Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Tips over online webshops, diensten & producten

Koopjedeal review & ervaringen

Koopjedeal
Ga naar Koopjedeal.nl

Onze expert over Koopjedeal:

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022

Koopjedeal is ooit begonnen als studieproject, maar uiteindelijk uitgegroeid tot een grote webshop waarin je elke dag nieuwe deals scoort. Iedere webshop kan zijn of haar producten aanprijzen als deals, maar dat is lang niet altijd het geval. Vandaar dat we Koopjedeal.nl onder de loep nemen om te kijken of hun deals daadwerkelijke deals zijn, of dat je beter je producten elders kunt kopen. Je leest het allemaal in deze uitgebreide review.

Waarom kies je voor Koopjedeal?
 • Meeste aanbieding zijn daadwerkelijk besparende deals
 • Uitgebreid assortiment met veel categorieën
 • Spaar punten voor extra korting
 • Levering binnen maximaal vijf werkdagen
Ga naar Koopjedeal.nl

Koopjedeal in het kort

blank

Koopjedeal.nl is een website waarop je iedere dag nieuwe aanbiedingen tegenkomt. Dagelijks vind je hier zes aparte aanbiedingen die slechts 24 uur geldig zijn. Op de achtergrond koopt deze website een boel producten in bulk in, om deze vervolgens tegen lage prijzen aan te bieden op de website.

Maandelijks bezoeken zo’n 900.000 mensen Koopjedeal.nl en komen met de beste aanbiedingen thuis. Volgens Koopjedeal bieden ze enkel producten aan die men zelf ook zou kopen, waardoor de webshop voor iedereen toegankelijk is. Van origine is Koopjedeal begonnen als studieopdracht die flink is uitgegroeid.


Is Koopjedeal.nl betrouwbaar?

Koopjedeal is in 2012 dus gestart als studieopdracht, maar inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste aanbiedingwebsites van Nederland. Naast online advertenties, vind je ook al enige tijd televisiereclames van het bedrijf terugkomen. Dat wil in ieder geval zeggen dat de eigenaren van Koopjedeal.nl in het bezit zijn van een flink budget.

Lange tijd hebben de oprichters van het bedrijf jaarlijks zien verdubbelen qua omzet. In principe is Koopjedeal.nl dan ook een betrouwbare partij om zaken mee te doen, want je scoort er de leukste deals tegen een relatief snelle levering. Op de reviewsite Trustpilot scoort Koopjedeal.nl gemiddeld 3,9 uit 5 sterren op zo’n 2000 reviews, op het moment van schrijven. De meeste mensen hebben dus een goede tot zeer goede ervaring met deze webshop.


Aanbod

blank

Leuk zo’n aanbieding, maar je moet natuurlijk als bezoeker wel iets aan het product hebben. Vandaar dat Koopjedeal.nl ook werkt met verschillende categorieën waarin ze hun producten aanbieden. Zo is er voor iedere bezoeker vast iets te vinden. Graag nemen we je mee door alle categorieën op de website te behandelen:

Wonen

In de categorie ‘Wonen’ vind je allerlei producten terug die het goed doen in ieder huishouden. Zo vind je bijvoorbeeld metalen wandrekken, bureaustoelen, maar ook spiegels of gordijnen. Werkelijk van alles voor in ieder interieur. Dan rest natuurlijk de vraag of de aanwezige aanbiedingen daadwerkelijk aanbiedingen zijn of dat de producten alsnog elders tegen een lagere prijs verkrijgbaar zijn.

Als willekeurig voorbeeld uit het assortiment gebruiken we de Set van 2 Erik bijzettafels. Koopjedeal geeft een adviesprijs aan van €119,- en biedt de producten nu aan tegen een prijs van €49,99. Op het moment van schrijven is dit inderdaad de goedkoopste variant van dit product op de online markt. De eerstvolgende goedkoopste prijs van deze twee bijzettafels is €59,99. Je bespaart dus in ieder geval €10,- als je specifiek op zoek bent naar deze bijzettafels.

Elektronica en laptops

Ook onder ‘Elektronica en laptops’ vind je talloze verschillende producten. Deze reiken van uiteraard laptops, tot alle benodigde kabels, headsets en zelfs printers. Zolang er maar een schokje elektriciteit bij komt kijken.

Als vergelijkingsvoorbeeld pakken we hier de 1080P Full HD of 4K Ultra HD Actiecamera. Met een adviesprijs van €149,99 en een korting van 87%, verkrijg je deze camera op Koopjedeal voor maar liefst €19,99. Op Bol.com kost dezelfde camera op het moment van schrijven €58,39, wat bijna drie keer zo duur is. Ook hier scoor je dus weer een mooie deal, als je een dergelijke camera daadwerkelijk nodig hebt.

Verzorging

Het is van essentieel belang om je persoonlijke verzorging op orde te houden. Dat weet Koopjedeal ook. In de categorie ‘Verzorging’ op de site vind je dan ook de leukste deals terug met betrekking tot shampoos, make-up spiegels, bloeddrukmeters en scheermesjes. Uiteenlopende producten die niet misstaan in ieder keuken- of medicijnkastjes.

Als voorbeeld hier gebruiken we shampoo van het alom bekende merk Andrélon. Het gaat hier om vijf flessen + 1 gratis, van de ‘Andrélon classic, levendige kleur’. Met een adviesprijs van €29,99 en ene huidige verkoopprijs van €9,99 voor zes flessen, is dat een flinke korting. Wederom is dit op het moment van schrijven de goedkoopste op de markt, ook al scheelt het niet veel. Op Wehkamp vind je deze hoeveelheid flessen terug voor €11,37. Wie het kleine niet eert zeggen we dan maar.

Hobby en vrije tijd

De boog kan niet altijd gespannen staan. Je moet naast werken ook voldoende tijd overhouden voor je hobby’s en vrije tijdsbesteding. Koopjedeal.nl heeft daarom een uiteenlopend assortiment, dat is gefocust op gereedschapskisten en kleding, maar ook rugzakken en fitness spullen.

Als rekenvoorbeeld gebruiken we in deze categorie de knalroze (Fuchsia) katoenen Polo van Pierre Cardin. Met een adviesprijs van €99,99 wordt deze polo momenteel aangeboden voor €17,99.  Vooralsnog is dit het eerste voordeel waar Koopjedeal.nl ook de goedkoopste is, maar waar je het product voor dezelfde prijs ook op andere websites tegenkomt. Mocht je op zoek zijn naar een knalroze polo, dan val je er alsnog geen buil aan door deze op Koopjedeal.nl te kopen.

Mondkapjes

Voorheen zagen we mondkapjes enkel terug in het ziekenhuis of bij verkouden Aziatische mensen. In 2020 is dat helemaal omgeslagen en sindsdien heeft iedereen minimaal één mondkapje in huis liggen. Natuurlijk zijn er de standaard wegwerp mondkapjes, maar uiteraard zijn er ook voldoende varianten te vinden die jouw persoonlijke stijl completeren.

Bij Koopjedeal.nl heb je nu dan ook een aparte sectie waar je je mondkapjes koopt tegen een aantrekkelijke prijs. Als voorbeeld nemen we hier de klassieke zwarte, stoffen, herbruikbare mondkapjes. Tien stuks koop je bij Koopjedeal.nl momenteel voor €19,99 euro. Dit product vind je, net als de Pierre Cardin polo hierboven, tegen dezelfde prijs terug op vergelijkbare websites. Alsnog een goede deal, maar verkrijgbaar op meerdere plekken.

blank

Outlet

In de categorie ‘Outlet’ vind je producten die rechtstreeks vanaf de fabrikant komen. Eigenlijk vind je hier allerlei producten uit de eerder genoemde categorieën, maar dan onder een hoop. Hiervan geven we geen specifiek voorbeeld, omdat dat niet representatief is voor het gehele assortiment uit deze categorie. Uiteraard loont het wel om deze categorie te controleren. Voordat je een aankoop doet adviseren we je ook altijd om even het product te Googlen om te kijken hoe de prijs het elders doet.


Hoe werkt Koopjedeal.nl?

De missie van Koopjedeal.nl is om alle mensen in staat te stellen om elke dag gemakkelijk de allerleukste producten en deals te scoren tegen enorm lage prijzen. Dat doen ze door zelf producten in bulk op de kopen bij fabrikanten, om deze zo alsnog tegen een lage prijs aan de eindgebruiker te kunnen verkopen. In principe is Koopjedeal.nl dus simpelweg een webshop met enkel en alleen aanbiedingen in allerlei verschillende categorieën. Heb je zelf zo’n fabriek of bedrijf dat graag haar producten in bulk wilt verkopen? Dan is Koopjedeal.nl misschien ook wel op zoek naar jou.  Om daarvoor in aanmerking te komen, dien je aan de volgende criteria te voldoen:

 • Is uw product van goede kwaliteit?
 • Kunt u het product aanbieden voor een scherpe prijs?
 • Heeft u voldoende leverbare voorraad?
 • Is er goede content beschikbaar?

Dan mag je een mail sturen naar aanbod@koopjedeal.nl doen met je voorstel. Voor bedrijven is het op deze manier interessant om van hun restpartijen af te komen en alsnog geld te verdienen, waarna de eindgebruiker van het product ook een leuke deal krijgt. Zo kent dit verhaal enkel en alleen maar winnaars.


Klantenservice

Het liefste kom je er niet elke dag mee in contact, maar soms moet het even: de klantenservice. Hoe groter het bedrijf is, hoe lastiger het vaak is om contact te zoeken. Al die aparte afdelingen die met elkaar moeten communiceren voordat er pas ergens een gedegen antwoord klaarligt. Ook Koopjedeal.nl beschikt over een eigen klantenservice. We lichten hieronder voor je uit hoe je in contact kunt komen met deze partij.

FAQ

Elke grote webshop is in het bezit van een FAQ met ‘Frequently Asked Questions’, in het Nederlands beter bekend als de veelgestelde vragen. Daarop vind je de meest algemene vragen terug waar je als bezoeker mee zit. Uiteraard worden deze vragen ook allen van een antwoord voorzien. Op Koopjedeal.nl heeft de FAQ zoekbalk zelf een naam: Ilse. Stel je vraag aan Ilse en Ilse geeft je een passend antwoord. Daarnaast klik je zelf op de gegeven onderwerpen eronder, zodat je de meeste antwoorden wel krijgt. Heb je toch het gepaste antwoord niet gevonden en wil je persoonlijk contact met een medewerker van Koopjedeal.nl? Dan kan dat op de volgende manieren:

Bellen

Koopjedeal.nl is qua klantenservice redelijk uitgebreid. Allereerst is daar de telefonische klantenservice. Telefonisch is het bedrijf bereikbaar op 085 1309185. Vreemd genoeg vind je echter geen openingstijden terug van de klantenservice. Het is dus maar de vraag wanneer ze precies bereikbaar zijn. Je komt er vanzelf achter door zelf het nummer te bellen. Merk je vanzelf of er iemand aan de andere kant de telefoon opneemt. Klein aandachtspuntje voor de website om meer informatie over vrij te geven.

Mailen

Heb je geen haast? Stuur Koopjedeal.nl een mail met je vraag. Dit kan naar klantenservice@koopjedeal.nl. Ook hier is niet bekend wanneer er iemand voor je klaar zit of hoe lang het duurt voordat je een antwoord terugkrijgt. We hopen maar dat je vraag niet perse haast heeft, zo kan de responstijd alleen maar meevallen.

blank

Chatten

De enige dienst waarvan je in ieder geval weet dat er direct iemand voor je klaar is, is met de chat. Links onderaan op de website zie je een chatknop met, als deze actief is, een groen bolletje. Hier vul je je naam, mailadres en bijgaand bericht in. Vervolgens dien je even geduld te hebben tot het je beurt is, waarna je direct je vragen stelt aan iemand van Koopjedeal.nl, tot je het juiste antwoord op je vraag hebt gevonden.

WhatsApp

In hetzelfde scherm als de chat, heb je een WhatsApp icoontje staan. Door daarop te klikken open je de web variant van WhatsApp (desktop) of reguliere WhatsApp op je mobiele telefoon. Zo stel je in alle rust je vraag en ontvang je via een tekstbericht een reactie. Zo kan je rustig doorgaan met waar je mee bezig was, want je merkt het vanzelf als je een reactie hebt ontvangen.

Facebook

Nog een knopje verder in in dit scherm staat een Facebook icoon. Deze begeleid je naar de bedrijfspagina van Koopjedeal.nl op Facebook, waar je de mogelijkheid hebt om via Facebook Messenger een chat te starten met het bedrijf. Net als met een WhatsApp gesprek kan je weer rustig andere dingen gaan doen tot je een reactie hebt. We adviseren je wel om uitgebreide antwoorden te sturen, zodat je ook uitgebreide antwoorden terugkrijgt uit het bedrijf. Hoe duidelijker jij op voorhand bent, hoe duidelijker men op jouw kan reageren.

Betaalmogelijkheden

blank

Een aankoop doen op Koopjedeal.nl is niet moeilijk. Je voegt een of meerdere producten aan je winkelkarretje toe, waarna je deze afrekent. Je hebt de mogelijkheid om dit direct te doen middels de meeste bekende betaalmogelijkheden, of achteraf via AfterPay. Op voorhand betaal je dus met iDeal of een creditcard. Helaas missen we nog wel een optie om je producten af te rekenen met PayPal, maar wie weet wordt dit in de toekomst nog aan Koopjedeal.nl toegevoegd. Daar is op het moment van schrijven nog niets over bekend.

Garantie

Voor iedere aankoop die je op Koopjedeal.nl doet ontvang je de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen als garantie. Daarbovenop geeft Koopjedeal.nl je extra bedenktijd tot 30 dagen na aankoop. Mocht het product je niet aanstaan, dan kan je deze in dit tijdsbestek terugsturen zonder opgaaf van reden. In het geval van een defect product, heb je de wettelijke garantie van twee jaar op vrijwel ieder product dat je bij Koopjedeal.nl koopt. Dat verschilt uiteindelijk per product dat je koopt. Wel vind je per product voor aankoop voldoende informatie over de rechten die je hebt en houd na de aankoop. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Verzending

Alle producten die je koopt op Koopjedeal.nl worden verzonden met PostNL. De producten komen allen van leveranciers uit Nederland, waardoor dit de meest gebruikelijke manier van verzenden is. Koopjedeal.nl hanteert echter geen vandaag besteld = morgen in huis policy. Dat heeft ermee te maken dat Koopjedeal.nl na aankoop of zelf aan de slag gaat of de fabriek in kwestie die het product naar jou opstuurt. Ze maken namelijk gebruik van eigen, maar ook externe magazijnen. Bestel je bijvoorbeeld meerdere producten tegelijk? Dan is de kans aanwezig dat deze uit verschillende magazijnen komt. Zo komt je pakketje soms in delen aan.

Wel geeft Koopjedeal.nl dat je de meeste producten binnen maximaal vijf werkdagen in huis hebt. Is dit niet het geval na deze periode? Adviseren ze je om direct contact op te nemen met de website. Gaan ze voor je na waar je pakketje precies blijft.

Retourneren bij Koopjedeal.nl

Het is mogelijk om je pakketje uiteindelijk retour terug te sturen naar Koopjedeal.nl. Dat kan om verschillende redenen, zoals een verkeerd geleverd product of het hele product staat je uiteindelijk toch niet aan. Elke ‘deal’ voor een product dat je niet aanstaat, is alsnog weggegooid geld. In het geval van een retourzending geeft Koopjedeal.nl je 30 dagen de tijd om een retourzending aan te melden. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om ervoor te zorgen dat ze het pakketje in goede orde ontvangen.

Zodra Koopjedeal.nl het product retour heeft ontvangen, ontvang je het aankoopbedrag terug. Dit duurt na ontvangst nogmaals maximaal vijf werkdagen, omdat er van alles systematisch verwerkt moet worden. In het geval van een betaling met creditcard duurt dit echter wel langer, namelijk tot 30 dagen voordat je het bedrag zichtbaar terug hebt ontvangen. Enige verzendkosten in het geval van retourzendingen zijn volgens Koopjedeal.nl altijd voor de koper van het product. Deze kosten worden dus niet aan jou vergoed.

blank

Behalve

Toch zijn er enkele producten die Koopjedeal.nl helemaal niet retour ontvangt. Voordat je een product koopt uit één van de volgende categorieën, dien je er dus rekening mee te houden dat deze aankoop definitief is. Dit geldt voor:

 • Boxershorts; een boxershort mag niet retour als deze gepast is vanwege de hygiëne.
 • Planten; planten mogen alleen retour als de schade binnen een week gemeld is of als de planten dood zijn.
 • Opzetborstels; opzetborstels mogen alleen retour als de verpakking nog geseald is.

Prijs- / kwaliteitverhouding

Op Koopjedeal.nl vind je dus een ruim assortiment terug van allerlei soorten producten. Van shampoo tot schoenen en van laptops tot mondkapjes. Enerzijds verkopen ze A-merken voor lage prijzen, anderzijds heb je soms te maken met onbekende merken. Het is dus lastig om een algemeen oordeel te vellen over de prijs- / kwaliteitverhouding van de producten op Koopjedeal.nl. Over het algemeen scoor je deals tegen een lage prijs en is de kwaliteit van, in ieder geval de A-merk, gegarandeerd. Koop je dus een product waar je al eerder gebruik van hebt gemaakt? Zoals je lievelings shampoo of de juiste scheermesjes? Dan weet je op voorhand in ieder geval welke kwaliteit je mag verwachten. Je kunt een product, voordat je deze koopt, altijd even een keer door Google gooien om te zien wat andere mensen over dit product te vertellen hebben. Zo koop je nooit een kat in de zak.


Acties

Koopjedeal.nl bestaat dus enkel uit aanbiedingen op allerlei soorten producten. De ene deal is er slechts enkele uren, waar sommige deals voor lange termijn te verkrijgen zijn. Toch kunnen we ons voorstellen dat je op zoek bent naar deals op deals. Daarvoor adviseren we je om op Koopjedeal.nl de ‘Outlet’ pagina in de gaten te houden. Iets eerder in deze review hebben we deze sectie al benoemd. Dit is een categorie waar je allerlei producten uit de diverse categorieën terugvindt, maar welke je rechtstreeks bij de fabrikant afneemt. Zo zijn er geen tussenpartijen die meedingen op de prijs en waardoor deze extra goedkoop aangeboden worden.

Nieuwsbrief

Elke dag op de hoogte blijven van de nieuwste deals? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Koopjedeal.nl. Elke dag ontvang je dan de nieuwste deals als eerste in je mailbox. Als klap op de vuurpijl maak je ook direct kans op €500,- shoptegoed zodra je je aanmeld voor de nieuwsbrief. Wie weet scoor je daarmee straks wel de beste deals, zonder zelf ook maar een cent uit te geven. Natuurlijk zijn er maar enkele mensen die deze cadeaubon ontvangen, maar je zal maar net tot de gelukkigen behoren! Het is maar de vraag of je daar een dagelijkse te ontvangen mail voor overhebt.

Spaaractie

blank

Bij Koopjedeal.nl heb je ook de mogelijkheid om punten te sparen. Direct als je een account aanmaakt ontvang je al 50 spaarpunten, welke je inlevert voor €2,50 korting. Dit ontvangt iedereen dus al bij een eerste aanmelding. Vervolgens ontvang je voor iedere euro die je besteed op de website één punt. Nodig je een vriend uit, die vervolgens een bestelling doet op de website? Dan ontvang je 25 spaarpunten. Deze lever je als volgt in:

 • 1 spaartpunt = €0,05 korting
 • 25 spaarpunten = €1,25 korting
 • 50 spaarpunten = €2,50 korting

Wel geeft Koopjedeal.nl dat je aankoopbedrag, na aftrek van de korting, nog steeds minimaal €15,- dient te zijn. Je kunt dus niet voor volledige kortingen sparen van een aankoopbedrag.


Wel of niet kopen bij Koopjedeal.nl?

We zien vrij weinig redenen om geen aankopen te doen op Koopjedeal.nl. Je vindt er vaak aantrekkelijke aanbiedingen voor alledaags producten. Ook als je toe bent aan bijvoorbeeld een nieuwe laptop, dan scoor je hier vaak een leuke deal, ten opzichte van een aankoop die je in de MediaMarkt of via Bol.com doet. Soms dien je even geduld te hebben tot er een aankoop voorbij komt die voor jou de moeite waard is. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en spaar punten voor extra kortingen.


Tips voor kopen bij Koopjedeal.nl

Lijkt het je wat om een product te kopen bij Koopjedeal.nl? Houd dan de volgende punten in acht:

 • Kijk elke dag naar de nieuwe dagdeals. Deze zijn slechts 24 uur geldig
 • Koop alledaagse producten in bulk met korting. Zo hoef je hier lange tijd geen rekening meer mee te houden
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief en spaar punten voor extra korting
 • Maak gebruik van AfterPay om eerst een product te testen, voordat je deze betaalt

Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Meeste aanbieding zijn daadwerkelijk besparende deals
 • Uitgebreid assortiment met veel categorieën
 • Spaar punten voor extra korting
 • Levering binnen maximaal vijf werkdagen
Minpunten:
 • Openingstijden klantenservice onbekend
 • Betalen met PayPal niet mogelijk
Ga naar Koopjedeal.nl
foto auteur Lars Meijer
Deze review is geschreven door Lars Meijer

Lars houdt van schrijven. Kruipt graag in het hoofd van een ander en zet dat inlevingsvermogen om in woorden. Geef hem een leeg, wit document en hij vult 'm met content waar de lezer blij van wordt. Meer informatie? Bekijk Lurz.nl

Ervaringen Koopjedeal

Ervaring geschreven door Inez
3 december 2020
Zeer tevreden

Ik heb pas voor het eerst bij Koopjedeal besteld. Ik vertel het nu wel al aan iedereen, zo enthousiast ben ik. Ik kan er eigenlijk alles vinden wat ik zoek en het is inderdaad ook altijd zo dat je er een goede deal kan vinden. Je moet wel even slim zijn. Het kan namelijk zijn dat je iets zoekt wat er het ene moment niet op staat en het andere moment wel. Het is dus in ieder geval zaak om regelmatig even te kijken. Het is vaak zo dat je dan alles wat je nodig hebt ook echt voor een koopje vindt. Dat vind ik in ieder geval de moeite waard.

Ervaring geschreven door Dennis
27 november 2020
Algemeen oordeel: tevreden

De leveringen duren soms wat lang, terwijl je al betaald hebt. Dat maakt het soms wel even spannend. Maar Koopjedeal maakt het uiteindelijk wel altijd allemaal waar. Alle bestellingen die ik tot nu toe heb gedaan, voldeden allemaal aan de verwachtingen die ik erbij had. Dat maakt dus van mij een tevreden klant.

Ervaring geschreven door Steven
4 november 2020
Wachttijd mag korter, anders 5 sterren

Altijd mooie aanbiedingen, maar soms wat lange wachttijd. Toch wordt alles goed afgehandeld en kan je dus veel goedkoper uit zijn.

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling Koopjedeal

Website www.koopjedeal.nl
Sterren
Ervaringen
86% aanbevolen, 3 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Koopjedeal.nl
© ReviewGo.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies