Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Tips over online webshops, diensten & producten

GayParship review & ervaringen

GayParship
Ga naar Nl.gay-parship.com

Onze expert over GayParship:

Laatst bijgewerkt: 15 februari 2023

Veel datingsites bieden tegenwoordig de ruimte aan zowel heterogebruikers als gaygebruikers. Dat is mooi, maar vaak valt de ledenbasis klein uit. Grote datingsites zijn daarom interessanter om in te duiken. Maar welke heeft veel naamsbekendheid, een grote ledenbasis én goede functies?

Een van de bekendste datingsites van Nederland, Parship, heeft gelukkig een eigen datingsite voor de gay community: GayParship. Een onderzoekje waard dus. In deze review lees je er daarom alles over.

Waarom kies je voor GayParship?
 • Veel functies
 • Uitgebreide persoonlijkheidstest
 • Met Premium een uitgebreidere persoonsanalyse als PDF
 • Uitgebreide appondersteuning
 • Moedigt traag datingsproces aan
 • Hoge kans van slagen
 • Goed afgestelde doelgroep
Ga naar Nl.gay-parship.com

Inschrijven

Zoals bij iedere datingsite begin je met het opgeven van je e-mail en wachtwoord om een account aan te maken. Later krijg je een bevestigingsmail, maar eerst krijg je een flinke vragenlijst aangeleverd.

blank

De persoonlijkheidstest zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen. Daar zitten vragen tussen waar je misschien even over na wil denken, maar je wordt aangemoedigd om ze instinctief in te vullen. De vragen zijn speciaal ontworpen om sociaal wenselijke antwoorden te vermijden en dat voel je. Bijvoorbeeld, hoe belangrijk is fysieke aantrekkingskracht? Wil je gescheiden of samen slapen? Hoe reageer je op een gebroken hart? Er zitten ook minder zware vragen tussen, zoals wat je graag doet in je vrije tijd, of naar welke muziek je vaak luistert.

Persoonlijke vragen

Er zitten ook aparte vragen bij die je puur op gevoel moet beantwoorden. Soms moet je figuren uit een collage aanwijzen die je het meest aanspreken. Andere keren krijg je situationele vragen zoals: als een vriend een auto heeft gekocht waar je gek op bent, maar hij kan hem eigenlijk niet betalen. Wat zou je hem vertellen?

blank

De antwoorden op deze vragen zijn niet openbaar, dus je kunt volkomen eerlijk zijn. GayParship werkt net als Parship met een algoritme dat profielen aan de jouwe matcht op basis van je antwoorden. Het is dus belangrijk om zo waarheidsgetrouw mogelijk te zijn.

Openbare profiel

Vervolgens kun je je openbare profiel uitwerken. Hier kun je alles over jezelf kwijt dat je wilt. Je kunt hier meteen je profielfoto en andere foto’s uploaden. De profielfoto wordt eerst gekeurd door GayParship voordat hij online verschijnt. Dat is een normale procedure op alle grote datingsites om neppe of aanstootgevende foto’s te weren. De keuring duurt niet lang en je krijgt een mailtje of hij geaccepteerd is.

Als je niet houdt van het bijhouden van veel accounts kun je je GayParship profiel koppelen aan je Apple en Facebookaccount. Die kun je later ook weer los van elkaar maken als je ze weer wil scheiden.


Hoe ontmoet je mensen via GayParship?

Er zijn twee manieren waarop je contact kunt leggen met andere gebruikers. De eerste is via het algoritme. Die zoekt automatisch profielen op die bij je passen. De tweede is de events die GayParship organiseert. Als je een betaald abonnement neemt krijg je nog een Premium zoekfunctie erbij, maar het algoritme en de events zijn de belangrijkste onderdelen.


Wat voor singles vind je op GayParship?

Parship is een van de grootste datingsites van zowel Nederland als Europa, waar GayParship op aangesloten is. Net als Parship is GayParship bedoeld voor het zoeken van serieuze relaties. Natuurlijk heeft GayParship wel een kleinere ledenbasis dan Parship omdat er gemikt wordt op een kleinere doelgroep. Op de geaardheid na richt die zich op dezelfde mensen, namelijk hoogopgeleide singles tussen de 30 en de 55.

Opmerkelijk genoeg zegt GayParship dezelfde succesratio aan te houden als Parship, namelijk dat een derde van hun gebruikers de liefde vindt via hun diensten. Zelf zou ik dat met een korreltje zout nemen, maar het spreekt boekdelen van hun zelfvertrouwen. De site straalt inderdaad een serieuze en vastberaden toon aan. Gebruikers zullen dus waarschijnlijk erg kritisch naar je profiel kijken.

blank


Functies

Er zitten redelijk wat onderdelen en functies in GayParship. Hieronder beschrijf ik ze in het kort.

Mijn partnervoorstellen

De grootste reden om voor GayParship te kiezen is natuurlijk het algoritme. Dat zoekt en selecteert automatisch profielen voor jou die de beste kans van slagen hebben om een relatie mee te beginnen. Periodiek worden die gesuggereerd onder het kopje Partnervoorstellen. Keuzes worden gemaakt op basis van je antwoorden op de vragenlijst, je openbare profiel en je eigen zoekvoorkeuren. Iedere match wordt voorzien van een matching score rechtsboven in de profielfoto. Hoe hoger het getal, hoe beter het profiel bij de jouwe aansluit.

blank

Wanneer je de lijst van aansluitende profielen doorkijkt kun je niet meteen alles over iemand te weten komen. Alle foto’s inclusief de profielfoto zijn geblurd. Daarnaast kun je geen namen lezen, iedereen wordt genoemd met zijn of haar beroep. Je zult dus ‘Fitnessinstructeur’ zien in plaats van ‘Marissa.’ Dat kan op het begin even vreemd aanvoelen. Je zult profielen dus grondig moeten doorlezen en minder letten op uiterlijk.

Profiel bezoeken

Als een profiel in de lijst staat die je aanspreekt kun je die bezoeken door op de foto te klikken. Je kunt hier geen foto’s of namen zien, maar de rest van zijn of haar profiel wel. De meeste gebruikers hebben een profieltekst en een opsomming van hun karakteristieken, persoonlijke kenmerken en informatie over hun leefstijl en gewoontes. Je kunt ook zien hoe goed zijn of haar kwaliteiten bij jou aansluiten in de persoonlijkheidsanalyse. Bij Testresultaten kun je daar meer over lezen.

blank

Testresultaten

Dit is interessant genoeg om als eigen functie gezien te worden. Bij Testresultaten zie je hoe al jouw kwaliteiten samenkomen.

Het algoritme perst alles samen wat het over je weet. Het resultaat is een serie infographics die laten zien waar je sterk en zwak bent, aan wie je behoefte hebt en van wie je weg moet blijven. Je wordt gescoord op een aantal kwaliteiten. De meeste kwaliteiten zijn vergelijkbaar met de bekende Big Five persoonlijkheidstest.

blank

Om alles eruit te slepen wat erin zit moet je alsnog een betalend lid worden. De persoonlijkheidstest kan nog uitgebreider, maar dat is alleen mogelijk met een Premiumabonnement. Bij het afnemen krijg je een uitgebreide PDF in je inbox en meer verfijning bij je testresultaten. Je kunt de test ook apart aanschaffen voor € 129,-.

Matchen op basis van algoritme

De testresultaten zijn wel openbaar voor andere gebruikers. Die van iemand anders kun je terugzien bij zijn of haar profiel. Je kunt daar meteen zien welke van jouw kwaliteiten goed samengaan met de ander en welke niet.

blank

Het datingproces is misschien trager dan op andere datingsites, maar met deze openbare analyse weet je meteen hoe goed iemand bij je aansluit. Dat kan je zoektocht weer enorm versnellen.

De enige twijfel die ik heb bij de test is natuurlijk hoe accuraat de resultaten zijn. Zou je echt alles te weten kunnen komen over een persoon op basis van infographics? Je kunt een link met beperkte uitleg over de testmethode zien bij de testuitslag, maar dan weet je nog niet genoeg. Je zult het moeten proberen om erachter te komen.

Events

Niet alles wat je uit GayParship kunt halen is online te vinden. Naast de website en app worden er regelmatig evenementen georganiseerd voor leden. De soorten events kunnen erg verschillen, dus er is wel iets voor iedereen.

Onder het kopje Events kun je zien welke er binnenkort gehouden worden, voorzien van datum, tijd en plaats. Je moet jezelf opgeven voordat je mee kunt doen. Vaak zijn er een beperkt aantal plaatsen dus meld je zo vroeg mogelijk aan. Meestal zit er wel een meerprijs vast aan een event.

Foto’s vrijgeven

Zoals eerder beschreven zijn profielfoto’s in eerste instantie geblurd. Je kunt je eigen foto’s per gebruiker vrijgeven als je dat wil.

Alias

Een van de vreemdere functies op Parship is profielen een andere naam geven. Die naam wordt alleen voor jou vervangen. Het voelt een beetje raar aan om iemand een naam te geven die hij of zijn waarschijnlijk niet heeft. Aan de andere kant kun je iemand met wie je contact hebt zijn of haar echte naam vragen en instellen.

Je kunt een alias geven door op de ‘hamburger’ bovenin te klikken (de drie streepjes). Daar ga je naar Naam wijzigen. Mocht je verward raken welke naam je aan wie hebt gegeven is er niks aan de hand. Je kunt iemand als favoriet maken om die te bewaren, of de unieke profielcode opslaan die ieder profiel heeft. Die zie je terug bij ieder profiel.

IJsbreker

Een van de leukste functies op GayParship is de IJsbreker. Dat is een lijst met vragen die je graag wil stellen aan een andere gebruiker. Je mag zelf kiezen wat die vragen zijn, en dat kan zo diep of absurd zijn als je zelf wil. Je kan de ander dus flink uitdagen om zijn of haar creativiteit te gebruiken. Als de antwoorden van de gebruiker overeen komen met de jouwe kun je iets weggeven zoals je profielfoto, of afspreken om samen een drankje te doen. Je kunt degene die je IJsbreker hebt beantwoord terugvinden in je contactenlijst.

Berichten

Je kunt berichten sturen en videobellen vanaf Berichten. Je kunt mensen ook blokkeren of automatische berichten sturen.

Mijn favorieten

Onder Mijn favorieten kun je profielen bijhouden als je ze interessant genoeg vindt om ze later nog te bezoeken.

Glimlachen

Een Glimlach is een like die je een profiel kunt geven. Op die manier laat je iemand weten dat je interesse in hem of haar hebt zonder dat je een berichtje stuurt. Het is daarom een laagdrempelige manier om contact te leggen.

Bezoekers

Onder Bezoekers kun je zien wie jouw profiel heeft bekeken maar geen bericht heeft gestuurd.

Bezochte profielen

Als je veel profielen achter elkaar hebt doorgelezen kun je al snel vergeten welk profiel je bezocht hebt. Bij Bezochte profielen kun die terugvinden. Zo raak je nooit iemand kwijt tussen de andere leden.

Magazine &  Advies

Bij Magazine vind je een bescheiden blogje waar alles instaat over de gay online datingwereld. Je krijgt hulp bij het maken en kiezen van een goede profielfoto, tips over hoe je een goede eerste indruk maakt, uitleg over de datingetiquette en meer. Af en toe zijn er columns en artikelen die ervaringen of onderzoekjes beschrijven.

blank

Alsnog is de blog voor GayParship niet zo groot als die van de heterovariant. Het voelt ook iets minder afgewerkt aan. Toch is het een bemoedigend onderdeel van de site als je een nieuwkomer bent, of graag terugleest hoe andere gebruikers hun dates ervoeren.

Advies

Advies is iets meer gericht op actie. Het lijkt veel op het magazine maar komt met concretere voorbeelden van wat je kunt verwachten in de online datingwereld. Sommige onderwerpen liggen voor de hand, maar andere dingen zijn erg interessant om te weten. Net als het Magazine is Advies op GayParship gefocust op gay gebruikers, wat een groot voordeel is ten opzichte van andere blogs op datingsites.

Succesverhalen

Er is ook plaats voor succesverhalen, te vinden naast Advies en Magazine. GayParship is trots op het hoge percentage aan gebruikers dat ze succesvol koppelen en dat laten ze graag zien. Gebruikers die blij zijn dat ze de liefde hebben gevonden kunnen hier hun verhaal kwijt. Vaak worden eerste ontmoetingen en vakanties in het kort beschreven. De afwerking is niet altijd even mooi, maar niets is zo fijn als een paar hoopgevende verhalen als het even niet meezit. Net als Magazine en Advies is het compleet gericht op gay gebruikers.


Gebruiksgemak

GayParship heeft dus veel in huis om je te helpen in je zoektocht, maar dat kan de website ook wat onoverzichtelijk maken. Het is soms even zoeken naar wat je nodig hebt maar het gebruik went relatief snel.

Een groter punt van irritatie vond ik de constante pop-ups en instructies die me belaagden. Zeker als je nog in de introductiefase zit word je op iedere manier herinnerd aan de introductieprijs. Hetzelfde geldt voor de app. Ook stroomt je inbox vol met schreeuwerige aanbiedingen. Ik vind de verkoopmethode best agressief.

blank

Na de introductieperiode en de begininstructies zul je wat minder lastig gevallen worden gelukkig. Even volhouden op het begin dus.


Veiligheid

De veiligheid van gebruikers op datingsites is erg belangrijk. Je vult immers persoonlijke informatie in bij je profiel. GayParship heeft daarom een solide bescherming tegen derde partijen geïnstalleerd op de site.

Profielcontrole

Alle profielen worden gecontroleerd door de website op ongepast gedrag, nepfoto’s en verdachte handelingen. Profielen die de regels schenden kunnen worden opgeheven of worden geschorst. Zo worden behalve vervelende gebruikers ook scammers tegengegaan.

Dat is op zich niet genoeg natuurlijk. Nepprofielen zijn een universeel probleem op websites en op datingsites al helemaal. Er glippen altijd wel een paar kwaadwillende gebruikers door de beveiliging. Vaak zijn die uit op geld of betaalgegevens. Je zult daar zelf waakzaam voor moeten zijn. Een rode vlag is bijvoorbeeld een gebruiker die begint te chatten in gebroken Engels. Je kunt die zelf tegengaan door ze te blokkeren of te melden bij de klantenservice. Gebruikers worden van harte aangemoedigd om de site veilig en betrouwbaar te maken. Er is ook een pagina op de website met veiligheidstips. Een aantal daarvan kun je ook terugvinden onder Advies.

Cloudflare

De IT-bescherming is een belangrijk onderdeel op websites om te beschermen tegen hackers. Daar worden meerdere programma’s voor gebruikt op GayParship. Denk onder andere aan Amerikaans IT-beveiligingsbedrijf Cloudflare om online informatie te versleutelen.


GayParship’s privacybeleid

Met buitenlandse bedrijven in het spel is het extra belangrijk om het privacybeleid te checken, want de regels over datagebruik en -verwerking zijn niet overal hetzelfde. Bij GayParship lijkt alles prima in orde te zijn.

Gebruikersdata worden opgeslagen en gebruikt volgens de normen van de EU. De verschillende programma’s die gebruikt worden zijn niet vastgekoppeld aan de gebruikersdata, dus je gegevens blijven veilig.

Data kan ook worden verwijderd. Nadat je je profiel opheft gaat een wettelijk verplichte bewaartermijn in voor de website. Voor de meeste gegevens is dat ongeveer een jaar. Daarna worden alle gegevens verwijderd.


Keurmerken

Als een van de weinige datingsites heeft GayParship een keurmerk van Thuiswinkel Waarborg. Dat keurmerk heeft aansluiting bij een paar van de grootste bedrijven in Nederland zoals Bol en Coolblue. Het betekent dat GayParship zich bindt aan een grote set strenge regels in transparantie, veiligheid en betrouwbaarheid. Daarnaast kreeg GayParship een hoge rating van de Consumentenbond privacymeter.

Zelfs op fora, waar teleurgestelde gebruikers vaak frustraties delen, vallen de negatieve reviews reuze mee. De meeste klachten gingen eerder over de prijzen of de mensen die ze ontmoetten dan de site zelf. Dat is een erg goed teken.


GayParship app

Als je op zoek gaat naar de GayParship app in de Playstore zul je die niet kunnen vinden. De gayvariant gebruikt namelijk dezelfde app als Parship. Als je die app download en inlogt met je GayParship account zul je gewoon aan de slag kunnen met de gayvariant dus. Deze heeft veel van dezelfde functies als Parship, die ik hieronder beschrijf.

blankblankblank

Mijn partnervoorstellen

Dit blijft de belangrijkste functie. Alles wat je ermee kon op de site kun je ook op de app. Deze keer zijn ze verborgen onder het rood-witte plusje. Het voelt een beetje krap misschien, maar het menu is overzichtelijk en zorgt ervoor dat je makkelijk bij iedere functie kan.

Favorietenlijst

Mijn favorieten heet dus net iets anders, maar je kunt er verder dezelfde dingen mee. De Favorietenlijst kan langzamerhand een beetje vol raken, maar de indeling is nu verticaal gemaakt zodat de profielen onder elkaar komen te staan.

Berichten

Dit is de belangrijkste functie van de app, want hiermee kun je tijdens werkdagen gesprekken beginnen en voortzetten. Als het alleen via de website moest lopen zouden gesprekken alleen gevoerd kunnen worden na werktijd.

Bezoekers

Je kunt met dezelfde lay-out als de rest van de app nog steeds inzien wie onlangs je profiel heeft bezocht onder Bezoekers. Met de app blijf je goed up-to-date.

Mijn profiel

Je kunt met Mijn profiel in de app op ieder moment van de dag nog aanpassingen maken aan je profiel, lidmaatschap en foto’s. Zelfs met een klein scherm valt het best mee om iets te veranderen.

Opties

Onder de knop Opties is een link naar klantenservice. Daar kun je ook lezen over de algemene voorwaarden, het veiligheidsbeleid en de privacyverklaring van GayParship.

De link naar klantenservice leidt naar de website, en niet een contactformulier. Dat is meteen de enige mogelijkheid om contact te leggen met de helpdesk. Het voelt best onvriendelijk, zeker voor de prijzen die ze vragen.

De app werkt soepel en naar behoren. Alle belangrijke elementen zitten er in, dus je kan bijna zonder website als je wil. Voordat je de app kunt gebruiken moet je je account verifiëren met een code die ze sturen naar je e-mailadres. Het is dus ook nog eens goed beveiligd.


GayParship kosten

Zelfs voor langere abonnementen betaal je per maand een stuk meer dan veel andere datingsites durven te vragen. Hieronder staan de prijzen bij elkaar.

Pakketten

 • Premium Lite (6 mnd.) – € 39,90 p.m. (€ 239,40 totaal)
 • Premium Classic (12 mnd) – € 24,90 p.m. (€ 298,80 totaal)
 • Premium Comfort (24 mnd) – € 19,90 p.m. (€ 477,60 totaal)

Als je meteen de introductieprijs neemt, betaal je dit:

 • Premium Lite (6 mnd.) – € 39,90 p.m. (€ 239,40 totaal)
 • Premium Classic (12 mnd) – € 16,19 p.m. (€ 194,28 totaal)
 • Premium Comfort (24 mnd) – € 12,94 p.m. (€ 310,56 totaal)

blank

Abonnementen worden automatisch verlengd nadat ze aflopen. Dat wordt per maand gedaan tegen € 79,90. Als je dat niet wil moet je dat een maand van tevoren aangeven. Ik heb zelf moeite met die regeling. Dat zou namelijk geen maand hoeven zijn, bij sommige datingsites kan dat al vanaf 48 uur van tevoren. En al helemaal tegen € 79,90 als je het een keer vergeet. Dat is gewoon niet in orde.

Wat kun je met een gratis GayParship account?

Je kunt niet genoeg met een gratis GayParship account om een werkelijke zoektocht te beginnen. Je kunt gedeeltelijk je persoonlijkheidsanalyse inzien, likes sturen, berichten ontvangen en je foto’s vrijgeven. Die kun je dan weer niet zelf zien, ook niet als iemand ze vrijgeeft. Zie het dus vooral als een mogelijkheid om te zien wat een betaald abonnement je kan bieden.

Wat kun je met een betaald GayParship account?

Er zijn drie betaalde abonnementen waar je uit kunt kiezen.

Lite abonnement

Het kortst mogelijk abonnement is bij andere datingsites vaak het langst mogelijke abonnement, namelijk een schokkende zes maanden. Daar krijg je ook geen zachte prijs voor: het is omgerekend alsnog € 39,90 per maand. Dat is het Lite-pakket, en die geeft nog steeds niet alle opties vrij.

Met een Lite-abonnement krijg je de uitgebreide persoonlijkheidsanalyse en kun je berichten sturen. Meer niet.

Classic abonnement

Het tweede abonnement is al interessanter, maar die is voor een heel jaar tegen € 29,90 per maand. Pas vanaf dit abonnement krijg je alle opties die GayParship biedt. Je kunt naast ongelimiteerd berichten uitwisselen ook foto’s zien, bezoekers terugvinden en gebruik maken van de Premium zoekfunctie. Zo kun je gerichter profielen filteren in je regio. Daar komt een profielcheck bij, waar het GayParship team je advies geeft over het optimaliseren van je account. Daarnaast krijg je je persoonlijkheidsanalyse als PDF in je inbox. Je krijgt ook een contactgarantie van vijf leden. Een contactmoment is een reactie op je bericht, een like of het vrijgeven van foto’s, dus daar zit je erg snel aan. Helaas is GayParship niet helemaal duidelijk of je die contactgarantie krijgt vanaf zes maanden of pas vanaf twaalf. Onder in bij de uitleg over lidmaatschappen staat van wel, maar bij de pakketten zelf staat weer van niet. Het voelt alsof GayParship je pas serieus neemt als je voor een jaar tekent eigenlijk.

Comfort abonnement

Het laatste abonnement geldt voor twee jaar, het langste abonnement dat ik heb gezien op een datingsite. Dit pakket biedt dezelfde functies als die van zes maanden, maar tegen een lager maandtarief van € 24,90 per maand.

Je kunt ook alleen de persoonlijkheidsanalyse aanschaffen voor € 129,-, of alleen de profielcheck doen voor € 49,-.

Is GayParship het geld waard?

Waarschijnlijk zijn er weinig websites zo goed toegerust voor de gay community als GayParship. Ze zijn een betrouwbare, gekeurde en bekende datingservice. Je krijgt een indrukwekkend aantal functies om de liefde te vinden in een groot ledenbestand. De doelgroep is goed afgestemd: gay, hoogopgeleid, 30+ en op zoek naar een serieuze relatie. Als je daartoe behoort zullen er weinig sites zijn die je zo goed op weg kunnen helpen. Ik denk dat GayParship het geld zeker waard is, maar laat het duidelijk zijn dat het gaat om veel meer geld dan bij de meeste datingsites.

Betaalmogelijkheden

Je kunt betalen met iDeal, PayPal en creditcard.

Als je het prettig vindt om in termijnen te betalen kan dat, maar dan komen er wel kosten bij. Hoe kleiner de termijnen hoe meer je extra kosten betaalt per storting. Per halfjaar wordt er € 2,50 extra gerekend bijvoorbeeld, maar per maand wordt dat € 7,-. Om € 7,- per maand, iedere maand te rekenen is buitensporig. Met een abonnement van twee jaar zou je € 168,- extra betalen op deze manier. Het is beter om even te sparen en in een enkele keer af te lossen dus.


Klantenservice

Onder in de balk vind je een link naar het contactformulier. Je kunt die ook vinden in de FAQ. Er is geen telefoonnummer. Dat valt tegen van een website die zichzelf presenteert als de beste van het beste. Zeker omdat die ook zo geprijsd is.

Uitschrijven en abonnement beëindigen

Hoe makkelijk uitschrijven is ligt eraan of je een gratis of betaald abonnement hebt. Met een gratis abonnement kun je jezelf uitschrijven via Instellingen onder Gegevens. Je ziet de uitschrijfknop bij Profielstatus.

Als je een betaald abonnement hebt past GayParship helaas een trucje toe om de psychologische drempel te verhogen. Je wordt gedwongen om persoonlijk contact op te nemen met de klantenservice om op te zeggen. Ze vragen om daarbij een reden op te geven. Die mail moet je zelf uittypen. Een gewaardeerde klant die de hoofdprijs betaalt zou niet door dit soort hoepels hoeven springen.


Conclusie

Een grote en gelijkgestemde doelgroep in combinatie met veel functies maakt GayParship een uitstekende site voor de gay community. Hou wel rekening met het prijskaartje, de vele pop-ups en tegenvallende klantvriendelijkheid. Als je gay en 30+ bent, een hogere opleiding hebt genoten en bovenmodaal verdient kan het bijna niet mis. Als je niet tot die doelgroep behoort kun je het beste verder kijken.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Veel functies
 • Uitgebreide persoonlijkheidstest
 • Met Premium een uitgebreidere persoonsanalyse als PDF
 • Uitgebreide appondersteuning
 • Moedigt traag datingsproces aan
 • Hoge kans van slagen
 • Goed afgestelde doelgroep
Minpunten:
 • Klantenservice alleen bereikbaar via contactformulier
 • Basisabonnement biedt nog steeds niet alle functies
 • Drempel voor opzeggen
Ga naar Nl.gay-parship.com
foto auteur Joey de Vries
Deze review is geschreven door Joey de Vries

Joey is een echte speurneus. Altijd op zoek naar de "addertjes" onder het gras, pikante details en de kleine lettertjes. Gek op schrijven, bloggen, sport en lezen.

Ervaringen GayParship

Ervaring geschreven door Ezra
17 mei 2021
Daten

Daten is voor gay mannen niet overal even gemakkelijk. In de steden kan je vast wel iemand vinden waar het mee klikt. Woon je in kleinere plaatsen, dan wordt dat een stuk lastiger, weet ik uit ervaring. Bovendien is het niet altijd even gemakkelijk om ervoor uit te komen. Daardoor ben ik blij dat ik met Gay Parship toch de man heb gevonden waar ik op dit moment mijn leven mee wil delen. Er zijn nog heel veel meer leuke mannen te vinden die ik helaas moest teleurstellen, maar dat biedt dus voor jou kansen. Ik kan het je als ervaringsdeskundige in ieder geval aanraden om het eens een keer een kans te geven. Je leven wordt er echt een stuk leuker door.

Ervaring geschreven door Elvin
29 januari 2021
Tevreden

Voor mij is Gay Parship precies op het juiste moment in mijn leven gekomen. Toen ik nog studeerde in de grote stad, de grootste, was het allemaal wel wat gemakkelijker om leuke mannen te vinden om mee te daten. Maar toen ik daarvandaan verhuisde merkte ik ineens dat de wereld veel meer gesloten was. Daarom ben ik dus maar eens gaan kijken of ik de leuke mannen in de buurt via een andere weg kon vinden. Dat is dus gelukt met Gay parship. Sindsdien date ik weer volop.

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling GayParship

Website nl.gay-parship.com
Sterren
Ervaringen
80% aanbevolen, 2 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Nl.gay-parship.com
© ReviewGo.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies