop staan de vragen die men het meeste stelt, voorzien van algemene antwoorden. Denk daarbij aan vragen rondom betalingen, verzendingen, retourneren en over de werking van de website. Deze vragen zijn allen netjes gecategoriseerd om zo het meeste verkeer op voorhand te helpen. Toch kan het zijn dat je met een prangende, onbeantwoorde vraag zit na het lezen van deze FAQ. Dan wil je graag direct contact hebben. Bij Voordeelvanger.nl gaat dat als volgt:

Contactformulier of mailen

Via de contactpagina van Voordeelvanger.nl vind je een contactformulier. Daarop stel je je persoonlijke vragen rondom orders, betalingen en retourneringen. Hier vul je je naam, mailadres, order en vraag in. Daarop ontvang je dan binnen onbepaalde tijd een reactie van het bedrijf. Werkt het formulier niet of heb je het contact liever in eigen beheer? Stuur dan zelf een mail naar Voordeelvanger.nl. Dat kan op klantenservice@voordeelvanger.nl

WhatsApp

Liever geen mail sturen, maar contact via je je telefoon? Je kunt ook WhatsAppen met een medewerker van het bedrijf. Zo zie je vanzelf een reactie op WhatsApp verschijnen en kan je direct reageren of wanneer het je uitkomt. Op het moment dat je op het WhatsApp knopje drukt op de website, geleidt deze je automatisch om naar je eigen WhatsApp of web.whatsapp op je dekstop.

Daarbij vind je tevens het telefoonnummer van Voordeelvanger.nl . Dit is 035-8080233. Mocht je er via WhatsApp niet uitkomen, kan je dit nummer natuurlijk ook gewoon bellen. Dit nummer staat verder niet op de website van Voordeelvanger.nl vermeld als contactnummer.

Betaalmogelijkheden

Betalen: de hobby van niemand, maar wel noodzakelijk. Vooral als je iets wilt kopen. Ook op Voordeelvanger.nl heb je een verscheidenheid aan mogelijkheden om je producten te betalen, zodat ze vervolgens bij jou aan huis geleverd worden. Zo doe je dat hier natuurlijk met iDeal, maar ook via PayPal en de welbekende creditcard soorten. Wil je liever eerst je product zelf testen, voordat je geld overmaakt? Je hebt ook de mogelijkheid om je product achteraf te betalen middels Afterpay.

Garantie

Alle artikelen die je koopt op Voordeelvanger.nl zijn voorzien van de wettelijke garantietermijn. Dat wil zeggen dat alle producten naar alle redelijkheid moeten werken volgens een verwachtingspatroon. Zo mag je niet hetzelfde verwachten van wegwerpartikelen als herbruikbare artikelen, om maar een willekeurig voorbeeld aan te halen. Eventuele garanties van producten verlopen uiteindelijk niet via Voordeelvanger.nl. Dat zetten ze allemaal weer door naar de achterliggende leveranciers van de producten. Op de website van Voordeelvanger.nl vind je een contactformulier waarop je aanspraak kunt maken op een garantie.

Verzending

Zodra je je bestelling hebt gedaan, is het wachten geblazen. Het verzendproces wordt gestart, tot het moment dat jij het pakketje thuis ontvangt. Alle artikelen die je bij Voordeelvanger.nl bestelt, worden met PostNL aan huis geleverd. Zoals eerder in de review aangegeven doet Voordeelvanger.nl niet aan een 24 uurs levering vanaf bestelling. Dit duurt iets langer, omdat ze achterliggende partijen aansturen.

Over het algemeen ontvangen de meeste mensen hun pakketje binnen 2 tot 5 werkdagen na bestelling. Deze producten worden pas in bulk bestelt na afloop van de aanbieding. Ben je er vroeg bij? Kan het zijn dat je iets langer moet wachten.

Verzendkosten

Over het algemeen hanteert Voordeelvanger.nl standaard verzendkosten van €5,95 per bestelling. Woon je in België? Dan gaat er een eurootje bovenop. Het maakt niet uit voor hoeveel geld je spendeert in de webshop, deze verzendkosten betaal je te allen tijde. Op basis van je ingevoerde adresgegevens kunnen deze kosten soms iets hoger uitvallen, maar in de meeste situaties gaat het om het eerder genoemde bedrag.

Retourneren bij Voordeelvanger.nl

Er zijn voldoende redenen denkbaar om een product na aankoop terug te sturen. Deze is kapot, voldoet niet aan je wensen of je hebt simpelweg het verkeerde product geleverd gekregen. Vrijwel ieder product dat je hebt ontvangen, daarop heb je bij Voordeelvanger.nl 30 dagen bedenktijd. Wil je dit product binnen deze tijd retour sturen? Download dan een retourlabel van de website af. Het hele retouren werkt bij Voordeelvanger.nl volgens dit proces:

1. Ga naar deze pagina: Retouren
2. Controleer of je bestelling retour gestuurd kan worden
3. Vul al je gegevens in
4. Je aanvraag wordt binnen 3 werkdagen gekeurd
5. Nadat je aanvraag is goedgekeurd ontvang je een e-mail met daarin alle informatie over hoe je het pakketje kunt retourneren.

Geld terug

Nadat het pakket binnen is, duurt het tot 3 werkdagen voordat deze is verwerkt. Vervolgens streeft Voordeelvanger.nl ernaar om het aankoopbedrag binnen 14 dagen na verwerking terug te storen. In de meeste situaties ontvang je dit al eerder. Verzendkosten voor het retourneren van producten zijn wel voor eigen rekening van de koper.


Prijs- / kwaliteitverhouding

Op Voordeelvanger.nl vind je dus een ruim assortiment aan verschillende producten. Zo vind je hier veel A-merken terug, maar ook veel onbekendere merken. Om je in ieder geval op weg te helpen op het gebied van kwaliteit, zijn de meeste producten op de webshop voorzien van reviews. Z0 krijg je een veel beter idee van de kwaliteit die je in huis haalt, voordat je je winkelkarretje afrekent.

Daarnaast vind je op de webshop natuurlijk veel producten terug van echte A-merken, zoals Gillette, Dash of Dreft. Van deze merken is de algemene kwaliteit bekend, waardoor je deze kwaliteit ook mag verwachten. Van deze merken koop je dus veelal producten in bulk, zodat de prijs- / kwaliteitverhouding redelijk goed is.

Algemene kwaliteit

Het is natuurlijk lastig om een algemeen oordeel te vellen over de prijs- / kwaliteitverhouding van alle producten op de website. De kans is aanwezig dat je net een product van een minder bekend merk koopt, waarvan de kwaliteit uiteindelijk te wensen overlaat. Gebruik je gezonde verstand en informeer jezelf voldoende, voordat je op bestellen drukt.


Acties en kortingen

Korting op korting ontvangen, dat is het mooiste wat er is. Zo zijn veel producten op Voordeelvanger.nl al flink afgeprijsd ten opzichte van de adviesprijs, maar toch valt er altijd meer winst te boeken. We zochten voor je uit hoe je dat op deze shop het beste voor elkaar bokst.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Voordeelvanger.nl om direct 5% korting te ontvangen op je volgende aankoop. Dit geldt voor iedere bestelling vanaf €49,95 die je plaatste. Deze kortingscode is 14 dagen geldig vanaf het moment dat deze aan je is uitgereikt.

Naast een korting op je volgende aankoop, ontvang je natuurlijk ook de nieuwsbrief. Deze verschijnt op dagelijkse basis. Zo ben je direct als eerste op de hoogte van alle nieuwe dagdeals. Zo is de kans dat je een aanbieding mist natuurlijk een stuk kleiner, dan dat je niet bent ingeschreven. Deze mail ontvang je dus wel dagelijks, wat uiteindelijk een gevoel van ‘spam’ kan geven. Het is natuurlijk geheel aan jezelf of deze eenmalige korting van 5% dat voor je waard is.

Verlopen deals

Voordeelvanger.nl werkt zoals gezegd met dagaanbiedingen, welke tot maximaal 48 uur verkrijgbaar zijn. Soms is het zo dat je een product net mist of dat je te lang twijfelt, waardoor een deal al is verlopen. Toch had je dit product graag in je bezit willen hebben voor die prijs. Daarvoor heeft Voordeelvanger.nl een aparte pagina op de webshop waarin je ‘verlopen deals vindt’.

Scroll in alle rust door deze lijst heen tot je de gemiste deal tegenkomt of tot je een product ziet dat je graag wilt hebben. Vervolgens schrijf je jezelf met je mailadres in op dit product. Op het moment dat er dan weer een deal verschijnt met betrekking tot dit artikel, dan word je direct als eerste op de hoogte gesteld. Zo is je toekomstige ik weer tevreden met je huidige zelf.


Zakelijk

Ben je niet direct geinteresseerd in de aankoop van nieuwe producten, maar denk je wel als verkoper van betekenis te kunnen zijn voor de webshop? Op dat moment ben je ook van harte welkom. Daarvoor hanteert de webshop enkele criteria waaraan je dient te voldoen. Deze zijn als volgt:

 • Het product dient een goede kwaliteit te hebben met een duidelijke USP voor de consument
 • De prijs van het product/ dienst moet lager zijn dan die van bekende webshops of een korting bieden van 50 tot 100%
 • De producten dienen snel uitgeleverd te worden (3-5 werkdagen) en bij voorkeur via ons eigen verzendhuis verstuurd te worden.
 • VoordeelVanger.nl is niet voorraadhoudend

Heb je een mogelijke deal voor Voordeelvanger.nl die aan deze criteria voldoet? Dan mag je een mail sturen naar klantenervice@voordeelvanger.nl. Zodoende sla je hier misschien zelf wel een slaatje uit in de toekomst.


Wel of niet kopen bij Voordeelvanger.nl?

Als je een goede deal vindt op Voordeelvanger.nl, zouden we je zeker niet afraden om daar géén gebruik van te maken. Voordeelvanger.nl is natuurlijk niet de enige dagaanbiedingen website, waardoor je soms vergelijkbare prijzen van producten op andere websites tegenkomt. Vaak verschillen de prijzen niet veel van elkaar, maar zit er bijvoorbeeld wel een verschil in de levertijden. Het is in ieder geval altijd aan te raden om het product dat je wilt kopen een keer door Google te halen, zodat je niet per ongeluk alsnog een kat in de zak koopt.

Over het algemeen ontvangt Voordeelvanger.nl zeer positieve reviews op het gebied van snelheid, kwaliteit van de producten en de klantenservice. Dat kan je natuurlijk ook meenemen in je beslissing om je product op Voordeelvanger.nl te kopen. Soms betaal je dan een paar euro meer, maar dan heb je in ieder geval enkele positieve zekerheden ingebouwd ten opzichte van mogelijke andere dagdeal aanbieders.


Tips voor kopen bij Voordeelvanger.nl

Toch overstag gegaan om een product te kopen op Voordeelvanger.nl? Neem dan de volgende punten in beschouwing, voordat je je bestelling afrond. Zo behaal je nog meer (extra) voordeel:

 • Kijk elke avond direct om 0.00, zodat je nooit een aanbieding mist
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo ontvang je naast iedere dag de nieuwe voordelen in je mailbox ook een kortingscode voor 5% korting op je volgende aankoop
 • Kijk vooral in de voordeel drogisterij. Hier vind je veel alledaagse producten die je in bulk koopt, voor een lage prijs. Zo hoef je je daar lange tijd geen zorgen meer om te maken
 • Betaal je producten achteraf met Afterpay. Zo test je het product thuis eerst, voordat je deze afrekent
 • Schrijf je in op interessante producten op de ‘verlopen deals’ pagina. Zo word je als eerste op de hoogte gehouden wanneer dit product weer in de aanbieding is
 • Haal het product dat je wilt kopen altijd eerst even door Google. Wie weet vind je het product bij een andere (dagdeal) aanbieder voor een nog lagere prijs

Alternatieven voor Voordeelvanger.nl

Zoals al aangegeven is Voordeelvanger.nl niet de enige dagdeal website waar je de meest strakke aanbiedingen koopt. We hebben op ReviewGo al meerdere varianten behandeld. Vind je hier niet een product dat je aanstaat, neem dan eens een kijkje op één van de volgende webshops:

Koopjedeal.nl

Koopjedeal.nl is bijna net zo ingericht als iBood, met dagelijks nieuwe aanbiedingen. Daarnaast vind je hier producten terug die soms enkele dagen tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar zijn. Deze webshop werkt volgens een op = op principe en het is maar de vraag of iedere deal ooit nog eens terugkomt in het assortiment.

iBood

iBood is een webshop waarop dagelijks nieuwe aanbiedingen komen te staan. Dit gaat niet zozeer om gadgets, maar om veel handige, praktische hebbedingetjes. Vind je hier niet iets waar je direct in geïnteresseerd bent? Kijk dan de volgende dag opnieuw voor andere aanbiedingen.

Etsy

Etsy is een gigantische online marktplaats van de meest unieke hebbedingetje. Het grootste verschil ten opzichte van bovengenoemde webshops en Megagadgets.nl is wel dat deze webshop wereldwijd opereert. Je product kan zomaar uit Zuid-Afrika, Spanje of Australië komen. Dat zorgt wel voor veel langere wachttijden dan op een Nederlandse webshop, maar is soms wel goedkoper en nog unieker.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Bulk-aankopen met hoge kortingen
 • Elke dag nieuwe aanbiedingen
 • Kortingen via de nieuwsbrief
 • Schrijf je in voor producten bij 'verlopen deals'
 • Zeer hoge klantbeoordelingen
Minpunten:
 • Niet alle deals zijn altijd deals
 • Webshop heeft geen categorieën, waardoor soms onoverzichtelijk
Ga naar Voordeelvanger.nl
foto auteur Lars Meijer
Deze review is geschreven door Lars Meijer

Lars houdt van schrijven. Kruipt graag in het hoofd van een ander en zet dat inlevingsvermogen om in woorden. Geef hem een leeg, wit document en hij vult 'm met content waar de lezer blij van wordt. Meer informatie? Bekijk Lurz.nl

Ervaringen VoordeelVanger

Ervaring geschreven door Asha
23 november 2020
Ik ben vast klant

Goede deals bij deze webshop. Je kan er eigenlijk alles vinden wat je zoekt. Wat vooral ook fijn is, is dat de bestelling gewoon goed te volgen is. Je kunt gewoon alles zelf bijhouden. Daardoor kan je zien wanneer alles geleverd wordt. Tot nu toe kwam dat ook altijd zo uit. Het is daarnaast ook fijn dat je gewoon een goede factuur krijgt die duidelijk en overzichtelijk is. Ik ben vast klant.

Ervaring geschreven door Svea23
11 november 2020
Kwaliteit is goed

Nu een paar keer iets besteld bij Voordeelvanger. Nog geen grote aankopen gedaan, maar gewoon kleine items. De kwaliteit van dat wat je bestelt is tot nu toe altijd goed geweest. Ik heb niks hoeven terugsturen. Daardoor weet ik ook niet hoe de klantenservice verder werkt, want die heb ik nog niet nodig gehad. Of het klopt wat er in sommige andere reviews staat, weet ik dus niet. Je moet soms wel wat langer wachten op je bestelling. De tweede keer duurde het bij mij ongeveer een week. Dat het zo goedkoop is, maakt het echter juist wel weer goed. Zeker een interessante keuze als je kleine bestellingen doet.

Ervaring geschreven door Steven
5 november 2020
Check het elke dag

Leuk platform ik check elke dag welke nieuwe aanbiedingen er zijn. Af en toe koop ik wat en meestal zijn het goede aanbiedingen!!

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling VoordeelVanger

Website www.voordeelvanger.nl
Sterren
Ervaringen
86% aanbevolen, 3 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Voordeelvanger.nl
© ReviewGo.nl 2021 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement