Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Tips over online webshops, diensten & producten

RichMeetBeautiful review & ervaringen

RichMeetBeautiful
Ga naar Richmeetbeautiful.com

Onze expert over RichMeetBeautiful:

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022

Wanneer je als geslaagde man of vrouw weleens droomt van een jonge en aantrekkelijke man of vrouw om jouw ervaring en luxe leven mee te delen, dan kun je daarvoor terecht op de datingsite RichMeetBeautiful. Dit is een wereldwijd datingplatform voor sugar dating, in het Nederlands ook wel suikerdating genoemd. Hier kunnen suikeroompjes en suikertantes dus op zoek naar leuke suikerneefjes en nichtjes om een vrijblijvende relatie mee te beginnen die wederzijds heel veel voordelen heeft. In deze review zie je hoe deze site werkt en hoe je er snel zelf op actief kunt worden.

Waarom kies je voor RichMeetBeautiful?
 • Een van de weinige sugardating sites.
 • Overzichtelijke en complete profielen.
 • Foto's meteen te anonimiseren.
 • Veel aantrekkelijke leden.
Ga naar Richmeetbeautiful.com
Wat kun je lezen in dit artikel?

Inschrijven

blank

Hier behandelen we uitgebreid het proces om jezelf aan te melden op RichMeetBeautiful en hoe je jouw profiel onweerstaanbaar maakt voor andere leden.

Inschrijfproces

Inschrijven bij RichMeetBeautiful doe je door eerst te klikken op de knop Probeer gratis en anoniem. Er verschijnt dan meteen een aanmeldformulier in beeld dat je alvast in moet vullen. Allereerst moet je een gebruikersnaam kiezen en als je discreet wilt daten is het verstandig om daarbij een zelf verzonnen naam te nemen waaraan jij op geen enkele manier persoonlijk aan herkend kunt worden. Daarna vul je een geldig e-mailadres in, kies je je eigen geslacht (en dat van de mensen die je wilt leren kennen) en vul je je geboortedatum in. Ook moet je even aangeven dat je de algemene voorwaarden en het privacybeleid accepteert. Als je wilt kun je ook een vinkje zetten bij het ontvangen van de nieuwsbrief, waarin je bijvoorbeeld speciale acties en kortingen voor de site kunt vinden. Nu kun je op de knop Account aanmaken drukken.

Een profiel toevoegen

Nu je een account op de site hebt aangemaakt is het zaak om dat van een persoonlijk profiel te voorzien. Je wordt daarom meteen moeiteloos doorgestuurd naar het stappenplan waarmee je dat kunt doen. De eerste stap is daarbij om enkele lichamelijke eigenschappen in te voeren, zoals je lengte en gewicht, je postuur, haar- en oogkleur en andere kenmerken. Klik op de knop Volgende stap om ook je locatie aan te geven. Daarna is het de bedoeling om eerst je account via e-mail te bevestigen. Ga dus naar je inbox en klik op de link in de e-mail die je van RichMeetBeautiful hebt ontvangen. Je bent nu meteen weer terug op de site en kunt meteen verder met het aanvullen van je profiel.

Je profiel aanvullen

blank

Natuurlijk vestig je het snelst aandacht op je profiel door het uploaden van een leuke foto. Het is zeker niet verplicht, want je kunt ook volledig anoniem deelnemen aan RichMeetBeautiful, maar met het oog op het aantal reacties is het wel aan te raden. Gelukkig krijg je meteen enkele tools in handen om je profiel mee te anonimiseren.

blank

Dat kan door een blur-effect op de foto te zetten of door een leuk maskertje op je gezicht te plaatsen. Je kunt er echter ook voor kiezen om de foto gewoon helemaal privé te maken zodat mensen je om een toegangssleutel moeten vragen om hem te kunnen zien. Of je nu wel of niet een foto hebt geüpload, je kunt nu wel meteen leuke leden gaan zoeken en bekijken.


Hoe ontmoet je mensen via RichMeetBeautiful?

blank

Je ontmoet andere mensen op RichMeetBeautiful door zelf via de zoekmachine op zoek te gaan of door de ledenoverzichten te bladeren. Al op de startpagina van je account zie je direct na het inloggen zo’n overzicht met leuke profielen staan. Er is ook een aparte pagina met aanbevolen leden, waar je de profielen ziet van mannen en vrouwen die heel recent actief en online zijn geweest of die zich net hebben ingeschreven.

blank

Op de zoekpagina kun je snel of heel uitgebreid zoeken naar profielen die aan je wensen voldoen. Als je iemand ziet die je leuk lijkt kun je direct het hele profiel bekijken. Uiteraard kun je daar dan ook contact zoeken door het versturen van een flirt, een virtueel cadeau of een privéberichtje.

blank


Profielen bekijken

blank

De profielen op RichMeetBeautiful bevatten in potentie heel uitgebreide informatie. Het is namelijk een datingsite waar je ook zonder een premium lidmaatschap en zonder dat je een match hoeft te hebben alle foto’s en gegevens kunt bekijken. Het is wel goed om te onthouden dat het merendeel van de deelnemers discreet op zoek is, aangezien er op suikerdating nog altijd wel een taboe rust.

Dat kan betekenen dat niet alle profielvelden niet zijn ingevuld, dat de mensen op hun foto’s niet echt goed herkenbaar zijn en zelfs dat de foto’s volledig geblokkeerd zijn. In dat laatste geval kun je vragen om een deblokkering in de vorm van een privésleutel. Dan krijg je met wat geluk wel de toestemming om de foto’s van die persoon goed te kunnen bekijken.


Wat voor singles vind je op RichMeetBeautiful?

blank

Welke mensen kun je tegenkomen op RichMeetBeautiful? Ten eerste zijn veel van hen single, maar zeker niet allemaal. Sommige suikeroompjes en suikertantes op de site zijn namelijk naast hun bestaande relatie op zoek naar een affaire met een jonger persoon om zichzelf weer jong te voelen.

Daarnaast is er natuurlijk een grote leeftijdsspreiding, want de suikernichtjes en suikerneefjes zijn al vanaf een jaar of 19 of begin 20 op de site te vinden terwijl de sugar daddy’s en sugar mommy’s gemiddeld al een stuk ouder zijn. Al moet je er tegenwoordig ook niet gek meer van opkijken wanneer je iemand ontmoet die al op jonge leeftijd zijn of haar schaapjes op het droge heeft en een aantrekkelijk en leergierig iemand zoekt om die in hun luxe leven te laten delen.


Functies

Het aantal verschillende functies op RichMeetBeautiful is beperkt maar biedt wel alles wat je nodig hebt om succesvol een leuke match te zoeken en leren kennen. Wat kun je er zoal?

Zoeken

blank

Klik in het menu op de knop Zoek om naar de zoekmachine te gaan. Daar kun je bovenaan de pagina een klein aantal zoekvoorkeuren meteen aanpassen. Dat gaat bijvoorbeeld om de regio en leeftijd van getoonde profielen. Door op de knop Meer filters te klikken kun je ook nog een groot aantal aanvullende zoekwensen toevoegen, zoals haarkleur, oogkleur, inkomen en lengte. Klik op de knop Zoek om de lijst met profielen te verversen.

Berichtenbox

blank

In de berichtenbox zie je alle ontvangen berichtjes staan die je meteen kunt openen en beantwoorden. Ook wanneer je zelf een berichtje hebt verstuurd komt die er in je berichtenbox bij te staan. Je hoeft echter niet continu naar je berichtenbox te gaan om te checken of er nieuwe berichten zijn, want er komt in het menu dan ook gewoon een getalletje te staan met het aantal nieuwe berichtjes.

Een virtueel cadeautje versturen

Een leuke manier om iemands aandacht te pakken te krijgen is door het versturen van een virtueel cadeautje. Dat is met name interessant voor de sugardaddy’s en sugarmommy’s in spe om hun beoogde kandidaat alvast een voorproefje te geven van de cadeaus en leuke activiteiten die ze bij een goeie klik voor ze in petto hebben. De cadeautjes bestaan uit plaatjes of foto’s en kunnen ook van een begeleidende boodschap van maximaal 100 karakters worden voorzien. Deze cadeautjes worden betaald met credits die je krijgt wanneer je een van de betaalde abonnementen afsluit. Hoe langer het abonnement, hoe meer credits je elke maand te besteden hebt.

Flirten via een knipoogje

Een ontspannen manier om te proberen iemands aandacht te trekken is door te flirten middels een knipoog. Op elk profiel zie je een knop met een knipogend gezichtje staan. Klik erop om meteen een flirt te versturen, iets waar het lid in kwestie ook direct een melding van krijgt. Het is dus een interessante manier om onder de aandacht te komen bij leden die op dit moment ook online zijn.


Gebruiksgemak: Is de datingsite prettig in gebruik?

blank

RichMeetBeautiful is wat ons betreft heel prettig en vooral eenvoudig in gebruik. Het ontwerp is rustig en stijlvol met overzichtelijke schermen en profielen die meteen laten zien wat je wilt weten. Het aantal verschillende functies is beperkt en binnen enkele minuten na je eerste aanmelding weet je wat de site allemaal voor je kan betekenen en welke functies die heeft. Je moet wel zelf actief op zoek gaan en blijven om echt betekenisvolle contacten te vinden, want rustig afwachten betekent dat je niet zo snel op zult vallen.


Veiligheid

blank

Hoe zit het met de veiligheid en betrouwbaarheid van RichMeetBeautiful? Ten eerste maak je natuurlijk gebruik van een beveiligde verbinding, dus je hoeft niet bang te zijn dat jouw communicatie zomaar op straat komt te liggen. Ook wordt de hele site doorlopend gescand door software van antivirusbedrijf Norton om te voorkomen dat malware en virussen toe kunnen slaan. Hieronder lees je hoe het zit met privacy, keurmerken en de hulpmiddelen die je van de site krijgt om zelf je veiligheid en privacy te beschermen.

Privacy

Je bepaalt op RichMeetBeautiful helemaal zelf wat andere leden wel of niet van jou te weten zullen komen. Je kunt bijvoorbeeld een account aanmaken met een discreet e-mailadres en een verzonnen en dus niet traceerbare) gebruikersnaam. Als je volledig discreet op zoek wilt hoef je amper iets over jezelf in te vullen, al wordt de kans om veel leuke contacten te vinden dan wel meteen een stuk kleiner. Maar je kunt ook de gulden middenweg proberen te vinden door bijvoorbeeld wel foto’s te uploaden, maar die op privé te zetten zodat andere leden je om een sleutel moeten vragen waarmee ze je foto’s kunnen bekijken. Zo krijg je dus alle hulpmiddelen in handen om zelf je privacy te beschermen.

Extra veiligheidsmaatregelen

Niet alleen bepaal je helemaal zelf wat je van jezelf laat zien, je kunt ook gebruik maken van aanvullende functies om profielen te blokkeren of te rapporteren bij de RichMeetBeautiful redactie. Wanneer je iemand wilt melden of de toegang tot jouw profiel wilt ontzeggen, klik dan op hun profiel naast de naam en leeftijd op de knop met de drie stippen. Daar vind je beide opties. Mocht je iemand rapporteren, wees dan wel zo slim om even een reden op te geven waarom je dat doet. Bijvoorbeeld omdat het profiel niet door de beugel kan of omdat je door die persoon lastig wordt gevallen.

Is RichMeetBeautiful veilig om te gebruiken?

Op elke datingsite zijn helaas kwaadwillende mensen te vinden. Zo ook op RichMeetBeautiful, waar het risico vanwege het karakter van de site misschien nog wel een stukje groter is dan elders. Het valt namelijk niet te ontkennen dat een aantal mensen meteen geld ruiken wanneer het over het fenomeen sugardating gaat. Het is dus extra belangrijk om op deze site erop beducht te zijn dat ook mensen met malafide intenties je kunnen benaderen. Als je iemand niet vertrouwt, blokkeer die persoon dan gewoon.


RichMeetBeautiful App

blank

Wanneer je graag mobiel in contact blijft met de mensen die je hebt leren kennen raden we je aan om ook de RichMeetBeautiful dating app te installeren op je telefoon. Hier lees je wat je daar allemaal mee kunt en wat deze app zo uniek maakt.

Biedt de app alle functies die de site ook heeft?

Ja, de app van RichMeetBeautiful stelt je in staat om op precies dezelfde manier te daten als via de datingsite. De eenvoudige opzet en het overzichtelijke ontwerp van de site komt via de app juist enorm goed tot zijn recht. Je kunt er op inloggen met je bestaande account, maar ook gewoon meteen de app downloaden om je daarmee in aan te melden en een nieuw profiel aan te maken. Daarna kun je net zo eenvoudig zoeken naar leuke leden als bij de datingsite. En natuurlijk kun je ook gewoon een berichtje sturen, flirten door een knipoogje te geven of natuurlijk de aandacht trekken met een leuk virtueel cadeautje.

Wat maakt deze app anders/uniek?

De dating app van RichMeetBeautiful is uniek omdat het een van de weinige apps in zijn soort is. Een suikerarrangement is weliswaar een steeds bekendere relatievorm, maar er zijn nog maar heel weinig datingsites voor beschikbaar, laat staan dat er tientallen apps voor zijn. Aangezien er in veel landen nog vreemd naar sugardating wordt gekeken is het ook nog maar de vraag hoe lang de grote techreuzen zoals Google en Apple de app nog in hun app stores laten staan. Ons advies is om hem dus te downloaden nu het nog kan als je er nu of later wel gebruik van zou willen maken.

RichMeetBeautiful kosten

blank

Inmiddels weet je dus precies wat je op RichMeetBeautiful kunt doen, maar hoeveel moet deelname op deze site kosten? Dat lees je hier.

Is RichMeetBeautiful gratis? Wat kun je met een gratis account?

blank

RichMeetBeautiful kun je tot op zekere hoogte gratis gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een gratis profiel aanmaken dat gewoon permanent op de site kan blijven staan zonder dat je een betaling hoeft te doen. Je kunt daarmee ook op zoek naar andere leden en profielen die je interessant lijken aan je favorieten toevoegen en een knipoog sturen. Wil je echter direct contact zoeken met een berichtje of een cadeautje sturen? Dan heb je een betaald account nodig.

Is RichMeetBeautiful duur?

Bij RichMeetBeautiful kun je de volgende premium lidmaatschappen aanschaffen:

 • 1 Maand onbeperkt lidmaatschap kost € 79,99
 • 3 Maanden onbeperkt lidmaatschap kost € 209,97
 • 6 Maanden onbeperkt lidmaatschap kost € 359,95
 • 12 Maanden onbeperkt lidmaatschap kost € 599,90

Zoals je kunt zien is het datingplatform behoorlijk prijzig. Ook wordt de besparing bij het afnemen van een langer abonnement ook niet enorm groot. Het lijkt dus verstandig om het eerst gewoon eens een maand te proberen wanneer de kosten een probleem voor je zijn.

Dat is voor suikerooms en tantes wellicht nog niet zo’n enorm probleem, want die worden in de regel alleen lid omdat ze goed geboerd hebben en dus niet zo snel wakker zullen liggen van deze kosten. Voor suikernichtjes en neefjes ligt dat natuurlijk anders. Daarom kun je als premium lid tegen een meerprijs ook gratis leden ook de mogelijkheid geven om contact met je op te nemen. Op die manier kun je toch op veel reacties rekenen.

De kosten van deze extra service zijn:

 • 1 Maand toegang voor gratis leden kost € 39,99
 • 3 Maanden toegang voor gratis leden kost € 59,-
 • 6 Maanden toegang voor gratis leden kost € 79,99
 • 12 Maanden toegang voor gratis leden kost € 99,-

Betaalmogelijkheden

De betaalmogelijkheden zijn helaas beperkt want de kosten van je betaalde lidmaatschap voldoen met iDeal is bijvoorbeeld niet mogelijk. Betalen met een VISA of Mastercard creditcard is daardoor waarschijnlijk de enige betaaloptie die voor Nederlandse leden interessant is.


Klantenservice gegevens en bereikbaarheid

blank

Je kunt met de klantenservice in contact komen door een e-mail te sturen naar support@richmeetbeautiful.com, maar ook door links onderin het scherm op de knop Help te klikken. Er opent dan een klein scherm waar je alvast wat hulpvragen ziet staan. Je vindt er ook een zoekveld waar je een vraag kunt typen om te zien of die al is beantwoord. Als dat geen resultaat geeft kun je ook een bericht sturen door op de knop Contacteer ons te klikken. Je moet dan eerst een onderwerp kiezen en kunt dan eerst een onderwerp en dan je vraag typen. Zorg wel dat het getoonde e-mailadres nog klopt, want je krijgt via dat e-mailadres een antwoord toegestuurd.

Uitschrijven en abonnement beëindigen

blank

Wil je jouw lidmaatschap bij RichMeetBeautiful beëindigen? Dat is geen punt, maar het behelst wel een aantal verschillende stappen. Ga als eerste naar je eigen profielinstellingen. Dat doe je door op je gebruikersnaam te klikken. Nu kom je terecht op een pagina met allemaal verschillende opties. Helemaal onderaan zie je als het goed is de optie om het formulier voor uitschrijving te openen. Verstuur op deze pagina jouw verzoek door op de knop te klikken. Je ontvangt nu een e-mail op het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld. Open dus die e-mail en klik op de link. Nu kun je de afmelding definitief maken door je wachtwoord in te voeren en op de knop te klikken.


Conclusie

blank

Wat ons betreft is RichMeetBeautiful een van de meest geschikte online datingplatforms voor suikeroompjes en suikertantes om in contact te komen met hun nieuwe suikerneefje of nichtje. Dat is niet alleen omdat het een van de weinig overgebleven sites is waar je dit soort spannende relaties kunt vinden, want de site is ook gewoon heel prettig in het gebruik. Je vindt er ook heel veel mannen en vrouwen die open staan voor een dergelijke vrijblijvende relatie. De site en de bijbehorende apps zijn eenvoudig maar stijlvol opgezet en bevatten alle functies die je nodig hebt om een suikerarrangement te vinden.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Een van de weinige sugardating sites.
 • Overzichtelijke en complete profielen.
 • Foto's meteen te anonimiseren.
 • Veel aantrekkelijke leden.
Minpunten:
 • Ook veel profielen uit andere landen.
Ga naar Richmeetbeautiful.com
foto auteur Joey de Vries
Deze review is geschreven door Joey de Vries

Joey is een echte speurneus. Altijd op zoek naar de "addertjes" onder het gras, pikante details en de kleine lettertjes. Gek op schrijven, bloggen, sport en lezen.

Ervaringen RichMeetBeautiful

Ervaring geschreven door Joost
4 oktober 2021
Fijne dames

Succesvol zijn is voor mij heel belangrijk. Ik heb alleen wel ontdekt dat je heel lastig op alle vlakken tegelijk heel veel succes kan hebben. Als je veel tijd in je baan steekt, is het wel heel lastig om ook tijd te hebben voor knappe en intelligente dames. Daar zijn er namelijk niet zoveel van, dus dat zoeken duurt wel heel lang. Daarom ben ik blij met mijn abonnement bij Rich meet Beautiful. Daarmee is de helft van het zoek werk namelijk al verzorgd. Het is gewoon een menu aan stijlvolle dames waar je zo je keuze uit kunt maken. Maar dan wel op een respectvolle manier natuurlijk, want dat vind ik eigenlijk ook wel heel belangrijk. Bovendien hoef je niet aan elkaar te blijven hangen. Een leuke date voor een belangrijke avond in je leven is hier ook goed te vinden.

Ervaring geschreven door d anoniem
17 mei 2021
Mooie dames

Rich Meet Beautiful is het helemaal voor mij. Ik ben helemaal niet op zoek naar een vaste basis. Ik heb het prima voor elkaar in mijn eentje. Maar ik wil wel af en toe lekker plezier maken en daar heb ik ook wel wat geld voor over. Daarom is Rich Meet Beautiful de perfecte oplossing voor mij. Ik moet zeggen dat de sugar baby’s wel hele mooie dames zijn. En ik heb inmiddels dan schoonheid en intelligentie prima samen kunnen gaan, in tegenstelling tot wat het cliché zegt. Daardoor heb ik al de nodige leuke avonden gehad. Ik blijf dan ook een tevreden lid. Ik moet wel een kleine waarschuwing erbij geven. Het is wel echt nodig om een goede portemonnee te hebben, anders is het niet op te brengen. Houd daar dus wel rekening mee.

Ervaring geschreven door Michaël
25 januari 2021
Titel

Ik heb het altijd druk met mijn baan en heb daar ook goed mee gescoord. Daar wil ik dan ook wel van genieten. Dat betekent echter wel ook dat ik op een andere manier moet zoeken naar vrouwen die goed bij mij passen. Het moeten wel dames zijn die hetzelfde succes uitstralen als ik. Die vind je niet zomaar. Daarom ben ik zo blij dat ik Rich meet Beautiful heb ontdek. Daar zijn namelijk wel knappe dames met veel stijl te vinden. Waar ik me dus heel goed bij voel als ik op stap ga. Zonder dat daar dan ook direct allerlei verwachtingen uit voortkomen. Voor mij is het de ideale oplossing. Ik zal zeker ook de komende jaren met plezier mijn lidmaatschap blijven verlengen.

Ervaring geschreven door Nick
3 december 2020
Prima site

Ik vind rich meet beautiful een prima site. Het levert de diensten die je vraagt. Let wel op, want de prijzen kunnen best wel oplopen. Daardoor is het dus wel zaak om scherp te blijven. Je kunt als sugar daddy wel hele goede zaken doen. Dat is wel heel fijn. Ik ben ook tevreden over de sugar baby’s. Dat is wat helemaal belangrijk is natuurlijk.

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling RichMeetBeautiful

Website www.richmeetbeautiful.com
Sterren
Ervaringen
80% aanbevolen, 4 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Richmeetbeautiful.com
© ReviewGo.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies