Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Tips over online webshops, diensten & producten

Parship review & ervaringen

Parship
Ga naar Parship.nl

Onze expert over Parship:

Laatst bijgewerkt: 9 februari 2023

Parship is een populaire datingsite waarmee je mensen kunt ontmoeten die dezelfde ambities en passies hebben als jij. Parship blinkt uit door het hoge slagingspercentage en de grootte van de ledendatabase. De website wordt ondersteund door een gebruiksvriendelijke mobiele dating app, waarmee je ook laagdrempelig en ‘on-the-go’ online kunt daten. In deze review nemen we Parship onder de loep. We analyseren de verschillende functies, het matching-algoritme en maken de balans op: is Parship het geld waard?

Waarom kies je voor Parship?
 • Veel leuke extra functies
 • Veel leden door heel Nederland en België
 • Hoog slagingspercentage
 • Uitgebreide persoonlijkheidstest
 • Met Premium een uitgebreidere persoonsanalyse als PDF
 • Uitgebreide appondersteuning
 • Moedigt traag datingsproces aan
Ga naar Parship.nl

Inschrijven

Om te beginnen maak je een profiel aan. Daar geef je je e-mail en wachtwoord voor op. Daar krijg je later nog een bevestigingsmail van, maar je kan al meteen je profiel verder invullen. Dat begint met een vragenlijst die ongeveer 20 minuten zal kosten om af te werken.

Een greep uit de vreemde vragen waar je je op voor mag bereiden: hoe reageer je op liefdesverdriet? Waarom heb je tot nu toe niemand gevonden? Hoeveel trouw eis je van je partner? Welke geometrische vormen in een collage spreken jou het meeste aan? Wat verdien je per jaar? Reken daarnaast op uitgebreide situationele vragen, zoals: wat zou je doen als er om drie uur ’s nachts bij jou werd aangebeld? De antwoorden zijn niet inzichtelijk voor andere leden, het draait erom dat het algoritme die heeft. Op basis van jouw data worden matches voor jou gezocht. Geen woord gelogen, de vragenlijst kostte me precies 20 minuten.

blank

De volgende stap is je profielfoto uploaden. Die wordt eerst gekeurd door Parship. Anders dan bij sommige andere datingsites krijg je een keurige mail over of hij goedgekeurd is of niet. Dat scheelt weer onduidelijkheid als de foto niet verschijnt bij je profiel.

Je kunt je profiel op Parship koppelen via je account op Facebook of Apple. Deze kun je later ook weer van elkaar scheiden.


Hoe ontmoet je mensen via Parship?

Het grootste gedeelte van ontmoetingen zal via Mijn partnervoorstellen gaan. Er is ook nog een zoekfunctie voor Premiumleden om in je eigen regio te zoeken naar matches. Heb je een voorkeur voor offline? Geen nood want Parship organiseert ook events.

Mijn partnervoorstellen

Het algoritme van Parship kijkt naar je gegevens en vergelijkt die met profielen die aan jouw voorkeuren voldoen. De gebruikers die genoeg raakvlak hebben verschijnen in een lijst.

Dan valt meteen iets vreemds op: In plaats van een voornaam staat bij ieder profiel wat zijn of haar werk is. Uiteindelijk weet je meer over iemand met een beroepskeuze dan een voornaam, maar het is wel even wennen.

Je bezoekt een profiel door erop te klikken onder Mijn partnervoorstellen. Bijvoorbeeld ‘Restaurantmedewerker’ zal voorzien zijn van profieltekst, een opsomming van zijn of haar karakteristieken, een fotoalbum en een matching score. Hoe hoger de score hoe hoger de kans dat jullie goed samengaan volgens het algoritme. Onder het profiel kun je zien hoe jouw persoonlijke kwaliteiten aansluiten met die van de ander. Meer hierover bij Testresultaten.

blank

Events

Parship organiseert events voor leden. Daar zitten laagdrempelige feestjes tussen, maar ook hoge cultuurevenementen zoals kunstbeurzen. Waar en welke de volgende zijn kun je terugvinden bij Events boven in de balk. Vanuit daar kun je jezelf meteen aanmelden. Het is mogelijk dat je bij moet betalen om een event te bezoeken.


Wat voor singles vind je op Parship?

Parship is al jaren een van de grootste datingsites van Europa. Ze hebben leden in meer dan twaalf landen verspreid over het hele continent. Nederland heeft ongeveer 200.000 tot 300.000 leden.

Van het ledental heeft meer dan de helft een hogere opleiding genoten. De meeste gebruikers zijn dan ook over de 30. Goed nieuws voor de mannen, want de man-vrouwverdeling is bijna 50/50. Blijkbaar kunnen de meeste van die mannen en vrouwen goed met elkaar overweg want er worden maandelijks meer dan 100.000 berichtjes uitgewisseld op Parship. Een op de drie gebruikers vindt de liefde op Parship, iets wat trots op iedere banner verkondigd wordt. Of je dat met een korreltje zout neemt of niet, dat is wel de hartenwens van de Parshipgebruiker. Verwacht een kritische blik op wie je bent en wat je doet.


Functies

Er zijn niet zoveel functies om contact te vinden, wel om contact te leggen. Sommige daarvan zijn interessant, anderen zitten eerder in de weg. Hieronder staan ze in het kort beschreven.

blank

Foto’s vrijgeven

Op Parship zijn alle foto’s ook voor Premiumgebruikers geblurd. Pas als de gebruiker ze aan een specifiek iemand wil laten zien worden die voor hem of haar zichtbaar. Zo zorgt de site voor een trager tempo in het datingsproces. Het is een uitkomst als je bang bent voor een vleeskeuring.

Alias

Je krijgt dus in plaats van iemands naam een beroepsomschrijving te zien bij zijn of haar profiel. Mocht je dat niet willen kun je een profiel een alias geven die alleen voor jou zichtbaar is. Zo wordt ‘Restaurantmedewerker’ voor jouw weergave bijvoorbeeld ‘Anne.’ Let wel op dat je bij het sturen van je bericht niet aanneemt dat haar naam echt Anne is. Het projecteren van een naam op een persoon voelt toch een beetje gek.

Om een alias toe te kennen, ga je naar iemands profiel, klikt op de drie witte stippen op de achtergrondfoto, en gaat naar Naam wijzigen. Geen zorgen dat je iemand niet meer terug kan vinden, want ieder profiel heeft een unieke accountcode die je kunt zien in het menu.

IJsbreker

Een ijsbreker is een soort test. Je krijgt bijvoorbeeld een korte vragenlijst, of een fotocollage waar je foto’s uit mag kiezen die je het meeste aanspreken. De ander krijgt een melding van je ijsbreker en kan meedoen aan dezelfde test. Je kunt vooraf iets kiezen dat je weggeeft als jullie antwoorden overeenkomen. Je kunt bijvoorbeeld je foto’s vrijgeven voor deze gebruiker, of betalen voor de eerste date. Het contact staat daarna in je berichtenlijst.

Parship voegt op deze manier een spelelement toe aan het daten. Misschien is dat genoeg om de ander over de streep te trekken om op date te gaan. Het maakt de toon licht zonder luchtig te zijn en dat is prettig.

Berichten

Uiteraard kun je onder Berichten je gesprekken lezen en voortzetten. Je kunt ook videobellen vanaf je account, maar dit is nog in bèta ontwikkeling. Schrik dus niet mocht videobellen even niet lukken.

Het is mogelijk om contact te verbreken met een geautomatiseerd bericht. Daarin kun je bijvoorbeeld aangeven dat je iemand anders hebt gevonden maar de ander succes wenst. Fijn, want negeren is toch ook weer niet nodig.

blank

Mijn favorieten

Bij Mijn favorieten kun je iemand vastpinnen op je dashboard. Zo kun je iemand al snel terugvinden zonder je berichtenlijst door te spitten of een bericht te moeten sturen.

Glimlachen

Let, op, dit zijn geen likes op deze site. In plaats daarvan is het een berichtje waar de ander een melding van krijgt. Iemand die je een glimlach verstuurt zal dus niet bij je favorieten opgeslagen worden. Enigszins verwarrend omdat sommige datingsites de functienaam Like of Favorieten vervangen met Glimlach. Anderzijds hoef je met een glimlach niet na te denken wat je de ander zal schrijven.

Testresultaten

In je eigen profiel zie je Testresultaten. De antwoorden van je persoonlijke vragenlijst zijn verwerkt tot een karakterschets. Daarmee kun je zien wat voor persoon jij bent in een relatie, allemaal weergegeven in een mooie en duidelijke infographic. Eronder staan persoonlijke adviezen over hoe je om kunt gaan met je sterke en zwakke kanten. Als gratis gebruiker krijg je niet alles mee, echter. Wil je alles uit je persoonlijkheidstest halen, dan moet je een betaald abonnement aanschaffen of de test apart kopen voor € 129,-. Voor die prijs is het beter om een abonnement erbij te nemen denk ik.

blank

Het is leuk om te lezen hoe je persoonlijkheid in elkaar steekt volgens Parship, maar het wordt pas echt interessant bij het aanklikken van een ander profiel. Hier zie je hoe jouw score vergelijkt met die van de ander. Overlappen en gebreken tussen persoonlijke kanten zijn hier duidelijk weergegeven. Dat is ook de basis voor de matching score die wordt weergegeven bij ieder profiel.

Het is niet heel duidelijk welke persoonlijkheidstest Parship nu gebruikt. Het heeft elementen van de Meyers-Brigg Type Indicator, gemengd met de bekendere Big Five. Carl Jung’s psychoanalytische methode wordt af en toe aangehaald als onderlegging van de test. Naast de persoonlijke uitslag staat een link naar een beknopte uitleg over de werking van de test.

Bezoekers

Onder Berichten vind je een lijstje bezoekers van je profiel. Je hoeft niet te betalen om te zien wie je bezocht heeft, wat eigenlijk zeldzaam is op datingsites.

blank

Bezochte profielen

Vergeten wie je zelf al hebt bekeken? Die vind je terug onder Bezochte profielen, chronologisch geordend. Fijn als je vergeten bent een favoriet van iemand te maken die je interesseert.


Overige functies

Niet alles wat er te halen is uit Parship bevindt zich in je overzicht. Hieronder volgt een korte beschrijving van wat je daar aantreft. Hoewel die functies niet direct bruikbaar zijn kunnen ze je helpen op de lange termijn. Je kunt ze opzoeken door op het Parship-logo linksboven in de hoek te klikken.

Magazine

Parship heeft een online magazine dat je ook zonder abonnement kunt lezen. Hier vind je tips, weetjes en feitjes die je kunnen helpen in je online zoektocht naar de liefde. Het is mooi afgewerkt en behoorlijk uitgebreid. Denk aan hulp bij het maken van goede profielfoto’s, of wat je in een eerste bericht kunt schrijven. Er zijn ook columns over wat de andere sekse toch beweegt, de (gebreken van) liefde en meer.

Het magazine kun je zien als een sprong in het online datingcircuit. Uiteraard ligt de focus op de Parshipgebruiker, maar het is handig voor iedereen die serieus te werk wil gaan met online daten. Nieuwkomers kunnen zo snel hun profiel optimaliseren en de ware gaan zoeken.

blank

Advies

De Advies functie is grotendeels hetzelfde als het Magazine, maar dan toegespitster op de Parshipgebruiker en online datingetiquette. Denk bijvoorbeeld aan hoe je jezelf online presenteert, hoe je om moet gaan met afwijzingen of complimenten, en wat realistische verwachtingen zijn van online contact. Als je bij Magazine alles gezien hebt is het tijd voor een verdiepingsslag met Advies. Denk niet te snel dat je alles weet en neem eens een kijkje.

Succesverhalen

Volgens Parship vindt een derde van hun ledenbasis de liefde op hun site. Onder Succesverhalen vind je een aantal van die testimonials. Mocht je even de hoop terug willen vatten na een teleurstelling, of wil je juist je nieuwe partner laten zien aan de wereld, dan kan dat hier.


Gebruiksgemak

De site heeft misschien weinig opties om partners te zoeken maar het zit stiekem bomvol functies, gimmicks en gadgets. De vraag is of die werkelijk iets bijdragen natuurlijk. IJsbrekers en aliassen, foto’s vrijgeven en glimlachen versturen… zou het allemaal je kansen vergroten ten opzichte van een simpel berichtje? Wie weet. Ondertussen maakt dat het navigeren soms een uitdaging, ondanks het verzorgde design.

Parship laat er overigens geen gras over groeien: nadat je je profiel hebt afgemaakt krijg je een pop-up van een introductieprijs, voorzien van een houdbaarheidsdatum en aflopende timer. Als je die wegklikt blijft die in de balk staan als reminder. Ook daarna schieten pop-ups uit de grond als paddenstoelen met aanbiedingen en tips. En soms tref ik reclame aan in de inbox die wat mij betreft een verkeerde toon aanslaan. Het voelt soms opdringerig. Je maakt immers een gratis account aan om te kijken of juist deze site wat voor jou is, niet om meteen van alles te kopen.

blank

Een kleinere stoorzender was de korte duur van mijn ingelogde sessies. Ik moest vaak opnieuw inloggen omdat ik na korte tijd er automatisch werd uitgegooid. Dit is uiteraard gedaan in naam van de veiligheid, meer daarover in het volgende kopje.


Veiligheid

blank

Zoals alle grote datingsites heeft Parship een team moderators die profielen en foto’s scannen op ongepaste content en verdacht gedrag. Er is natuurlijk geen vervanger voor persoonlijke waakzaamheid, dus je kunt verdachte gebruikers melden bij de klantenservice via de knop ‘Profiel melden.’ Je kunt gebruikers ook blokkeren. Mocht je willen weten waar je op moet letten, dan heeft Parship nog een pagina met veiligheidstips. Daar vind je een korte handleiding over hoe je veilig contact legt online. Bij Datingtips staat extra advies hoe je jezelf kan beschermen tegen vervelende of verdachte gebruikers.

Beveiliging van de software

Zoals je mag verwachten gebruikt Parship een cocktail van software voor hun IT-beveiliging. De site gebruikt bijvoorbeeld de Amerikaanse Cloudflare om het inloggen te regelen. Locaties worden vastgesteld via IP-adressen met MaxMind om het land per gebruiker vast te stellen. De appgebruikers worden gelokaliseerd doormiddel van GPS om een zoekradius te bepalen. Gebruikersdata blijven wel afgedicht voor deze providers. Alles wordt gedaan volgens de EU-standaardcontractbepalingen. De data worden dus verwerkt zoals bij ieder ander bedrijf in de EU.

Privacy

Een datingsite gebruiken vergt veel persoonlijke informatie, maar die kan weer worden verwijderd. Alle gebruikersdata worden gewist zodra dat profiel verwijderd wordt. Informatie waar een bewaarplicht op zit wordt vergrendeld. Bij het verstrijken wordt ook deze informatie verwijderd. Het privacybeleid van Parship lijkt helemaal in orde te zijn.


Keurmerken

Parship.nl is lid van Thuiswinkel Waarborg. Dat is een hoogwaardig keurmerk dat onder andere bij Bol.com, Coolblue en Wehkamp aangesloten is. Thuiswinkel Waarborg garandeert bij geaffilieerde bedrijven een hoge mate van transparantie, een bedenktijd van veertien dagen, en respectvolle omgang met persoonsgegevens. De Consumentenbond gaf Parship.nl een hoge privacymeter-uitslag in januari van dit jaar.

Op Trustpilot vind je een hoop verschillende reviews. Parship heeft een andere site voor ieder land, en dus andere reviews per land. Die liggen vaker dan eens uit elkaar. De Nederlandse site krijgt bijvoorbeeld twee sterren uit vijf, de Belgische weer vier uit vijf. Het aantal reviewers per site verschilt ook behoorlijk, van duizenden tot enkele tientallen, waardoor je vraagtekens mag zetten bij de waarde van sommige reviews. Vaak gaan de negatieve om boze klanten die zeggen dat Parship er bewust nepprofielen op nahoudt. Nepprofielen zijn overal, maar ik twijfel of Parship dat opzettelijk zou doen, zeker met keurmerk Thuiswinkel Waarborg.


Parship app

Parship heeft een datingapp. Ook hier steekt het opdringerige karakter van Parship de kop op met pop-ups. Een dikke balk bovenin is altijd aanwezig met de vraag of ik misschien nu dan premium lid wil worden. Tussen de aanbiedingen door kun je een aantal functies zien dat hieronder beschreven is.

blankblankblank

Mijn partnervoorstellen

Mijn partnervoorstellen is de hoofdfunctie van de app, net als op de site. Je kunt ook via de app videobellen, ijsbrekers of glimlachen versturen en foto’s verbergen of vrijgeven. Al die opties zijn ondergebracht onder het rood-witte plusje.

Favorietenlijst

Uiteraard kun je je uitgedeelde likes terugzoeken bij Favorieten. Ook te gebruiken met gratis abonnement.

Berichten

Via Berichten kun je je gesprekken opzoeken en voortzetten. Ook hier gebruik je het rood-witte plusje voor alle functies om contact te leggen.

Bezoekers

Misschien is je inbox leeg, maar trek je toch wat kijkers. Als dat het geval is kun je die hier terugzien.

Mijn profiel

Toch niet zo zeker van je nieuwe profieltekst maar geen pc bij de hand? Je kunt die ook met de app veranderen. Hetzelfde geldt voor je foto’s en gegevens. Een enkele informatieknop is in het Duits, verder werkt alles prima.

Opties

Bij Opties kun je je profiel aanpassen. Via een andere knop kun je contact aanvragen met klantenservice. Als je erop drukt wordt je naar het internet geleid om een contactformulier in te vullen. Dat had een ingebouwde functie kunnen zijn, en een telefoonnummer was fijn geweest. Toch is het verfrissend dat ze er een knop voor hebben in de app, want op de meeste datingapps ontbreekt die compleet.

Zeer uitgebreide dating app

De app van Parship is ontwikkeld om vrijwel alleenstaand te gebruiken. De functies werken daarnaast vrijwel hetzelfde op beide platformen. Het is verfrissend dat een datingapp zo uitgebreid is en niet een veredeld chatscherm. Het is ook de eerste app die ik tegengekomen ben die een extra verificatie vraagt bij de eerste keer inloggen. Dit soort veiligheidsmaatregelen zijn altijd een goede zaak. Mocht je dus aan een klein scherm gewend zijn geraakt kun je goed uit de voeten met deze app.


Wat kun je met een gratis Parship account?

Je zal niet bijster veel plezier hebben van een gratis account helaas. Je kunt glimlachen ontvangen en versturen, je profiel compleet invullen, je persoonlijkheidstestresultaten gedeeltelijk inzien en berichten ontvangen. Je kunt ook je foto’s vrijgeven als je wilt, maar niet foto’s inzien die aan jou vrijgegeven zijn.

Mocht het volledige persoonlijkheidsrapport aanspreken, dan kun je die afnemen tegen € 129,-. Hetzelfde geldt voor een profielcheck tegen € 49,-.

blank

Wat kun je met een betaald Parship account?

Wat je kan ligt aan het soort abonnement dat je neemt. Met het basisabonnement (Lite) heb je slechts het complete persoonlijkheidsrapport en de optie om ongelimiteerd berichten uit te wisselen. Verder niks, dus ook niet de mogelijkheid om vrijgegeven foto’s in te zien.

Als je een Classic of Comfort abonnement afneemt krijg je een Parship-rapport in de mail die je een analyse geeft van wie je bent en wat voor partner goed voor je zou zijn. Je kunt onbeperkt berichten sturen, zien wie je profiel doorgekeken heeft en je krijgt een profielcheck. Je krijgt ook toegang tot een aanvullende zoekfunctie voor in je eigen regio. Daarnaast kun je foto’s inzien die leden aan jou vrijgegeven hebben.


Parship kosten

Parship is duur. De abonnementen zijn langer dan de meeste die sites bieden, maar zelfs tegen het afnemen van veel maanden betaal je de hoofdprijs. Omgerekend naar maandelijkse kosten is Parship zelfs duurder dan Elitedating. Zelfs met de introductieprijs ben je pas goedkoper uit bij Parship als je de grootste abonnementen afneemt.

Pakketten

 • Premium Lite (6 mnd.) – € 39,90 p.m. (€ 239,40 totaal)
 • Premium Classic (12 mnd) – € 24,90 p.m. (€ 298,80 totaal)
 • Premium Comfort (24 mnd) – € 19,90 p.m. (€ 477,60 totaal)

Als je meteen de introductieprijs neemt, betaal je dit:

 • Premium Lite (6 mnd.) – € 39,90 p.m. (€ 239,40 totaal)
 • Premium Classic (12 mnd) – € 16,19 p.m. (€ 194,28 totaal)
 • Premium Comfort (24 mnd) – € 12,94 p.m. (€ 310,56 totaal)

Wanneer je pakket afloopt wordt deze iedere maand verlengd. Per extra maand betaal je de onthutsende prijs van € 79,90. Sluit je abonnement dus tijdig af wanneer je er klaar mee bent (dat is vier weken van tevoren).

Ik vind het normaal al een twijfelachtig verdienmodel om automatisch te verlengen, maar bij andere datingsites gaat het dan over een paar tientjes. Om zonder afmelding tachtig euro per maand te rekenen is eigenlijk te gek.

Is Parship het geld waard?

Voordat je Parship begint kun je alternatieven zoals Elitedating overwegen. Elitedating bedient dezelfde doelgroep, maar omgerekend naar prijs per maand wel de helft goedkoper. Dit alles tegen een iets kleiner ledenaantal en veel van dezelfde functies. Dit geldt voor zowel de positieve kanten (uitgebreide persoonlijkheidstesten) als voor de negatieve kanten (klantenservice heeft alleen contactformulier).

Voor het geld dat je moet neerleggen voor een abonnement bij Parship kun je vast vergelijkbare diensten vinden. Mocht je nu geen vertrouwen hebben in andere datingsites die ik behandeld heb kun je het alsnog proberen. De site is op orde, ze hebben een enorme ledenbasis van serieuze singles en bieden lange abonnementen aan. Wie weet vind je hier de liefde van je leven.

Betaalmogelijkheden

Je kunt terecht met iDeal, PayPal en creditcard. Anders dan bij andere sites kun je betalingen ook doen in termijnen in plaats van het hele bedrag vooraf storten. Dit kan al vanaf een maand, maar ook per kwartaal of halfjaar. Let wel op, want hoe meer spreiding je in je betaling wilt, hoe meer je daar extra voor betaalt. Om het per halfjaar te betalen rekenen ze € 2,50 extra per termijn, maar om het per maand te betalen een behoorlijke € 7,- per termijn.


Klantenservice

De klantenservicelink leidt je eerst naar een FAQ. Onderaan vind je een contactformulier. Dat is meteen de enige manier om contact te leggen, want er is geen telefoonnummer. Dat voelt voor mij altijd wat onvriendelijk. Voor een normale datingsite is dat voldoende maar het betreft hier een uitzonderlijk dure datingsite. Dan mag je daar best wat persoonlijke service voor verwachten lijkt me.

Uitschrijven en abonnement beëindigen

Het uitschrijven voor gratis profielen is standaard voor datingsites. Via Mijn Parship ga je naar Gegevens en instellingen. Dan ga je naar Profielstatus en klik je op een link om het op te zeggen. Je vult je wachtwoord in ter bevestiging.

Het beëindigen van een betaald abonnement gaat er heel anders aan toe. Soms wil een bedrijf de drempel voor het opzeggen van een dienst verhogen. Dat kan bijvoorbeeld door contact te dwingen met een werknemer. Helaas doet Parship dat ook. Om je profiel te beëindigen na het kopen van een abonnement moet je een mail sturen naar klantenservice via het contactformulier. Het bericht moet je zelf uittypen. Veel andere datingsites kunnen wel zelfstandig worden opgezegd met een druk op de knop.


Conclusie

blank

Parship is vergeven van hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar iets serieus. Dat kan een doorslaggevende factor zijn als je zelf hoogopgeleid bent en dezelfde wensen hebt. Daarmee is Parship een aantrekkelijke datingsite, maar de prijzen zijn niet mals en je zit er minimaal zes maanden aan vast. Dat is stevig, zelfs voor een hoger opgeleid en goed verdienend segment. Het is alleen het overwegen waard als je er meteen induikt voor niks minder dan De Ware.

Een prima datingsite waarvan de echte aantrekkingskracht ligt bij de doelgroep die ze succesvol bedienen, maar hoge prijzen en veel trucjes zorgen ervoor dat hij niet bovenaan mijn lijst komt te staan.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Veel leuke extra functies
 • Veel leden door heel Nederland en België
 • Hoog slagingspercentage
 • Uitgebreide persoonlijkheidstest
 • Met Premium een uitgebreidere persoonsanalyse als PDF
 • Uitgebreide appondersteuning
 • Moedigt traag datingsproces aan
Minpunten:
 • Veel gadgets
 • Buitengewoon hoge prijzen
 • Klantenservice alleen bereikbaar via contactformulier
 • Gedoe met foto’s vrijgeven
 • Basisabonnement biedt nog steeds niet alle functies
 • Drempel voor opzeggen
Ga naar Parship.nl
foto auteur Joey de Vries
Deze review is geschreven door Joey de Vries

Joey is een echte speurneus. Altijd op zoek naar de "addertjes" onder het gras, pikante details en de kleine lettertjes. Gek op schrijven, bloggen, sport en lezen.

Ervaringen Parship

Ervaring geschreven door Marit
26 mei 2021
Gewoon doen

Ik hoor mensen weleens klagen over de abonnementen bij datingsites. Ik moet zeggen dat ik juist blij ben dat ik voor een betaalde site zoals Parship heb gekozen. Hoe moet je anders serieuze mensen vinden? Ik merkte direct al een groot verschil. Ik had op gratis datingsites alleen maar mafkezen achter me aan. Op Parship zitten echter serieuze mensen die er tijd en geld in steken om een goede partner te vinden. Daardoor worden je kansen op succes dus ook een stuk groter. Waarom zou je daar niet in willen investeren? Ik snap het niet. Als ik die mensen een advies mag geven, dan zeg ik dat ze het gewoon moeten proberen. Je zal er geen spijt van krijgen.

Ervaring geschreven door Jean
17 mei 2021
Topsite

Betaalde datingapps en sites zijn altijd link, want voor je het weet zit je aan allerlei zaken vast waar je helemaal geen zin in hebt. Dat Parship tot de top van de branche behoort is wel goed te zien. Hier zitten namelijk geen verborgen kosten aan vast en ze zijn ook eerlijk en open over wat wel en niet kan met het abonnement. Zo kan ik me gewoon op het daten richten. Dat gaat goed, want het is ook nog eens zo dat hier wel heel veel leuke mensen te vinden zijn. De vrouwen zijn tenminste eerlijk en oprecht. Dat hoef je ook niet overal te verwachten tegenwoordig. Niks te klagen over de topsite Parship dus!

Ervaring geschreven door Nina
3 december 2020
moeite van het betalen waard

Betaalde datingsites zijn altijd een beetje tricky. Je bent altijd bang dat je opgelicht wordt. Daarom was ik ook wel huiverig voor Parship. Dit bleek angst voor niks. Ik heb er namelijk heel veel leuke dates uit kunnen halen. Daarnaast heb ik ook regelmatig leuke contacten op andere manieren opgedaan. Zeker de moeite van het betalen waard!

Ervaring geschreven door Lars
27 oktober 2020
Voor- en nadelen

Parship heeft voordelen en nadelen. Een minpunt is dat je er lang aan vastzit wanneer je een abonnement afsluit. Zonder dat je hier heel veel aan kan doen. Het voordeel is echter wel dat je er wel leuke dates aan kan overhouden. Ik heb er mijn huidige vriendin ontmoet en ik hoop dat we voor altijd samen kunnen blijven. Dat was het geld wel waard. Bedankt Parship!

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling Parship

Website www.parship.nl
Sterren
Ervaringen
80% aanbevolen, 4 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Parship.nl
© ReviewGo.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies