Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Tips over online webshops, diensten & producten

Victoria Milan review & ervaringen

Victoria Milan
Ga naar Victoriamilan.nl

Onze expert over Victoria Milan:

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022

Wanneer je gebonden bent maar naast je relatie wel wat spanning of afwisseling kunt gebruiken dan kun je daarvoor gebruik maken van de discrete datingsite Victoria Milan. Als een van de bekendste zogenaamde overspelsites ter wereld vind je hier namelijk ook heel veel Nederlandse leden die op zoek zijn naar avontuur. Een eenmalig afspraakje, alleen maar wat stoom afblazen met een spannend mail- of chatcontact of een langdurige en intense affaire, het is allemaal mogelijk op Victoria Milan.

Waarom kies je voor Victoria Milan?
 • Zelf bepalen hoe anoniem je wilt blijven.
 • Heel veel leden die spanning zoeken.
 • Makkelijk je profielfoto's anonimiseren.
Ga naar Victoriamilan.nl
Wat kun je lezen in dit artikel?

Inschrijven

Inschrijven kan bij Victoria Milan volledig discreet. Hieronder loodsen we je stap voor stap door het inschrijfproces.

Inschrijfproces

blank

Om ook een account aan te maken bij Victoria Milan klik je als eerste op de paarse knop Bekijk matches die je bovenaan de site ziet staan. Je wordt dan doorgestuurd naar het registratieformulier. Daar kies je eerst je eigen geslacht, vervolgens je relatiestatus en daarna het geslacht van de spannende mensen die je wilt ontmoeten. Voer je e-mailadres in en plaats een vinkje om aan te geven dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid. Je kunt als je dat leuk lijkt ook een vinkje zetten dat je aanbiedingen en informatie wilt ontvangen op je e-mailadres. Klik dan op de knop Doorgaan om je account alvast te controleren. Als de gegevens akkoord zijn mag je meteen een zelfverzonnen gebruikersnaam en een wachtwoord invullen. Tot slot word je nog gevraagd om je geboortedatum in te voeren.

blank

Profiel aanmaken

De volgende fase van het aanmelden is het opstellen van je eigen datingprofiel. Dat wordt gedaan in een aantal losse en dus heel overzichtelijke stappen. Zo krijg je ten eerste de vraag wat voor contact je zoekt. Bijvoorbeeld of dat helemaal vrijblijvend of juist iets voor de lange termijn zou moeten zijn.

blank

blank

Ook moet je aangeven welke eigenschappen van iemand je het meest opwindend vindt, je eigen lichamelijke kenmerken invullen en je locatie aangeven. Dat was het voor nu, want het is eerst zaak om je profiel te activeren via de e-mail die je (als het goed is) inmiddels van Victoria Milan hebt ontvangen. Zodra je dat hebt gedaan ben je automatisch ingelogd op de site en kun je bijna gaan daten!

Je profiel aanvullen

blank

Nu je ingelogd bent op de site krijg je meteen de vraag of je een profielfoto wilt uploaden. Je kunt een foto uploaden vanaf je computer en die dan meteen anonimiseren. Zo kun je bijvoorbeeld een maskertje bij jezelf opzetten, een zwart balkje over je ogen doen of de foto simpelweg onscherp maken. Klik op Upload om de foto op je profiel te plaatsen. Je kunt extra foto’s toevoegen door naar je profielinstellingen te gaan. Klik daarvoor bovenaan in het menu aan de linkerkant op de profielfoto. Op deze pagina kun je met de knop Upload photos meteen aanvullende foto’s toevoegen. Op deze zelfde pagina kun je ook allerlei extra informatie over jezelf invullen dus deel daar wat je bereid bent over jezelf prijs te geven. (Als je klaar bent niet vergeten om wijzigingen op te slaan met de knop Save.)


Hoe ontmoet je mensen via Victoria Milan?

De beste manier om leuke mensen te ontmoeten op Victoria Milan is de zoekmachine te gebruiken of gewoon regelmatig te bladeren in de lijsten met actieve en nieuwe profielen. Daar kun je allemaal filters in aanvinken om de lijst met profielen uit te dunnen tot je uitkomt bij jouw ideale matches. Als je iemand hebt gevonden die je wel interessant vindt kun je die een flirt of een berichtje sturen of een virtueel cadeautje geven. Als je op die manier met elkaar aan de praat raakt wijst het zich vaak vanzelf hoe het contact verder verloopt.

Profielen bekijken

blank

Hoe ziet een profiel eruit? Open er gewoon maar eens een paar door ze aan te klikken. Je zult dan al snel merken dat de profielen in theorie veel gegevens kunnen bevatten. Een profiel kan namelijk bestaan uit een of meerdere profielfoto’s, iemands lichamelijke kenmerken, het soort contact dat die persoon zoekt, een zelf geschreven profieltekst en al iemands voorkeuren en interesses. Maar lang niet alle gebruikers vullen alle gegevens in. Dat komt uiteraard doordat de meeste leden op Victoria Milan heimelijk op zoek zijn naar een spannend contact naast hun bestaande relatie. Daardoor is vaak alleen de hoognodige informatie toegevoegd. Gelukkig hebben veel mannen en vrouwen wel goed begrepen dat er een profielfoto nodig is om genoeg leuke contacten op te doen. (Al is het wel zo dat ook die vaak onherkenbaar gemaakt zijn.)


Wat voor gebruikers vind je op Victoria Milan?

Victoria Milan richt zich op alle spannende mannen en vrouwen van over de hele wereld die op zoek zijn naar een opwindend avontuur. Vrijwel alle leden op Victoria Milan zijn gebonden. Daardoor zul je hier ook niet zo snel mensen tegenkomen die op zoek zijn naar een vaste relatie aangezien ze die al hebben.

De meeste leden zoeken dus een spannend en discreet contact voor de korte of de langere termijn. Zoals bijvoorbeeld een eenmalig opwindend afspraakje of het aangaan van een stiekem affaire. Dit betekent niet dat je in het geheel geen singles tegen kunt komen, want heel veel mensen die vrijgezel zijn en niet iets voor vast zoeken maken graag gebruik van sites als Victoria Milan, omdat ze weten dat het contact dat ze leggen in de regel vrijblijvend zal zijn.


Functies

Het aantal functies dat je op Victoria Milan kunt gebruiken is niet enorm uitgebreid, maar je krijgt wel gewoon alles dat je nodig hebt om effectief te kunnen daten. Wat kun je dus zoal doen op deze datingsite?

Zoeken

blank

Om profielen te lokaliseren die je wel leuk vindt kun je de zoekmachine gebruiken. Klik op de knop Zoek in het menu en je zult meteen een lijst met alle profielen zien die aan je reeds ingevulde zoekvoorkeuren voldoen. Als je een heteroseksuele man bent zie je dus alvast alleen heteroseksuele of biseksuele rouwen in de lijst.

blank

Met de filters bovenaan het scherm kun je deze profielenlijst nu verfijnen. Kies bijvoorbeeld een andere minimale of maximale leeftijd, stel de lichaamslengte in of pas de locatie en/of zoekstraal aan. Door op de knop Meer filters te klikken kun je aanvullende wensen en eisen instellen, zoals bepaalde karaktertrekken of lichamelijke eigenschappen. Zo is het heel makkelijk om de lijst ingrijpend uit te dunnen en precies de profielen te vinden die je zoekt.

Berichten

blank

Klik in het menu op de knop Berichten om meteen al je conversaties te bekijken. De berichten die je het meest recent hebt ontvangen staan bovenaan. Je kunt die meteen openen en lezen door erop te klikken. Ook antwoorden gaat net zo eenvoudig, typ je berichtje en verstuur. Zo kun je vrijwel in realtime met elkaar chatten via de site wanneer je beiden online bent. Overigens zie je op veel pagina’s je actieve conversaties ook aan de rechterkant van het scherm staan, zo zie je heel handig meteen wie je zojuist een nieuw berichtje heeft gestuurd.

Meldingen

In het menu Meldingen kun je allerlei interessante informatie vinden met betrekking tot je eigen profiel. Je kunt bijvoorbeeld zien welke mensen jouw profiel aan hun favorieten hebben toegevoegd, wie er met je geflirt hebben, wie je een virtueel cadeautjes heeft gestuurd en welke leden er onlangs op je profiel langs zijn gekomen. Bij het kopje Privésleutels zie je welke leden jou een persoonlijke sleutel hebben gegevens zodat je hun privéfoto’s kunt bekijken.

Flirt mogelijkheden

Je kunt met andere leden flirten door naar ze te knipogen. Open het profiel en klik op de knop met het knipogende gezichtje. De persoon achter het profiel krijgt nu meteen de melding dat je hem of haar wel leuk vindt. Dat zorgt er vaak voor dat die man of vrouw ook even op je eigen profiel komt kijken. Het spreekt voor zich dat je dan vaak snel ook iets terug ontvangt wanneer je een positieve indruk maakt met je eigen profiel.

Paniekknop

Dat Victoria Milan zich grotendeels op gebonden mensen richt blijkt wel uit de Paniekknop. Dat is een rode knop met Panic erop die je op rechts onderaan elke pagina van de site ziet staan. Wanneer je erop klikt (bijvoorbeeld omdat er ineens iemand de kamer binnenkort) word je meteen uitgelogd bij Victoria Milan en doorgestuurd naar een neutrale website zoals Google. Zo hoeft dus niemand te zien dat je stiekem op deze spannende website actief bent.

Gebruiksgemak: is de datingsite prettig in gebruik?

blank

Victoria Milan is makkelijk in het gebruik. De site heeft een heel overzichtelijk ontwerp en je kunt alle functies van de site meteen openen vanuit het menu in de zijbalk. Er is ook heel goed meegedacht met de doelgroep. Een goed voorbeeld daarvan is de altijd makkelijk te vinden paniekknop waarmee je meteen uit kunt loggen. Ook kun je met intuïtieve tools meteen je eigen profielfoto’s anonimiseren, gewoon via de website. Het laatste voorbeeld dat we noemen is de zoekmachine, want daar kun je heel makkelijk en snel mee zoeken maar net zo vloeiend ook de meest uitgebreide wensen en eisen aan toevoegen. Die worden dan ook nog eens onthouden voor de volgende keer, zodat je het niet steeds opnieuw aan hoeft te passen.


Veiligheid

Bij een datingsite met het discrete karakter van Victoria Milan spreekt het natuurlijk voor zich dat veiligheid op de eerste plaats staat. De site wordt daarom doorlopend gescand door software van een bekende antivirusfabrikant. Ook beschik je over een extra veilige SSL-verbinding dankzij het gecontroleerde en gevalideerde certificaat van Amazon.

Keurmerken

Er zijn geen keurmerken aanwezig op de website van Victoria Milan. Dat heeft een aantal oorzaken. Ten eerste gaat het om een datingplatform dat internationaal actief is, zodat je niet hoeft te rekenen op puur Nederlandse initiatieven zoals het Keurmerk Veilig Daten of de Thuiswinkel Waarborg. Daarnaast is het natuurlijk lastig om als erotisch getinte datingsite aan te sluiten bij dergelijke platforms. Victoria Milan vertrouwt dus liever op de zelf ontwikkelde hulpmiddelen en het bieden van veel informatie voer veilig en betrouwbaar daten via internet. Zo bevat de online helpdesk niet alleen technische hulpartikelen maar ook algemene informatie over de beste manieren om stiekem te daten.

Extra veiligheidsmaatregelen

blank

blank

Tijdens het daten op Victoria Milan krijg je als gebruiker ook zelf wat hulpmiddelen in handen om je veiligheid en comfort tijdens het daten te vergroten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om profielen te blokkeren wanneer je een onprettige ervaring met een ander lid hebt gehad. Als iemand zich echt heeft misdragen of de regels overtreedt kun je het profiel ook ter controle melden. Beide opties kun je gebruiken door op het profiel te klikken op de knop met de drie stippen (naast de leeftijd). Wanneer je kiest voor Rapporteer gebruiker moet je ook even een reden aangeven om te zorgen dat je melding daadwerkelijk in behandeling wordt genomen.

Privacy

Je kunt bij Victoria Milan helemaal zelf bepalen welke informatie je wilt delen en wat je liever voor jezelf houdt. En ook al is het funest voor het aantal reacties dat je krijgt: zelfs een volledig leeg profiel op de site plaatsen is mogelijk. Dat maakt dat je jouw privacy voor een heel groot deel zelf in de hand hebt. Zolang je alleen datgene deelt dat je als veilig beschouwt kan er weinig misgaan.

Is Victoria Milan veilig om te gebruiken?

Of Victoria Milan volledig veilig is om te gebruiken is lastig te garanderen. Het is nu eenmaal altijd een tikkeltje riskant om stiekem te daten naast je bestaande relatie. Er kan altijd iets gebeuren waardoor je toch wordt betrapt. Wellicht kun je de paniekknop een keer niet snel genoeg vinden en ziet je partner toch een glimp van het scherm. Dan heb je natuurlijk alsnog de poppen aan het dansen. Het is dus ondanks de grote focus van Victoria Milan op privacy en veiligheid altijd enorm belangrijk om heel voorzichtig te blijven.


Victoria Milan app

blank

Hou je van mobiel daten en lijkt het je leuker en makkelijker (en misschien wel discreter) om op je smartphone van Victoria Milan gebruik te maken? Dan zul je het vast fijn vinden om te lezen dat de datingsite ook zijn eigen dating app heeft, die zowel voor iPhone als Android telefoons beschikbaar is. Je vindt de apps ook nog eens gewoon in de app store op je telefoon, dus je kunt hem makkelijk vinden en installeren.

Biedt de app alle functies die de site ook heeft?

Nadat je de app op je telefoon hebt gezet en die hebt geopend kun je er makkelijk inloggen met het account dat je op de datingsite hebt aangemaakt. Alle functies die je op de site vindt kun je ook benutten in de zeer complete app. Daar hoort ook aanmelden en je profiel aanmaken bij, dus als je nog geen eigen profiel hebt kun je dat prima aanmaken met de Victoria Milan app. Vervolgens is het net zoals bij de datingsite zelf een kwestie van profielen zoeken en bekijken, je favorieten beheren en berichtjes lezen en verzenden zoals je dat gewend bent. Via het handige menu vind je meteen alle functies van de app overzichtelijk op een rijtje. En natuurlijk krijg je meteen een melding als iemand op je profiel is geweest of je een berichtje heeft gestuurd.

Wat maakt deze app anders en uniek?

Wat de Victoria Milan app in de eerste plaats uniek maakt is dat het een van de weinige dating services in zijn soort is waarvan de app (nog) toegelaten wordt tot de Apple App Store en de Google Play Store. Het platform maakt er nu eenmaal geen geheim van dat de meeste leden op zoek zijn naar een affaire en daar hebben bedrijven als Apple en Google normaal gesproken wat problemen mee. Maar de app is vanwege zijn grote populariteit en bekendheid lastig te negeren en ook al zoeken de meeste leden erotiek in de vorm van een onenightstand of een affaire, dat gebeurt niet heel expliciet en juist met de nodige stijl en klasse.


Victoria Milan kosten

blank

Heb je wel interesse in een lidmaatschap bij Victoria Milan? Dan lees je hieronder welke kosten daarmee gemoeid zijn.

Is Victoria Milan gratis? Wat kun je met een gratis account?

Victoria Milan is beperkt gratis te gebruiken. Je kunt met een gratis account bijvoorbeeld een eigen profiel aanmaken en daar foto’s op plaatsen. Ook is het mogelijk om alvast uitgebreid naar leuke profielen te zoeken en met andere leden te flirten door het versturen van een knipoog. Je kunt de leukste profielen ook alvast aan je favorieten toevoegen. Ontvangen berichtjes kun je echter met een gratis profiel nog niet openen. Ook zelf berichtjes versturen is met een gratis lidmaatschap nog niet mogelijk.

Is Victoria Milan duur?

blank

De kosten van een betaald lidmaatschap van Victoria Milan zijn als volgt:

 • Een abonnement van 3 maanden kost € 156,99
 • Een abonnement van 6 maanden kost € 213,99
 • Een abonnement van 12 maanden kost € 267,99

Dat maakt Victoria Milan dus geen heel goedkope datingsite, maar het is wel fijn dat je gewoon een abonnement betaalt en geen losse credits hoeft te kopen om berichtjes te kunnen sturen. Hoeveel je dus ook gebruik maakt van de site of de app, je betaalt altijd een vaste prijs.

Is Victoria Milan het geld waard?

Wanneer je echt heel discreet op zoekt wilt naar een spannend afspraakje of een affaire is het grote ledenaanbod en de discrete manier van daten van Victoria Milan wat ons betreft al snel het geld waard. Sowieso betekent echt serieus zoeken, matchen en daten op deze site automatisch dat je een betaald abonnement nodig hebt, want zonder zul je niet ver komen. Alleen een gratis profiel als je echt serieus op zoek wilt naar spannende contacten is dus geen optie.

Betaalmogelijkheden

Ook al is Victoria Milan een internationale datingsite, je kunt er wel gewoon met iDeal betalen. De betaalmogelijkheden zijn helaas beperk. Standaard wordt er om een creditcard gevraagd en als je daarmee wilt betalen is dat natuurlijk prima. Maar zoek je aanvullende opties zoals het reeds genoemde iDeal of de heel discrete Paysafecard, klik dan op de link Kies een andere betaalmethode. Het is ook altijd interessant om online te zoeken naar kortingscodes, want die kun je hier af en toe gebruiken om van speciale tarieven te profiteren.


Klantenservice

Hieronder lees je hoe je in contact kunt komen met de klantenservice van Victoria Milan.

Gegevens en bereikbaarheid

blank

De eenvoudigste manier om met de klantenservice in contact te komen is via het chatvenster op de site. Die vind je op de meeste pagina’s links onderin het scherm via de knop met Help erop. Klik erop om een scherm met veelgestelde vragen te openen waar je ook meteen een vraag kunt typen. Levert dat nog geen resultaat op, dan kun je ook klikken op de knop Contacteer ons. Je moet dan eerst een categorie kiezen en kunt daarna een onderwerp typen en je vraag stellen. Het is ook mogelijk om meteen een bijlage toe te voegen. Check voor het versturen even of je e-mailadres nog klopt. Als dat niet het geval is moet je die eerst even updaten in je instellingen.

Uitschrijven en abonnement beëindigen

blank

Wil je niet langer gebruik maken van je profiel op Victoria Milan? Dan kun je jezelf uitschrijven. Dat doe je door in het menu op de knop Instellingen te klikken. Op deze nieuwe pagina vind je onderaan de melding dat je voor het uitschrijven contact op moet nemen via een specifiek formulier op de site. Er staat ook meteen een link bij, klik daar dus op. Je moet nu je keuze bevestigen met de knop Send request. Enkele ogenblikken later zul je een e-mail ontvangen met daarin een link. Klik daarop en log in om je beslissing om je profiel te verwijderen definitief te bevestigen.

Conclusie

Victoria Milan is een veilig en discreet platform voor iedereen die in anonimiteit op zoek wil naar een spannend avontuur. Bijvoorbeeld in de vorm van een buitenechtelijke relatie of een vrijblijvende onenightstand. Victoria Milan wordt heel druk bezocht en bevat alle hulpmiddelen om zelf je ideale match te vinden. En dankzij de grote bekendheid en populariteit van de site weet je ook zeker dat je elke dag weer nieuwe enthousiaste leden zult aantreffen om contact mee te zoeken.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Zelf bepalen hoe anoniem je wilt blijven.
 • Heel veel leden die spanning zoeken.
 • Makkelijk je profielfoto's anonimiseren.
Minpunten:
 • Slecht vertaalde teksten.
 • Uitschrijven onnodig ingewikkeld.
Ga naar Victoriamilan.nl
foto auteur Joey de Vries
Deze review is geschreven door Joey de Vries

Joey is een echte speurneus. Altijd op zoek naar de "addertjes" onder het gras, pikante details en de kleine lettertjes. Gek op schrijven, bloggen, sport en lezen.

Ervaringen Victoria Milan

Ervaring geschreven door ANONIEM
17 mei 2021
Gemakkelijk te gebruiken

Vreemdgaan is niet perse iets om trots op te zijn. Toch ben ik blij dat ik Victoria Milan ontdekt heb. Het heeft de levens van mij en mijn gezin een stuk beter gemaakt. Ik ontmoet hier vrouwen die mij kunnen geven wat mijn eigen meisje niet kan. Daardoor ben ik een stuk gelukkiger en is zij dat ook. Dat is dus voor iedereen een voordeel. De vrouwen die je op de site ontmoet weten ook hoe het zit. Ik vind de website zelf ook echt top. Het is allemaal direct duidelijk en met een volledig abonnement is alles ook nog eens heel gemakkelijk te gebruiken. Iedereen kan dit zo door hebben. Zelfs ik weet hoe het moet, dus dat zegt genoeg!

Ervaring geschreven door Wout
29 januari 2021
Super fijne site

Het is wel even iets anders, maar ik ben er niet ontevreden over. Het is natuurlijk niet direct de bedoeling om vreemdgaan aan te moedigen. Maar in sommige huwelijken is dit gewoon een stilzwijgende afspraak. Dan hoeft het geen probleem te zijn toch? Voor mij heeft het in ieder geval veel goeds gedaan. Mijn vrouw en ik zijn er ook dichter bij elkaar gekomen. Vooral omdat ik dat wat ik miste nu ergens anders kan halen. Op die manier is het voor iedreeen goed geregeld toch? Mijn vrouw hoeft nu niet bang te zijn dat ze niet genoeg is en ik hoef niet in allerlei moeilijke bochten te kruipen om de zaken gewoon naar mijn zin te krijgen. Ik kan dit iedereen die ook op die manier wil leven zeker aanraden. Ook al begrijp ik dat de drempel wel hoog is.

Ervaring geschreven door Mike
11 november 2020
Leuke dates gehad

Of je dit echt een datingsite kan noemen is natuurlijk de vraag. Het blijft altijd spannend of je wel met een echte dame te maken hebt, of dat het een fake profiel is. Daar moet je dus wel ook even doorheen, want soms kan het wel even tegenvallen als het weer nergens naartoe gaat. Toch wel een paar leuke dates eruit gehaald.

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling Victoria Milan

Website www.victoriamilan.nl
Sterren
Ervaringen
80% aanbevolen, 3 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Victoriamilan.nl
© ReviewGo.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies