Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Tips over online webshops, diensten & producten

Flixbus review & ervaringen

Flixbus
Ga naar Flixbus.nl

Onze expert over Flixbus:

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022

Flixbus is een busmaatschappij voor lange(re) afstanden dan regulier streekvervoer. In totaal biedt dit bedrijf je de mogelijkheid om ruim 2500 verschillende locaties te bezoeken in meer dan dertig landen. Tegen een relatief goedkope prijs, ten opzichte van bijvoorbeeld een vliegreis, waan je je met de bus al gauw op een geheel nieuwe locatie. Vandaag nemen we de Flixbus onder de loep. Hoe eenvoudig boek je een reis bij Flixbus en is het mogelijk om later wijzigingen door te voeren? Ook kijken we naar klantenservice mogelijkheden en welke extra’s er eventueel bij je boeking komen kijken.

Waarom kies je voor Flixbus?
 • Veel opstapplaatsen en bestemmingen
 • Reis naar ruim dertig verschillende landen
 • Relatief goedkope prijs- / kwaliteitverhouding
 • Wifi en toiletten in iedere bus
 • Veel betaalmogelijkheden
 • Extra's enkel optioneel, niet verplicht
 • Mogelijkheid tot privébus met chauffeur
Ga naar Flixbus.nl

Is Flixbus een betrouwbare reisaanbieder?

blank

Over het algemeen is Flixbus een betrouwbare reisaanbieder. De meeste bussen komen op de geboekte tijd aan en vertrekken wanneer het moet. Toch vind je ook voldoende ervaringen van mensen die niet te spreken zijn over Flixbus. Over het algemeen geven de meeste reviews aan dat je niet met al te hoge verwachtingen de reis in moet gaan, waardoor de ervaring altijd meevalt.


Flixbus in het kort

Flixbus is een reisaanbieder die enkel busreizen levert. Tegen een lage prijs boek je een busreis die je van A naar B brengt. Flixbus beschikt over ruim 2500 verschillende opstappunten in meer dan dertig landen. Al deze plekken zijn door Flixbus aan elkaar verbonden. Aan de gebruiker is het enkel een kwestie van het kiezen van een opstapplaats en eindbestemming. Flixbus is herkenbaar aan de felgroene bus witte / oranje bestickering.

Opstappen Flixbus

Opstappen op de Flixbus gaat vrij eenvoudig. Boek je ticket via de website of de app en zorg ervoor dat je deze paraat hebt tijdens het instappen. Alle Flixbussen vertrekken vanaf het centrale station per dorp of stad.

Is Flixbus vaak op tijd?

Net als een trein of vliegtuig, wil je ook dat je Flixbus op tijd vertrekt. Als jij afspreekt om op 16.21 te vertrekken en je staat om 17.00 nog op je bus te wachten, dan word je daar niet vrolijk van. Over het algemeen ontvangt Flixbus varierende reviews. Bij de ene persoon komt de gereserveerde bus nooit opdagen, waar anderen een top ervaring hebben. Ook dit is veelal persoons- en situatiegebonden. Over het algemeen is Flixbus qua tijden relatief betrouwbaar.


Klantenservice Flixbus

Bij vragen en problemen wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Daarin lijkt Flixbus niet altijd even goed bereikbaar te zijn en zijn de opties vrij beperkt.

Bereikbaarheid telefonisch

De beller is meestal sneller. Voor direct contact vind je op de website het volgende telefoonnummer: 0049-30300137300. Er zijn geen openingstijden bekend van dit klantenservice nummer. De hulp aan de andere kant is vaak in het Engels of Duits, wat ook niet altijd helpt.

FAQ

Op de klantenservice pagina van Flixbus vind je een FAQ. Daarin staan de meest gestelde vragen uitgelegd met een passend antwoord. Kom je er vervolgens nog niet uit? Dan heb je als laatste optie in een vragenlijst van de FAQ een optie om contact op te nemen:

Formulier

De contactmogelijkheid die uit de FAQ voortkomt is een contactformulier. Hier laat je je persoonsgegevens achter en heb je de mogelijkheid om een bestand toe te voegen. Daarop ontvang je dan een antwoord. Er staat geen tijdsindicatie bij het formulier dat je invult.

blank

Direct mailen

Geen zin in dit contactformulier, maar direct contact opnemen met Flixbus? Stuur ze zelf een mail. Het mailadres waarop je hen bereikt is service@flixbus.nl. Hier is wederom geen tijdsindicatie bekend voor een antwoord.

Hoe werkt omboeken bij Flixbus?

Toch je reis na bestelling omboeken? Dat overkomt de besten. Tot een kwartier voor vertrek mag je je reis nog omboeken. Daarin heb je de mogelijkheid om je vertrekplaats of de eindbestemming aan te passen. Ook is het mogelijk om je passagiersnaam en / of telefoonnummer aan te passen. Voor het wijzigen van persoonsgegevens worden geen kosten in rekening gebracht, tenzij de boekingsprijs sinds het boeken van je reis is verhoogd. Dit prijsverschil wordt dan in rekening gebracht.

Voor het wijzigen van de vertrektijd of -bestemming gelden de algemene annuleringsregels. Doe je dit binnen 30 dagen voor vertrek, dan ontvang je annuleringskosten. Langer van tevoren? Boek je je reis eenvoudig om. Zowel via de website van Flixbus als via hun app doe je dit zelf.

Hoe werkt annuleren?

Voor het annuleren gelden vrijwel dezelfde regels die bij een omboeking gelden. Annuleren kan tot 15 minuten voor vertrek, echter ben je dan wel eventuele annuleringskosten kwijt. Daarnaast ontvang je van Flixbus een voucher voor het bedrag waarvoor je deze reis hebt geboekt. Deze voucher pas je zelf vervolgens toe op een volgende reis. Deze reis dien je binnen 12 maanden na ontvangst van de voucher in te wisselen. Annuleer je je reis minimaal 30 dagen van tevoren? Dan betaal je geen annuleringskosten.

De annuleringskosten zijn hoger hoe dichterbij je bij de reis bent:

 • > 30 dagen = 0 euro
 • >=14, <30 dagen = 1 euro
 • >=3 , <14 dagen = 3 euro
 • <3 dagen = 5 euro

De annuleringskosten in deze opsomming zijn per persoon waarvoor een reis is geboekt.

Wat te doen bij klachten?

Bij een reis kan van alles misgaan. Ook wordt er niet altijd aan jouw verwachtingen voldaan. Dit resulteert erin dat je wel eens een klacht in wilt dienen. Flixbus heeft op haar website een hele pagina ingericht met betrekking tot de passagiersrechten. Hierop staan mogelijke situaties geschetst en welke rechten daarop van toepassing zijn voor de reiziger. Mocht je het met één van de geboden oplossingen in jouw situatie niet eens zijn? Dan verwijst Flixbus je niet door naar een klachtenpagina bij het bedrijf zelf, maar naar het ILT. Dit is het Inspectie Leefomgeving en Transport – Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Oftewel, je mag zelf een passende oplossing zoeken bij het ministerie. Grote kans dat je daar ook niet op zit te wachten. Probeer in een dergelijke situatie eerst de eerder genoemde klantenservice opties uit voor direct contact met Flixbus.

SGR – Hoe is de garantie bij faillissement?

Ieder bedrijf kan op ieder moment failliet gaan. Ook een reisaanbieder als Flixbus is daarvoor niet immuun. Mocht dit onverhoopt gebeuren terwijl je net een reis bij Flixbus hebt geboekt, dan hoef je je niet direct zorgen te maken over het financiële aspect. Het SGR keert namelijk uitbetaalde bedragen terug van betaalde boekingen bij een failliete organisatie die bij hen is aangesloten. Dit is het geval met Flixbus. In het geval van vliegreizen kijkt de SGR altijd of je nog via een andere organisatie dezelfde reis kunt krijgen. In het geval van busreizen met de Flixbus is dit niet altijd het geval, dit omdat er altijd met eigen bussen gereden wordt. Op het moment dat Flixbus failliet is, kunnen de bussen in beslag worden genomen.


Wat ontvang je precies bij een boeking?

Als je een reis boekt, wil je op voorhand graag weten wat je ontvangt bij je ticket. Wat zit er direct bij de prijs inbegrepen? Verder lichten we hier enkele algemene faciliteiten van een Flixbus toe. Zo weet je straks helemaal waar je aan toe bent.

Bagage

Als je op reis gaat, dan ga je niet met lege handen weg. Minstens een rugzak gaat mee en voor langere trips is daar vaak ook een (rol)koffer bij. Bij ieder ticket dat je aankoopt bij Flixbus, mag je gratis 1x handbagage en 1x ruimbagage meenemen. De rugzak neem je mee in de bus en bewaar je onder je stoel. De (rol)koffer gaat in de ruimbagage. Wil je meer bagage meenemen? Dan biedt Flixbus daarvoor een aparte prijslijst.

blank

Faciliteiten in de bus

Tijdens een lange busrit wil je zoveel mogelijk gemak ervaren. Flixbussen zijn daarin voorzien van een eigen Wi-Fi netwerk, extra beenruimte en stopcontacten. Ook is er voldoende bagageruimte voor jouw reguliere en extra bagage. Ben je vergeten een snack te kopen op voorhand? Aan boord van de meeste Flixbussen vind je voordelige snacks en drankjes.

Eigen stoel kiezen

De meeste Flixbussen zijn voorzien van verschillende stoelen. Deze varieren van een klassieke busstoel, een stoel met tafeltje, met extra zitplaats en een panoramastoel. Deze laatstgenoemde stoel is een stoel voorin de bus met het mooiste uitzicht. Niet bij alle reizen is het mogelijk om op voorhand een stoel te reserveren. Als dit wel mogelijk is, dan doe je dat tijdens het boekingsproces. De kosten voor het reserveren van een eigen stoel zijn afhankelijk van zowel de gekozen stoel als de reisafstand.

Hoe schoon is een Flixbus?

Alle bussen worden na iedere reis grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Bij langere reizen vindt er op belangrijke, grote bushaltes, ook een reiniging tussendoor plaats. In deze situaties dienen de bezoekers even uit te stappen, zodat de bus schoongemaakt wordt.


Prijs- / kwaliteitverhouding

Voor een luxe en snelle reis van Amsterdam naar Parijs, boek je al gauw een TGV of Thalys. Qua prijs betaal je dan soms wel het zesvoudige dan bij een Flixbus. Toch vinden we het wel fijn om de prijs- / kwaliteitsverhouding van de Flixbus in haar eigen perspectief te zetten. Hieronder enkele punten die daar verder op ingaan:

Hoe is de prijs ten opzichte van andere reisaanbieders?

Goedkoop, snel en van goede kwaliteit. Dat is veelal het streven van de mens. In het geval van Flixbus geldt in ieder geval goedkoop, maar toch is het mogelijk om nog goedkoper te reizen. Zoek je op dezelfde busreizen van Flixbus, dan vind je vaak een goedkoper en sneller alternatief bij een soortgelijke aanbieder: Blablacar of Blablabus. Toch zijn de prijzen die Flixbus aanbiedt alsnog niet hoog en vrij marktconform. Zowel voor de korte als langere reis vind je Flixbus veelal op de tweede plaats.

Natuurlijk zegt een goedkopere prijs elders niet direct dat de kwaliteit van de reis ook direct beter is. Zowel bij Flixbus als een Blablacar of Blablabus varieren de reviews van gebruikers van uiterst positief tot super negatief. Zoals al eerder in de review aanbod is gekomen: boek een reis en ga er met gematigde verwachtingen in. Dan valt de reis alleen maar mee.

Verborgen kosten

Zodra je een reis zoekt, vind je bij vele reisaanbieders vaak een vanaf prijs. Ook bij Flixbus is dat het geval, maar bij hen gaat dit enkel om optionele extra’s. Deze zijn als volgt onderverdeeld:

blank

Stoelreservering

Tegen een meerprijs reserveer je één of meerdere stoelen in de bus. Per type stoel verschilt het bedrag dat je extra betaalt:

 • Panorama + €4,99 p.p.
 • Klassiek + €2,99 p.p.
 • Tafel + €3,49 p.p.

Verzekeringen

Ook is het mogelijk om jezelf extra te verzekeren tijdens een busrit van Flixbus. Boek een bagageverzekering bij voor €0,69. Tegen een extra prijs van €2,99 boven op de ticketprijs ontvang je een ‘Zorgeloospakket’. Daarmee ben je tot €1000,- verzekerd op het gebied van verlies, beschadiging en diefstal van bagage en gemiste aansluitingen met de Flixbus.

Extra bagage

Standaard mag je 1 stuk handbagage en 1 stuk ruimbagage meenemen, per persoon. Heb je daar niet voldoende aan? Voor €3,99 extra mag je nog eens 20KG extra aan bagage meenemen in het bagageruim.

Klimaatneutraal

Flixbus streeft ernaar om in 2030 volledig klimaatneutraal te zijn. Per reis die je boekt heb je de mogelijkheid om daar een extra bedrag voor te betalen om daaraan bij te dragen. Per reis varieert deze prijs, maar dit gaat veelal om minder dan een Euro.

Betaalmogelijkheden en aanbetalingen

Zodra je via de website of app van Flixbus je reis boekt, betaal je deze direct. Daarvoor zijn de welbekende betaalmogelijkheden aangesloten. Zo betaal je eenvoudig met iDeal, PayPal of de meest gerenommeerde creditcards als MasterCard en Visa. Tijdens de boeking is het mogelijk om vouchers- en kortingscodes in te voeren, waardoor het eindbedrag direct lager wordt. Ook is het mogelijk om bij de chauffeur in de bus te betalen. Dit kan zowel worden gedaan met de pinpas, creditcard als contant.

blank


Promoties & acties

Met een beetje zoek- en speurwerk vind je wel enkele kleine kortingscoupons voor Flixbus op het internet. Deze coupons voer je in tijdens het boeken, waarna je direct het verschuldigde bedrag betaalt. Vaste promoties en acties doet Flixbus op het moment van schrijven niet aan.

Account mogelijkheden & voordelen bij Flixbus

Ook bij Flixbus maak je eenvoudig een eigen account aan. Dit is vooral handig als je vaker van plan bent om een reis bij hen te boeken. Voordelen hiervan zijn dat je je eigen betaalmethodes opslaat. Zo boek je je volgende reis nog sneller. Daarnaast heb je altijd een overzicht van eerder geboekte reizen. Ook alle huidige tickets die nog openstaan voor een aanstaande reis vind je hier allen overzichtelijk terug. Je persoonsgegevens blijven binnen je account opgeslagen en zijn dus voornamelijk handig voor meer overzicht en voor je toekomstige reizen. Toekomstige kortingen of financiële voordelen zal een account bij Flixbus je niet opleveren.


Reisaanbod

Met Flixbus rijd je eenvoudig van A naar B. Zowel binnen de Nederlands grenzen rijden er bussen naar vrijwel alle bekende steden. Boek een reis van Groningen naar Rotterdam of van Haarlem naar Maastricht. Ben je van plan om verder van huis te gaan? Flixbus biedt ruim 2500 verschillende bestemmingen in meer dan dertig landen in Europa en groeit met de dag. Wil je een busreis van Delft naar Berlijn? Vul deze optie in op de website en zie welke mogelijkheden er voor je zijn. De meeste Europese hoofdsteden bereik je al vanaf een bushalte bij jou in de buurt. Flixbus biedt daarnaast de mogelijkheid om een reis te boeken op basis van een gewenste categorie. Hieronder een geselecteerd overzicht van enkele opties:

Skibestemmingen

Selecteer je Duitsland en skibestemmingen? Dan krijg je direct vier opties: Garmisch-Partenkirchen, Goslar, Wernigerode en Winterberg. Selecteer je opstappunt in Nederland (of elders), de gewenste datum en vertrek. Toch liever in een ander land skiën? Selecteer Zwitserland en ga naar Chur, Interlaken of Luzern.

Winkelen

Wil je eens ergens anders winkelen dan de winkelstraat bij jou om de hoek? Selecteer de categorie ‘Winkelen’ en het gewenste land en vind de leukste winkelplaatsen. Ga een dagje van Groningen naar Amsterdam met de Flixbus om lekker te shoppen. Wil je winkelen en direct de zon opzoeken? Ga naar Firenze, Mantova, Milaan of Napels in Italië met de Flixbus.

Wandelen

Kom lekker tot rust met een lange wandeling op een locatie waar je nog nooit eerder bent geweest. Verken de natuur in Zweden door met de Flixbus naar Funädalen, Jönköping of Vemdalen af te reizen. Liever niet naar het Noorden, maar naar het Zuiden? Neem een Flixbus naar Saint-Malo, Toulon of Voiron in Frankrijk.

Op de website van Flixbus vind je talloze categorieën terug, welke je toepast op het land naar keuze. Zo waan je je straks misschien wel in een land waar je op voorhand nooit had durven dromen. Experimenteer vooral zelf op de website.

blank

Wat zijn de populairste busreizen van Flixbus?

Busreizen duren over het algemeen aanzienlijk langer dan vliegreizen. Vanuit Nederland is het dan ook niet gek dat de meest populaire busreizen in de omringende buurlanden liggen. Hoog op de wensenlijst van veel mensen liggen reizen naar Duitse, Franse, Belgische en Engelse steden. Veel van deze reizen bedragen enkele uren, waarvoor een nachtbus ideaal is. Daarover later meer.

Een van de populairste busreizen op de website is die van Groningen naar Bremen. Dat komt omdat deze busreis relatief kort is, want deze bedraagt nog geen drie uur. Toch ben je dan wel al in een ander land en ontdek je snel nieuwe omgevingen. Daar kan een vliegtuig niet tegenop.

blank

Nachtbussen

Als je op vakantie gaat, dan wil je van iedere minuut genieten. Om direct van een volle dag te genieten, biedt Flixbus de mogelijkheid om in nachtbussen te rijden. Stap aan het begin van de nacht op en stap ’s ochtends uit op de gewenste locatie, elders in Europa! Bijkomend voordeel is dat er minder verkeer op de weg is en de kans op files daardoor verkleint.

Flixbus geeft aan dat je voor een nachtrit niet per se vroeger hoeft te boeken. Sterker nog, als er op het moment van vertrek nog plek is, koop je direct een buskaartje bij de chauffeur. De prijs van het ticket kan daardoor wel hoger zijn dan een eerder geboekt ticket.

Bus huren met eigen chauffeur

Bij Flixbus is het ook mogelijk om je eigen touringbus te huren met chauffeur. Via de website vraag je zelf een offerte aan voor de gewenste reis, zonder reserveringskosten. Of het nu gaat om een schoolreisje van de basisschool, een bedrijfsuitje met het hele kantoor of een groepsreis naar een bruiloft. Voor iedere gelegenheid boek je zelf een privébus.

Wil je een bus huren met een eigen chauffeur voor een reis naar het buitenland? Ook dat is geen enkel probleem. Voer de startlocatie en de eindbestemming in en ontvang direct een prijsopgave, op basis van het aantal mensen dat meereizen. De ontvangen prijsopgave is inclusief alle mogelijke kosten.


Is de website gebruiksvriendelijk?

Zodra je de website van Flixbus bezoekt, dan is deze inhoudelijk logisch opgedeeld. Direct op de homepagina vul je je startpunt en eindbestemming in, de gewenste datum en het aantal personen. Op basis daarvan filtert het systeem direct de mogelijke reizen. Toch iets verder op onderzoek? Boven in het menu zijn al je mogelijkheden vrij helder uitgelegd. Qua informatie vind je op voorhand ontzettend veel terug. Het enige minpunt, wat ook al eerder is aangekaart in deze reviews, zijn de beperkte mogelijkheden van de klantenservice. Qua aanbod hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken, omdat alle 2500 locaties uiteindelijk met elkaar zijn verbonden in Europa.


Verzekeringen

Tijdens het boeken van je reis biedt Flixbus de mogelijkheid om een bagageverzekering of zorgeloospakket af te nemen. Daarmee ben je tot maximaal €1000,- verzekerd voor al je bagage. Eventuele (doorlopende) reisverzekeringen of annuleringsverzekering biedt Flixbus zelf niet aan. Daar dien je zelf voor te zorgen bij een verzekeringsmaatschappij naar keuze.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Veel opstapplaatsen en bestemmingen
 • Reis naar ruim dertig verschillende landen
 • Relatief goedkope prijs- / kwaliteitverhouding
 • Wifi en toiletten in iedere bus
 • Veel betaalmogelijkheden
 • Extra's enkel optioneel, niet verplicht
 • Mogelijkheid tot privébus met chauffeur
Minpunten:
 • Klantenservice zeer beperkt
 • Annuleren of omboeken brengt vaak extra kosten met zich mee
 • Reisverzekering zelf buitenom regelen
Ga naar Flixbus.nl
foto auteur Lars Meijer
Deze review is geschreven door Lars Meijer

Lars houdt van schrijven. Kruipt graag in het hoofd van een ander en zet dat inlevingsvermogen om in woorden. Geef hem een leeg, wit document en hij vult 'm met content waar de lezer blij van wordt. Meer informatie? Bekijk Lurz.nl

Ervaringen Flixbus

Ervaring geschreven door Richard
26 mei 2021
Goede touroperator

Ik vind Flixbus gewoon een goede touroperator. Het is leuk om met de bus op reis te gaan en je kunt overal in Europa komen op deze manier. Het is dus ook wel heel fijn om op zoek te gaan naar bestemmingen waar je zelf misschien niet snel naartoe zou rijden. Flixbus zorgt dan dat alles gewoon goed verzorgd is. Met de bus gaan is ook lekker ontspannen omdat je niet met veel controles en andere zaken te maken hebt. Zodra je instapt begint de vakantie gewoon, is mijn ervaring. Ik kan het iedereen aanraden om het op deze manier te doen. Zeker als het straks weer vakantietijd wordt en iedereen tegelijk op reis wil.

Ervaring geschreven door Pim
17 mei 2021
Busreizen

Vakantie is ervoor om lekker te doen wat je zelf wilt en zo nieuwe dingen te ontdekken. Eén van de dingen die hoog op mijn lijstje staat is een busreis door Europa ondernemen. Ik heb hem inmiddels al uitgezocht bij Flixbus. Door de pandemie heb ik hem helaas nog niet kunnen maken. Wel contact gehad met de klantenservice over de mogelijkheden. Zodra het weer kan sta ik bovenaan de lijst. Iedereen was zeer behulpzaam en begrijpend. Ik hoop dat het snel weer kan, want ik heb hoge verwachtingen van deze operator. Benieuwd wat voor avonturen ik allemaal kan gaan beleven in de bus!

Ervaring geschreven door Dion
11 maart 2021
Kan niet wachten

Ik heb nog altijd een vakantie tegoed met Flixbus. Ik kan niet wachten tot het zo ver is. Ik ben al eerder met de bus gegaan op deze manier. Lekker naar grote steden in Europa voor een paar tientjes. Terwijl het ook nog eens lekker comfortabel is en je nergens aan hoeft te denken. Dat maakt het dus wel heel lekker om op deze manier te gaan. Ik heb er echt super veel zin in en ik hoop dat ik snel mijn vakantie opnieuw kan boeken zodat ik in de bus kan springen en lekker kan gaan genieten. Fijne service van Flixbus.

Ervaring geschreven door Karin
29 januari 2021
Betrouwbaar

Ik wilde een keer met de bus op vakantie omdat dat me net iets duurzamer leek. Vanwege het idee van openbaar vervoer enzo. Ik had me er wel op voorbereid dat het minder comfortabel zou worden dan ik gewend was. Maar dat viel dus reuze mee. Natuurlijk is een bus wel even iets anders dan je eigen auto of snel even overvliegen. Maar dat moet je gewoon in calculeren. Ik vond de chauffeur in ieder geval heel betrouwbaar en zo lastig was het nu ook allemaal weer niet in de bus. Ter plaatse, in Parijs, blijft het natuurlijk gewoon een vakantie, dus daarvoor hoef je het niet te laten. Ik ga nog wel vaker met de bus als het op deze manier kan!

Ervaring geschreven door Mona
18 september 2020
Goedkoop naar Parijs

Vorig jaar met Flixbus naar Parijs gereden voor rond de €20,-. Bus is comfortabel en de reis beviel goed. Hoorde dat je zelfs nachtbussen hebt. Ideale manier voor een budget tripje.

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling Flixbus

Website www.flixbus.nl
Sterren
Ervaringen
84% aanbevolen, 5 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Flixbus.nl
© ReviewGo.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies