Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Tips over online webshops, diensten & producten

Lexa review & ervaringen

Lexa
Ga naar Lexa.nl

Onze expert over Lexa:

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022

De zoektocht naar liefde kan veel vormen aannemen. Je kunt lokale feestjes langsgaan, singleborrels bezoeken of het internet afgaan voor een leuk iemand. Maar waarom niet alle drie? Lexa is al tijden in de top drie van de grootste datingsites van Nederland en biedt een scala aan opties om je te helpen bij het vinden van een relatie. In deze review bespreken we deze populaire datingsite uitvoerig.

Waarom kies je voor Lexa?
 • Lexa biedt appondersteuning
 • Grote en gevarieerde ledenbasis
 • Veel extra functies
 • Uitgebreide evenementen
 • Sommige evenementen ook beschikbaar voor niet-members
 • Schappelijke prijzen
Ga naar Lexa.nl

Inschrijven

blank

Inschrijven bij Lexa is eenvoudig en snel. Je geeft je e-mail en wachtwoord op om een account aan te maken. Je krijgt een bevestigingsmail om je profiel te activeren. Het aanmaken van een profiel is erg snel, het uitbreiden van een profiel is dat niet. Eenmaal je de bevestigingsmail open hebt gemaakt wordt je naar de site geleid en kun je echt gaan beginnen.

Virtuele coach

Via de mail kom je in je nieuwe profiel terecht. Daar krijg je een uitgebreid dashboard voor je neus. Maar geen paniek, een virtuele coach staat voor je klaar om samen met jou je profiel in rap tempo in te vullen. Ze geeft ook uitleg over hoe alle functies werken. De coach is een bot die je voorkeuren en activiteiten analyseert. Op basis daarvan stippelt ze jouw volgende stap uit. Een handige functie waar je ook met gratis abonnement meteen gebruik van kunt maken.

Profiel aanvullen

Eén van de eerste stappen die ze zal aanraden is het uploaden van een profielfoto. Die wordt gekeurd door Lexa voordat hij verschijnt in je profiel. Voor de mannen onder ons: foto’s met ontbloot bovenlichaam worden actief geweerd (is mij verteld). Je kunt extra foto’s uploaden om een kijkje in jouw leven te geven.

Er is veel in te vullen bij je profielbeschrijving. Wie ben je en wat wil je? Je kunt instellen naar wat voor relatie je op zoek bent en dat is prettig om verkeerde verwachtingen uit de weg te gaan. Je kunt invullen of je kinderen hebt, waar je in gelooft en een zwik van andere datingsite standaardvragen. Af en toe komt er een open vraag tussendoor zodat je over jezelf uit kan weiden.

Je kunt naar potentiële partners zoeken op alle criteria die je invult. Hoe meer je opgeeft hoe beter, want Lexa doet suggesties gebaseerd op overeenkomsten tussen jullie.

Hokjesdenken

Wat mij opviel is dat er veel hokjesvragen zijn tegenover weinig open vragen. Dat is jammer, want als je humor of interessante hobby’s hebt kun je die niet zo snel laten zien. Je kan natuurlijk genoeg kwijt in je profieltekst maar dat haalt wat van de spontaniteit weg.


Hoe ontmoet je mensen via Lexa?

Lexa biedt behoorlijk wat opties om met iemand in contact te komen en kan daarom misschien wat overweldigen in het begin. Hieronder zie je hoe je te werk kan gaan.

Ontdekken

Vanuit je overzicht kun je mensen ‘ontdekken.’ Op deze pagina zie je een lijst profielen die recentelijk online zijn geweest waarvan Lexa denkt dat je ze mogelijk leuk zal vinden. Je kunt likes uitdelen, berichtjes sturen en profielen inzien door erop te klikken.

blank

Een profiel is voorzien van portretfoto, een fotoalbum en een persoonlijke tekst. Iemand kan ook bij zijn of haar profiel zetten wat een kenmerkende imperfectie van ze is. Daaronder vind je eventuele overeenkomsten met jouw profiel, wat ruimte geeft om een gesprek te beginnen. Daar weer onder beschrijft iemand zijn of haar kenmerken en voorkeuren zoals lengte, geloofsovertuiging, gewenste soort relatie, et cetera.

blank

Zoeken

Met de zoekfunctie kun je extra zoekfilters toepassen. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op baan, woonafstand en muzieksmaak. Als je klaar bent krijg je een lijst profielen zoals ‘Ontdekken’ maar dan nauwkeuriger afgesteld op jouw voorkeuren. Deze wensen kun je altijd aanpassen zodat je jouw voorkeuren kan blijven vernieuwen. De voorkeuren gaan niet erg op persoonlijkheid in en dat voelt als een gemis. De reden daarvoor heeft denk ik te maken met de knop Lexamore ernaast.

blank

Lexamore

Boven in de balk bij alle functies staat Lexamore aangegeven. Dit is geen onderdeel van Lexa maar een aparte datingservice die toebehoort aan dezelfde groep als Lexa. Als je hierop klikt word je naar een vragenlijst geleid om een Lexamore profiel aan te maken. Die gaat veel dieper in op jouw persoonlijkheid dan Lexa.

blank

Zodra je Lexamore activeert heb je een nieuwe account, gescheiden van Lexa. Een lidmaatschap bij de een geeft geen lidmaatschap bij de ander. Deze site is ook wat beperkter in zijn gratis opties.

Het is mijn inschatting dat Lexa op deze manier twee lidmaatschappen wil afnemen bij dezelfde gebruikers; een voor Lexa met breed georiënteerde filters en een voor Lexamore als een persoonlijkere, diepgaandere matchmaker. Ik vind het een twijfelachtige constructie, want veel datingsites hebben filters die zowel op persoonlijkheid als overeenkomsten en voorkeuren ingaan. De knop voor Lexamore in je Lexa overzicht voelt daarom opdringerig. Je weet pas dat het gaat om een andere site nadat je klaar bent met de persoonlijkheidstest. Nu verder met Lexa.

Shuffle

Shuffle biedt extra matches gebaseerd op het Lexa-algoritme. Het is de bedoeling dat je instinctief te werk gaat dus je krijgt verkorte profielen te zien. Als je iemand leuk vindt kun je die een like geven. Daarna kun je diegene pas een bericht sturen. Zo kun je anderen benaderen zonder een bericht te hoeven sturen. Het is leuk en snel om instinctief te werk te gaan op deze manier. Anderzijds is daarmee het uitdelen van likes wat oppervlakkig. Iemand uitzoeken en aanspreken via Ontdekken is toch persoonlijker.

blank

Events

Lexa organiseert events waar je naartoe kunt tegen meerprijs. Het is een divers aanbod: borrels en avondjes uit natuurlijk, maar ook hele single vakanties of weekenden weg. De events verschillen sterk in vorm en grootte. Deze worden vaak verzorgd door gastvrouwen en -heren om alles op rolletjes te laten lopen. Mocht je nog wat tips willen voordat je aansluit kun je je op de Events-pagina ook opgeven voor workshops en online coaching video’s.

blank

Interessant is dat je voor sommige events ook niet-leden mag meenemen. Zo blijft de diversiteit in de evenementen. Heb je daar geen zin in? Dan zijn er ook zogenaamde Star events die exclusief voor leden zijn.


Wat voor singles vind je op Lexa?

Lexa profileert zich als de datingsite voor iedereen. Geen nichemarketing zoals Ourtime of Elitedating, geen gemakzuchtige app-only dating zoals bij Tinder, geen nadruk op serieusheid zoals op Relatieplanet. Iedereen mag elke soort relatie najagen bij Lexa. Zodoende maakt de site een luchtige maar energieke indruk. Lexa lijkt te springen om je te koppelen met iemand.

Lexa is de meest bezochte datingsite van Nederland op dit moment, met een ledenbasis van twee miljoen. Iedere maand komen daar nog nieuwe unieke bezoekers bij. Omdat Lexa daarnaast geen specifieke doelgroep beoogt zou de Lexa-gebruiker iedereen kunnen zijn. Jong en oud, studenten en werknemers, rijk en arm, hoog- en laagopgeleid.


Functies

Lexa houdt van functies. Slinger je muis in willekeurige richting en je gaat met je pijltje over een functie. Hieronder behandelen we de belangrijkste functionaliteiten.

blank

Berichten sturen

Een aantal functies is precies wat je ervan kan verwachten. Zo kun je profielen berichtjes sturen, melden als ongepast of blokkeren. Je kunt wel alleen berichtjes sturen als betalend lid. Anders dan bij andere sites kun je ook videobellen om een betere indruk te krijgen van de ander.

Likes

Uiteraard kun je likes uitdelen, ook wel ‘flirts’ genoemd. Opvallend is dat je likes niet kunt verwijderen. Zo verstoffen de ontvangen likes in een steeds langer wordende lijst, ook als je die personen niet leuk vindt. Dit betekent overigens niet dat je die niet alsnog kunt blokkeren.

Grappig is dat je uitgedeelde likes daarmee erg snel opstapelen. Je hebt 50 likes in een enkele Shuffle-sessie uitgedeeld voordat je er erg in hebt. Let dus een beetje op voordat je al teveel harten breekt.

Virtuele coach

Een virtuele ‘coach’ is altijd beschikbaar. Dit is een raadgevende bot met wie je kunt chatten. Af en toe zal ze profielen voorschotelen waar je mogelijk in geïnteresseerd bent maar ik heb niet het idee dat dat met laserprecisie wordt berekend. Verder zal ze tips geven over het invullen van jouw profiel en hoe je Lexa-functies kunt gebruiken. Vooral voor nieuwkomers in de online datingwereld zal dit handig zijn.

blank

Incognito maken

Met Incognitomodus kun je in profielen rondneuzen zonder dat ze daar een melding van krijgen. Je wordt ook niet weergegeven in de lijst met singles. Mocht je willen kijken of die ene leuke collega ook op Lexa zit maar niet te snel al je kaarten op tafel wil leggen.

De Incognitomodus is aan te schaffen tegen meerprijs, met of zonder abonnement. De prijzen zijn gelukkig niet erg hoog: je kan het 24 uur uitproberen voor € 1,99 of een maand lang voor € 9,99. Je kunt deze betalen met iDeal, creditcard en PayPal. Na aankoop kun je de modus aan- en uitzetten.

Lexa Badge

De zogenaamde Lexa Badge doet wat gekunsteld aan. Wie deze badge wil dragen moet zijn profiel optimaliseren, de Lexa tutorials bekijken over correct gedrag en schriftelijk verklaren dat hij een gentleman is (deze badge is strikt voor mannen, dames hebben geen equivalent). Dat laatste moet via een ietwat neerbuigend informeel contract. Als laatste stap moeten vrouwen die je hebt gesproken in de afgelopen maand jou keuren. Als ze hebben bevestigd dat je een gentleman bent krijg je de badge eindelijk toegekend.

In ruil voor je badge-waardige gedrag krijg je meer zichtbaarheid bij andere profielen. Als iemand een (1) klacht over jou meldt die geverifieerd wordt door het Lexa team moet je de badge weer inleveren.

blank

De boodschap op de Lexa Badge-pagina zegt genoeg over de toon: ‘geen gedoe meer met mannen die het niet waard zijn.’ De hele functie voelt aan als een wantrouwen naar Lexa’s eigen mannelijke ledenbasis, al helemaal omdat er geen vrouwelijke tegenhanger is van de Lexa Badge. Volgens Lexa bestaan er dus zat mannen die ‘het niet waard zijn’, maar geldt dat niet voor vrouwen. Als laatste oogt het als betutteling naar de vrouwelijke ledenbasis, die volgens Lexa zelf niet kan bepalen welke mannen het wel en niet waard zijn.

Aan de andere kant valt er ook wel iets goeds te zeggen over de Lexa badge. Het zorgt er namelijk voor dat mannen, die in de meerderheid zijn op datingsites, zich bewuster worden van negatief gedrag. Over het algemeen misdragen mannen zich namelijk vaker op datingsites en dating apps. Dit is ook bijvoorbeeld de reden waarom de dating app Bumble in het leven is geroepen; hier zetten vrouwen de eerste stap en kunnen deze alleen een gesprek beginnen.

Bezoekers

Als mensen jouw profiel bekijken kun je dat via Bezoekers terugzien. Zo weet je wiens aandacht je hebt zonder dat ze van zich hebben laten horen. Het vereist een Premium lidmaatschap om te zien wie jouw profiel heeft bekeken.

Boost

Met een boost verhoog je tijdelijk de zichtbaarheid van je profiel op Lexa. Om deze te activeren moet je minstens een enkele profielfoto hebben. Daarna kun je een boost aankopen tegen meerprijs. Een gratis account heeft zo weinig opties dat het niet veel zin heeft om daar een boost voor aan te schaffen.

Je kunt boosts individueel (€1,99) en in pakketten kopen tegen een voordeligere prijs als je al weet dat je ze vaker wilt gebruiken. Deze zijn maar 45 dagen geldig, dus je moet er vaart in houden. Je kunt deze aankopen met iDeal, PayPal en creditcard.


Gebruiksgemak

blank

Lexa oogt vriendelijk en fris, maar zit zo vol toeters en bellen dat starten verwarrend kan zijn. Gelukkig geeft Lexa bij alle functies een duidelijke uitleg.

Kleine foutjes hier en daar

Toch zijn er af en toe bugs op de site. Zo was het uploaden van mijn gebruikelijke testprofielfoto een probleem. Die overschreed namelijk de limiet van 5 MB. Andere datingsites bieden vaak meer ruimte. Toen ik een vervangende foto probeerde kreeg ik de melding dat deze gekeurd moest worden. Dit is gebruikelijk en verder prima beleid. Maar toen ik even later terugkwam was mijn profielfoto verdwenen. Was de foto afgekeurd? Was het uploaden mislukt? Ik kreeg er niks meer over te horen.

Problemen met inschrijven

Een groter, structureel probleem dook al eerder op bij het aanmaken van mijn profiel. Het inschrijfproces is mooi gestroomlijnd met bewegende schermen, sliders en knoppen. Daarom is het dubbel jammer dat bij mij het inschrijven zo vervelend ging. Wat ik ook deed, na het inschrijven klikte ik op de bevestigingsmail om erachter te komen dat ik er uit was gegooid en mijn e-mailadres niet herkend werd bij het inloggen. Dit had ik met meerdere e-mailproviders. Uiteindelijk heb ik iemand anders een account aan laten maken die daar geen last van had. Dit probleem wordt vaker besproken door gebruikers online, maar ik heb geen antwoorden of redenen kunnen vinden.

Niet iedereen zal last hebben van dezelfde problemen en heel vaak kwamen dit soort dingen gelukkig niet voor. Als je eenmaal gewend bent aan de site zul je dan ook snel uit de voeten kunnen met de vele gebruiksaanwijzingen en mooi weergegeven functies.


Veiligheid

Uiteraard wil je veilig op zoek gaan naar een partner. Lexa gebruikt daarvoor een team moderators die profielen en foto’s scannen op ongepaste content of verdacht gedrag. Bij ‘Datingtips’ staat extra advies hoe je jezelf kan beschermen tegen vervelende of verdachte gebruikers. Je kunt anderen ook blokkeren of melden bij de klantenservice ongewenst gedrag of als je iemand niet vertrouwt.

Privacy

Lexa’s privacyverklaring is vrij standaard. Persoonlijke informatie wordt opgeslagen, verwerkt en gedeeld met klantenservice wanneer nodig. Profielen worden ook gescand en gemodereerd om ongepaste content weg te houden. Data worden gedeeld met de hele bedrijfsgroep waar Lexa toe behoort voor wettelijk toegestane doeleinden zoals personal advertising. De gebruikersdata worden beveiligd met software die routinematig wordt getest en geïnspecteerd. Alle data van een gebruiker worden een jaar na beëindiging van het profiel verwijderd. Lexa geeft de indruk een veilige website te zijn die zijn verantwoordelijkheden serieus neemt.


Keurmerken

Lexa is een van de weinige trotse houders van het Keurmerk Veilig Daten. Daarmee staat Lexa garant voor het beschermen van hun gebruikers, transparante communicatie en eerlijk zakendoen. De betalingsmogelijkheden op Lexa voldoen aan de Payment Card Industry Data Security Standard en zijn dus goed beveiligd.


Lexa app

Lexa heeft een eigen app met bijna alle functies van de site. De indeling verschilt iets maar is niet verwarrend. De meeste functies staan onder elkaar om het scroll-vriendelijk te maken. Hieronder staan die aangegeven.

blank

 • Onlangs aangemeld: Bij Onlangs aangemeld kun je zien wie recentelijk heeft ingelogd. Zo kun je actieve leden snel benaderen en heb je de grootste kans om een snelle reactie te krijgen.
 • Like suggesties: De Like suggesties bieden de nieuwste suggesties voor profielen die je waarschijnlijk een like zal willen geven. Die worden gedaan op basis van jouw eerder gestuurde likes.
 • Events weergave: Handig om in de pauze even te zien of er nog nieuwe events bijgekomen zijn. Die vind je bij de optie Events weergave.
 • Weergave ‘Voldoet aan hun criteria’: Wil je zien wie er naar jou op zoek zijn? Je ziet hun profielen via Voldoet aan hun criteria.
 • Ontvangen likes
 • Bij de likes kun je zien wie heeft aangegeven dat ze je leuk vinden.

Overige opties

Onder in de balk staan dezelfde opties weergegeven als op de site, namelijk Ontdek, Zoeken, Coach, Berichten en Profiel. Deze werken hetzelfde als op de site.

Opvallend is dat je vanuit de app niet de Incognitomodus of boosts kunt activeren. De app is duidelijk gebouwd om spontaniteit op te wekken en snel een chat te starten. Het is dus een interessante aanvulling op de site en geen vervanger.


Wat kun je met een gratis Lexa account?

Je kunt met een gratis account niet zien wie jouw profiel heeft bezocht of een like heeft gestuurd. Je kunt zelf ook geen berichten sturen, alleen ontvangen. Het is wel mogelijk om likes te sturen en te ontvangen. Je kunt ook bij alle foto’s en informatie van een profiel.


Wat kun je met een betaald Lexa account?

Met elk betaald abonnement kun je onbeperkt communiceren, krijg je geen reclame, kun je inzien wie je profiel bezoekt en krijg je korting op events. Tegen meerprijs kun je gebruik maken van boosts en Incognitomodus.

Het verschil tussen een gratis en een betaald account voelt erg groot. Je kan met een gratis account eigenlijk geen enkel contact leggen terwijl een betaalde je welhaast overspoelt met mogelijkheden. Dit had dichter bij elkaar mogen liggen, bijvoorbeeld door de gratis profielen een demo te geven. Of misschien een abonnement dat je aan kunt passen per functie? Boost en Incognitomodus zijn al tegen meerprijs, waarom dan niet allemaal? Ik ben benieuwd of Lexa meer abonnees zou krijgen als ze de functies op deze manier introduceren.


Lexa kosten

Betaalde Lexa-abonnementen verschillen alleen in duur. Je kunt een maand, drie maanden of zes maanden afnemen. Een groter abonnement is duurder, maar relatief voordeliger. De tarieven zijn erg schappelijk in vergelijking met andere datingsites.

Voor een maand betaal je € 12,49, voor drie maanden is het € 25,47 en voor zes maanden is het € 29,94. Af en toe gelden speciale aanbiedingen. Een aflopend abonnement wordt automatisch met een maand verlengd tegen de eerst afgenomen maandprijs. Had je een enkele maand gekocht voor € 12,49 dan zal de verlenging even duur zijn. Korting die je eerder kreeg vervalt met verlenging. Let dus op wanneer je abonnement af gaat lopen als je wilt stoppen.

 • 1 maand premium: €12,49 p.m.
 • 3 maanden premium: €8,49 p.m. (€25,47)
 • 6 maanden premium: €4,99 p.m. (€29,94)

Lexa accepteert iDeal, Visa, Mastercard, American Express en PayPal.

blank

Is Lexa het geld waard?

Lexa heeft een grote en gevarieerde ledenbasis. De kans is groot dat je een leuke partner vindt op deze site als je het geduld hebt om die te zoeken. Tegen lage prijzen heb je een platform met hoogwaardig keurmerk om op zoek te gaan. Daarom zou ik zeker aanraden om Lexa te proberen.


Klantenservice

Klantenservice is niet bereikbaar per telefoon, wel via e-mail. Je vindt de contactinformatie in de balk in je profiel. Ze proberen binnen 48 uur te antwoorden. Hoewel het wat overzichtelijker voor alle partijen is om dingen via de mail te regelen vind ik het nooit een goed teken dat er geen telefoonnummer staat.

Uitschrijven en abonnement beëindigen

Je abonnement stopzetten is makkelijk te doen. Via ‘Mijn account’ ga je naar ‘Membership beheren’ waar je de vervaldatum ziet van je huidige abonnement. Daar vul je je gegevens nog een keer in en moet je een bevestigingsmail afwachten.

Je profiel verwijderen gaat ook via je profiel. Links in de balk staat ‘Mijn profiel verwijderen’ waar je je gegevens invult. Je ontvangt vervolgens nog een bevestigingsmail.


Waarom kies je voor Lexa?

Bij Lexa spring je in een enorme en diverse visvijver. Dat geeft veel ruimte om te experimenteren met zoeken. Als je al weet met wat voor persoon je blij zou zijn is een datingservice die meer gericht is op jouw niche misschien een betere investering.  

Conclusie

Lexa is een goede site om eens te proberen. De events en app zorgen voor genoeg contactopties maar het kan zijn dat je zoektocht wat langer duurt dan gepland. Immers moet je jouw ideale partner vinden in een ledenbasis van miljoenen.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Lexa biedt appondersteuning
 • Grote en gevarieerde ledenbasis
 • Veel extra functies
 • Uitgebreide evenementen
 • Sommige evenementen ook beschikbaar voor niet-members
 • Schappelijke prijzen
Minpunten:
 • Af en toe storingen en bugs op de site
 • Gevarieerde ledenbasis maakt specifiek zoeken ongericht
 • Zoekfilters gaan niet zo diep op persoonlijkheid in als sommige andere datingsites
 • Om extra functies te gebruiken moet je bijbetalen
 • Klantenservice niet telefonisch bereikbaar
Ga naar Lexa.nl
foto auteur Joey de Vries
Deze review is geschreven door Joey de Vries

Joey is een echte speurneus. Altijd op zoek naar de "addertjes" onder het gras, pikante details en de kleine lettertjes. Gek op schrijven, bloggen, sport en lezen.

Ervaringen Lexa

Ervaring geschreven door Steven
4 oktober 2021
Superhulp

Online daten was voor mij net zo’n groot succes als daten in de kroeg en op de vereniging. Helemaal niet dus. Ik dacht dat het aan mij lag en dat ik gewoon nooit ergens terecht zou kunnen komen. Toch heb ik nog een keer geprobeerd of er echt geen leuke vrouw voor mij te vinden was, dit keer op Lexa. En toen ontdekte ik pas wat ik altijd gemist had. Bij deze datinghulp krijg je namelijk de mogelijkheid om met een coach te werken. Het is wel heel fijn om iemand te hebben die je kan helpen om het beste uit je profiel te halen. Zo kan je namelijk veel meer succes ermee boeken. Ik heb nu al meer contacten dan bij alle vorige sites bij elkaar!

Ervaring geschreven door Noelle
26 januari 2021
Echte dates

Ik ben eigenlijk wel blij dat ik voor een abonnement bij Lexa heb gekozen. Ik had hiervoor wat gratis datingsites geprobeerd. Die waren allemaal nou niet bepaald top. Veel nepprofielen en opdringerige mannen die maar voor 1 ding daar waren. Dat was niet wat ik zocht. Ik wil gewoon iemand leren kennen en dan kijken of daar iets moois uit kan komen. Wat dat betreft heeft Lexa de zaken wel een stuk beter voor elkaar. Volgens mij is het één van de grootste op dit gebied en dat is ook wel te zien. Ook fijn vind ik het dat er zoveel mogelijkheden worden geboden om je kansen op echte dates te vergroten. Ik heb daardoor al wat succes gehad. De ware zat er nog niet tussen, maar dat komt nog, dat weet ik zeker.

Ervaring geschreven door Camille
4 januari 2021
Overstapper naar internetdaten

Als je iets doet, moet je het goed aanpakken. Dus toen ik besloot om over te stappen op internet daten in plaats van dat eindeloze gedoe in de kroeg, ben ik ook gelijk bij de grootste en beste van allemaal gaan kijken. Dat is natuurlijk Lexa. Er zijn wel veel nepprofielen, maar als je even op je tanden bijt, dan kom je vanzelf bij de leuke mannen uit. Mijn tip is dus: niet te snel opgeven als je hier lid wordt!

Ervaring geschreven door Kyra
30 november 2020
blij met lexa

Ik heb tot nu toe een heel fijn gevoel bij mijn abonnement bij Lexa. Ik heb weliswaar nog niet een vaste partner gevonden, wat wel het doel is, maar de ervaringen zijn tot nu toe vooral positief. Er zijn wel wat vervelende mannen die vooral gelijk het bed in willen, maar die heb je overal. Er zijn ook gewoon leuke mannen waar je lekker mee kan kletsen en leuk mee kan daten. Ik heb alleen die echte klik nog niet gevoeld, maar dat ligt natuurlijk aan de man en aan mij en niet aan de site. Wel is het zo dat je na een paar maanden even pauze moet nemen omdat je iedereen al een keer hebt gezien. Wanneer je dan even wegblijft en weer terugkomt zijn er veel nieuwe mensen. Ik blijf voorlopig nog even zoeken op Lexa!

Ervaring geschreven door Monnik28
13 oktober 2020
Betaalbaar en gebruiksvriendelijk

ik gebruik lexa nu 8 weken en ik heb een 3 maanden abonnement afgesloten. leuk hoe gemakkelijk de site werkt en hoeveel leden erop zitten. het lijkt erop dat je direct je sociale cirkel kunt verbreden en dat is voor mij in deze eenzame tijden een verademing. inmiddels ook al contact met diverse andere leden. wellicht ga ik binnenkort op date en word ik succesvol in de liefde.

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling Lexa

Website www.lexa.nl
Sterren
Ervaringen
88% aanbevolen, 5 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Lexa.nl
© ReviewGo.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies