Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Tips over online webshops, diensten & producten

Bi Love review & ervaringen

Bi Love
Ga naar Bilove.nl

Onze expert over Bi Love:

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022

Naast datingsites voor hetero’s en homo’s zijn er ook sites speciaal voor biseksuelen. De vrouwen in deze categorie kunnen daarvoor terecht bij Bi Love. Deze website is speciaal gemaakt om te daten met vrouwen die nieuwsgierig (bischierig) zijn. Ook als die al in een relatie zitten of verplichtingen hebben. Bi Love zit recht op het snijvlak tussen serieus daten en casual afspreken, tussen hetero en gaydating, en tussen ‘uit de kast’ en discreet afspreken. Een bijzondere site dus.

Waarom kies je voor Bi Love?
 • Leden in zowel Nederland als België
 • Discreet en anoniem
 • Uitgebreide betaalopties
 • Goede prijzen
 • Speciaal voor biseksuele vrouwen
 • Klantenservice op meerdere manieren bereikbaar
 • Helpdesk antwoordt binnen 24 uur
Ga naar Bilove.nl

Inschrijven

blank

Wat meteen opvalt is dat Bi Love, ondanks wat de naam suggereert, exclusief voor vrouwen is. Mannen worden direct doorverwezen naar Second Love. Deze is al eerder aan bod geweest in een andere review.

Alles wat je nodig hebt om een profiel te maken is te vinden op de hoofdpagina. Je hoeft slechts twee velden in te vullen om je account aan te maken. Wanneer je je wachtwoord en e-mail hebt ingevoerd krijg je een bevestigingsmail in je inbox. Je activeert je profiel door op de link te klikken in het bericht. Pas dan kun je bij je account. De meeste websites hebben geen bevestiging nodig om naar je account te gaan, maar het kan een extra beveiligingsmechanisme zijn.

Uitbreiden van je profiel

Eigenlijk is het enige wat je echt moet invullen je woonplek en intro tekst, maar het uitbreiden van je profiel is aan te raden. Daarna staat het je vrij om op zoek te gaan naar singles.

Je overzicht geeft meteen een lijst van singles in een bepaalde categorie (bijvoorbeeld Laatst online). Je hebt ook permanent een dikke banner rechts staan die je probeert te overtuigen om een Premiumlidmaatschap te nemen. Reclame daargelaten, de interface laat je redelijk makkelijk navigeren (meer hierover bij Gebruiksgemak).

Als je je profiel wil bijspijkeren moet je eerst naar het menu rechtsboven. Het submenu onder je gebruikersnaam laat je navigeren naar je eigen gegevens. Je zal vooral meerkeuzehokjes invullen en dat zijn er best wat. Geen ervan is verplicht, maar zonder ten minste een paar is je profiel wel erg kaal. Daarnaast werkt de functie Suggesties op basis van jouw gegevens. Hoe meer je over jezelf vertelt, hoe beter de suggesties zullen zijn.

blank

Bij de meerkeuzehokjes kun je aangeven wat je hobby’s zijn, welke sporten je beoefent en andere standaard persoonsgegevens. Dat is echter niet het enige wat je kwijt kunt over jezelf, want Bi Love is erg open over seks. Je kunt meerdere hokjes aankruisen wat je prettig vindt op fysiek vlak bijvoorbeeld. Dat gaat van rollenspel tot toekijken, van virtueel vreemdgaan tot bondage. Dit is natuurlijk allemaal optioneel om in te vullen. Je krijgt evengoed zoekresultaten en suggesties zonder al deze voorkeuren in je profiel te zetten. Als je het wel doet kan het wel je zoektocht enorm versnellen, zeker als je specifieke wensen hebt.

Hoe ziet een profiel er uit?

blank

Het profieldesign hangt ergens tussen minimalistisch en gestroomlijnd in. Een profiel bestaat altijd uit de introtekst, profielfoto en een paar extra foto’s, provincie en geboortejaar. Daaronder staat de rij van meerkeuzehokjes die de gebruiker heeft aangekruist. Al deze interesses staan opgesomd onder de foto. Je ziet dus een rij informatie zweven naast iemands portret. Er zijn geen extra velden die gebruikers zelf kunnen uittypen, dus een profiel bekijken zal nooit erg lang duren.

Onder al deze informatie staat er een berichtenoverzicht. Als je eerder met die gebruiker hebt gepraat zie je dat hier terug. Mocht het een tijdje geleden zijn sinds je laatste inlog weet je dus meteen of je diegene al gesproken hebt. Dat is een stuk beter geregeld dan op andere datingsites, waar je dat vaak handmatig terug moet zoeken in je postvak.


Hoe ontmoet je mensen via Bi Love?

Geen automatische matching op de site, wel partnersuggesties via e-mail. Verder alleen zelf zoeken, dat kan via twee manieren, namelijk met sorteren en zoekfilters.

Zoeken

De zoekfunctie zie je altijd staan in de balk rechts van je overzicht. Het is meteen duidelijk dat je slechts kan filteren op een handvol criteria. Er zijn vijf instellingen in totaal, inclusief het zoeken op gebruikersnaam. Dat is bijna primitief te noemen.

blank

De lijst zoekresultaten kun je nog filteren op basis van leeftijd, naam en meest recent online. Ik zou eigenlijk niet weten waarom je alles op alfabetische volgorde zou willen zetten, maar goed, de optie is er als je hem wil.

Gebaseerd op de zoekfunctie verwacht ik weinig verfijning vanuit Suggesties, de andere optie om contact te leggen.

Suggesties

Via de mail krijg je suggesties binnen die passen in je matchprofiel. De website zal meteen beginnen met het samenstellen van matches zodra je je profiel gemaakt hebt. Je krijgt dan thumbnails (kleine plaatjes) te zien van deze gebruikers. Om ze uit te vergroten moet je naar de website. Pas als je betalend lid bent, en de portretfoto openbaar is gemaakt door de andere gebruiker, kun je foto’s zien. Je kunt een profiel bezoeken door te klikken op het profiel in je inbox.


Wat voor singles vind je op Bi Love?

Bi Love is strikt voor vrouwen die andere vrouwen leuk vinden, maar daarmee is niet alles gezegd over de doelgroep. Sommige gebruikers geven aan dat ze voor de eerste keer op zoek zijn naar een vrouw, andere zeggen dat ze al ervaring hebben. Sommige zijn gelukkig getrouwde moeders, andere weer studentes die een ervaring rijker willen zijn.

Gebruikers zijn direct

Ook de wensen kunnen redelijk uit elkaar liggen. De meeste profielen zijn erg open over hun verwachtingen. Hoewel veel vrouwen hier op zoek zijn naar een ‘vriendin voor erbij’, ligt vaker dan eens de nadruk op fysieke verlangens. Vooral de jongere gebruikers geven duidelijk aan wat ze willen. Het is mogelijk dat je een goede relatie overhoudt aan een abonnement, maar de meeste vrouwen lijkt het meer te gaan om iets kortstondigers. Soms wordt al aangegeven dat de familie op nummer een staat en de echtgenoot ervan weet. Je kunt aangeven of je bi of eigenlijk maar ‘bi geïnteresseerd’ bent. Ik ben dan ook weinig profielen tegengekomen die op zoek zijn naar de ware (al zitten die er wel tussen).

Anonimiteit en discretie

De gebruikers wonen zowel in Nederland als België, maar het is niet zonneklaar hoeveel leden Bi Love precies heeft. Het is wel duidelijk dat de gebruikers anonimiteit op prijs stellen, want Bi Love heeft op dat vlak uitstekende voorzieningen (hier later meer over). Wie de gebruikers zijn is niet meteen te zien, want foto’s worden altijd geblurd voor gratis gebruikers. Als je een betaald abonnement hebt kun je alleen openbare foto’s zien. Je kunt instellen welke foto’s je openbaar maakt en welke je alleen laat zien aan profielen die ingegaan zijn op een vriendschapsverzoek.


Functies

Uiteraard is niet alles gezegd met de manieren waarop je in contact komt met andere gebruikers. Hier vind je de rest opgesomd. Bijna allemaal zijn ze geduid met icoontjes zodat je ze snel kan herkennen.

Berichten

Het berichtenscherm kan niet zomaar worden bezocht. Je kunt die alleen gebruiken nadat je een betaald abonnement hebt afgesloten.

Het berichtenscherm houdt bij wie je al berichtjes hebt gestuurd. De aangesproken profielen staan hier onder elkaar met de gespreksgeschiedenis. Je hebt een betaald abonnement nodig om het scherm te gebruiken en berichten te sturen.

Bezoekjes

Je kunt bij Bezoekjes zien welke gebruikers je profiel hebben bekeken. Zo kun je zien wiens interesse je hebt gewekt en zelf op ze afstappen.

blank

Winks

Een Wink (knipoog) is hoe een like genoemd wordt op Bi Love. Als je een profiel bezoekt kun je een Wink geven via het oog icoontje. Als je even verlegen zit om woorden kun je simpelweg een Wink sturen om te kijken hoe de ander reageert. Winks kunnen gratis worden verstuurd.

Chat

Bij de chatfunctie krijg je profielen te zien die bij je zoekprofiel aansluiten en nu online zijn. Hopelijk krijgt je gesprek zo meer vaart dan een uitwisseling van berichtjes op de normale manier. Om deze functie te gebruiken moet je ook een betalend lid zijn.

Mijn foto’s

Bij deze knop kun je extra foto’s uploaden. Het limiet per foto is 7 MB, dus je kunt behoorlijk hoge resolutie foto’s plaatsen.

Al je foto’s zijn geblurd voor gratis gebruikers. Je kunt kiezen welke foto’s je openbaar maakt en welke niet. Betalende leden kunnen die wel meteen zien. Als je meer hecht aan je privacy kun je de foto’s instellen om alleen zichtbaar te zijn voor vrienden.

Vrienden

Je kunt gebruikers een vriendschapsverzoek sturen. Als iemand accepteert krijgt hij of zij toegang tot jouw foto’s die voor anderen geblurd blijven. Jij krijgt dan weer toegang tot zijn of haar privé-foto’s. Het is eigenlijk een teken van vertrouwen naar de ander toe. Om in te gaan op een vriendschapsverzoek of er een te versturen moet je een betalend lid zijn.

Favorieten

Je kunt profielen ook apart zetten onder Favorieten. Zo kun je die altijd snel opzoeken om een gesprek te beginnen of voort te zetten. Zonder deze optie zou je ieder profiel terug moeten zoeken in je inbox, of zelfs kwijtraken. Je kunt iemand pas tot favoriet maken als je een betaald abonnement afneemt. Het is onderhand wel duidelijk dat zonder een Premiumlidmaatschap je niet veel te doen hebt op Bi Love.


Gebruiksgemak

Het design van de interface voelt wat gedateerd aan. Veel onderdelen hebben geen aparte pagina’s maar zitten verstopt in de menubalk. Die balk heeft meerdere menu’s verspreid over de site. En in die menu’s hangen weer submenu’s… Alles is een beetje bij elkaar gepropt. Daar kon ik weleens moe van worden na een tijdje.

Kleine irritaties

Een grotere irritatie was de hoeveelheid aan functies en pagina’s die ik niet kon bezoeken als gratis lid. Vrijwel niets is gratis te gebruiken, maar dat is niet het probleem. Een gratis abonnement is juist handig om te zien waar je gebruik van kunt maken met een betaald abonnement. Het is op dat punt dat Bi Love tekort schiet, want als gratis gebruiker kun je niet eens de pagina’s bezoeken van betaalde functies. Als je een knop aanklikt krijg je in plaats daarvan een pop-up met de melding dat je een abonnement moet nemen. Dat is totaal onnodig en niet erg transparant.

blank

Dat gezegd hebbende zijn de meeste functies duidelijk weergegeven met icoontjes. De indeling daarvan is ook goed gestructureerd. Uiteindelijk komt de lay-out op alle belangrijke punten overeen met andere datingsites. Iemand die al vaker online datingservices heeft gebruikt weet dus al snel zijn weg te vinden. Voor de nieuwe gebruiker zal het gedoe met submenu’s ook wat minder storen.


Veiligheid

Net als de datingsite Second Love, die tot dezelfde eigenaar behoort als Bi Love, is er een sterke focus op discretie. Daar hoort uiteraard een sterke IT-beveiliging bij. Ik ga ervan uit dat die serieus genomen wordt op Bi Love, maar ik kan niet precies uitvinden hoe die in elkaar steekt. Misschien is dat ook wel beter.

Naast de IT-beveiliging en een nadruk op privacy zijn er natuurlijk ook nog maatregelen die je zelf kunt nemen om veilig te blijven. Let op voor profielen met vreemde verhalen, Engelse teksten en professionele foto’s. Vaak zijn dat nepprofielen die uit zijn op geld. Vervelende gebruikers en verdachte profielen kun je blokkeren en aangeven bij de klantenservice.

Bi Love’s privacyverklaring

Het is altijd goed om te weten waar je data heengaat. Bi Love heeft een uitgebreide privacyverklaring staan op hun site, maar de belangrijkste elementen heb ik er even uitgevist.

blank

Zoals alle datingsites verwerkt Bi Love persoonsgegevens voor analytische doeleinden. Ze benadrukken daarbij dat alle gegevens eerst worden geanonimiseerd voor gebruik. Je data zijn dus nooit tot jou te herleiden.

Data uitwisseling met Google

Om gebruikersgegevens zowel te verzamelen als te analyseren wordt gebruik gemaakt van Google diensten. Met Google Analytics wordt de gebruikersdatabase van Bi Love bijvoorbeeld bestudeerd. Betaalgegevens zoals credit card gegevens worden dan weer niet opgeslagen. Alle andere data worden opgeslagen volgens de regels van het AP, ofwel Autoriteit Persoonsgegevens. Die is beter bekend onder de oude naam CPB, het College Bescherming Persoonsgegevens. Die legt bedrijven een strikt reglement op bij het hanteren van persoonlijke informatie.

Privacy, discretie en anonimiteit

Er is een extra pagina met tips over anoniem daten op Bi Love. Aanraders zijn bijvoorbeeld alleen foto’s gebruiken die je nergens anders online hebt staan en het aannemen van een alias. Het wordt daarnaast ten sterkste afgeraden om informatie over jezelf te geven die gebruikt kan worden om je op te zoeken. Denk bijvoorbeeld aan je adres of het bedrijf waar je werkt.

blank

Zoals eerder vermeld worden betaalgegevens niet opgeslagen en kunnen dus niet worden opgezocht of gehackt via de database. Het abonnement afnemen kan ook met veel discretie. Bij een automatisch incasso komt het abonnement bijvoorbeeld niet terug op je bankafschriften onder een herkenbare naam. Als dat niet anoniem genoeg voor je is kun je zelfs cash betalen. Het lijdt geen twijfel dat er voorzichtig met je data worden omgesprongen.

Is Bi Love veilig om te gebruiken?

Er is weinig te vinden over de IT-veiligheid van Bi Love, maar de site geeft de indruk goed beveiligd te zijn. Daarnaast zijn er genoeg opties om anoniem te blijven met een abonnement. Er is ook veel ruimte om te bepalen hoeveel je van jezelf prijsgeeft in je profiel. De richtlijnen helpen je om je privacy te bewaken in het online gebruik. Het lijkt me daarmee een bovengemiddeld veilige site.


Alternatieven voor Bi Love

Bi Love is een datingsite voor een redelijk specifieke doelgroep. Het is strikt voor vrouwen die andere vrouwen willen leren kennen, maar dan wel vanuit biseksueel oogmerk (en dus niet strikt lesbisch). Daarnaast is het een uitzonderlijk discrete site, ideaal om anonieme ontmoetingen mee te regelen. Veel accounts leggen dan ook een nadruk op fysieke intimiteit. Al deze factoren bij elkaar maken Bi Love een vrijwel unieke datingsite. Alternatieven vinden is dus niet zo makkelijk gedaan. Mocht je toch een andere site willen proberen die in hetzelfde straatje past, kun je de volgende datingservices overwegen.

Second Love

De datingsite die het dichtste in de buurt komt van Bi Love is Second Love, waar de mannen direct naar verwezen worden bij de inlogpagina. Vrouwen die andere vrouwen willen leren kennen worden bij Second Love weer verwezen naar Bi Love. Dat is niet heel vreemd, want de twee datingsites hebben dezelfde eigenaar. De indeling en functies zijn daarom grotendeels hetzelfde. Als je de ene kent, zul je met de andere goed overweg kunnen. Ze bieden ook dezelfde betaalopties, inclusief contant, en hanteren dezelfde maatregelen om je privacy te beschermen.

GayParship

Als je iemand van hetzelfde geslacht wil ontmoeten kun je GayParship overwegen. Deze website is open voor zowel homo’s als biseksuelen. Het heeft daarnaast een zeer geraffineerd algoritme om matches voor je te vinden. De prijzen zijn dan wel een stuk hoger, en er is niet dezelfde nadruk op discretie. Ook is de doelgroep specifieker, namelijk kritische hoogopgeleiden die op zoek zijn naar een vaste relatie.

Lexa

Lexa is dan weer wat ontspannener. Iedere geaardheid is welkom en je betaalt niet de hoofdprijs voor een abonnement. De doelgroep is breed, dus je zult veel soorten mensen tegenkomen met verschillende relatiewensen. Daarnaast gaat het hier om een van de grootste ledenbasissen van Nederland. Een nadeel is dat er geen extra opties zijn om anoniem te blijven.

Novamora

Als laatste is er nog NovaMora. Ook deze website staat open voor gay en bi leden. Die heeft dezelfde insteek als Second Love en biedt daarom veel ruimte voor privacy. De website heeft een gedeelde ledenbasis met andere geaffilieerde datingsites, dus gebruikers genoeg. Daarnaast zijn ze een stuk goedkoper dan Second Love. Handig als je als man in dezelfde prijsklasse wil blijven die Bi Love hanteert.


Bi Love kosten

Zoals de meeste datingsites heeft Bi Love drie pakketten naast de gratis variant:

 • 3 maanden voor € 16,65 euro per maand, gefactureerd in één betaling van 49,95 euro
 • 6 maanden voor € 9,99 euro per maand, gefactureerd in één betaling van 59,95 euro
 • 12 maanden voor € 5,83 euro per maand, gefactureerd in één betaling van 69,95 euro

De prijzen zijn daarmee erg laag voor dit type datingsite. Daarnaast zijn de prijsverschillen tussen de pakketten zo klein dat het zonde is om niet de grootste te nemen: voor tien euro meer heb je een abonnement dat twee keer zo lang duurt. Second Love, van dezelfde eigenaar met veelal dezelfde functies, is vele malen duurder. Als man die wordt doorverwezen naar Second Love is dat een vervelende situatie. De vrouwen kunnen echter in hun handen klappen met deze kosten.

blank

Wat kun je met een gratis Bi Love account?

Je kunt met een gratis abonnement Winks (likes) sturen en beperkt zoeken naar gebruikers. Daarnaast krijg je suggesties in je inbox van gebruikers die aansluiten bij jouw zoekprofiel. Verder kun je bar weinig, zelfs naar pagina’s gaan met betaalde functies is er niet bij.

Wat kun je met een betaald Bi Love account?

Met ieder pakket krijg je alle opties die Bi Love kan bieden. Je kunt dan gebruik maken van de chat, berichten lezen en sturen, je foto’s beheren, openbare foto’s bekijken, privé-foto’s inzien als die worden vrijgegeven, bezoekers bekijken, zien wie jou allemaal een Wink heeft gegeven, vriendschapsverzoeken sturen en accepteren, alle informatie inzien van profielen en gebruik maken van een uitgebreidere zoekfunctie. Daarnaast krijg je voorrang bij de helpdesk en scoor je hoger in de zoekresultaten. Je hebt wel een limiet van vijftien contactverzoeken per dag, maar je kunt gesprekken ongelimiteerd blijven voortzetten.

Is Bi Love het geld waard?

Als je als vrouw anoniem en veilig andere vrouwen wil ontmoeten is Bi Love absoluut het geld waard. Voor de hoge mate van privacy en de ruimte voor specifieke wensen is er vrijwel geen betere site. Misschien zou NovaMora nog kunnen concurreren vanwege dezelfde positionering en prijsklasse.

Betaalmogelijkheden

Je kunt je lidmaatschap op de volgende manieren betalen:

 • Bank of Giro overschrijving
 • Credit card
 • iDeal
 • Contant

Leden uit België kunnen op nog twee manieren betalen:

 • Mister Cash
 • KBC betaling

Automatische verlenging

Meestal wordt je abonnement automatisch verlengd bi het aflopen. Dit kun je ook uitschakelen bij je instellingen. Hoe ver van tevoren je moet afzeggen ligt aan de manier waarop je hebt betaald. Een beetje vreemd, maar ik heb hieronder beschreven hoe het werkt.

Als je via iDeal betaald hebt moet dat vijf dagen van tevoren, als je het via credit card gedaan hebt kan dat tot 48 uur van tevoren. Vooral die laatste termijn is erg schappelijk, de meeste datingsites willen het twee weken van tevoren weten. Als je met PayPal hebt betaald wordt je abonnement weer niet automatisch verlengd.

Als je met iDeal hebt betaald en je verlenging wil stopzetten moet je Bi Love op de hoogte stellen via een reactieformulier. Dat staat me dan een beetje tegen, want het ophogen van opzegdrempels is wat mij betreft geen goede praktijk.

Om op te zeggen gebruik je hetzelfde contactformulier als voor je vragen. De link naar het formulier staat behalve in de onderste balk ook in de FAQ gelinkt.


Klantenservice

De klantenservice heeft zowel een contactformulier als een telefoonnummer. Ze zijn daarmee een stuk gebruiksvriendelijker dan de meeste datingsites. Daarnaast beloven ze binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag aan de helpdesk. Dat is mooi, want er zijn genoeg datingsites die niet of veel later reageren op gebruikersvragen. Daarnaast is er nog een FAQ te vinden. Links naar beiden zijn te vinden onderin de balk.

blank

Uitschrijven en abonnement beëindigen

Om jezelf uit te schrijven ga je naar het menu rechtsboven, klik je op het driehoekje en kies je Profiel. Daar staat een knop met Annuleren, en daarna een knop met ‘Ja ik wil mijn lidmaatschap beëindigen.’ Daarna ben je uitgeschreven en vervalt de verlenging van je lidmaatschap. Je kunt dan dus geen gebruik meer maken van je resterende abonnementsdagen. Het is dus verstandig om al je dagen op te maken voordat je je lidmaatschap opzegt. Een voordeel is weer dat je verlenging meteen wordt stopgezet. Bij veel andere datingsites moet je eerst je abonnement opzeggen voordat je je kunt uitschrijven namelijk.


Conclusie

Ook met de beperkte functies is Bi Love de moeite waard vanwege de gekaderde doelgroep en uitgebreide privacybescherming. Vrouwen die andere vrouwen leuk vinden maar dat niet per se van de daken willen schreeuwen zijn goed geholpen met Bi Love. De prijzen maken het nog interessanter. Jammer genoeg is het niet helemaal duidelijk hoe groot de ledenbasis eigenlijk is.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Leden in zowel Nederland als België
 • Discreet en anoniem
 • Uitgebreide betaalopties
 • Goede prijzen
 • Speciaal voor biseksuele vrouwen
 • Klantenservice op meerdere manieren bereikbaar
 • Helpdesk antwoordt binnen 24 uur
Minpunten:
 • Zoekalgoritme niet heel verfijnd
 • Onduidelijk hoeveel leden er zijn
 • Niet heel veel functies
 • Kan weinig met gratis abonnement
 • Mannen doorverwezen naar duurdere en minder afgebakende datingsite Second Love
 • Verlenging en opzegging abonnement hangen af van je betaalwijze
Ga naar Bilove.nl
foto auteur Joey de Vries
Deze review is geschreven door Joey de Vries

Joey is een echte speurneus. Altijd op zoek naar de "addertjes" onder het gras, pikante details en de kleine lettertjes. Gek op schrijven, bloggen, sport en lezen.

Ervaringen Bi Love

Ervaring geschreven door Hester Maandag
17 mei 2021
Prima

Voor mij is Bilove eindelijk de uitkomst die ik altijd al zocht! Ik zal uitleggen waarom.... Diep van binnen heb ik altijd al van beide walletjes willen eten. Maar ik kon er gewoon niet voor uitkomen gezien mijn achtergrond en thuissituatie. Nu ik vrouwen kan vinden die naar hetzelfde op zoek zijn en om verschillende redenen ook niet openlijk met andere vrouwen willen leven, is het veel beter mogelijk om wat behoeften die ik altijd al in me had te stillen. Ik had daar natuurlijk al wel wat geld voor over, maar het abonnement van Bilove is ook nog eens gewoon niet zo duur. Dat maakt het dus misschien voor sommige vrouwen een nog iets lagere drempel. Gewoon doen, misschien komen we elkaar tegen!

Ervaring geschreven door Nadia
8 februari 2021
BiLove

Zoals wel meer vrouwen heb ook ik de behoefte om te experimenteren. Alleen is dat niet zo gemakkelijk. Het is niet zo dat je daar even een vriendin voor opbelt. Daarom ben ik blij dat ik deze site heb gevonden. Daar kan je wel gewoon vrouwen vinden die hetzelfde willen als jij, namelijk experimenteren. Mijn man wil er eigenlijk niet in mee, maar vindt het wel goed wanneer ik hier mijn gang ga. Zolang ik maar voorzichtig ben. Het is wel fijn dat je bij BiLove een veilige plek vindt om dit te doen. Ik heb al wat contacten opgedaan en alles voelt direct goed aan. Dat is alvast een goede zaak.

Ervaring geschreven door Felicia
18 januari 2021
Experimenteren

Naarmate ik ouder werd kreeg ik steeds meer behoefte om te experimenteren op seksueel gebied. En dan vooral wilde ik weten hoe het zou zijn om met een vrouw te zijn. Ik had al gevoelens voor en buurvrouw, waarvan ik vermoed dat zij ze ook had, maar dat draaide op niks uit. Daardoor ben ik online gaan zoeken naar de mogelijkheden. Zo kwam ik uit bij Bi Love. Precies wat ik zoek, lekker discreet en vooral ook allemaal oprechte leden. Ik heb nu al een paar leuke dates gehad waarbij al het nodige gebeurt is. Ik merk wel dat de rem bij de een wat groter is dan bij de ander. Let daar dus wel op.

Ervaring inzenden

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeling Bi Love

Website www.bilove.nl
Sterren
Ervaringen
86% aanbevolen, 3 ervaring(en)
Deel je ervaring »
Ga naar Bilove.nl
© ReviewGo.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies