Tips over online webshops, diensten & producten

Dealert review & ervaringen

Dealert
Ga naar Dealert.nl

Onze expert over Dealert:

Laatst bijgewerkt: 12 januari 2021

Dealert.nl is een aanbiedingen site met dagelijkse nieuwe aanbiedingen. Met een handjevol producten per dag is het assortiment niet groot, waardoor je minder keuzestress hebt. In deze review nemen we je mee door de webshop. Wat maakt dit een unieke site en hoe verhoudt Dealert.nl zich tegenover andere aanbiedingen sites?

*index* 


Dealert in het kort

blank

Dealert.nl is een aanbiedingen website waarop je dagelijks nieuwe, scherp geprijsde artikelen tegenkomt. Het assortiment varieert, zoals ze zelf zeggen van veel nuttige producten en gadgets tot overbodige producten. Interessant voor jezelf om eens te kijken op de website. Ook is het een ideale plek om op zoek te gaan naar unieke, goedkope cadeau’s voor een ander. De website werkt met dag- en weekdeals en alle producten zijn voorzien van het op = op principe.


Is Dealert betrouwbaar?

Dealert is qua taalgebruik op de website wel wat een vreemde eend in de bijt. Ze spreken over ‘oude meuk’ als ze het hebben over oude producten in de collectie. Ook geven ze hier en daar letterlijk weer dat ze overbodige producten kopen, maar die zijn dan weer ideaal als cadeau voor een ander. Ondanks de zelfspot die de website hanteert waar je misschien wat vraagtekens van in je hoofd krijgt, is het toch een betrouwbare site om producten op te kopen.

Aanbiedingen zijn tijdelijk en redelijk scherp, maar de levertijden vaak wel erg lang. Dit komt, zoals ze zelf aangeven, omdat zij producten zelf in bulk opkopen en naar Nederland laten verschepen. Dat is het enige ‘addertje onder het gras’ die Dealert heeft, zoals ook zij dit zelf weer zeggen. Dealert.nl is van dezelfde makers als Dumpert en GeenStijl. Dit merk je ook terug in het taalgebruik van de site.


Aanbod Dealert

In tegenstelling tot veel andere aanbiedingen websites, is het aanbod op Dealert aan de kleine kant. Dagelijks verschijnen er een paar aanbiedingen die tijdelijk te verkrijgen zijn. Op het moment van schrijven zien we welgeteld vijf producten actief in de verkoop op de webshop. Dit gaat om een thermometer, refurbished soundbar, aircooler en twee verschillende soorten batterijen. Uiteenlopende producten die niets met elkaar te maken hebben, maar toch allen onder dezelfde noemer staan op de site.

blank

Dealert.nl is niet van de poespas. Er zijn een paar deals per dag waar je gebruik van kunt maken. Je vindt een product wel of niet interessant en anders kom je de volgende dag maar terug. Dat is hun principe. Een uitverkocht product keert vaak ook niet meer terug in het assortiment. Bij de verlopen deals zien we onder andere refurbished iMacs, rugtassen en slippers staan. Je weet dus eigenlijk nooit wat je de volgende dag kunt verwachten op de site.


Hoe werkt Dealert?

Zoals gezegd vind je op Dealert dag- en weekdeals. Deze blijven vaak net zo lang staan tot ze volledig uitverkocht zijn of totdat het animo dusdanig is verzwakt, dat ze van de site verdwijnen. Zodra er een bepaald punt wordt bereikt aan aankopen, zorgt Dealert.nl ervoor dat deze in bulk worden aangekocht. Zo kunnen zij producten laag inkopen, waardoor jij het gekochte product vervolgens ook tegen een aantrekkelijke prijs in huis haalt.

Het bestelproces bestaat uit een paar stappen op de website. Allereerst adviseert Dealert om jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief. Via die weg ben je direct op de hoogte van de nieuwe deals die op de site verschijnen. Vervolgens is het mogelijk om het product aan je winkelwagen toe te voegen en te betalen. Vervolgens houd je via track & trace je pakket in de gaten. Af en toe vind je ook ‘pre-order’ opties op de site voor nieuwe producten, waarbij je een product alvast op voorhand kunt bestellen.


Klantenservice Dealert.nl

In tegenstelling tot veel andere aanbiedingen websites, heeft Dealert een eigen taalgebruik. Ook qua site indeling zijn ze ietwat anders dan de rest, maar bovenal kleinschaliger. Hoe dat zich vervolgens verhoudt richting de klantenservice? We zochten het voor je uit:

blank

FAQ

De snelste manier om aan algemene antwoorden op vragen te komen is door de FAQ door te lezen. Hier vind je vragen met betrekking tot het aankopen van producten, levertijden en betalingsmogelijkheden. Ook vind je hier op voorhand beantwoorde vragen met betrekking tot bedrijven die zaken willen doen met de site. Zowel zakelijk als voor de particulier loont het om hier een kijkje te nemen.

Contactformulier

Op de FAQ pagina vind je rechtsonder een knop waarin ‘support’ staat geschreven. Zodra je daarop klikt, kan je een onderwerp in typen waarover je een vraag hebt. Geen match? Dan verschijnt er een contactformulier. Hier vul je je naam, mailadres en eventueel bestelnummer in. Voeg daar je vraagstuk en eventueel bijlagen aan toe, waarna je op verzenden drukt. Vervolgens ontvang je een mail terug vanuit Dealert met een antwoord. Hoe lang het duurt voordat je antwoord krijgt is niet bekend.

Social media

We moesten even zoeken op de site, maar ergens in de FAQ stond verscholen dat Dealert ook open staat voor het ontvangen van DM’s via Twitter en Facebook Messenger. Wil je rechtstreeks iemand te spreken krijgen? Dan is Social Media the way to go. Ook hier is de responstijd niet bekend.

Bellen?

We hebben nog even verder gezocht of er andere manieren zijn om iemand van Dealert te spreken te krijgen. Helaas hebben we dat tot op het moment van schrijven nog niet gevonden. We hebben geen telefoonnummer gevonden en ook geen openingstijden van de klantenservice. Je zit vast aan de FAQ, social media en het versturen van een bericht via het contactformulier, waarna het wachten is op een antwoord.

Betaalmogelijkheden

Ondanks dat Dealert een vrij kleine webshop is, zijn er veel mogelijkheden om via te betalen. We zetten ze voor je op een rijtje:

 • PayPal (+3% extra bovenop het totaalbedrag)
 • iDeal (geen extra kosten)
 • CB (+3% extra bovenop het totaalbedrag)
 • Maestro, American Express, Visa, Mastercard (+4% bovenop het totaalbedrag)
 • Sofort (+6% bovenop het totaalbedrag. Bedoelt voor bestellingen uit Duitsland)
 • Apple Pay (+4% bovenop het totaalbedrag)

Garantie

blank

Op Dealert.nl vinden we niet heel veel terug met betrekking op garantie. Natuurlijk heb je de wettelijke garantie van 14 dagen bedenktijd waar je je altijd op kunt beroepen. In de algemene voorwaarden geeft Dealert weer dat je per product in de productbeschrijving meer informatie vindt over de garantie per product. Dit verschilt namelijk per product, omdat het assortiment dusdanig verschillende artikelen bestaat. Helaas vinden we lang niet in iedere productbeschrijving extra informatie over de specifieke garantie op dat product. Dus mocht je er niet uitkomen bij een product dat je wilt kopen, adviseren we je altijd om even navraag te doen bij de klantenservice.

Verzending

Over het algemeen werkt Dealert niet volgens een vandaag besteld is morgen in huis principe. Dit omdat producten soms nog vanuit de andere kant van de wereld moeten komen. Bestellingen worden in bulk opgekocht bij een fabriek elders. Daardoor duurt de ene bestelling een week en een andere bestelling soms wel meer dan een maand. Dat is de reden waarom Dealert.nl dusdanig lage prijzen hanteert.

Zodra een pakket binnen Nederland daadwerkelijk naar je onderweg is, ontvang je een track & trace code per mail. Dit zal zijn vanuit DHL, de pakketdienst waarmee Dealert samenwerkt. Op het gebied van verzendkosten is de webshop echter wel wat vaag. Zo vinden we een product in het assortiment genaamd ‘bijdrage voor extra verzendkosten’ die je enkel op aanwijzing van de klantenservice moet kopen. ‘Want anders krijg je misschien helemaal niks’ staat er ook bij. Wat ze hier precies mee bedoelen is ons niet helemaal duidelijk.


Retourneren

Binnen de bovengenoemde 14 dagen bedenktijd, mag je een product zonder opgaaf van reden altijd terugsturen. Verder volgt Dealert.nl volgens eigen eggen de leidraad voor retouren zoals weergegeven via het Thuiswinkel.org waarborg. Ook al zijn ze hier zelf (nog) geen lid van. Op voorhand wil Dealert.nl dat je twee checks uitvoert:

 1. Heb je het product in de afgelopen 14 dagen ontvangen?
 2. Controleer het product op beschadigingen. 14 Dagen in het bezit hebben is anders dan 14 dagen gebruiken. Als het product en de verpakking beschadigd is, wordt een retour geweigerd. Dan ontvang je het product weer terug met bijgevoegde acceptgiro voor verzendkosten.

Terugbetalingen vindt plaats op dezelfde betaalmethode als waarop de aankoop is gedaan. Hoe lang dit duurt is niet bekend.

blank

Reparatie

Op het moment dat je een product hebt gekocht dat defect gaat, is het mogelijk om deze via Dealert te laten repareren. Of het nu gaat om een horloge of een laptop, het kan allemaal. Stuur het product op naar Dealert.nl, waarna zij je een prijsopgave geven sturen. In het geval van een afgekeurde reparatie of een onterechte retour, ontvang je een betaalverzoek van €6,50 per mail voor de verzendkosten.


Prijs- / kwaliteitverhouding

Het is lastig om per product een prijs- / kwaliteitverhouding neer te zetten. Het assortiment aan producten verschilt dagelijks en ook de inhoud van de artikelen wijzigt telkens. De ene dag koop je er een laptop of een setje batterijen, waar je de andere dag een koffiezetapparaat of een Star Wars lamp koopt. De prijzen die Dealert hanteert zijn over het algemeen niet erg hoog, waardoor het loont om eens een gokje te wagen. Je kunt per product altijd een keer kijken of je deze elders misschien voor een nog aantrekkelijker bedrag kunt krijgen via Google.

Producten in de webshop zijn helaas niet voorzien van reviews. Het is als klant niet mogelijk om een beoordeling achter te laten, waardoor het ook niet mogelijk is om gebruikerservaringen van eerdere kopers te controleren. Het blijft dan ook altijd maar de vraag wat je daadwerkelijk in huis haalt. Producten die zijn uitverkocht, keren ook niet meer terug in het assortiment van de webshop.


Acties en kortingen

blank

Korting op korting ontvangen, dat is waar Nederlanders over het algemeen voor staan. Pronken met een deal op een verjaardag is de hobby van velen. We zochten voor je uit of het op Dealert.nl mogelijk is om nog meer korting te ontvangen op aangeprezen producten.

Nieuwsbrief

Aanbiedingen verschijnen slechts op tijdelijke basis op de website. Ook op het moment dat een artikel gepubliceerd staat, verdwijnt het product weer zodra deze is uitverkocht. In de meeste gevallen komt dit product dan ook niet meer terug. Om als eerste op de hoogte te blijven van de nieuwe deals, adviseert Dealert je om je op hun nieuwsbrief in te schrijven. Telkens als het dagelijkse nieuwe aanbod online komt, ontvang je een nieuwsbrief. Zo heb je als eerste de mogelijkheid om te beslissen of je het product wilt kopen of niet. Of er ook met extra kortingen wordt gestrooid in de nieuwsbrief, is niet bekend.

Anders nog iets?

Eigenlijk niet. De enige extra die je vindt op de site van Dealert is de mogelijkheid om je in te schrijven voor een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Verder vind je er geen flash deals, (verstopte) kortingscodes of andere poespas om jou van een nog betere deal te voorzien. Er verschijnt een deal op de site en daar ga je wel of niet op in. Dat is het enige waar Dealert voor staat.


Wel of niet kopen bij Dealert.nl?

Op Dealert.nl vind je op dagelijkse basis slechts een handvol producten op de site. Wat dit voor producten zijn verschilt ook telkens weer, daar is geen peil op te trekken. Op het moment dat je een product ziet staan voor een leuke prijs, zorg er dan voor dat je er op tijd bij bent om het product aan je winkelwagen toe te voegen. Vind je er vandaag niet iets terug waar je hart sneller van gaat kloppen? Keer de volgende dag dan gewoon weer terug om het nieuwe aanbod te bekijken. Om op de hoogte te blijven van het telkens veranderende aanbod kan je je altijd inschrijven op de nieuwsbrief. Zo sta je als eerste op de stoep bij een verversing van het assortiment.


Tips voor kopen bij Dealert

Ondanks het kleine, dagelijkse assortiment, kunnen we je nog wel enkele tips meegeven om in acht te nemen voordat je iets koopt.

blank

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg een melding zodra het nieuwe assortiment online staat;
 • Neem contact op via Twitter of Facebook Messenger voor sneller, direct contact;
 • Lees de productbeschrijving goed door met betrekking tot levertijden en eventuele garanties;
 • Keer elke dag terug om het nieuwe assortiment te bekijken;

Beste alternatieven voor Dealert

Dealert is niet de enige aanbiedingen website die werkt met dag- en weekdeals. Aangezien Dealert een redelijk klein assortiment hanteert, ben je misschien op zoek naar meer. Kijk daarom eens op een van de volgende Nederlandse aanbiedingen websites:

ActievandeDag

ActievandeDag is de ideale plek om deals te scoren op het gebied van nieuwe dingen en activiteiten. Een overkoepelende plek om iets te kopen wat je nodig hebt of altijd al eens hebt willen proberen. De kortingen lopen soms wel op tot 95%, waardoor het zeker loont om te kijken.

SlajeSlag

SlajeSlag is een veilingsite. Hier blijf je baas over je eigen portemonnee, omdat je net zoveel kunt bieden als je zelf wilt op een product. Zolang je je eigen gezonde verstand er maar bijhoudt en niet teveel gaat bieden op producten.

Stuntpakker

Stuntpakker is een online drogisterij met voordelig geprijsde cosmetica, verzorgingsproducten, schoonmaakartikelen en allerlei andere producten die je in een drogisterij kunt kopen. Je vindt er gewoon de bekende merken tegen goede prijzen.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Elke dag een nieuw aanbod
 • Veel betalingsmogelijkheden
 • Geen keuzestress
Minpunten:
 • Openingstijden klantenservice onbekend en bellen niet mogelijk
 • Zeer klein aanbod
 • Levertijden sterk variërend. Soms wel erg lang
Ga naar Dealert.nl
foto auteur Lars Meijer
Deze review is geschreven door Lars Meijer

Lars houdt van schrijven. Kruipt graag in het hoofd van een ander en zet dat inlevingsvermogen om in woorden. Geef hem een leeg, wit document en hij vult 'm met content waar de lezer blij van wordt. Meer informatie? Bekijk Lurz.nl

Ervaringen Dealert

Ervaring geschreven door Stan
26 april 2021
Betrouwbare partij

Dealert is een beetje een aparte site. Het lijkt net even anders te zijn dan die andere flitsende dealsites die je tegenwoordig hebt. Daardoor kan je je misschien afvragen of het wel een betrouwbare partij is. Het is alleen wel zo dat je gewoon krijgt waar je om gevraagd hebt en waar je op geboden hebt. Dat is juist bij die andere flitsende sites lang niet altijd het geval. Daarom zou ik zeggen dat je hier dus gewoon met een betrouwbare partij te maken hebt. Je kunt hier van alles bestellen en het is altijd gemakkelijk om snel nog even een cadeautje of iets wat je gelijk nodig hebt voor een fijne lage prijs te bestellen op deze plek. Dealert blijft één van mijn vaste adressen de komende tijd.

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling Dealert

Website www.dealert.nl
Sterren
Ervaringen
80% aanbevolen, 1 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Dealert.nl
© ReviewGo.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement