Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Tips over online webshops, diensten & producten

Swingers Date Club (SDC) review & ervaringen

Swingers Date Club (SDC)
Ga naar Sdc.com/nl

Onze expert over Swingers Date Club (SDC):

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022

Sommige koppels willen af en toe meer dan alleen elkaar. Als je daar open voor staat is veel mogelijk in de online dating wereld. Zo is er de Swingers Date Club, een platform waarbij koppels elkaar kunnen ontmoeten voor kortstondig contact. Om dat in goede banen te leiden heeft de datingsite veel functies en een uitgebreide klantenservice. Daarnaast kun je erg precies je wensen communiceren om snel te vinden wie je zoekt, of dat nu voor een avond of meerdere keren is. Lees hier alles wat je over Swingers Date Club moet weten.

Waarom kies je voor Swingers Date Club (SDC)?
 • Inventieve en handige functies
 • Groepsgevoel leeft
 • Mogelijk om levenslang lid te worden
 • Goede prijzen (zeker voor gedeelde accounts)
 • Veel mogelijkheden om contact te leggen
 • Actieve ledenbasis
Ga naar Sdc.com/nl

Inschrijven

Het aanmaken van een profiel is iets anders dan bij de meeste datingsites, dus die bespreek ik wat uitgebreider. Dat heeft vooral te maken met het feit dat je je kunt inschrijven als koppel. Je kunt natuurlijk ook inschrijven als individu maar de meeste profielen zijn stellen. De meeste gebruikers vragen ook liever stellen dan individuen.

blank

Al voordat je je informatie invult krijg je een disclaimer te zien over de data die wordt opgeslagen. Ik heb nog nooit meegemaakt dat een datingsite zo duidelijk van tevoren aangeeft wat ze verwerken. Ook moet je toestemming geven voor het sturen van reclame, iets wat datingsites toch altijd doen. Het is dan ook van belang of je een Europees burger of inwoner bent of niet: afhankelijk daarvan kan Swingers Date Club bepalen welk privacyreglement voor jou geldt. Ze benadrukken dat ze je informatie niet zullen verkopen aan derden.

Dan is het tijd om je account te creëren. Bij het aanmaken van je profiel kun je uitgebreid je voorkeuren opgeven. Wil je swingen, hookups zoeken of feestjes bijwonen? Of misschien wil je als koppel een swing doen met twee vrouwen, maar wil je zelf een hookup met een man-vrouw stel. Je kunt ook een aantal fetishes aangeven. Als je het nog allemaal niet zeker weet kun je met een druk op de knop alles aankruisen. Dit is later nog te veranderen.

blank

Daarna is het tijd voor wat persoonlijke introducties. Je stelt jezelf als koppel voor, geeft aan waar jullie naar op zoek zijn en laat weten of je geïnteresseerd bent in het opdoen van nieuwe clubs, groepen en evenementen. Daarna kun je een profielfoto uploaden, extra foto’s toevoegen en zelfs een filmpje uploaden. Al deze dingen zijn niet verplicht maar verhogen wel je kansen.

blank

Persoonlijke gegevens

Bij de volgende stap mag je je persoonlijke gegevens toevoegen. Dat doet ieder van het koppel voor zich. Je kunt daar meteen wat kwijt over je interesses en eerdere ervaringen, en hoe jullie in elkaar steken als koppel. Is jullie relatie bijvoorbeeld monogaam? Vind je intelligentie belangrijk? Welke talen spreek je? Heb je tatoeages of piercings? Ben je een roker? Deze en veel meer vragen zijn te beantwoorden.

Swingers Date Club is een erotisch georiënteerde site. Daarom zal het niemand verbazen dat je uitgebreid je fysieke kenmerken aan kunt geven. Lengte, gewicht, haar- en oogkleur, etnische achtergrond en zelfs of je besneden bent of niet. Het is duidelijk geen site voor verlegen gebruikers, maar je kunt ervoor kiezen om vrijwel alles voor jezelf te houden. Slechts een paar kenmerken zijn verplicht te noemen. Het gaat dan altijd om karakteristieken die toch openbaar voor de wereld zijn, zoals haarkleur en lengte. Je moet ook je geboortedatum opgeven natuurlijk.

Als laatste mag je invullen met welke seksuele handelingen je je comfortabel voelt. De wensen die je aan kunt geven kunnen redelijk uitgesproken zijn. Het interessante van deze optie is dat je als partners op dit vlak uit elkaar mag liggen. Je kunt meteen zien waar je overlapt en wat je bereid bent te doen als koppel.

blank

Wanneer je al deze informatie ingevuld hebt kun je eindelijk je account activeren. Dat moet via een bevestigingsmail die meteen naar je inbox gestuurd wordt. Je moet die activeren voordat je de browser sluit, maar als het goed is kun je de mail meteen bevestigen en hoef je niet te wachten.


Hoe ontmoet je mensen via Swingers Date Club?

Bij het overzicht word je welhaast overweldigd met knoppen, kleuren en schermen. Op het eerst zal je niet weten waar te moeten kijken. De belangrijkste functies om gebruikers te ontmoeten heb ik hieronder samengevat.

Online

Bij Online zie je welke leden nu ingelogd zijn op Swingers Date Club. Je kunt die profielen dus direct aanspreken en real-time antwoord krijgen.

blank

Zoeken

De zoekfunctie van Swingers Date Club is zeer uitgebreid. Je kunt vrijwel over ieder aspect iets te wensen hebben. Lichaamstype, seksuele oriëntatie, fetishes, leeftijd, lengte, etnische achtergrond, met of zonder foto… het gaat maar door. Wat hier natuurlijk ontbreekt maar wel op iedere andere datingsite aanwezig is, zijn persoonlijkheidsgerichte vragen. Alles is dus puur fysiek.

blank

Chatroom

De Chatroomfunctie is eigenlijk een pagina vol chatrooms. Sommige zijn members-only, maar er zijn ook meerdere waar je als gratis lid gebruik van kunt maken. Gebruikers kunnen die zelf aanmaken als ze dat willen. De chatrooms van de site zijn ingedeeld op de gesproken taal.

Door in een chatroom te stappen heb je direct live contact met gelijkgestemde mensen. Je kunt snel veel nieuwe leden leren kennen op deze manier. Daarnaast is het een manier om de community als geheel te verkennen.

Groepen

Naast erotiek ligt er een nadruk op de community, ofwel de groep swingers die met elkaar in contact staan. Swingers Date Club biedt dan ook verscheidene manieren om in contact te komen met het grotere plaatje. Een voorbeeld daarvan is Groepen, een pagina die een lijst aan clubs, meetings, beurzen en feestjes presenteert. De toegang is niet vanzelfsprekend: je kan alleen uitgenodigd worden met een betaald abonnement.

SpeedDating

De SpeedDating pagina is waar gebruikers een oproep doen om elkaar binnenkort te ontmoeten. Soms zoekt een koppel iemand voor een dagdeel in het aanstaande weekend bijvoorbeeld. Je kunt via deze functie meteen reageren op een wensvraag. Je moet wel een betalend lid zijn om te kunnen speeddaten.

blank

Hoe ziet een profiel eruit?

De foto’s van profielen die je vindt onder Online, SpeedDating en elders zijn niet voor tere zielen. Veel portretfoto’s zijn onherkenbaar gemaakt maar laten verder meer dan genoeg zien. Af en toe showcasen leden in hun foto’s wat ze al samen gedaan hebben. Je kunt met de vanillemodus instellen om de 18+ foto’s te censureren als je wil.

Als je een profiel aanklikt krijg je de introtekst voor allebei de gebruikers te zien. Daar schrijven de meeste mensen op wie ze zijn en wat ze graag willen. Het is opvallend dat de teksten hier langer zijn dan op veel datingsites met een monogaam oogmerk. De inhoud is natuurlijk ook iets anders.

De meeste profielen hebben naast een portretfoto nog een paar extra foto’s die je kan bekijken als je een betaald abonnement hebt. Behalve de foto’s en introtekst staan daaronder nog de karakteristieken die je zelf hebt kunnen invullen op het beginscherm. Daar zie je voor beide mensen alle fysieke kenmerken, voorkeuren en gesproken talen staan. Omdat gebruikers van het heel Europa door elkaar lopen is het wel zo handig dat je je kunt instellen op een taalbarrière.

In de rechterbalk kun je een profiel ook een like geven of aangeven niet meer te willen zien. Je kunt ook instellen dat je aan een profiel ‘herinnerd’ wil worden. Vanuit het profiel kun je een chat aanvragen (als die online is), berichtjes sturen of notities voor jezelf bij het profiel zetten, en het profiel vragen om vrienden te worden. Het is werkelijk ongehoord hoeveel je kunt op deze site.

Het is verstandig om een portretfoto te uploaden voordat je je zoektocht begint. Gebruikers kunnen namelijk aangeven om alleen bekeken te worden door profielen met foto’s.


Wat voor gebruikers vind je op Swingers Date Club?

Swingers Date Club is een behoorlijk grote site met meer dan drie miljoen leden verspreid over heel Europa. Ze zitten allemaal in dezelfde database dus je hebt keuze genoeg. Swingers Date Club is gepubliceerd in negen talen. Het is dus een voordeel als je meerdere talen spreekt, of in ieder geval toch wel Engels. Er zijn veel Nederlandse profielen maar het is niet helemaal duidelijk hoe groot dat percentage is.

Het is onderhand vast duidelijk dat het niet draait om de ware liefde op deze site (al is er vast wel ergens plek voor). Omdat het in de basis een swingersite is hebben vrijwel alle leden al een (open) relatie. Daarbuiten kunnen gebruikers redelijk verschillen in hun wensen. Sommige zoeken een stel, anderen alleen een vrouw, soms wil iemand iets eenmaligs en een andere keer een buitenechtelijke relatie. Het is verstandig om ieder profiel goed door te lezen om te weten met wie je te maken hebt. De meeste profielen vertellen je graag waar ze op hopen in de introtekst.


Functies

Er zijn enorm veel knoppen en schermen op Swingers Date Club. Veel functies zijn verrassend inventief en maken slim gebruik van het groepsgevoel op de site. Allemaal zijn ze opgedeeld in categorieën en aangegeven met kleurcodes en icoontjes. Daarnaast bevinden ze zich altijd op dezelfde plek in het overzicht. Ondanks de hoeveelheid knoppen zul je dus niet snel verdwalen.

Mailbox

In je mailbox ontvang je alle berichtjes die niet via de chat gaan. Verder krijg je meldingen en uitnodigingen voor op handen zijnde feestjes en events. Je hebt via de mailbox meteen een link naar de helpdesk die je bij de eerste keer inloggen een berichtje sturen. Dat is zeer klantvriendelijk vergeleken met de summiere contactformulieren van veel andere datingsites.

blank

Contacten

De Contactenpagina houdt bij met wie je al interacties hebt gehad. Dat kunnen likes, berichten en vriendschapsverzoeken zijn maar ook afwijzingen van vriendschappen en geblokkeerde leden. Je kunt ze allemaal filteren op deze categorieën als je iemand wil terugzoeken.

Like

Je kunt een profiel een like geven als je interesse hebt. Daar moet je wel betalend lid voor zijn.

LiveStream

Bij de LiveStream zie je live gestreamde filmpjes van gebruikers. Dit betreft erotisch en zelfgemaakt materiaal. Dit is een pagina waar de community zich kan vinden en verbinden, want iedereen kan meekijken en reageren.

Blog

De Blogfunctie laat gebruikers openbaar posten. De meeste vertellen over hun ervaringen en gedachtes over swingen. Sommige gebruiken het om vragen te stellen of elkaar op weg te helpen. Je kunt posts liken en erop reageren. Je moet wel een lid zijn om mee te kunnen bloggen.

Laidar

Bij de Laidar kun je zien wie van de Swingers Date Club community nu actief is in je directe omgeving. Dit is geen compleet overzicht maar zo kun je een beetje bijhouden wie wat doet in je stad of dorp. Geel is voor aanbieders van diensten (geen prostitutie, maar bijvoorbeeld fotografie) en paars is voor activiteiten van koppels.

Populariteitspagina

Op de Populariteitspagina staan de swingers die op het moment erg goed bevallen bij de gebruikers met wie ze hebben afgesproken. Deze zijn opgedeeld in verscheidene categorieën, afhankelijk van wat je de beste meetlat vindt: meeste likes, meeste foto’s, meeste vrienden, meeste filmpjes, meeste validaties, enzovoorts.

Profielbezoekers

Leden die nieuwsgierig zijn hebben je misschien al bekeken. Als dat zo is kun je die terugzien bij je Profielbezoekers. Handig om te zien bij wie je allemaal in de smaak valt.

Nieuwe leden

Bij Nieuwe leden zie je wie er recent bij gekomen is. Als je de meeste profielen al eens langs hebt zien komen kan dat erg handig zijn.

Validaties

Je kunt andere profielen valideren, dat wil zeggen verklaren als echt. Hoe meer validaties een profiel heeft, hoe betrouwbaarder die is. Dat je als gebruiker kunt scannen op nepprofielen vind ik een uitstekend idee.

Ledenservice

De Ledenservice is een platform voor gebruikers om hun handeltjes te adverteren naar de ledenbasis. Er is geen prostitutie aanwezig op de site, maar veel van de diensten en producten die hier verkocht worden hebben te maken met seks. Denk aan sensuele fotografiediensten of de verkoop van seksspeeltjes bijvoorbeeld. Er zijn ook verkopers aanwezig met wat minder spannende aanbiedingen, zoals handgemaakte houten meubels.

blank

Contests

Er zijn verscheidene wedstrijden op Swingers Date Club. Er is er een voor de beste (dus meest sexy) beschreven ervaring met andere gebruikers, een voor de beste foto en een voor het beste filmpje. Je kunt de inzendingen lezen en bekijken op de pagina’s, ook als gratis lid. Je kunt je stem uitbrengen op gezette tijden. De ledenbasis is tevens de jury.


Gebruiksgemak

Het is opvallend hoe makkelijk en uitgebreid de site is aan de ene hand, en gedateerd op andere vlakken. Zo is de indeling van de knoppen soms verticaal en andere keren weer horizontaal. Dat maakt het gebruik soms irritant. Ik heb wel vaker het gevoel gehad dat het allemaal net niet past. Zo ook bij de profielbeschrijvingen, waar introtekst vaak midden in een woord afbreekt naar de volgende regel. Alle juridische teksten inclusief de gebruikersvoorwaarden zijn in het Engels geschreven. Als je alleen Nederlands vloeiend spreekt moet je soms dus even worstelen.

Geordende functies

Hetzelfde geldt voor de functies, ook al zijn ze netjes geordend op kleur en categorie en voorzien van icoontjes. Veel ervan zijn namelijk onbekend voor me en dat maakt uitleg wenselijk. Die is helaas nergens te vinden. Ook bij de lidmaatschappenpagina staat normaliter vermeld wat de voordelen zijn van een betaald abonnement, maar hier moet je dat bij elkaar zoeken. Het is soms een uitdaging om uit te vinden hoe alles werkt. Je zal misschien niet snel verdwalen, maar dat betekent niet dat alles meteen duidelijk is.

Uitgesproken site

Als laatste nog een kanttekening voor het gebruik in publieke ruimtes. Swingers Date Club is geen datingsite die je zomaar even open kunt klappen op een openbare plek. De uitgesproken foto’s, banners, vormgeving en kleuren kunnen een passant laten denken dat je op een heel ander soort site zit. Als je al die lichaamsdelen even moe bent kun je vanillemodus aanzetten waarmee je geen naaktfoto’s meer ziet. Dit is dezelfde weergave als die de app standaard gebruikt. Zelfs dan is het verstandiger om de site vooral vanuit thuis te bezoeken.


Swingers Date Club’s veiligheid en privacyverklaring

Je wordt voor, na en tijdens het inloggen uitdrukkelijk gewezen op hoe Swingers Date Club omgaat met je informatie. Om toch helemaal zeker te zijn van waar je mee akkoord gaat heb ik hier de belangrijke elementen samengevat.

Je gegevens worden niet doorverkocht aan derde partijen, wel verwerkt en geanalyseerd. Er wordt flink veel over je opgeslagen zoals je naam, IP-adres, locatie, inlogtijden en meer. Natuurlijk worden er cookies gebruikt. Niets hieraan is ongewoon voor datingsites. Informatie wordt apart opgeslagen en beveiligd.

Online community

Met de gebruikers lijkt het ook wel goed te zitten. Het is eerder een groep dan een collectie individuen. Veel gebruikers lijken elkaar te kennen en te waarderen. Daarom zijn er ongeschreven regels over wat je wel en (beter) niet kunt doen. Discretie staat natuurlijk hoog in het vaandel. Soms roepen profielen op om namen stil te houden indien je een vage kennis blijkt te zijn. Om leuke koppels aan te moedigen kunnen die omhoog gestemd worden op de populariteitspagina. Op die manier krijgen de meest prettig en veilig verlopen interacties meer exposure.

Nepprofielen en geverifieerde accounts

Als je bang bent voor nepprofielen kun je ervoor kiezen om alleen geverifieerde accounts te bekijken. Mocht het allemaal niet genoeg zijn kun je leden altijd nog blokkeren, maar ik denk dat mensen met de verkeerde bedoelingen al snel buiten spel worden gezet door de community. Je voelt aan alles dat Swingers Date Club evenveel van de gebruikers is als van de eigenaren. De site lijkt blij te zijn om die controle te faciliteren.

Je kunt je privacy nog extra veiligstellen via de notificatie instellingen. Hier geef je aan of je wil dat iemand ziet dat je hun profiel hebt bekeken bijvoorbeeld. Je kunt ook een watermark op je foto’s zetten zodat ze onbruikbaar voor anderen zijn. Daarnaast kun je aangeven geen contact te willen met bijvoorbeeld single mannen (want er is natuurlijk een stevig overschot aan mannen op de site).


Swingers Date Club app

Swingers Date Club heeft een eigen app. Dat is erg handig, want op je mobieltje heb je toch meer privacy dan op een laptop of pc. Het moge duidelijk zijn dat deze site niet heel handig is om te browsen in een café of op het werk. Overigens zijn naaktfoto’s op de app niet mogelijk vanwege het reglement van de Play Store. Profielen die wel zo verschijnen op de site worden op de app slechts geduid met icoontjes. Daar kun je meteen rekening mee houden bij het maken van je eigen foto’s.

blank blank blank

Na het downloaden in de Store krijg je – voor de derde keer – een disclaimer met hoe ze omgaan met je gegevens en krijg je juridische informatie over het gebruik. Daarna kun je van start met de app op dezelfde manier als op de site.

De indeling van de app is precies goed. Je hebt toegang tot precies dezelfde informatie bij de profielen. De algemene functies verschillen wel wat met die op de site.

Je krijgt standaard de lijst met online leden te zien bij het inloggen, net als op de site. Als je een andere functie wil bezoeken moet je eerst het hoofdmenu openklappen. Dat werkt met de knop onderin je scherm. Vanuit hier is alles weer hetzelfde inclusief de volgorde en kleurcodes. Prettig is dat je ook vanuit de app naar de klantenservice kan (niet alle datingapps hebben daar een knop voor).

Via de app kun je niet met de inzendingswedstrijden meedoen of gebruik maken van de ledenservice. De andere functies werken verder hetzelfde maar zijn nu verticaal ingedeeld. Ondanks de wat gedateerde vormgeving werken die erg goed. De app is op zichzelf bijna even uitgebreid als de site.


Swingers Date Club kosten

Als je onmiddellijk upgradet naar een volledig lidmaatschap krijg je gratis de dubbele tijd aangeboden. Het is ook mogelijk om een levenslang abonnement af te sluiten. Als je al lid bent van de swing community is dat dus een goede zet.

blank

Swingers Date Club heeft de volgende abonnementsopties:

 • 1 maand voor € 24,95
 • 3 maanden voor € 16,65 per maand, gefactureerd in één betaling van 49,95 euro
 • 6 maanden voor € 13,33 per maand, gefactureerd in één betaling van 79,95 euro
 • 1 jaar voor € 10,- per maand, gefactureerd in één betaling van € 119,95 euro
 • Lifetime lidmaatschap voor € 250,-

Dat zijn een stuk meer opties dan veel andere datingsites bieden. Alle pakketten hebben verder dezelfde opties, het enige verschil ertussen is de duur.

Wat kun je met een gratis Swingers Date Club account?

Je kunt als gratis gebruiker je profiel compleet maken met filmpjes, foto’s en teksten. Daarnaast kun je alle functiepagina’s bekijken. Profielen blijven wel gedeeltelijk verborgen, want veel gebruikers schermen gratis leden af van hun informatie. Zo kun je sommige leden vanwege hun instellingen alleen benaderen met likes bijvoorbeeld. Hetzelfde geldt voor de chatrooms. Sommige zijn alleen voor betalende leden, anderen zijn ook te betreden voor gratis gebruikers.

blank

Je hebt ook een contactlimiet van 10 leden per dag om aan te spreken. Dat geldt voor zowel berichten als likes. Je kunt dus berichten versturen en daar zelfs foto’s aan toevoegen. Je kunt ook livestreams bezoeken. Gebruikers die het toelaten kun je likes sturen. Je krijgt meer dan genoeg om andere leden te benaderen. Een gratis lidmaatschap verloopt helaas na een week. Daarna word je buitengesloten.

Wat kun je met een betaald Swingers Date Club account?

Je kunt nog steeds van sommige profielen geweerd worden (bijvoorbeeld als je single man bent) maar nu kun je aan iedereen likes geven. Daarnaast kun je gebruik maken van de Ledenservice, kun je jezelf opgeven voor evenementen en koppel retraites (of ontvang je daar betere tarieven voor) en kun je alle informatie en foto’s opvragen van andere profielen. Partners die aangesloten zijn bij Swingers Date Club geven je korting op hun producten.

Is Swingers Date Club het geld waard?

Swingers Date Club lijkt alles te bieden wat je nodig hebt om als stel het avontuur aan te gaan. De extra maatregelen om profielen te valideren is een super toevoeging. Zo wordt het groepsgevoel maximaal benut.

De kosten zijn eigenlijk erg goed voor wat je ervoor krijgt. Veel datingsites zijn duurder, hebben minder functies en minder leden. Het is daarom de moeite waard om een levenslang abonnement te overwegen.

Betaalmogelijkheden

Je kunt met de volgende methodes betalen voor je Swingers Date Club abonnement:

 • Credit card
 • iDeal
 • Paysafecard
 • Giropay
 • Bancontact
 • Bankafschrijving

Dit is een breder assortiment dan de meeste datingsites hanteren.


Klantenservice

De helpdesk is bereikbaar via telefoon, contactformulier, chat en e-mailadres. Daarmee zitten ze in de top van datingsite klantenservice. Vaak hebben die slechts een contactformulier verstopt onderaan de FAQ. Je vindt extra links naar de helpdesk onder in de balk.

De FAQ is ook uitgebreid. Een aantal vragen worden zelfs beantwoord en uitgelegd via filmpjes. Ik kreeg echt het gevoel dat de helpdesk me graag van dienst wilde zijn. Zelfs peperdure datingsites als Parship bieden niet zoveel contactmogelijkheden.

De helpdesk kan ook benaderd worden voor informatie over evenementen, marketing en accounting.

Uitschrijven en abonnement beëindigen

Om je account te verwijderen ga je naar Account onder in de menu balk en klik je op Delete. Het is verrassend simpel eigenlijk. Een compliment waard.


Conclusie

Het belangrijkste is dat je beseft dat Swingers Date Club niet echt een datingsite is. Er wordt ook een compleet andere doelgroep bediend. Verder moet je discreet kunnen zijn. Gebruikers die opscheppen op werk zijn allerminst welkom. Je zal dan snel zonder animo zitten, want de gebruikers praten met elkaar.

Als dit alles goed in de oren klinkt ben je aan het goede adres. Op Swingers Date Club kun je open zijn over je verlangens en gebruik maken van verscheidene members-only diensten. Daarnaast heb je een uitgebreide helpdesk, veel functies die andere datingsites niet hebben en een ledenbasis van drie miljoen gebruikers. Niet echt een datingsite, maar een goed platform om je verlangens te verkennen met behulp van goede functies en schappelijke prijzen.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Inventieve en handige functies
 • Groepsgevoel leeft
 • Mogelijk om levenslang lid te worden
 • Goede prijzen (zeker voor gedeelde accounts)
 • Veel mogelijkheden om contact te leggen
 • Actieve ledenbasis
Minpunten:
 • Geen keurmerken
 • Alles draait om fysiek contact
 • Gedateerde vormgeving
 • Weinig uitleg over hoe alles werkt
Ga naar Sdc.com/nl
foto auteur Joey de Vries
Deze review is geschreven door Joey de Vries

Joey is een echte speurneus. Altijd op zoek naar de "addertjes" onder het gras, pikante details en de kleine lettertjes. Gek op schrijven, bloggen, sport en lezen.

Ervaringen Swingers Date Club (SDC)

Ervaring geschreven door Steef
22 februari 2021
aanrader wel

Al voor ons huwelijk hadden mijn vrouw en ik afgesproken dat het niet exclusief was. We gaan dus allebei zo nu en dan op zoek naar iets anders. Nu ik wat minder zin heb om allerlei evenementen en kroegen af te lopen, gebruik ik steeds vaker internet. Sinds ik deze datingsite ben tegengekomen gebruik ik echt niks anders meer. Alles is hier goed geregeld en iedereen weet vanaf het eerste moment waar het om draait. Dat maakt het allemaal wel wat gemakkelijker en comfortabeler. Al wat goede dates aan over gehouden. Wanneer dit je ding is, kan ik het dus ook zeker aanraden.

Ervaring geschreven door Derk
18 januari 2021
Zeker een uitkomst!

Ik kan er in mijn dagelijks leven niet zomaar voor uitkomen dat ik lid ben bij Swingers Date Club. Mijn vrouw weet ervan en is het er helemaal mee eens. Ze kan me gewoon niet alles geven wat ik nodig heb. Terwijl ik wel gewoon van haar hou en bij haar wil zijn. Daarom dat we het op deze manier aanpakken. Het is de manier om te zorgen dat ik me goed voel en dat zij niet voelt alsof ze tekortschiet. Alleen is dat in de maatschappij nog niet algemeen geaccepteerd. Daarom is het ook zo fijn dat er wel gewoon online een plek bestaat waar je dit op een veilige manier kan aanpakken. Vooral de discretie is een groot pluspunt voor mij. En een compliment voor de vrouwen die ik er tot nu toe ben tegengekomen mag ook wel gegeven worden.

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling Swingers Date Club (SDC)

Website www.sdc.com/nl
Sterren
Ervaringen
100% aanbevolen, 2 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Sdc.com/nl
© ReviewGo.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies